Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

fcdh sassem

pietje schreef:

wie is er volgens jou eigenlijk wel goed genoeg voor ons als je zelfs deze spelers al niet eens wil hebben.ronaldo,drogba,huntelaar,of kleeft er daar ook wat aan.
koevermans,vd gun zijn goede spelers, Kolk vind ik minder goed. Ik geef aan dat er andere redenen zijn waarom ik ze niet graag naar den haag zie komen.
0
Maandag 25 mei 2009 om 14:23 uur

Cor Lems

Waarom wil Wetzel me nou niet?

http://www.rvvh.nl/staging/index.php?option=com_content&task=view&id=2561&Itemid=96
0
Maandag 25 mei 2009 om 09:26 uur

Boggel

fcdh sassem schreef:

Niet geheel ondenkbaar? Wat voor dope heb jij gebruikt. Van der Gun is echt niet haalbaar voor Den Haag bovendien veel te blessure gevoelig. Kolk is vlgs Wetzel ook te duur

Als je hier verhalen over Koevermans leest, waarom zouden Van der Gun en Kolk niet haalbaar zijn?
LET MAAR OP!

Groet
Boggel

0
Maandag 25 mei 2009 om 09:22 uur

Kaos

Bert schreef:

Zie Dordrecht dat toch niet meer goedmeken.
Aan de krommedijk toch weer eerste divisie voetbal volgend jaar.
mvvv komt nu ook op 2-2, dus waarom dordt niet
0
Vrijdag 22 mei 2009 om 21:34 uur

<FCDH>

’Tsjonge, wat dooit ’t hier’
PARAMARIBO - Tsjonge jonge, wat dooit t hier,’’ zegt Jillis Zevenbergen, de teammanager van FC Den Haag. Hij staat op zijn witte sportschoenen centimeters weggezakt in het gras van het André Kamperveen Stadion in Paramaribo.

De zweetdruppels stromen met z’n allen tegelijk van zijn karakteristieke kop. Het is pas tien uur en al 32 graden. „Er zijn niet veel zekerheden in het leven, maar de kans dat hier ooit een Elfstedentocht wordt verreden, is toch niet zo groot, lijkt me. Hebben ze hier eigenlijk wel elf steden?’’

De humor van Zevenbergen valt goed bij de selectie en begeleiding van FC Den Haag dat vandaag de eerste training afwerkt van de tiendaagse trip naar Suriname. Gisteren zijn ze aangekomen op vliegveld Zanderij. De Hagenaars kregen bij het afdalen van de vliegtuigtrap een stomp in hun gezicht: de hitte. In de rij voor een stempel binnen kijken ze verrast naar buiten. De loeihete zon heeft plaatsgemaakt voor een enorme wolkbreuk. „We zitten midden in het regenseizoen,’’ vertelt Kenneth Zandvliet later in de bus naar het hotel. Zandvliet is namens de Surinaamse Voetbalbond (SVB) en sponsor Surinam Airways projectcoördinator. Hij is tevens hoofd jeugdscouting bij Go Ahead Eagles.

Henk Fräser zit in de bus met een bos bloemen op schoot en heeft een tasje met sinaasappelen gekregen. De assistent-trainer, voor het eerst in 32 jaar weer in zijn geboorteland, is op het vliegveld verwelkomd door zijn vader en familieleden die hij tientallen jaren niet heeft gezien. De hereniging heeft hem zichtbaar ontroerd. „Zo’n warm onthaal, dat doet me wel wat, ja. Het was heel indrukwekkend.’’ Ook Berry Powel wordt begroet door familie. „Mijn oom, die ik nog nooit ontmoet had,’’ vertelt hij.

Het Pad van Wanica leidt het gezelschap naar Paramaribo en in de bus die onderweg per abuis een slang dood rijdt, kijkt iedereen de ogen uit. Arm en rijk gaan hand in hand, armoedige hutjes schuren tegen luxe villas. „En toch gaat iedereen normaal met elkaar om, ook arm en rijk. Het respect voor elkaar is groot,’’ vertelt Zandvliet die zijn woorden staaft met een weetje: „Paramaribo is de enige stad ter wereld waar een synagoge en een moskee naast elkaar zijn gebouwd.’’

Hoe dichter de bus Paramaribo nadert, hoe luxer de omgeving, al maakt de fraaie audiozaak Billboard Int. ook uitbundig reclame voor cassettebandjes en videobanden. „Er is wel het een en ander veranderd,’’ constateert Raymond Atteveld, FCDH’s trainer die achttien jaar terug al eens in Suriname verbleef, als speler van Haarlem. „We speelden tegen Robinhood en Transvaal. Dat was geweldig,’’ aldus Atteveld, die vandaag met FC Den Haag kampioen WBC treft en zondag tegenover het nationale team staat.

De Hagenaars hebben dus maar één training om zich voor te bereiden. Die begint een dag later in het André Kamperveen Stadion, het onderkomen dat vernoemd is naar de Surinaamse oud-politicus, international, voorzitter van de Surinaamse Voetbalbond en vice-president van de wereldvoetbalbond. Kamperveen was in 1982 één van de slachtoffers van de vijftien decembermoorden. Bij de entree van het stadion voetbalt hij je tegemoet, net als Aad Mansveld in Den Haag: als standbeeld.

De spelers arriveren in twee busjes die op de voorlaatste kruising stilstaan. Met nog twaalf auto’s. Hier heeft niemand voorrang. Druk maken ze zich niet. Soms minderen ze vaart, de busjes, en slingeren ze naar de andere weghelft. Dan zit er een gat in de weg.

De training wordt afgewerkt in drassig, dik en hoog gras: moerasgras. Soms schiet er een ‘gekko’ op de grasmat, zoals de spelers de kleine hagedis noemen. Henk Fräser neemt de groep onder zijn hoede. „We gaan dribbelen. Als ik één keer klap, houden we de bal hoog. Twee klappen schieten we ’m omhoog en nemen we ’m mee. Jaja, jongens, dit is een land van ritme.’’

Het ritme is hoog, net als de temperatuur. De meeste voetballers klagen dat het een lieve lust is. „Een marathon van vijftig kilometer,’’ noemt Lex Immers de ochtendtraining. „Weet je waarom je hier geen mussen ziet?,’’ stelt Yuri Cornelisse een raadsel om in één adem het antwoord te geven: „Omdat ze dood zijn. Van het dak zijn gevallen.’’

Trainer Atteveld geniet: „Logisch dat de spelers moeten wennen aan de hitte en andere omgeving, maar ik heb ze ook op het hart gedrukt waar ze zijn. Dit is een land van tegenstellingen. Zo kunnen ze hun thuis weer in een juist perspectief plaatsen.

Bron: www.sportwereld.nl

0
Vrijdag 22 mei 2009 om 18:05 uur

Robin Straub

Yo schreef:

Zou zo maar kunnen!
Hij heeft ons toch ook ooit geholpen met die Kaapverdiaan van Tottenham.

-----------------------------
ADO Den Haag neemt Edson over van Tottenham
ADO Den Haag

PERSBERICHT

Den Haag, maandag 31 januari 2005

T.a.v. de sportredactie

ADO Den Haag neemt Edson over van Tottenham

Nadat ADO Den Haag en Tottenham Hotspur dit weekend al een mondeling akkoord hadden bereikt over de overgang van Edson Rolando Silva Souza, is de transfer vandaag definitief afgerond. Edson zal tot het einde van dit seizoen uitkomen voor de residentieclub. Rik Platvoet wordt op zijn beurt tot het eind van deze voetbaljaargang verhuurd aan VVV-Venlo.
-------------------
dat bericht komt van 31 januari 2005.. waarom plaats je het?
0
Vrijdag 22 mei 2009 om 16:07 uur

Kaos

Kees schreef:

Nee, alsjeblieft geen thuiswerkplek. Heb je uiteindelijk nooit vrij. Ik heb een vierdaagse werkweek en een heleboel dagen gekocht zodat ik omgerekend nog maar zo`n drie dagen per week werk. En dat bevalt prima.

"Het lui leventje van een voetballer dus".
kan k me wel wat bij voorstellen

waarom niet al je dagen gehouden en eerder stoppen met werken later..

lekker jaartje in mexico zitten ofsow ..
0
Woensdag 20 mei 2009 om 22:39 uur

Don

Mensen,

we willen en gaan (daar ben ik van overtuigd) hogerop.
Waarom zie ik hier dan namen voorbij komen als boussaboun, jenner, saeijs en kolk.
Daar wordt ik echt niet vrolijk van zegmaar want heb het gevoel dat deze jongens ons echt niet hogerop helpen.

Het geraamte van het 11tal staat in pricipe, met een Zwinkels, kum, pique, ammi, derijck, knopper vd bergh, buijs?? rankovic. Als je 1 of 2 echt goede voetballers erbij kan krijgen zoals bv chiommer, boukhari op middenveld en een koevermans in de spits, dan ga je pas hoge ogen gooien.

Met soltani, powel, horvath en milic achter de hand heb je echt wel een goede selectie. Ook zijn de spelers gegoeid door dit ene jaar waar alles inzat, je heb een minder laffe coach. Als je nou ook een paar meezit volgend seizoen sta je zo bovenin de middenmoot.
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 22:16 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Vraag me niet waarom, maar ik verheug me op MVV-De Graafschap vanavond. Ik denk namelijk dat MVV over twee wedstrijden beter is dan de Graafschap.
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 20:34 uur

DEHAAGSEHYENA00

Kwibus schreef:

Daar komen ze dan de eerste geruchten. Ado heeft Danny Koevermans laten weten wanneer er voldoende geld vrij komt van Elia intresse in hem te hebben. Verder gaat men op zoek naar een links en een rechts back en een keeper. Afhankelijk of Buijs blijft of niet nog naar een middenvelder. Als er intresse is voor Powel van een club zal Ado daar aan mee werken. Omdat Hoogendorp stopt Carraciollo weg moet zal er dan nog naar een aanvaller worden gezocht.
Denk in eerste instantie dat hij hoger kan voetballen en had gedacht omdat el hamdiou weggaat waarschijnlijk dat koevermans weer terugkomt, maar ja als adodenhaag een paar ton en misschien wel meer dan een miljoen voor hem wilt betalen dan vindt ik dat een goeie zaak en waarom niet we hebben ricky v/d bergh zowieso binnen en knopper als die terug is en het middenveld is compleet...
Zie JENNER (vitesse) en die GORTER (NAC) allebei graag komen en denk 500.000 per man dus 1.000.000 + 1.000.000 koevermans = 2 miljoen en dus geld over voor een extraatje en dan zijn we weer helemaal bij met deze 2 snelle buitenspelers en een goedscoorende spits?
Dit is mijn mening en die zal niet veranderen naar aanloop van eht nieuwe seizoen...deze 3 spelers zijn de beste haalbare en beste kwalitatieve spelers die je kan halen klaar....Boukhari is een alternatief voor het overgebleven geld?

MvG DeHaagseHyena
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 18:08 uur

Nu online

GroenGeelHart070, tjapi01, Alle ballen op Jort, Ado Vakkie S, Ano-Niem, Johan vakkie M, Renearmand56, supporter-noord, Ftuur, KvR en 179 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4