Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

hay

ADO Den Haag en NAC Breda komen dichter bij elkaar met betrekking tot een mogelijke overgang van rechtsback Ahmed Ammi (27). Dat liet trainer Andrè Wetzel maandagavond weten aan Sportsignaal Voetbal Magazine.

Andre Wetzel hierover: ‘Er zit in zoverre schot in de zaak, dat wij in financieel opzicht dichter bij elkaar zijn gekomen. Ik hoop, dat wij aan het eind van deze week wellicht kunnen zeggen dat er sprake is van een deal’.

spits

Op de vraag of er verder nog ontwikkelingen zijn op spelersgebied antwoordde de Haagse oefenmeester, dat er ook verregaande besprekingen zijn over een Nederlandse spits en hij hoopt dat er ook in deze zaak aan het einde van de week ‘witte rook’ uit de schoorsteen komt.


Weet iemand wie deze Nederlandse spits kan zijn?
Niet gaan raden en gokken wie het zal zijn gaarne..
0
Maandag 18 augustus 2008 om 23:09 uur

den haag

bolke schreef:

denk dat jij gelijk heb ricardo.
wat weet jij over die amerikaanse spits bolke?
0
Maandag 18 augustus 2008 om 18:10 uur

dirk

Op You Tube is een hat-trick te zien van die Charlie Davies. Een snelle trefzekere spits, zo te zien.
0
Maandag 18 augustus 2008 om 13:18 uur

fcdh sassem

transferperiode bijna afgelopen en er moet nog een back een spits en een keeper bij. Enige tijd geleden zei wetzel dat het elftal na de transfer van janmaat alleen maar sterker gaat worden om dat er finanaciele mogelijkheden zijn om het team te versterken. Tot nu toe blijft het angstvallig stil. Ik hoop dat ik ongelijk krijg maar ik vrees dat het wetzel niet gaat lukken om het team de gewenste kwaliteitsinjectiete geven
0
Maandag 18 augustus 2008 om 12:14 uur

Franky

ben bang dat caracciolo in prijs behoorlijk is gestegen hij staat bovenaan de lijst van topscoorders in de Jupiler league en doet t goed en zal het waarschijnlijk goed blijven doen hij heeft veel talent snelheid is balvast en heeft inzicht maar gewoon die 2/3 ton neerleggen komt die vast wel hoor!!! en waarschijnlijk was die spits gewoon duur en niet goed genoeg
0
Maandag 18 augustus 2008 om 00:07 uur

dirk

Hja schreef:

Het finaciele plaatje jahoor je hebt janmaat verkocht voor 2,5 miljoen en dan kan je een spits uit boedabest niet betalen
Ik heb het anders begrepen. Het is niet dat die spits niet kan worden betaald, Wetzel vindt dat de kwaliteiten van die speler niet tot in verhouding staan met de vraagprijs. En dat is dus iets anders. Persoonlijk vind ik dat hij beter zijn blikken weer richting Eindhoven kan wenden, naar die Caracciolo.
0
Zondag 17 augustus 2008 om 23:59 uur

Hja

Het finaciele plaatje jahoor je hebt janmaat verkocht voor 2,5 miljoen en dan kan je een spits uit boedabest niet betalen
0
Zondag 17 augustus 2008 om 23:56 uur

NEWS

Trainer Andre Wetzel van ADO Den Haag was dit weekend in Budapest om een spits aan het werk te zien in de Hongaarse competitie. Deze actie krijgt geen vervolg. Wel komt er weer een doelman op proef en wordt er maandag ook gesproken over Ahmed Ammi.



Andre Wetzel liet Sportsignaal Voetbal Magazine weten, dat hij desbetreffende spits niet heeft afgetest, maar dat de verhouding kwaliteit en het daarbij behorende financiële plaatje de benodigde investering niet rechtvaardigt. Om die reden zal de Haagse BVO verder geen acties ondernemen om tot zaken te komen met de Hongaren.

Waterman

Verder liet Wetzel weten, dat hij nog steeds hoopt op de bij AZ op een zijspoor geraakte doelman Boy Waterman. Toch laat Wetzel, met het oog op de eind van deze maand sluitende transferperiode, weer een doelman op proef komen.

doelman

Het gaat om de 20-jarige Peter Kurucz. De 1 meter 95 lange keeper komt uit voor Tatabanya, de oude club van ex-Feyenoorder Jozef Kiprich. Daarvoor verdedigde Kurucz de kleuren van Ujpest FC.

Ammi

Over Ahmed Ammi van NAC, de beoogde opvolger van rechtsback Daryl Jamaat, heeft Andre Wetzel morgen (maandag) weer overleg met Ernie Stewart, de technisch directeur van de Brabanders. Zoals bekend bestaat er op dit moment nog een aanzienlijk verschil tussen vraagprijs (naar verluidt 600.000 euro) en het bod (naar verluidt 250.000 eur), dat de Hagenaars hebben uitgebracht.
0
Zondag 17 augustus 2008 om 22:04 uur

Advertentie

FlevoADO

Spelersss schreef:

We zouden toch nog 3 aanwinsten krijgen nou het is nog 2 weken voor de eerste wedstrijd en nog steeds geen aankopen.
Bryssinck, Ammi, Colin, Waterman en nog onbekende spits ( wordt druk over onderhandeld). uit deze worden er eind deze week 3 toegevoegd aan de selectie. En geloof mij als je dan het complete selectieplaatje ziet, dan is dat geen groep die degradatievoetbal gaat spelen. Het zal even een geheel moete orden maar ik voorspel dat we rond de kerst in de veilige zone staan en ook blijven.

ADOOOOO
0
Zondag 17 augustus 2008 om 10:33 uur

HK

Ha Shouters schreef:

Ben net terug van een heerlijke vakantie. Heb wellicht dus wat gemist, maar wie is die rechtsback (van andere eredivisieclub) waar ADO mee bezig is?
Achmed Ammi van NAC (ex-VVV), kan op de hele rechterflank spelen, 24 duels eredivisie-ervaring en
Colin (@j@kkes). Beide vooralsnog te duur, DH wacht tot de prijs zakt of dat ze door een ander gekocht zijn...
Caracciolo hadden we ook belangstelling voor, maar die is sinds gisteren weer een paar ton duurder en daar heeft inmiddels ook Stillem II belangstelling voor. Ook zou het me niks verbazen als Utrecht zich gaat melden, die zoeken ook nog een extra spits en die van Slavia Praag is waarschijnlijk te duur voor ze.
0
Zaterdag 16 augustus 2008 om 21:41 uur

Nu online

Franky, Lellow, zuiderwijk, Kees, Marcie, Mitcheldegroot89, Superjantje, Law, Grimm en 304 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4