Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

dennn haaag

super fc denhaag schreef:

ik ben blij als die play offs er niet meer is volgend seizoen.

Waarom? Lijkt mij een mooie doelstelling voor Den Haag volgend jaar als we er in blijven!
0
Vrijdag 8 mei 2009 om 15:12 uur

rien1

Kees schreef:

Hoi Rien,

Enorm veel succes zondag en alle andere ook natuurlijk. Zoals ik Vincent al schreef kan ik er door omstandigheden niet bij zijn. Ik hoop wel rond 16.00 of 17.00 uur in het stadion te zijn om mee in de polonaise te lopen.

Laten we ook hopen dat een goed resultaat de sfeer op deze toch enorm leuke box gaat verbeteren!!!!!!
Wat het laatste betreft, is het jammer dat er nu alweer een tijdje soms behoorlijk gescholden en gekleineerd wordt. Sommige mensen schijnen niet te begrijpen dat ieder zijn eigen mening heeft. Bij het minste of geringste foutje of opmerking waar men het niet mee eens is, vliegt men de persoon gelijk naar de strot. 

Maar genoeg hierover, ik wens jou en je vrouw bij deze ook alle goeds. Al ben ik een beetje kwijt waarom je er zondag ook alweer niet bij kon zijn. Maar doet ook niet terzake, Kees. Ik hoop ook voor jou dat we het nu gewoon in 1 x halen. En misschien zie ik je dan toch een keer bij het stadion zondag.
0
Vrijdag 8 mei 2009 om 14:03 uur

<FCDH>

het spook schreef:

kopen doe ik ze zeker niet.

maar misbreuk  maken vind ik nog veel erger.komt ook nog eens bij dat er dus kaarten bij mensen in het bezit zijn die totaal niet om den haag geven.

nou daar heb je veel aan in het stadion.,maar je naam zegt al genoeg laten we hopen dat jij weg blijft hebben we in ieder geval een hooligan minder wat een gerust stelling
ik hoorde gisteren dat er mensen waren die 20 kaarten te gelijk kochten nu snap ik dus waarom die verkopen ze per opbod hier moet de club maar is een stokje voor gaan steken in de toekomst
0
Vrijdag 8 mei 2009 om 09:16 uur

super fc denhaag

... schreef:

Supporters maken er weer een mooi feest van 

Aanstaand weekend wordt erg belangrijk voor veel clubs. Ook voor ons eigen ADO Den Haag. Zoals dit seizoen is gebleken, maken de supporters van ADO Den Haag, onder de noemer van Support Our Team, dit jaar van iedere wedstrijd een groot feest. Dat is niemand onopgemerkt gebleven. Ook dit weekend zullen de supporters van ADO Den Haag, verenigd in verschillende supportersverenigingen en sfeercommissies, samen met de club een groot aantal feestelijkheden voor en tijdens de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse organiseren. Het spreekt voor zich dat bij een positief resultaat de festiviteiten ook na afloop van de wedstrijd doorgaan.
`Het feest begint eigenlijk zaterdag al`, aldus Koos Roeg, supporterscoördinator, `zaterdag zal de laatste training door veel supporters bezocht worden ter ondersteuning van het team. Supporters hebben massaal aangegeven de spelers en trainers een hart onder de riem te komen steken. Ze willen laten zien dat heel Den Haag meeleeft in deze voor de club o zo belangrijke wedstrijd.`
Zondag zijn er voor de wedstrijd verschillende hoogtepunten gepland; er komt een zanger, de Fanclub en Fansupport hebben een heel programma aan activiteiten, de spandoekenmakers zijn al weer dagen bezig met wat moois en zullen waarschijnlijk nog wat werken van afgelopen seizoen laten zien, de HCF is de hele week al bezig met het organiseren van extra sfeeractiviteiten, vakkie D zal onder aanvoering van hun bekende sfeermaker ook van zich laten horen, kortom er zal een typisch Haagse sfeer in het Forepark hangen.

`Vlak voor aanvang van de wedstrijd willen we ook nog een moment stil staan bij alle ADOmensen die ons dit jaar ontvallen zijn`, aldus Roeg, `ik ga hoogstpersoonlijk naar Roelof Luinge toe om hier toestemming voor te vragen. Eerst dachten we aan een minuut stilte, maar nog mooier lijkt ons om voor al deze mensen die de wedstrijd van bovenaf zullen bekijken nog een luid applaus te laten horen. Ik ga er vanuit dat de Vitessesupporters, die ook massaal hun club komen steunen, hier op hun eigen manier een bijdrage aan zullen leveren ter nagedachtenis aan hun eigen ontvallen vrienden.`

In de rust is het de beurt aan onze jongste supporters. De winnaar van de spandoekenwedstrijd wordt gehuldigd en het 2000e !!! ADO Kidslid wordt verwelkomd. Na afloop van de wedstrijd (uiteraard gaan we er gewoon van uit dat we om tien voor half vijf save zijn) maken de spelers een uitgebreide ereronde, waarbij zij samen met artiesten het publiek nog extra te vermaken. De spelers zullen de nieuwe officiële wedstrijdbal voor volgend seizoen het publiek in schieten. `Ik ga er vanuit dat iedereen op de tribune het feest zal vieren en dat we niet die toestanden zullen krijgen als verleden jaar bij de toch plotselinge promotie`, vervolgt Roeg, `de emoties liepen toen zo hoog op dat men massaal op het veld kwam om feest te vieren. Sindsdien zijn er tussen de club en supporters afspraken gemaakt dat dat niet meer zal gebeuren en daar ga ik dan ook van uit.`

Na deze feestelijkheden op het veld kunnen de supporters zoals gebruikelijk genieten van een drankje onder de Aad Mansveld Tribune. De spelers, trainers, bestuursleden, en anderen komen hier uiteraard ook langs om samen met de supporters, en we noemen het nog maar eens, die zich dit jaar geweldig hebben gedragen, het jaar feestelijk, in een grote polonaise, af te sluiten.

het is allemaal leuk en goed bedoeld, maar wat ik me eigenlijk afvraag, waarom hebben we eigenlijk zoveel supporters verenigingen. je hebt nu hcf, fansupport, de fanclub en nog een paar. vroeger had je dit niet en waren we met zn alle gewoon 1 supporters groep waar is dit eigenlijk goed voor
0
Vrijdag 8 mei 2009 om 08:10 uur

<FCDH>

stadion helemaal uitverkocht heb net primera gebeld voor paar gasten maar geen kaart meer te krijgen aleen nog paar bij het stadion ik snap niet waarom ze die ook niet in de ticketbox gooien nou moeten die mensen eerst helemaal naar het stadion
0
Woensdag 6 mei 2009 om 10:55 uur

rien1

.. schreef:

Heb je misschien een link van dat gesprek Rien ?
Ha, ik heb het stuk!! Ik zet het wel voor je neer. Het is een stuk van afgelopen vrijdag, dus 2 dagen voor de wedstrijd tegen Heerenveen. 
          
             Prognose: Santi Kolk.(vitesse)

Santi Kolk (27) speelde voor zowel ADO Den Haag als SC Heerenveen, maar is stellig over zondag. Ik hoop dat ADO met een sneaky 1-0 overwinning uit Friesland vertrekt, want de club mag absoluut niet degraderen. Heerenveen staat hogerop de ranglijst, maar waarom zou een stunt niet mogelijk zijn? Toen we 2 jaar geleden met ADO daar speelden, werd het 1-1, al hebben ze nu niks aan een punt. ``Ze moeten winnen``, aldus Kolk die op de laatste speeldag met Vitesse tegen....ADO speelt. De Hagenaar Kolk gruwelt van het idee. Kolk: ""ALS HET AAN MIJ LIGT, DOE IK NIET MEE""
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 21:12 uur

Advertentie

geer

ik  las op northside dat buys niet meedoet waarom niet?????????????????????????/
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 18:15 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Net als Levi Schwiebe. Goede voetballer die jongen!Ongelofelijk dat die Wetzel dat allemaal heeft gedaan. Schwiebe ging helaas naar Haarlem en vdHaar nu bij AGOVV. Vooral voor Levi vind ik het zuur.
wat te denken van de meersman nog nooit 1 sec gespeelt waarom haal je zo iemand dan vraag ik mij af?
0
Maandag 4 mei 2009 om 17:47 uur

Jaap

We hebben alleen aan een punt tegen vitesse genoeg als graafschap - volendam gelijkspel wordt. Als 1 van beiden wint en als Roda wint zullen we dus MOETEN winnen van vitesse. Zo makkelijk wordt het dus niet, maar wie weet hebben we aan 1 punt genoeg. Jammer van vanmiddag maar het is niet anders. Weer balen, maar gelukkig nog 1 punt. Afvragen waarom het nu weer misging heeft geen zin. VOL aan de bak tegen vitesse.
0
Zondag 3 mei 2009 om 16:43 uur

het spook

Me schreef:

Knopper heeft een lichte verrekking aan een knieband

jongens penalty gaat mis maar waarom pakt kum hem weer vast.

het is lullig om te zegen maar hij komt gewoon nog tekort in de eredivisie.

0
Zondag 3 mei 2009 om 15:57 uur

Nu online

S.upporter, Max, zuiderwijk, Superjantje en 247 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4