Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

FC Den Haag!

Is er nog iemand die misschien al meer weet over Janmaat? In het stukje over de nieuwe speler die naar Heerenveen gaat staat op de offieciele site van Heerenveen het volgende:
----
sc Heerenveen is alleen nog op zoek naar een rechtsback. Voor die positie is de club al enige tijd in gesprek met Darryl Janmaat van ADO Den Haag.
---
Met al het geld dat Heerenveen heeft ga ik er eigenlijk wel vanuit dat hij zal vertrekken.

Dan ben ik toch erg benieuwd wie ze gaan halen als rechtsback (misschien kan Derijck daar spelen?). Frans weet jij daar meer over?

Verder is er dan misschien wat meer geld voor het aantrekken van een goede spits en een keeper.

0
Dinsdag 22 juli 2008 om 23:24 uur

Freek Riep

Wat ik niet begrijp van ADO Den Haag dat ze altijd spelers op proef hebben die geld kosten (vliegticket, hotel) en dat ze geen gebruik maken van ex spelers die in het buitenland wonen/werken als scouting. Ik weet dat Bo Augustsson jaren voor FC Twente heeft gescout. Ik heb net gesproken met ex ADO speler Michel van der Loop en die zei mij dat Verdonk geen laatste man is maar een back en dat hij allang wist dat hij geen speler voor ADO Den Haag was. Michel van der Loop zit al vanaf 1967 in België en hij kent een hoop spelers in België. Hij wil wel wat voor ADO Den Haag betekenen.

Ik weet uit betrouwbare bron dat die spits Thiebaut die nu bij MVV zit 3 seizoenen geleden is aangeboden bij ADO Den Haag. Toen werd er gezegd wie is dat en wat moeten we er mee. Een tijdje geleden heb ik telefonisch Delorge gesproken en die zei ook dat ze hem nooit gevraagd hebben over spelers in België. Hij kende Thiebaut ook. Volgens mij heeft ADO Den Haag helemaal geen scouting apparaat. Ik zou niet weten wie dat zijn. Ik heb een verhaal gehoord over oud speler Harry Heinen. die werd een paar jaar geleden gevraagd of hij in limburg wilde scouten. Dit heeft hij toen gedaan, na een half jaar kreeg hij een brief waarin hij bedankt werd voor de medewerking maar dat het niet meer hoefde. 

Ik weet genoeg ex speler van ADO en FC Den Haag die in het buitenland wonen/werken met wie ze contact kunnen opnemen over spelers. Ik heb wat spelers namen met wie ADO Den Haag wel contact kan opnemen of zij nog spelers voor ADO Den Haag weten.

België:
M. van der Loop, H. Houwaar, D. Perazic, J. Dusbaba, T. van Wijngaarde

Noorwegen:
H. Berg, H. Hestad, T. Fuglset, T. Kristensen

Denemarken:
N. Holmström

Zweden:
B. Augustsson, J. Hakansson

Zwitserland:
B. Kuzmanovic, J. Pattiselanno

Luxemburg:
J. Noel

Japan:
D. Havenaar, K. Toda

Engeland:
R. Goodlass, N. Morgan, J. Lindford, T. Morley, O. Riza

Duitsland:
M. Jol

Schotland:
G. Price

Spanje:
A. Saavedra, E. Melgers

en dan nog al die ex spelers van ADO Den Haag die door heel Nederland wonen waar ze geen gebruik van maken.

PS. Ik zoek nog steeds entree kaartjes van de uitwedstrijden tegen Eindhoven en Helmond Sport uit het seizoen 2007 - 2008.
0
Maandag 21 juli 2008 om 20:58 uur

Eef

Klopt schreef:

Ik ben Slowaaks en er staat dat hij akkoord is met Den Haag.
Dat is goed nieuws. Het komt best voor elkaar, die Wetzel is echt niet op z`n achterhoofd gevallen. Dus Horvath samen met Kum in het centrum. Hopelijk komt die lange ook in de spits.
0
Maandag 21 juli 2008 om 13:21 uur

Jager

Alsof je Wiljan Vloet nog hoort brommen...
Door DENNIS JANSEN
maandag 21 juli 2008 

DEN HAAG - Nu zie ik `t ook, waar iedereen vorig seizoen naar heeft zitten kijken..." De opmerking van André Wetzel na afloop van het oefenduel met FC Dordrecht (1-1) was griezelig sarcastisch, maar bevatte een waarheid die de ADO-fan doet huiveren.
Negen van de elf spelers die zaterdag bij Laakkwartier aan de aftrap stonden voor de oefenpartij tegen FC Dordrecht, maakten vorig seizoen deel uit van de ploeg die zo sensationeel en gedreven in de nacompetitie triomfeerde. De `ouwe hap`, aangevuld met de nieuwe smaken Soltani en Kahya, maakte nu een slappe, grauwe indruk. "Hier kan ik niet mee leven," siste André Wetzel dan ook. "Voor dit elftal schaam ik me. Geen duels werden gewonnen, er werd niet gejaagd. De juiste instelling en beleving waren ver te zoeken."

Het was allemaal zeer on-Haags, zo zei Wetzel. Doe je ogen dicht, denk er een Brabants accent bij en je hoort Wiljan Vloet brommen. Hoe vaak heeft hij zijn manschappen vorig seizoen niet een gebrek aan mentaliteit en juiste instelling verweten?

Plotseling lijkt er weinig veranderd bij ADO Den Haag dat als kersverse eredivisionist al het positieve om zich heen verzamelde. Een nieuwe sponsor, een nieuwe (Haagse!) technische staf, een bomvolle tribune tijdens de openingstraining en ook tijdens de oefencampagne een hoop belangstelling van de supporters. Ook zaterdagmiddag hadden de fans lak aan de onstuimige daden van de weergoden en werd het complex van Laakkwartier bezocht door tweeduizend toeschouwers. Ze kwamen echter bedrogen uit, want ADO Den Haag-FC Dordrecht was niet te pruimen. Geen beleving, geen kansen en amper goals. "Ik maak me grote zorgen, want we moeten ook qua instelling en mentaliteit ook flinke stappen zetten," zei Wetzel die op 1 augustus zijn selectie `op orde wil hebben`, zo liet hij eerder weten.

Wetzel hoopt deze week zijn slag te slaan met het aantrekken van zowel een spits als een centrumverdediger. Er is budget voor spelers die de selectie een kwaliteitsimpuls moeten geven. Gezien de eerste drie afleveringen van de oefencampagne is dat broodnodig. Eén nieuwkomer ontbrak, net als tegen Telstar: Mitchell Piqué.

De `zekere` linksback kwam met mooie dromen naar Den Haag, maar was alleen niet zo ambitieus afgetraind. "Een paar kilootjes te zwaar," draaide Wetzel er niet om heen. "Ernstig onprofessioneel als je je bedenkt dat hij tien weken geleden tekende bij ADO. Hij moet dus eerst fit worden. Dan zie ik in hem nog steeds dé linksback van ADO."

Nu was Pascal Bosschaart `gewoon` weer de linkervleugelverdediger. "Nee, helemaal niet erg," zei de Rotterdammer over die rol, "ik heb vorig seizoen laten zien dat ik dat ook kan. Ik maak me niet meer druk over die discussie. Ik speel op de plek waar de trainer me nodig acht.

Wetzel: "Ik denk dat Pascal op het middenveld beter tot zijn recht komt, maar zo heb ik de linksbackpositie ook dubbelbezet."

De trainer kan op het middenrif vanaf nu weer beschikken over Aleksandar Rankovic die als gevolg van zijn rode kaart in het oefenwedstrijd tegen Zenit vorig seizoen geschorst was voor drie oefenduels. "Ik ben blij dat ik weer kan voetballen. Dat kijken vanaf de kant is niks voor mij," zei de Serviër zaterdagmiddag toen FC Dordrecht in de eerste helft volkomen verdiend op 1-0 (doelpunt Ribeiro) kwam en ook nog een strafschop miste (Zwinkels stopte de inzet van Ruud Kras) en nog wat meer kansen vermorste. "We hadden bij rust ook met 4-0 achter kunnen staan," vond Pascal Bosschaart na afloop. Wetzel: "Ik heb in de rust niets voor niets ingegrepen." Die opmerking kon Hans van de Haar, Ekrem Kahya en, in iets mindere mate Virgilio Teixeira (omdat Pangalis speelminuten moest krijgen) in de zak steken. Debutant Leroy Resodihardjo (1-1, 86ste minuut) voorkwam in de tweede helft een afgang voor ADO dat de tijd tot de competitiestart, nog zes weken, hard nodig heeft om eredivisiewaardig te worden.

0
Maandag 21 juli 2008 om 08:57 uur

Roel

ADO Den Haag zet tweetal in wachtkamer
Bogdan Milic en Csaba Horvath zijn met de clubleiding in gesprek over een contract. De twee testspelers zijn door ADO Den Haag-trainer André Wetzel goed genoeg bevonden voor een defintieve plaats in de selectie.

Volgens RTV West is het tweetal inmiddels goed genoeg bevonden maar onderzoekt de Residentieclub of de komst van beide spelers financieel haalbaar is. Desondanks hebben de spits en de centrale verdediger een positief gesprek gehad met de directie van de club.

Eerder vandaag werd al bekend dat de Griek Alex Pangalis niet in aanmerking komt voor een contract bij de eredivisionist.



0
Zondag 20 juli 2008 om 23:41 uur

Advertentie

Sjaak

kben naar laak en dordrecht geweest en heb telstar gemist...wat vinden jullie van die slowaak en die montegrijn? centrale verdediger en die spits..is het waT?
0
Zondag 20 juli 2008 om 20:12 uur

Delft

ADO voor altijd schreef:

Ik denk niet dat Wetzel of een ander persoon van de tech. leiding deze site lezen, helaas.
Maar zelfs een blinde  kan zien dat Tex moet stoppen, zeg tegen hem dat hij naar een andere club moet uitkijken. Verder zijn enkele van die nieuwe spelers waardeloos en hadden nooit gehaald mogen worden en is er al geprobeerd op Drobny terug te halen? Wetzel ga ook eens kijken met werkloze elftal daar lopen spelers die beter zijn dan wat we nu hebben.Nu nog een vraag aan Frans , je zei dat er afgelopen zaterdag groot nieuws over speler zou komen, niets gezien of gehoord ???

Inderdaad Drobny erbij als keeper. Reuser erbij, Delorge erbij en we praten al over een heel ander elftal. We hebben Knopper nog, Immers,  bosschaert verder hebben we nog, Janmaat, Zwinkels, Meric. missen alleen nog een scorende spits. 

Transfervrij zijn (wellicht onbetaalbaar)
Jao Pinto, Kaluo, Mahmadou Zongo, Delvecchio. Ha Ha Ha 

0
Zondag 20 juli 2008 om 19:46 uur

<FCDH>

Wetzel :’Ik maak mij nu echt zorgen’
FC Den Haag werkte tegen FC Dordrecht het derde oefenduel af. Het is goed dat de competitiestart nog ver weg is en dat er nog zo’n vijf oefenwedstrijden wachten, want wat tot nu toe getoond is, is niet best!

Tekst: Rob Blankenstein
Foto: Pieter van der Togt

Ook trainer Andre Wetzel moet tijdens het duel tegen FC Dodrecht niet echt lekker langs de kant hebben gezeten.

Wat heeft hij geleerd van deze wedstrijd?

‘Geleerd? Ik heb niet zoveel geleerd, ik maak me ernstig zorgen!’

In welk opzicht?

‘Ik vind dat voetbal een loopsport is en het begint met veel beweging en veel lopen en wat wij doen, het eerste uur zeker, is echt on-Haags en dan schaam ik mij. Ik ben pas twee weken trainer van FC Den Haag, maar het is natuurlijk eigenlijk toch wel mijn ploeg, dus dan zit je je toch te schamen, want dit kan natuurlijk niet!’

De ploeg toonde geen moment enige felheid!

‘Dat bedoel ik met on-Haags. Geen bereidheid om kilometers te maken, geen bereidheid om de duels fel in te gaan. Ik zie de ploeg niet collectief jagen en daar maak ik mij ernstig zorgen over.’

Heb je daar een verklaring voor?

‘Nee, dat is heel moeilijk te geven. Ik kan mij nu een beetje voorstellen wat er vorig jaar in een aantal periodes in het seizoen gebeurd is. Ik denk, dat wij daar keihard aan moeten gaan sleutelen en hard tegenop moeten gaan treden.’


Wat opvallend was een kwartier voor tijd: de ‘gevestigde’ orde werd gewisseld voor drie jonge jongens uit het amateurvoetbal. Die drie routiniers vertoonden een lichaamstaal, die boekdelen sprak!

‘Dat vond ik wel meevallen, want die wissels zijn van te voren besproken om die ‘oudere’ jongens een kwartier voor tijd er af te halen, zodat ze fatsoenlijk door kunnen trainen. De andere wissels in de rust waren wat pijnlijker denk ik, omdat ik ontevreden was en de wissels vlak voor tijd waren omdat ik mensen ook speeltijd moet gunnen.’

Dan Daryl Janmaat, die al na vijf minuten er geblesseerd af moest. Wat was de oorzaak?

‘Hij kreeg al gelijk een trap op z’n knie en dat was echt een bloeduitstorting, dus voor de veiligheid is hij er af gegaan. Ik denk dus, dat het niet veel bijzonders is.’

In de tweede helft mocht de Griek Alex Pangalis zijn kunsten vertonen. Wat voor indruk maakte hij op jou?

‘Het is in ieder geval een jongen die z’n benen niet terugtrekt, maar ik vind hem aan de trage kant en nogmaals, wij hebben natuurlijk nu een aantal mensen geprobeerd en ik denk dat wij hier niet veel beter van worden. Wij zijn al heel ver met de Slowaakse verdediger (Csaba Horvath - red.), die tegen Telstar meedeed en ik denk dat dat een betere optie is.’

En wat betreft Bogdan Milic, de spits die ook tegen Telstar meedeed, hoe staat het daarmee?

‘Daar zijn wij ook nog druk mee bezig. Met die twee spelers zijn wij dus in de weer en dat kan alle kanten op.’

Dus dat zijn wel jongens, die je er graag bij wilt hebben?

‘Ja, als je vandaag ziet, dan is iedere versterking natuurlijk welkom, maar ik zit natuurlijk ook nog een beetje op Aleksandar Rankovic te wachten (was drie oefenduels geschorst naar aanleiding van een rode kaart in februari tegen Zenit St.Petersburg – red.). Met zijn instelling kan hij natuurlijk ook nog wat gif in de ploeg brengen, maar deze ploeg ontbeert natuurlijke agressie en dat zullen wij vanaf de kant als trainers erin moeten brengen. Wij zullen moeten proberen om een paar spelers erin te zetten, die die agressie wel brengen.’

Wat je ook zorgen moet baren, is dat je ploeg in negentig minuten voetbal geen enkele uitgespeelde kans heeft weten te creëren.

‘Dat heeft ook met agressie te maken en het heeft ook met het lopen te maken. Je moet gewoon meters maken, een aantal spelers heeft in deze wedstrijd zes, zeven kilometer afgelegd, dat doet een topspeler in één helft!’


Even naar de keepers. Kun je daar nog iets over zeggen?

‘Kandidaten die op proef zijn moeten echt beter zijn dan Robert en dan stel ik hoge eisen, want Robert is een heel goede keeper. Maar dat is eigenlijk het minste, waar ik mij op dit moment zorgen over maak. Als dat niet lukt, heb ik Robert gewoon.’

Maar als Robert Zwinkels tegen een blessure oploopt, dan heb je toch ook een probleem!

‘Dan heb je nog Coutinho erachter, die natuurlijk ook wel in Jong Oranje gekeept heeft. Maar ik wil inderdaad een minimaal gelijkwaardige keeper voor Robert erbij hebben, maar ik denk dat iemand in de punt van de aanval en een knappe centrale verdediger op dit moment wel prioriteit hebben.’

Al met al was je vanavond ‘not amused’!

‘Nee, ik ben zeker not amused en ik maak mij echt zorgen. Ik denk dat er flink gesleuteld zal moeten worden vooral op het mentale vlak.’


Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl


0
Zondag 20 juli 2008 om 17:16 uur

Lekkaahh

Wij zijn al heel ver met de Slowaakse verdediger (Csaba Horvath - red.), die tegen Telstar meedeed en ik denk dat dat een betere optie is.’

En wat betreft Bogdan Milic, de spits die ook tegen Telstar meedeed, hoe staat het daarmee?

‘Daar zijn wij ook nog druk mee bezig. Met die twee spelers zijn wij dus in de weer en dat kan alle kanten op.’
0
Zondag 20 juli 2008 om 09:57 uur

Roel

vincen schreef:

Bedankt he` 

Dan hoop ik voor jou dat je binnenkort de hele wedstrijd moet zitten (in je rolstoel met wenkbrauwbediening)

Met je ooievaarspas kost vak O je nu toch maar 140,- fransje dus wat loop je nog te zeiken?

Ga die wand eens een keer afschilderen waar je mensen geld voor hebt afgetroggeld

Net terug van vakantie...ja hoor de box is in die paar weken niets veranderd......lekker mekaar afzeiken ipv met argumenten discussieren jammer...........

Wat betreft komend seizoen : Ik heb ff tig pagina`s doorgeworsteld en kom tot de conclusie dat Wetzel nog een hoop heeft te doen. Wat zijn onze versterkingen tot nu toe ;
Nieuw
Gino Coutinho (FC Den Bosch)
Robin Faber (Vitesse)
Ekrem Kahya (VVV-Venlo)
Tim de Meersman (FC Eindhoven)
Mitchel Piqué (Excelsior)
Karim Soltani (VVV-Venlo) 

Volgens mij is  van dit rijtje die de Meersman de enige die een meerwaarde kan zijn...........

Wat zit er tot op heden dan in het vat van versterkingen :Komt misschien
Csaba Horvath (AS Trencin - is op proef)
Mike Mampuya (VVV Venlo)
Bogdan Milic (FK Buducnost - is op proef)
Marvin Ogunjimi (KRC Genk - was verhuurd aan RKC Waalwijk)
Alex Pangalis (Panathinaikos - is op proef)
Milos Volesak (AS Trencin - is op proef) 

Bovenstaande spelers spreken niet tot de verbeelding, matige VVVers of buitenlanders die in matige competities niet aan de bak komen. Wetzel wil echte versterkingen qua keeper, centraal achterin en in de spits..........sorry maar hier ga je het niet mee redden.......Aad...in je Word file zou ik zeggen.

Neemt niet weg dat ik hoop dat alles goed zal komen, we hebben nog ruim een maand te gaan...........






0
Vrijdag 18 juli 2008 om 18:04 uur

Nu online

zuiderwijk, DHFC070, FC Den Haag!, Raoul88, fcdh-denhaag, 10 en 226 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4