Alle gegevens die daarin staan of in een subdirectory hiervan vallen binnen uw website.
De hoofdpagina moet de naam index.html hebben. Let op: dit is hoofdlettergevoelig.
0
Woensdag 20 mei 2009 om 22:16 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

rien1 schreef:

Maar dat mag toch officieel niet? Hij gaat daar dan wel trainen, maar dan mag hij toch niet spelen? Daar is toch een transfermarkt en tijd voor?
mag volgens mij wel als hij nu niet bij een club geregistreerd staat.
0
Dinsdag 10 maart 2009 om 20:22 uur

<FCDH>

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Wellicht zijn er toch ook een hoop mensen die alsnog denken dat er vrij verkoop komt. Dat kan je dan echt schudden. Een kleine moeite om even eenmalig naar het stadion te gaan om een clubcard te halen.
ik sprak ooit een dagjes supporter die zei dat ie geen clubcard haalde omdat ie dan geregistreerd stond toen ik zei dat ie ook geregistreerd staat met een los kaartje was ie ff stil haha dus iedereen een cc halen of een scc
0
Maandag 2 maart 2009 om 19:36 uur

Kees

kojak1 schreef:

@MAX
het word nu toch wel eens tijd geloof ik dat je ingrijpt.het was altijd een hele leuke shoutbox,maar wat er nu allemaal opstaat word ik wel een beetje misselijk van.je kan toch iedereen laten registreren,dat is op het forum ook,ben je gelijk van dat spam gebeuren en vervelende pubertjes af.
Volledig mee eens. Er zijn genoeg shouters die niet geregistreerd zijn en prima bijdrages leveren.
Helaas zijn er ook een aantal die minder fraaie bijdrages leveren.

Max schreef echter kortgeleden al dat er een verplichte registratie komt. Prima.

Kojak 1 bedankt voor jouw opmerking.
0
Vrijdag 27 februari 2009 om 18:21 uur

Kees

Hey <FCDH>.   Volgens Kees schijnt het dan weer  niet zo te zijn
Zowel geel als rood hebben enkele betrekking op de beker. Ik moets die snor kijken van Delft (oh, pardon Bert).

Twee waarschuwingen in één bekerwedstrijd van de KNVB ten gevolge waarvan de desbetreffende speler uit het veld is gezonden, of had moeten worden gezonden, mits geregistreerd, hebben uitsluiting van deelname aan de eerstvolgende bekerwedstrijd van de KNVB van het desbetreffende elftal, waarvoor hij speelgerechtigd is, tot gevolg.