Met andere woorden: op dit moment herken ik 4 oud spelers, en iemand die ik toevallig ken omdat hij trainer was bij een club waar ik gevoetbald heb.

ik ook toevallig.klaas krul,keepte toendertijd bij de ooievaars.wat een geheugen heb ik toch nog.

0
Woensdag 6 januari 2010 om 22:52 uur

Robin Straub

Willem II tot minimaal winterstop zonder Aerts

Willem II hoeft tot, in ieder geval, de winterstop niet te rekenen op Maikel Aerts. De 33-jarige keeper moest dinsdag geblesseerd de training verlaten.

Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek dat de aanvoerder van de Tilburgers de banden van zijn rechterenkel heeft gescheurd. Aerts is een vaste waarde voor coach Fons Groenendijk.

De verwachting is dat Niki Mäenpää zijn plek onder de lat zal innemen. De 24-jarige Finse goalie kwam afgelopen zomer naar Willem II van FC Den Bosch.

ik vind het erg fijn, want die aerts vind ik de laatste weken echt enorm goed keepen, al keepte Niki Mäenpää ook goed toen we in de jupiler league speelden hoor. ben benieuwd hoe hij het zondag gaat doen. en ja, ik wist dat het al gezegd was, maar ik denk, ik plaats het bericht zelf even.

0
Dinsdag 17 november 2009 om 21:55 uur

Vakkie-G

AZ krijgt twee keer klop van ADO Den Haag

ADO Den Haag was vanavond een plaaggeest voor het toch al zo geplaagde AZ. Zowel de beloften als de dames wonnen vanavond van de Alkmaarders.
Bij de beloften keepte Robert Zwinkels. De van een blessure teruggekeerde doelman hield direct de nul. Zelf scoorde Jong ADO Den Haag wel en kroonde jeugdspeler Giorgio Achterberg zich tot matchwinner: 0-1.

De dames van ADO Den Haag kwamen ook tegen winst tegen AZ. Lisanne Grimberg maakte na 19 minuten de 1-0, tevens ook de eindstand.

0
Maandag 19 oktober 2009 om 23:06 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Zwinkels weer op het veld
Robert Zwinkels heeft vandaag zijn eerste minuten onder de lat gemaakt. De Wateringer keepte de volle negentig minuten mee met jong ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 19 oktober 2009 om 21:30 uur

Rome

Tim Krul, je weet wel, die jonge talentvolle keeper van Newcastle. Tim Krul maakte afgelopen zaterdag zijn debuut voor Newcastle nadat Steve Harper, de eerste doelman, geblesseerd uitviel. Krul keepte de wedstrijd meer dan voortreffelijk en hield de, voor een keeper zo belangrijke, 0. Bert, kijk je mee?

Toch leuk voor die jongen!

0
Dinsdag 22 september 2009 om 21:46 uur

de derde helft

Waterman sluit aan bij selectie
Gepubliceerd op: 20 augustus 2009 07:29 Elf

Boy Waterman sluit weer aan bij de selectie van ADO Den Haag. De doelman was de afgelopen weken uitgeschakeld met een liesblessure en maakte dit seizoen nog geen competitieminuten voor de ploeg uit de Residentie.
- advertentie - Vraag is alleen of Waterman zaterdag tegen Vitesse ook zal spelen, weet het AD. De doelman is van zijn blessure hersteld, maar zal binnen twee dagen ook wedstrijdfit moeten raken. Lukt dat niet, dan zal waarschijnlijk Barry Ditewig onder de lat staan.

Sinds de start van de competitie kent ADO grote keepersproblemen. Naast Waterman was ook tweede doelman Robert Zwinkels geblesseerd en dus kwam trainer Raymond Atteveld uit bij Gino Coutinho. Hij keepte een wedstrijd, maar werd daarna opgepakt op verdenking van wiethandel. Daarom werd Ditewig als noodoplossing binnengehaald.
0
Donderdag 20 augustus 2009 om 08:55 uur

kojak1

tim_b schreef:

er stond aan de onderkant `spreekverbod`.

verder ben ik het wel mee eens dat milic ondanks zijn lengte ind weinig kopduels won... wat dat betreft is powel toch wel wat slimmer, niet dat hij zo fantastisch speelde maar hij kreeg het wel vaker voor mekaar om die bal te hebben tegen die lange douglas....
zoniet dan zorgde hij wel dat hij een vrije trap meekreeg..
voor derest, gooeie eerste helft vicento, en immers buijs en derijck waren gister weer lekker fel
spijker op ze kop geslagen.milic is nog een kop groter alsdie douglas en won een kopduel.powel word altijd afgezaagd en milic opgehemeld en daar ben ik het nu niet mee eens,zeg niet dat powel geweldig is hoor,maar staat zoals kees ook al schreef op een eiland al loop hij zich een slag in de rondte.n kufo,hele wedstrijd zie je hem niet die engnek,maar scoort wel in zijn enige balcontact van de wedstrijd.maar een spannende wedstrijd tot het einde,vooral toen diteweg meeging,keepte trouwens niet slecht.
0
Zondag 16 augustus 2009 om 11:38 uur

Kees

rien1 schreef:

Wat betreft het laatste stuk heb ik er een veel harder hoofd in met de voortgang van dit seizoen, maar dat is maar mijn mening.
Natuurlijk staat alles nog vrij dicht bij elkaar, maar toch.

Inderdaad is 1 ding overduidelijk zoals jij ook al aangaf. We hebben gewoon keihard een scorende centrumspits nodig, en die zal echt moeten komen willen we uit de "billenknijpzone" of zelfs de 18e plaats blijven.

En dan het liefste een spits met een neusje voor de goal. Hoeft niet spectaculair te zijn maar eenvoudig precies op de goed plaats staan. Torinstinct dus.

Derijck deed met zijn kans alles goed doch had de pech dat Bosschker op een halve meter stond.

Ditewig keepte prima en op het laatst was er een prima wisselwerking met het publiek dat masaal ging staan en er een heksenketel van maakte.

Als we Vitesse en RIKC uit 4 punten pakken starten we met 5 uit 5 en dat is weer wel mooi.

Ik vertik het om nu al te gaan opletten wat de staartploegen doen anders kan ik vanaf vandaag al aan het zuurstof.
0
Zaterdag 15 augustus 2009 om 23:26 uur

Den Haag For Life

JS schreef:

Enig idee wat de uitslag was en hoe hij het heeft egdaan? Ben benieuwd!
Ze hebben met 1-0 verloren van Jong FC Utrecht. Hij keepte een hele wedstrijd.

Beloften verliezen net van Jong FC Utrecht
Het team van Maurice Steijn trad donderdagavond aan in het Macrogenixtoernooi bij FC Lisse waar Jong FC Volendam, Jong FC Utrecht en de selectie van de gastheer aan deel nam. Jong ADO Den Haag redde het net niet tegen de Beloften van FC Utrecht. De eindstand werd 0-1.
Het enige doelpunt werd rond de 20e minuut gemaakt door Evert Brouwers. Jong ADO Den Haag kreeg zeker nog wel kansen op de gelijkmaker, de grootste kans kwam zelfs in de allerlaatste minuut. Mike de Geer legde aan vanuit de tweede lijn, de bal eindigde in een scrimmage en bracht Tom Beugelsdijk ineens vrij voor de keeper. Helaas mikte hij net te veel op deze doelman.

De Israëlische keeper Ohad Levita, die sinds donderdag op proef is bij ADO Den Haag, speelde het gehele duel. Zaterdag speelt Jong ADO Den Haag weer, dan tegen FC Lisse.

Afgelopen zaterdag won het Beloftenteam nog met 4-2 van RBC Roosendaal nadat het 2-0 achter had gestaan.