Tag: minuut

Pagina 140

teeg28

dit utrecht heeft helemaal geen vertrouwen en missen veel spelers
dus vanaf minuut 1 gelijk afbluffen en er vol op klappen en niet meer los laten dan vreet je ze op en met een overwinning pak je de week erop 020 ook let maar op . dus 100 PROCENT INZET van de spelers en de supporters.

come on the hague
0
Vrijdag 22 november 2013 om 18:24 uur

H@@GenEES

Wedstrijd ADO-vrouwen tijdelijk gestaakt door vuurwerkbom

DEN HAAG - De uitwedstrijd van de voetbalvrouwen van ADO Den Haag bij FC Utrecht is vrijdag enige tijd stilgelegd. De scheidsrechter staakte de wedstrijd na twintig minuten, omdat de supporters van FC Utrecht vuurwerkbommen afstaken.

De ‘supporters’ van de thuisploeg gooiden het vuurwerk naast het veld. Op dat moment stond ADO met 1-0 voor door een doelpunt van Renate Jansen. Na een rustperiode werd de wedstrijd weer hervat. Ook daarna staken de fans van FC Utrecht vuurwerk af, maar de scheidsrechter besloot om door te spelen.

De ADO-vrouwen wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 3-2. In de laatste minuut maakte Lineth Beerensteyn het winnende doelpunt.

Kees schreef:

Lullig voor die gasten maar ik zie ons daar drie punten pakken.

Van der Gun en Mulenga pas in 2014 weer inzetbaar Opnieuw een flinke tegenvaller voor FC Utrecht: aanvallers Cedric van der Gun en Jacob Mulenga (foto) zijn dit kalenderjaar niet meer inzetbaar.

Van der Gun heeft deze week tijdens de training de binnenband in zijn linkerknie ingescheurd, terwijl Mulenga zaterdag tijdens het bezoek aan Vitesse (2-1 verlies) geblesseerd raakte. Uit een MRI-scan is gebleken dat de Zambiaan een dijbeenspier in zijn rechterbovenbeen heeft verrekt.

FC Utrecht kampt dit seizoen met een ware blessuregolf. De van Roda JC Kerkrade gehuurde Willem Janssen is na een kruisbandoperatie nog maanden uit de roulatie, terwijl ook Johan Mårtensson (knie) en Edouard Duplan (middenvoetsbeentje) niet inzetbaar zijn. Marcus Nilsson is vorige week met succes geopereerd aan zijn bekken en staat nog twee maanden aan de kant.
Daarom moet je er daar net zoals de thuis wedstrijden vol op klappen met 200 procent inzet en gelijk vanaf begin af aan afbluffen je moet daar gewoon winnen en zeker zonder die spelers maar ze hebben er nog wel een paar lopen zoals toornstra ayoub en de ridder maar gewoon vanaf minuut 1 de baas zijn klaar en de punten meenemen naar denhaag en de week erop 020 pakken hier dan doe je goede zaken

Komop jongens halen die kaarten voor utrecht uit het word daar een feestje met 3 punten voor ons
0
Vrijdag 15 november 2013 om 13:59 uur

langnek

jong denhaag knap terug gekomen tegen fc groningen,was 2-0
en in de 87 ste minuut 2-2 ,heel knap tegen de nr 3 met een aantal spelers die regel matig met het eerste mee doen,w.o texira e.d.

is nu ook de eindstand heel netjuhssssss.
0
Maandag 11 november 2013 om 20:29 uur

zuid tribune

Haagse Roel schreef:

Je mag best nagenieten hoor , maar om critici nou weer zo weg te zetten.....
Dikverdiend ?? Jazeker .....maar hou wel de realiteit in het oog , dit Cambuur was zeer slecht, wij een stukje minder.

Dat dit voor jou reden is om weer met de loftrompet te toeteren gun ik je van harte. Fijn weekend nog

Roel, lekker actief aan shouten, bedoelde jou niet specifiek. Speel niet zo gauw op de man. respect, maar ik zat vandaag met een vriendin op P en schrok toch van de lege ere-tribune waar ik normaal zit. Allemaal thuisblijvers.
- voorts vond ik de minuut voor de heer Eversteijn indrukwekkend
- de start van het Haags kwartiertje imponerend! jammer dat dat weer na vijf minuten instortte.
- Met z` `n allen kan het echt gaan spoken in het Kyocera
- scheidsrechter, nog slechter dan zijn grensrechters......
0
Zondag 10 november 2013 om 01:13 uur

teeg28

haagse-Dick schreef:

Hoop dat tira er weer een paar heeft gemaakt!!!
Was ere fe de 1ste helft bij rust 3-0 doelpunten gouriye merencia esajas gouriye wel nog een goede kans maar stifte en keeper pakte m net maar hij was heel vel en bleef lopen goeie acties en bleef gaan als die dat zaterdag nou ook doet als hoj erin staat .alberg deed het aardig tira werd 50 minuut gewisseld gebleseerd maar het was volgens mij niet ernstig .
Nu 4-0 .
0
Dinsdag 5 november 2013 om 20:09 uur

<FCDH>

troje schreef:

Er zijn dit seizoen 12 spelers gehaald. Team is het probleem niet. Enne, degraderen is een stuk duurder dan een nieuwe trainer halen. Eentje die wel begrijpt hoe ie een team beter kan laten spelen. Steijn is klaar bij ADO.
Als je vanaf minuut 1 in de verdediging ga red je het nooit
0
Zaterdag 2 november 2013 om 21:22 uur

Kris28

fcdh17 schreef:

2-2..
twente wint waarschijnlijk in de 88ste minuut, door een solo vanaf eigen helft door castaignos..
0
Zaterdag 2 november 2013 om 21:03 uur

H@@GenEES

2e minuut AZ-ADO eerbetoon Fernando Ricksen

In de tweede minuut van de wedstrijd AZ-ADO Den Haag van zaterdag 2 november 19:45 uur roepen we alle supporters op te gaan staan en te applaudisseren voor Fernando Ricksen. Bij de verdediger die van 1997 tot 2000 met rugnummer 2 voor AZ speelde werd vorige maand de ernstige spierziekte ALS geconstateerd, zo afgelopen woensdag bekend.

In de tweede minuut (voor de duidelijkheid: van 10 tot 1:59) zal een megadoek van Fortuna Sittard met het portret van Ricksen over X2 gaan en tevens onderaan de tribune een nieuw spandoek worden getoond om steun te betuigen aan de 37-jarige Ricksen. Ook tien supporters van Fortuna, de club waar Ricksen zijn carrière begon en afsloot, zijn zaterdag bij de wedstrijd aanwezig op kaarten die AZ voor hen geregeld heeft. Complimenten aan AZ hiervoor!

AZ heeft de oproep inmiddels ook via sociale media verspreid en voor de wedstrijd zal de stadionspeaker ook aandacht besteden aan de actie. Ook de spelers worden ingelicht.