Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Halld

Halloo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik kocht een kaartje vanmorgen en met verbazing keek ik er op Rij 3 stoel 40 he ?????? Is dit wel goed !! De belangrijkste wedstrijd van het seizoen en er gaan maar 140 man naar toe !!!!!!!!! Wat is dit ?? Laten we het afweten ??? Laten we maar doen of het al over is ?? Of laten we toch ons ploeg steunen want het zal mooi zijn als daar gewoon 500 man in het uitvak zitten !! 1,5 Uur rijen . Waarom wel 550 tegen AZ waarom wel 1600 tegen Feyenoord Waarom wel 1000 tegen utrecht en waarom maar 140 naar Willem 2 ! Ik snap jullie echt niet ?? Komop steun jullie ploeg !! En ga mee naar willem 2 !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komohn The Hague

FC DEN HAAG NEVAH SURRENDAH !!!!!!!!!!!!!
0
Woensdag 15 april 2009 om 14:20 uur

Een oudere supporter

Ron1 schreef:

Je gelooft toch niet dat een trainer zegt "Jongens we staan lekker voor, ga maar acherover leunen, we winnen deze pot wel".

Dan nog moeten ze hun taken uitvoeren. De wissels afgelopen zaterdag waren zeker niet gelukkig en kwamen ook veel te vroeg, maar dan nog moet je toch als je je taken uitvoert van 10 man kunnen winnen. Mijn mening blijft dat een groot deel van de spelers en te makkelijk over heeft gedacht zaterdag toen ze tegen 10 man kwamen te spelen. En dat is toch een mentale kwestie waar je als trainer weinig invloedt op kan uitoefenen. Je kan er als trainer voor waarschuwen, maar als er maar 2 spelers zijn die het laten afweten krijg je problemen.
Zeker denken er een paar spelers te licht over de wedstrijden, vooral tegen de mindere goden zeg maar. 
Maar feit blijft wel dat het nu een aantal keren achter elkaar gebeurt. Eerste helft goed en tweede helft een drama. 
Trainer moet ze in de rust toch motiveren en als spelers daar lak aan hebben dan zet je ze de volgende keer op de bank of op de tribune. 
En over de laatste wedstrijd: als de trainer van Sparta ziet dat van Hese zwaar te kort schieten zijn spelers erop wijst om van dat zwakke punt gebruik te maken, dan vraag ik  me af waarom onze trainer dat niet ziet of wil zien en hem gewoon de hele helft laat staan.
0
Woensdag 15 april 2009 om 11:09 uur

Een oudere supporter

Ron1 schreef:

Ben het er helemaal mee eens. De spelers zijn als eerste verantwoordelijk voor de resultaten. Knokken tot het eind, een over mijn lijk mentaliteit hebben. 
Maar bij ons is het 1 helft knokken en daarna freewheelen. Hoeveel punten hebben we dit seizoen niet thuis verspeeld in het laatste kwartier. 
Twente, Groningen, Heerenveen, Heracles om er zo maar een paar te noemen. 


De eerste helft knokken de spelers (op enkele na), maar wat wordt in de rust besproken door onze trainer? Waarom komen ze na de rust zo lamlendig het veld op? En om het te verergeren volgen er dan ook nog een paar foute wissels in de tweede helft.
0
Woensdag 15 april 2009 om 09:34 uur

marcellino

<FCDH> schreef:

we moeten er wel in blijven het zou alles schelen buijs gaat dan weg ricky vd bergh gaat dan niet door knopper heeft al gezegd weg te gaan bij degradatie sponsors gaan weg volgend jaar nog 4000 man per wedstrijd?plus miljoenen minder en wie weet wat nog meer ik moet er niet aan denken maar
Ik denk dat dit al genoeg zegt.

buijs die wel oren had naar een langer verblijf roept nu dat hij weg gaat bij degradatie.

knopperd die moet roepen dat hij vecht tot hij dood er bij neer valt roept dat hij ook weg wil bij degradatie.
Heeft knopperd dan niet door dat vele wetsrijden door het niet mee verdedigen van hem verloren zijn gegaan en heeft knopperd het misschien niet te hoog in zijn bol.

powel nog geen bal geraakt ja leuk hij kan een bal bij hem houden ,maar is hij niet gehaald omdat caracciolo in de ogen van wetzel niet functioneerde nou als powel tegen willem 2 niet scoord hebben ze alle twee 1 doelpunt gemaakt in 13 wedstrijden.
we zouden toch een doelpunten machine krijgen ,ook hij roept dat hij weg wil en het liefst naar het buitenland waarom hij het roept is mij een raadsel want ik denk dat ze hem nog niet voor niks willen.

En ik denk dat je er zo nog een paar kan opnoemen 
het bek vechten met elkaar is ook totaal zinloos
en ik ga er ook niet meer aan mee doen.

maar als we blij moeten zijn met spelers die nu al roepen dat ze den haag gaan verlaten of weg gaan als we degraderen kan je geen wonderen meer verwachten waar moeten ze de mentalitieit vandaan halen dan ik zou het niet weten.

nee den haag heeft de laatste jaren echt geen geluk gehad met de aankopen meestal als ze naar ons kwamen had het ermee te maken dat ze nergens anders terecht konden.en ook het liefst den haag zo snel mogelijk weer wilde verlaten.

en ik denk dat daar ook een deel van het probleem zit 
het andere deel ja dat is toch de trainer
0
Dinsdag 14 april 2009 om 19:26 uur

fc

waarom wordt wetzel geen td en aad de mos of atteveld geen trainer
0
Dinsdag 14 april 2009 om 17:57 uur

Peter Hoek

JS schreef:

Op Adofans staat een column over Wetzel. Dat verhaal slaat de spijker op zn kop. Dat is precies wat wij dit seizoen voorgeschoteld hebben gekregen. Wat een drama! Wetzel moet idd zsm weg. Hij is niet geschikt als trainer en ook zeker niet als T.D. met zn waardeloze aankoopbeleid.

wat betreft de harde kern op Noord: Ja, dat mis ik ook, alleen de manier waarop het ging kon niet, omdat alle ogen op ons gericht waren. Als je reeel bent, konden wij ons niks meer permitteren. Bij de Neuzen en bij de Domme-stedelingen konden ze veel meer maken en daar werd en wordt weinig van gezged. Wij waren kapot gegaan

Ik hoorde trouwens dat Willem 2 al uitverkocht is. Iemand dat ook gehoord? wil straks ff een kaartje halen

Is die colomn ook geschreven door Ooievaar? Ook hier wordt de spijker op z`n kop geslagen. 

Zondag wordt weer een nederlaag. Waarom doet die v.d. Kallen niets?

0
Dinsdag 14 april 2009 om 14:11 uur

R ichard

HCF schreef:

Nee pielemoos,ondanks WETZEL.
Mooie verhalen hier, maar heb het nut om hier elkaar te gaan uitmaken voor rotte vis?  Den Haag is Den Haag al jaren niet meer. Geen strijdlust als het er op aan moet komen op het veld. Maar dat is niet alles, ook op de tribunes is het een stuk formeler geworden, iets wat Den Haag waardig was zie je nu bij NAC veel meer, een hele goede sfeer in het stadion, rookpotten , cofetti etc... Voor het eerst zat het zaterdag vol, maar echt veel sfeer was er ook niet. Waarom eigenlijk midden noord waar het hoort? Maken ze zoveel sfeer dan? Helemaal niets, geen sfeer, alleen maar een beetje zingen, jonge van midden noord, jullie zijn midden noord niet. Het uitvak maakt meer lawaai als jullie, geen rookpotje, maar wel met een bus staan bij de poorten, gaat dat geld naar sticky fingers? Laat jullie nu eens zien dat Den Haag de mooiste club is, met de fanatieke aanhang die het altijd had, de 12e man voor je club.. Den Haag maakt niks meer klaar op het veld, maar de supporters van noord doen het nog veel minder
0
Dinsdag 14 april 2009 om 03:05 uur

Advertentie

Vincent

Bert Ooievaar schreef:

Mijn prognose luidt: Willem II - ADO 2-0. Kansloze missie dus. 

Je kent z\`n tactiek, achteruit lopen, Knopper op rechts, Immers zal hij wel slachtofferen, en z\`n vriend Resodihardjo in zijn plaats, Powel alleen in de punt, na 67 minuten afgelost door Hoogendorp, en niet te vergeten: voor de wedstrijd een erehaag voor de tegenstander. 

Voor de winterstop had deze trainer een negatieve serie van 7 zeven! Hij is bezig om dit \`kunststuk\` te herhalen. Wetzel weet hierdoor wél de nc te ontlopen (...)

Mijn vertrouwen is tot onder het nulpunt gedaald. 

Wetzel spreekt nu de hoop uit, geen laatste te worden. Kijk, \`dat geeft de burger moed, dat zijn nog eens teksten\` Wat een laffe bedoening ik schaam me rot als trotse hagenees voor die slapjanus.

Ik wens je veel succes Rien daar bij de kruiken. Je wordt daar met respect behandeld, het zijn aardige mensen, en je hebt een behoorlijk zicht op de mat. 

We moeten niet naar anderen kijken, dan gaat het altijd mis. De mouwen opstropen en vechten als leeuwen dat is het devies.

Heb wel veel respect voor jouw enthousiasme, dat wil ik je nog wel even meegeven.

Gegroet,

Ooievaar


Dan hoop ik dat je daar al je geld op inzet. 
we gaan daar namelijk gewoon winnen !!

Niks is makkelijker dan achteraf gelul.
Als verhoek na de wissel wel gewoon een strafschop krijg voor die elleboog is hij de gouden wissel nietwaar ? en wetzel het tactische wonder..

Knopper loopt al na 30 minuten met het zweet in zijn nek, vraag me niet waarom, maar hem niet wisselen, zou een grotere vernedering zijn.

Elke week voor lul staan  bij je collega`s begint je een beetje op te breken he` ? ik merk het aan je.

Je hoeft voor mij geen excuus te zoeken hoor om volgend seizoen weg te blijven.

 

0
Maandag 13 april 2009 om 21:44 uur

marcellino

pietje schreef:

gelijk heb je,vorig seizoen riepen ze dat ook in koor,maar toen het goed ging hoorde je ze niet.en nou zitten ze weer te papagaaien.
nu jullie zien het verkeerd aan ja knikkers als jullie hebben we niks je ziet wat het brengt strijden voor degradatie met een trainer die het nu al opgeeft.

DAT IS DE JUISTE INSTELLING.

wat ik hier al eerder heb gezegt mensen met een voetbal verstand worden hier  neer gehaald maar dat je als een kip zonder kop totaal niet weet wat er gebeurd en gaat gebeuren is jullie niet bekent.

degraderen is de doodsteek voor den haag waarom denk je dat we de laatste jaren zo in de problemen zitten en dat den haag er bijna niet meer had geweest omdat alles zo goed gaat.doe eens een keer die rose bril af want aan supporters als jullie hebben we totaal maar dan totaal niks.

0
Maandag 13 april 2009 om 11:40 uur

Hard oordeel !

Haagse Roel schreef:

Leuk al die speculaties, je schiet er echter niets mee op. Je moet van je eigen mogelijkheden uitgaan en niet kijken naar anderen. Daar ligt direct het probleem.....we moeten het zelf doen en dat lukt maar niet. Wetzel is het spoor volledig bijster. Ik heb hem tot nu toe verderdigd maar de grens is wel bereikt .Je ziet vanaf het fluitsignaal na rust dat Hese van Sparta mag opbouwen en daar volledig faalt, alles blijft over links komen en Wetzel grijpt niet in !!!!!! gevolg constant balverlies en druk ( met 10 man !!!) van Sparta. Hij had Hese kunnen wisselen voor Pique of een middenvelder om de boel te keren. 

Nee Wetzel gaat Powel , begrijp werkelijk niet dat ie hier nog wordt verdedigd, wisselen voor " over the hill" ricky en ook nog Immers eruit halen ( ik heb het niet kunnen zien maar hij was blijkbaar witheet over de wissel).  Ook de wissels Verhoek en Kahya brachten zoals verwacht niets !!

Hopen dat je concurrenten verliezen schiet niet op, die sprokkelen namelijk wel punten. Ik hoop oprecht dat het niet zo is maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de spelers Wetzel ook niet meer volgen, mooiste voorbeeld hiervan is Knopper. Wetzel beweert in een interview dat Knopper zich thuisvoelt op zijn " valse rechtsbuiten " plek maar vervolgens lees ik van Knopper het  tegenovergestelde. Dat zijn dingen die gaan opspelen als het niet meer loopt.

...... geef die twee spitsen ( Fabio & Milic ) maar een kans , vers bloed , en zet Knopper erachter.
Waarom wij degraderen ?

Verdediging:
Zwinkels: pakt geen punten
Ammi: is meer een rechtshalf/buiten dan rechtsback. Als rechtsback heeft hij geen eredivisie kwaliteit, verdeging ronduit zwak 
Kum: aardige speler maar net zoals Ammi is het een speler die als hij onder druk staat geen eredivisie kwaliteit heeft.
Hese: speler voor Haarlem

Midden:
Yuri: versleten, over en uit, 0,0
Immers: harde werker maar ook geen speler voor de eredivisie. In ieder geval voor het beloofde linkerrijtje te licht

Voorhoede:
Soltani: 0,0
Verhoek: 0,0
Hoogendorp: zie Yuri
Milic: grootste miskoop ooit.
0
Maandag 13 april 2009 om 00:45 uur

Nu online

James, Alle ballen op Jort, Kees, zuiderwijk, jbdh en 224 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4