Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

rien1

Rico schreef:

maar het kan ook juist verkeerd uitpakken,.
Ik denk het niet! Er werd gisteren behoorlijk gescholden op de wissels van Wetzel. En het is bekend dat Kootwijk goed ligt bij de groep. En misschien stelt hij dan eindelijk eens 2 spitsen op en een nr10 Knopper achter de spitsen. 
Waarom doet die Wetzel dat nou niet!!!!! 

Anders verlies je alles met 0-1 of 1-2.
0
Zondag 12 april 2009 om 12:11 uur

haguhnees87

hoe kan je in godsnaam een 1-0 voorsprong tegen 10 man uit handen geven?? ik snap er echt helemaal niks van! wetzel kut wissels waarom laat je powel niet staan? immers was de beste man van het veld haalt die eruit! verhoek moet ook open als die die bal gewoon op zij legt is er niks aan de hand ken soltani zo doorlopen! buijs had 2 grote kansen laat ook niks zien! powel kan het niet alleen jongens! soltani geen actie is er geen 1 keer over heen gekomen! van hese ken er nix aan doen die jongen kan het gewoon niet die kan niet opbouwen en sparta heeft het slim gedaan om hem op te laten bouwen! wetzel was pique nou fit of niet waarom zit die op de bank spele of niet! je had hem er ook de laatste 20 minute in kunne zetten! waterman toch niet zeker bij die doelpunten en ammi stond te slapen bij de 1-1! ik kan het gewoon niet begrijpen je had zulke goede zaken kunnen doen en nu ben je gewoon het haasje met pasen nog wel! heel me weekend verd door die kk elftal! ricky komt niet bij degradatie dus dat gaat ook niet door! je mag nu blij wezen met nacompetie maar eingelijk ook niet want dat win je ook niet van cambuur of rkc met zon elftal die al het hele jaar winne en een hele andere instelling hebben! dus ken je er maar beter gelijk uit gaan als je het niet red bespaart je weer 2 klote wedstrijden! heel de week leef je er naar uit heel de week spanningen en dan in 8 minuten weer uit handen geven alles kapot! uitverkocht huis lekkere reclame den haag! wetzel en vriendjes schaam je!
0
Zondag 12 april 2009 om 12:07 uur

FRank

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik heb de hele nacht geen oog dicht gedaan. Wat een wanvertoning in de tweede helft zeg, dit heb ik nog nooit gezien. Een pass van Dereijck naar Van Hese die gewoon over de zijlijn gaat, Soltani die bij elke aanname van de bal de bal gelijk terugkaatst naar een verdediger, Ammi heeft in de tweede helft helemaal niets meer laten zien, Ranko die naar achteren speelt ipv naar voren. Zo kan ik wel doorgaan. 
Als Soltani nog een wedstrijd wordt opgesteld dit seizoen, is dat een regelrechte schande.
Met het vertoonde spel in de tweede helft verdien je het gewoon niet om eredivisie te spelen. Bah, bah en nog eens bah !
Ook ik heb zeer slecht geslapen, ik baal echt als een stekker en heb nu ook geen zin om alle shouts te lezen.
Ik werd egelmatig wakker met de volgende vragen (misschien zijn ze al aan de orde geweest):

1. Waarom gaat steeds het hele team terug in het eigen strafschopgebied met een corner of een vrije trap? Ik heb dit na Heracles ook al aan de kaak gesteld. Iedere afvallende bal is dan voor de tegenstander (zie de 2-2- van Heracles) en je hebt haats geen mogelijkheden om snel uit tebreken en ik mag aannemen dat daar Verhoek voor is ingezet?
Tactische fout trainer!!

2. Hese kon het nieveau niet en zeker niet in balbezit. iedereen zag dan ook dat Sparta hem als vrije man liet gaan. Waarom voor hem geen ander zoals Pique, die zit toch niet geblesseerd op de bank? Na zo`n wissel houd je druk op de tegenpartij. Nu kregen zowel Soltani als Powel geen bruikbare ballen van Hese.
In mijn ogen foiutje trainer.

3 Wissels: Powel trok en sleurde zat best lekker in de wedstrijd maar kreeg te weinig bruikbare ballen (zie 2). Hoogendorp is dan geen verbetering. Dan kaya erin voor Knopper een aanvallend ingestelde speler eruit en een verdedigende erin: maw Sparta Kom Maar.
Weer tactische blunders vd trainer.
Hoeveel wissels hebben ons dit jaar iets extra`s opgeleverd (behalve Verhoek tegen Ajax)?

4 Waarom wordt er na afloop geen woord gerept over het neerhalen van Verhoek bij die uitbraak als de Blom fluit voor een overtreding moet dit ook rood zijn! ook niet van gezien bij Studio Sport!!

5 zegt Wetzel op TV dat de spelers zich moeten schamen, ik denk dat de leiding van ADO eens een hartig woordje moet wisselen met Wetzel.

6 Speel nou volgende week eens met Fabio naast Powel en een 4mans middenveld met 2 continue opkomende buitenspelers en een hecht verdedigingsblok volgens mij de enige manier om dit seizoen nog te reden.

Zo dat is eruit!!!!
0
Zondag 12 april 2009 om 10:15 uur

Gekke Henkie

Je mag de derde stad van Nederland niet opzadelen met een voetbalclub als Ado. Tenminste niet met een Wetzel aan het roer. De slechtste trainer sinds Evert Theunissen. Nog slechter dan Adelaar. Wat bij ons gebeurt, gebeurt ECHT NERGENS. Hoe kan ik mijn kleine kinderen nou Ado supporter maken? Je schaamt je toch je ballen uit je zak? Gaan we gvd weer degraderen? 2 (of 3, ben het vergeten) jaar geleden op PRECIES dezelfde manier ook verloren van Sparta, toen op Spangen. Ook in de 93e minuut 2-1. Met dank aan die vogel. Waarom wisselen als je voorstaat? Never change a winning team. Ze kunnen nog beter Adje trainer maken. Of m`n demente opoe. Kots- en kotsmisselijk, de woede komt nu opnieuw. Sorry jongens, ik hou van jullie. Ado Forever. Ga volgende keer gewoon weer.
0
Zondag 12 april 2009 om 08:33 uur

rien1

Bert schreef:

Ik ook misschien ga ik ook mee maar ik beloof niks moet eerst met mijn vrouw praten.

Comunnie van mijn dochter laten schieten. Ga eerst naar de kerk zal aan de pastoor vragen of er een kaars voor Ado gebrand mag worden.
Ach ja, waarom ook niet? Zo langzamerhand kunnen we wel wat hulp gebruiken van boven   
Ik zou het echt leuk vinden als je weer meeging!
Naar Tilburg met het busje, en de afstand valt wel mee. 
0
Zondag 12 april 2009 om 00:35 uur

rien1

Bert schreef:

Deze nederlaag komt heel hard aan. En als Pique niet meedoet hebben we gelijk een probleem aan de linkerkant.

Hij deed wel de warming up mee? Had hij de tweede helft niet in kunnen vallen?

Knopper en Immers hebben zich als een vd weinige spelers gedragen als een echte krijger.

Tillema en Hese komen beide tekort mogen ook uitgeleend worden aan Haarlem. Waarom geen Caraciollo????????
En waarom nou geen 2 spitsen! Met 1 voorin maken we gewoon geen doelpunten. Die klojo moet tegen Willem2 Pique erin zetten, en 2 spitsen. Anders zie ik de bui alweer hangen. Wees maar blij dat je niet meegaat volgende week, Bert. 
0
Zondag 12 april 2009 om 00:01 uur

Advertentie

Bert

fcdh sassem schreef:

onbegrijpelijke wissels op een onbegrijpelijk tijdstip. De eerste helft ging best aardig den haag was heer en meester. Powel heeft nog niet veel laten zien maar hij brengt nog altijd meer als ricky. Daarnaast speelde immers een goede wedstrijd. hij is een goede balafpakker en had een aantal goede passes. Na de wissels kakte den haag in. Daarnaast deed foeke booy het slim om hese vrij  te laten om de opbouw te verzorgen iets dat hij niet kan. Dat betekende veel balverlies voor den haag. De omschakeling was niet goed waardoor sparta er steeds gevaarlijk uit kwam en het net leek of zij een man meer hadden. Wissels als kaya hoogendorp en verhoek zijn absoluut geen toegevoegde waarde.
Booy stond zijn ploeg als een beest te coachen en andre stond weer als een lampe lul langs de kant. De beleving van de trainer is waarschijnlijk op de spelers geslagen want die stonden ook als een stelletje lulletjes in het veld
Deze nederlaag komt heel hard aan. En als Pique niet meedoet hebben we gelijk een probleem aan de linkerkant.

Hij deed wel de warming up mee? Had hij de tweede helft niet in kunnen vallen?

Knopper en Immers hebben zich als een vd weinige spelers gedragen als een echte krijger.

Tillema en Hese komen beide tekort mogen ook uitgeleend worden aan Haarlem. Waarom geen Caraciollo????????
0
Zaterdag 11 april 2009 om 23:58 uur

Bert

christian. schreef:

Ik heb egt nog nooit zo klote gevoeld na een nederlaag. Hij konden we dit in heemels naam uithanden geven. Eigen schult. We liepen de 2 de helft alleen maar achterruit en liet sparta het spel maken.
Ik zit er ook helemaal doorheen wat doet dit pijn.

Waarom druk je niet door in de tweede helft. Waarom ga je wandelen ipv voetballen.

En wat mis ik die Haagse Turk die op momenten dat de wedstrijd dreigde te verzanden met een paar mooie acties de boel op stelten zette.

Ik zie het heel zwaar in. Want we kunnen ook al niet meer knokken voor een overwinning

Kevin Blom is een tering scheidrechter want die overtreding op Verhoek was donkerrood. 
0
Zaterdag 11 april 2009 om 23:28 uur

Mitchel

Kaos schreef:

aan de ene kant snap ik het wel

deed het ook altijd
m
maar sparta met alle respect hehe:P
Waarom sparta? niet de ado spelers &trainer zelf...
0
Zaterdag 11 april 2009 om 22:53 uur

Leiden

Kan iemand mij uitleggen:

1. waarom wij Soltani onder contract hebben en 
2. waarom Soltani mag blijven staan deze wedstrijd en 3. waarom Soltani überhaupt staat opgesteld.

Onze linkervleugel was vandaaag echt een drama en na de wissel van Immers (en Buijs naar de linkerkant dirigeren) werden godverdomme gewoon op het middenveld overlopen door 10 kutspartanen.

Dit deed me te veel denken aan al die baggerwedstrijden vorig seizoen in de jUpiler League en ik heb er een verdomd hard hoofd in....

Iedereen een vrolijk Pasen, maar dat van mij is definitief vergald vanavond door een paar lamzakken.
0
Zaterdag 11 april 2009 om 22:16 uur

Nu online

ADO079, Alle ballen op Jort, Kees, guru, zuiderwijk, Heino, GroenGeelHart070 en 239 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4