Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

martin

halen keeper waterman
verdediger zomer
spits ogunjimi
0
Zaterdag 28 juni 2008 om 00:36 uur

??

keeper waterman
verdeger bakens,bahia
spits voskamp of ogumjini

en dan is de selectie toch wel compleet of niet
0
Vrijdag 27 juni 2008 om 17:42 uur

Roel

Roel schreef:

Verdediger van Twente toch.....??
ff gechekt......sorry middenvelder, daar hebben we al genoeg ervaring lijkt mij. Keeper, verdediger centraal en een spits erbij lijkt mij
0
Vrijdag 27 juni 2008 om 00:10 uur

Delft

Aad schreef:

Rankovic laatste man ! Net dat beetje kracht dat we achter nodig hebben.
We hebben ook nog een spits nodig en een goede keeper even afwachten nog.
0
Donderdag 26 juni 2008 om 23:52 uur

haags kwartiertje

Turks kwartiertje
Hoe ironisch dat Turkije net crasht na zijn beste match op dit EK. Terim kloeg dat hij misschien nog zijn derde doelman in de spits moest zetten, maar bracht met Ugur en Ayhan gewoon twee nieuwelingen die Duitsland pijn deden. Kazim was er na een aflegger van Ayhan met een schot op de deklat al dichtbij, na een nieuwe bal van Kazim op de deklat trapte Ugur voorbij een onhandige Lehmann (0-1). Gelukkig was daar ook weer het `Turks kwartiertje`. In navolging van ADO Den Haag, straks terug in de Nederlandse Eredivisie, waarbij de supporters in minuut 75 op de banken gingen staan en er na het roepen van `Haags kwartieeeertje` plots de gekste dingen gebeurden. En ja hoor, de vinnige Sabri dolde Lahm om Semih de 2-2 te schenken
0
Donderdag 26 juni 2008 om 18:08 uur

Yo

Italiaanse interesse voor Pellè
De kans is groot dat Graziano Pellè nog voor het begin van de competitie terugkeert naar Italië. De spits van AZ staat in de belangstelling van verschillende clubs uit zijn vaderland.

"Er is interesse vanuit Italië", zegt Marcel Brands, technisch directeur van AZ, tegen het AD. "Graziano heeft goed gepresteerd bij het toernooi van Toulon en gaat straks ook met de Italiaanse selectie naar Olympische Spelen. We volgen de ontwikkelingen."

AZ zal een mogelijke transfer van de Italiaanse spits niet in de weg staan. Pellè, één van de duurste aankopen uit de geschiedenis van de Alkmaarse club, heeft vooralsnog niet aan de hoge verwachtingen kunnen voldoen. Afgelopen seizoen wist hij in 27 optredens slechts drie keer het net te vinden.

Naast Pellè hebben ook Haris Medunjanin, Milano Koenders en Kemy Agustien te horen gekregen dat zij op zoek mogen naar een nieuwe werkgever. AZ heeft de spelers laten weten mee te werken aan een vertrek. 
-------------------------------------------------------------

Koenders iets voor ons?
0
Donderdag 26 juni 2008 om 09:52 uur

kojak1

haguhnees schreef:

maar daar in tegen heeft die amrabat bij vvv ook weggehaald bij omniworld dacht ik en kijk wat daar van geworden is ben wel blij dat die jonge jongens haalt die door kenne groeie
daar heb je groot gelijk in.die kostte maar een ton.ging weg voor 3miljoen.ik vond die ogunjimmie een gevaarlijke en zeer snelle man bij rkc,tenminste sneller als vd haar,een lange snelle spits,en wetzel kan hem nog wel wat aanleren.en wat iets verder geroepen word is ook zeker waar,we zijn nog niet in staat om miljoenen uit de kast te toveren.3maanden geleden stierven we duizend doden omdat we aan het paaltje hingen,en nu weer roepen om die en om die,dat gaat niet,dat hebben we wel gezien dit afgelopen seizoen.lekkere jonge hongerige spelers er bij.en dan heb je in mijn ogen een behoorlijke eredevisie ploeg.wetzel ging uit van een paar jaar,wist ook niet dat we zouden promoveren.en die voskamp maar effe uit het hoofd zetten,die blijft in rotterdam.trouwens,de halve wereld heeft spitsen nodig,probeer er maar een te krijgen.en betaalbaar natuurlijk.nu nog laatste man en een keeper en ik heb er vertrouwen in.
0
Dinsdag 24 juni 2008 om 19:58 uur

Advertentie

<FCDH>

ADO Den Haag haalt OgunjimiDoor Sander Berends
Dinsdag, 24 juni 2008, 14:55

Marvin Ogunjimi speelt komend seizoen hoogstwaarschijnlijk voor ADO Den Haag. De 20-jarige aanvaller is bijna rond met de club uit de Residentie, die terugkeert op het hoogste niveau. De Belgische jeugdinternational is nog eigendom van KRC Genk, maar mag daar vertrekken.

Het afgelopen seizoen werd Ogunjimi reeds verhuurd aan RKC Waalwijk. Dat liet reeds weten de spits niet over te nemen. Vanwege een blessure kende hij een ongelukkige start in Brabant. In de play-off-wedstrijd tegen MVV liep hij bovendien tegen een rode kaart op, waardoor hij een belangrijke fase in het seizoen miste.

Eerder speelde Ogunjimi voor KV Mechelen.

0
Dinsdag 24 juni 2008 om 17:54 uur

Roel

Roel schreef:

Nou dat is dan duidelijk, Wetzel kappuh met die pogingen en op zoek naar een nieuwe kandidaat, je maakt mij niet wijs dat er maar 1 spits op het lijstje staat..........
Ik zal wel weer voor gek versleten worden maar informeer nou eens naar die Kienast, ik heb het hier al eerder aangegeven..speelt in Noorwegen bij een onbeduidend cluppie maar was in mijn ogen de gevaarlijkste Oostenrijkse spits......lekker sleuren en fysiek sterk, bovendien pas 23 .......volgens mij zelfde leeftijd als Voskamp maar zeker niet minder.
0
Dinsdag 24 juni 2008 om 17:17 uur

Roel

Brian schreef:

Voskamp: "Ik respecteer mijn contract"
Johan Voskamp zal geen arbitragezaak aanspannen tegen zijn huidige werkgever Excelsior. De spits staat nadrukkelijk in de belangstelling van ADO Den Haag, maar de Rotterdammers houden hem aan zijn contract, tot woede van de Haagse Eredivisionist.

Voor Voskamp betekent aan transfer naar Den Haag zowel sportief als financieel een verbetering, maar de aanvaller respecteert zijn contract. "Een arbitragezaak zie ik in elk geval niet zitten. Ik heb nu drie seizoenen met heel veel plezier bij Excelsior gewerkt, heb met iedereen goed contact en ik respecteer mijn contract", aldus Voskamp tegenover VI.

"Voor beide opties valt wat te zeggen. Bij Excelsior wordt ik komend seizoen waarschijnlijk eerste spits en kan ik me goed doorontwikkelen. Als ik er een paar inschop, speel ik mezelf in de kijker en ben ik na het seizoen transfervrij", beseft de 23-jarige spits zich."

Voskamp gaat er dan ook vanuit dat hij zich op 7 juli in Rotterdam meldt voor de eerste training van Excelsior. "ADO betekent nu al een sportieve en financiële verbetering, al bestaat de kans dat de club onder in de Eredivisie speelt. Er is nu een patstelling. Excelsior laat me echt niet gaan voor het geld dat ADO nu biedt. Voorlopig meldt ik me gewoon op 7 juli voor de eerste training van Excelsior."

Nou dat is dan duidelijk, Wetzel kappuh met die pogingen en op zoek naar een nieuwe kandidaat, je maakt mij niet wijs dat er maar 1 spits op het lijstje staat..........
0
Dinsdag 24 juni 2008 om 16:49 uur

Nu online

Bert, zuiderwijk en 282 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4