Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

FC Den Haag!

Kaos schreef:

is je opstelling een grapke

ammi en pique zowiezo wisselen buijs naar rechts half

Lens kan je vergeten Helaas!!!!!
v/d berg rechts buiten

denk dat 4 3 3 zowiezo niet de goede opstelling is voor dh

voel meer wat voor 442 of 4231

Ik blijf toch voorstander van een 4-4-2 met een ruit op het middenveld. R. v.d. Bergh dan als tweede spits net achter Powel. Dan kan Knopper als aanvallende middenvelder blijven spelen.

Dan nu nog een goede linkermiddenvelder halen omdat Soltani/Verhoek/Cornelisse op die positie niet voldoen.

Rechtermiddenvelder Buijs en verdedigende middenvelder Rankovic.

Verdediging lijkt me duidelijk: Pique, Kum, Derijck en Ammi.

En dan blijf ik toch voorstander van een nieuwe keeper (Waarom niet Waterman verlengen en 1e keeper maken?). Geen fan van Zwinkels en denk dat er dus ook een nieuwe keeper moet komen!

0
Woensdag 1 april 2009 om 23:43 uur

Mitchel

Vakkie G waarom zie ik jou laatste tijd niet meer op msn ?
0
Woensdag 1 april 2009 om 19:56 uur

juist niet

Lange schreef:

De hele lange zijde moet gewoon een prijs worden, net als vroeger. Zoals het nu is slaat nergens op, want waarom zou je meer betalen voor precies dezelfde plek. Fysieke afscheiding is niet te doen, lukt bouwkundig niet (want moet hoog genoeg dat je er niet overheen kan klimmen). Controles zijn ondoendlijk; tussen elk vak 20 stedwards. Vaste plekken met sociale controle is niks voor Den Haag. Je wil tussen je vrienden staan en niet vast zitten aan een plek die je toevallig krijgt. Stel je voor dat je een scc hebt en je zit het hele seizoen naast een mafkees.
Totaal niet mee eens. Waarom moet iemand op een hoekvak evenveel betalen als iemand die graag op het middenvak van de lange zijde wil zitten. Laten deze figuren maar flink meer betalen. Je moet je gewoon aan de regels houden. Als je met meerderen tegelijkertijd formulieren inlevert kan je ook naast elkaar zitten. Onzinargument.
0
Dinsdag 31 maart 2009 om 20:13 uur

Lange

De hele lange zijde moet gewoon een prijs worden, net als vroeger. Zoals het nu is slaat nergens op, want waarom zou je meer betalen voor precies dezelfde plek. Fysieke afscheiding is niet te doen, lukt bouwkundig niet (want moet hoog genoeg dat je er niet overheen kan klimmen). Controles zijn ondoendlijk; tussen elk vak 20 stedwards. Vaste plekken met sociale controle is niks voor Den Haag. Je wil tussen je vrienden staan en niet vast zitten aan een plek die je toevallig krijgt. Stel je voor dat je een scc hebt en je zit het hele seizoen naast een mafkees.
0
Dinsdag 31 maart 2009 om 19:05 uur

uhm

hans schreef:

is niet open, zit een plexiglas plaat tussen
Waarom kopen mensen een kaart voor vak K of S en lopen daarna door naar vak O?
0
Dinsdag 31 maart 2009 om 17:42 uur

<FCDH>

`Stadion ADO Den Haag dé plek voor WK hockey 2014`

Den Haag hoopt in 2014 het WK hockey te mogen organiseren. Bestuurders uit de stad van topclubs Klein Zwitserland en HDM zijn al flink aan het lobbyen. Hockey.nl belde met gemeenteraadslid en hockeyscheidsrechter Bart de Liefde.

Heeft Den Haag zich officieel kandidaat gesteld?
‘Ja, afgelopen zomer heb ik een initiatiefvoorstel ingediend en dat is door alle raadsleden aangenomen. Den Haag heeft zich daarna meteen bij de hockeybond gemeld. Als eerste stad in Nederland volgens mij.`

Mikken jullie op het wereldkampioenschap voor vrouwen of mannen?
‘Het liefst hebben we ze allebei. Een dubbeltoernooi dus. Dat betekent meer landen, meer wedstrijden, meer publiek en meer sfeer. En we zijn in staat om dat te organiseren. Als besloten wordt om de mannen en vrouwen te splitsen maakt het ons niet uit welk WK we krijgen.`

Een WK in Den Haag. Dan denk ik meteen aan het voetbalstadion van ADO.
‘Wij ook. Het ADO-stadion is een ideale locatie. De beste die je kunt bedenken.`

Waarom?
‘Omdat er qua ontsluiting, parkeervoorzieningen en andere faciliteiten geen betere plek te vinden is. Er kunnen 15.000 toeschouwers in het stadion en dat is ideaal voor zo`n evenement.`

De Galgenwaard in Utrecht, het nieuw te bouwen Wagener Stadion in Amstelveen en het stadion van Rotterdam zijn niet ideaal?
‘Het WK in 1998 in De Galgenwaard was geweldig, zonder twijfel. Maar inmiddels is dat stadion wel een beetje groter geworden. Te groot voor een WK hockey. Als zo`n groot stadion lang niet uitverkocht is, geeft dat een desolate indruk. En het nieuwe Wagener staat er in 2014 echt nog niet. Rotterdam kan ook niet tegen Den Haag op. Daar moeten bezoekers met pendelbussen naar het veld en is er niet veel ruimte voor een groot promodorp.`

Zijn jullie al flink aan het lobbyen?
‘Ja, natuurlijk.`

Hoe schat je de kansen van Den Haag in?
‘Ik heb er veel vertrouwen in. Maar we mogen natuurlijk niet te vroeg juichen. Als Nederland ons al als speelstad naar voren wil schuiven, moeten we daarna ook nog concurreren met andere landen. Dus niets is zeker.`


in 2014 is ons stadion toch te groot met ie tweede ring?
0
Maandag 30 maart 2009 om 15:32 uur

Aad

HK schreef:

Ik snap niet dat er nog mensen zijn die denken dat Jol of Adriaanse op dit moment ook maar 1 seconde overwegen naar ADO te komen.
Wat volgens mij een hele goede zou zijn is Groenendijk, maar ik ben bang dat die bij Willem II blijft.
Nou, Groenendijk zou mij niets verbazen. Er moet een reden zijn waarom hij NEC laat lopen. Solidair met Willem II? Ik kan het me nauwelijks voorstellen.

Het zou een hele goede zijn. Net zo een nette uitstraling als Wetzel, veel ervaring als voetballer, jonge ideëen als trainer en ...... iemand met een ADO/DH verleden.
0
Zaterdag 28 maart 2009 om 07:43 uur

Advertentie

Jansen

Marcelino, maak je niet al tedruk en laat de mensen maar lekker denken wat ze denken. N eem nog een borreltje en haal je schouders op. 

Kleine wijziging in mijnmening door wat ik hier net las. Ik ben nu meer voorstander van Ricky naar ADO en waarom: ik zag het als vervanger van Knopper en dat lijkt me zonde van het geld dan; maar iemand anders schreef vervanger voor Cornelisse en als ik dat dan voor me zie dan denk ik ja daar worden we sterker van! Technische spelers allebei, creatief ook vaak en kunnen vanaf het middenveld een doelpunt maken. Alleen is Corrie helaas een beetje over the top want komt toch veel snelheid te kort nu en hij zou moeten kijken of hij in de jupiler nog een jaar of twee mee kan. Ricky kan het allemaal nog prima belopen en dus ben ik wel meer voorstander geworden nu.
0
Vrijdag 27 maart 2009 om 21:54 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Adriaanse of Jol kan ik van je begrijpen maar het probleem is dan dat je het kapitaal op de bank hebt en niet op het veld.
Daar zijn we pas aan toe als er een tweede ring op staat.
waarom zeg ik adriaanse omdat zijn contract afloopt dus daarom en je weet nooit hoe een bal rolt zeker niet in de voetballerij;)ok de kans is klein maar zeg nooit nooit? aad de mos lijkt mij ook wel een goeie heeft haagse bluf
0
Vrijdag 27 maart 2009 om 20:46 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Zeker jammer dat onze club niet speelt. Maar het klinkt misschien gek, maar ik heb ADO in de wedstrijd tegen AZ niet zomaar opgegeven. Met al die interlands voor de deur spelen een aardig aantal (en hele goede) spelers van AZ voor hun land dit weekend. En daarna moeten ze ook nog op woensdagavond aan de bak voor nog een interlandwedstrijd. Dan lijkt het mij voor hen kort dag (met terug komen naar de club erbij)  om zich weer aan te passen en goed voor te bereiden op de wedstrijd tegen ADO, al is AZ nog zoveel beter. Het zullen hele kleine nadeeltjes zijn, maar wie weet.  

Dus lekker kaarten halen voor AZ-uit jongens!  

ik snap ook niet waarom dat kut oranje tegenwoordig op zaterdag speelt ?vroeger speelde elke interland op woensdag laat ze lekker die dagen doen dan kan de competitie gewoon doorgaan?
0
Vrijdag 27 maart 2009 om 16:19 uur

Nu online

ADO079, Alle ballen op Jort, Kees, guru, zuiderwijk, Heino, GroenGeelHart070 en 239 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4