Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DEHAAGSEHYENA00

HYENA MELDT ZICH OP HET OOIEVAARSNEST!!

Gvd jongens waarom lopen jullie weer allemaal te k*nkeren omdat we tegen roda jc verliezen?

K heb me duidelijk ook doodgeergerd aan het spel van adodenhaag en roda speelde heel goed moet ik zeggen, maar dat jullie zeggen dat verhoek slecht heeft gespeeld,diep triest want die jongen die verving de ZEER SLECHT spelende soltani en hij had wat aardige acties gelijk op links en powel is in dit soort wedstrijden (degradatievoetbal) niet slim om in te zetten blijk maar weer maar gewoon met millic en hoogendorp 90 min spelen en evt. in de 75e minuut wisselen voor verhoek en soltani.
Ten tweede vond ik adodenhaag in tegenstelling tot afgelopen week veel te afwachtend spelen en TOT de middenlijn druk zetten.
Ammi had last van knie en pique niet erg scherp en centrum verdediging slechte communicatie,MAAR KOMOP 27 punten uit 28 wedstrijden,volgende week gewoon een redelijke 3-0/4-0 nederlaag tegen AZ en dan SPARTA DAM thuis winnen en dan zijn we op zijn wetzels gezegt weer op schema van 1 punt per wedstrijd (30 punten uit 30 wedstrijden),dan 1 punt uit bij WILLEM 070 en 1 punt thuis tegen FLYERNOORD,3-0 uit verliezen HEERENVEEN thuis winnen tegen vitesse?

DUS CONCLUSIE 27 + 3 + 1 + 1 + 3 = 35 PUNTEN UIT 34 WEDSTRIJDEN IS HANDHAVEN 
Gr. D.H.H
0
Zondag 22 maart 2009 om 18:41 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik heb me vanmiddag over hele kleine dingetjes boos zitten maken. Waarom moet Pique altijd die bal naar zijn linkervoet hebben met uitverdedigen ? Hij kwam hierdoor een paar keer in de problemen.
Dit was ook de eerste wedstrijd van het seizoen dat ik Ammi bagger vond. Die jongen draait een fantastisch seizoen, maar vandaag leek het helemaal nergens op. Maar ja, eigenlijk moet ik ze allemaal noemen.
0
Zondag 22 maart 2009 om 16:33 uur

marcellino

Tja schreef:

Het probleem was niet de voorhoede maar het middenveld. Roda JC was heer en meester op het middenveld. De voorhoede kreeg praktisch geen bal doordat het middenveld van ADO werd overklast. Daarbij kom je achter door fout Horvath en kom je 2-0 achter door Zwinkels. Hij bleef lekker liggen.
beste tsja .
je hebt totaal maar dan ook totaal geen verstand van voetballen,ik snap ook niet waarom je telkens op mijn shouts gaat reageren het was die zijn fout  of het was die Zijn fout.kijk niet alleen naar de bal maar naar het hele veldspel.

ik ben zelf trainer en er is hier een discussie tussen een shouter die puur kijkt naar personen .
en tussen mij die kijkt naar het hele veldspel en taktiek.

powel geen bal bij zich houden en als hij hem had verloor hij hem weer in 1 sec..
soltani moet begrijpen dat als het voorin niet echt lukt hij wat rust behoud inn zijn spel en niet telkens de aktie maakt waardoor je ook weer de bal in 1 sec kwijt bent,immers zijn sterkte in kopduels was vandaag niet aanwezig.

alles bij elkaar opgeteld kan je dus geen druk houden op je tegen stander in het begin had roda dat niet door want zo een goede ploeg is het niet maar gaande de wedstrijd gingen ze erin geloven en dat komt niet door roda zelf maar door den haag die hun die kans geven.

als jij dus roept dat het aan het middenveld ligt of aan horvath die elke bal weer net zo hard terug kreeg als hij hem heeft gegeven en een ammi die gewoon zijn tegenstander voor hem laat komen en dat was niet de eerste keer in deze wedstrijd.

kan ik er twee opnoemen die dramatisch hebben gevoetbald en dat zijn ammi en powel en als jij dat niet ziet en naar een horvath of zwinkels gaat wijzen dan heb je het echt begrepen.

ga een cursus voetbal trainer doen dan kan je mee praten
0
Zondag 22 maart 2009 om 16:02 uur

Haagse passie weer ver te zoeken

Het blijft weer ongelooflijk. Tegen ploegen waar je eigenlijk geen punten verwacht, winnen of gelijk spelen, en tegen een mededegradatiekandidaat drie punten laten liggen. Deze punten waren zo belangrijk dat je zou denken dat de vonken er weer vanaf zouden vliegen. Niet dus. Waarom zijn die bevliegingen altijd van korte duur? Ipv, na winst op RODA, op 8 punten van de degradatieplekken te staan zijn het er nu nog maar 2.

Stel je voor dat Volendam vanmiddag wint dan sta je op nog maar 4 punten van directe degradatie!



Na een lekker begin ging ADO DH toch weer achteruitlopen en leek te gaan voor 1 punt. ADO DH leek nog niet op een schim van de ploeg die NEC van het veld veegde. Het lijkt erop dat de echte Haagse voetbal beleving van de supporters in het Aad Mansveld stadion meer bepalend is voor vechtlust, een over mijn lijk mentaliteit en de wil om te winnen bij de spelers dan de door de trainer meegegeven tactiek en motivatie.



Als je ziet dat elke speler van Den Haag in de thuiswedstrijd tegen NEC zijn tegenstander op alle fronten de baas is kan je als trainer niet meer aankomen met het excuus te beschikken over beperkte middelen. Want dan lijkt er meer aan de hand.



Moet de trainer niet verschrikkelijk blij zijn dat de Haagse supporters met de Echte Haagse VoetbalBeleving ADO Den Haag kennelijk wel naar een hoger plan weten te tillen.



Dus wie moet er nou stappen maken aan de hand van wie???



Dood en doodzonde om niet alles op alles te zetten voor DRIE punten in IEDERE wedstrijd!!


0
Zondag 22 maart 2009 om 15:25 uur

Doet er niet toe!

Eigenlijk wilde ik bewust een tijdje niet reageren
maar mijn vingers jeuken dus bij deze een zeer
kritisch stukje.
Dus als je er niet tegen kan....
niet lezen en wegwezen is mijn advies.
Ten eerste alle Hagenezen gefeliciteerd met het behalen van het algemeen Kampioenschap van HIJS Hoka Wolves IJshockeyteam en dat voor het eerst weer eens in 40 jaar!!!
Wetzel, Wetzel, Wetzel wat moet ik nu met je aan?
Weer de foute instelling, weer de foute wissels en
weer de verkeerde tactische opstelling....
Zo gaat het nooit wat worden met ons
FC/ADO Den Haag!
Terecht heeft angstgegner Roda JC toegeslagen want dit slappe zooitje kom maar niet tot daden wanneer er iets belangrijks op het spel staat!
Het spitsenduo Powel en Soltani begrijp ik al maanden niet nul komma nul rendement, ook
over sommige spelers heb ik verder mijn bedenkingen: ene moment spelen ze de sterren van de hemel en het andere moment zijn ze totaal onzichtbaar.
Ik heb een totaal ander DEN HAAG vandaag zien spelen dan vorige week tegen NEC.
Waarom....
Overmoed, angst geen doorzettingsvermogen?
Jan mag het zeggen.... feit blijft dat het een collectieve faaldag was met Wetzel als eindverantwoordelijke in hoedanigheid!
Zo.... genoeg getreurd en we zien wel waar het schip strand.
O nog 1 woord voor jou kapitein Wetzel zet onze Bogdan Milic nou eens in de basis en er gaat een wereld van verschil voor jouw ogen open.
Maar kapitein Wetzel kennende gaat hij liever met schip en al ten onder, waarbij eerst de ratten het zinkende schip verlaten!!!

0
Zondag 22 maart 2009 om 15:05 uur

marcellino

waarom blijven bepaalde shoutes maar kijken naar het verleden.

we moeten blij zijn dat we in de eredivisie voetballen!!!!!


volgens mij waren we toen de gedood verfde
kampioen.
wat later bleek op papier, er liepen bij ons spelers die dachten dat ze het op kwalitiet wel even gingen winnen.

dat ze het daarna goed hebben opgepakt ben ik zeker blij mee en ook ik ben twee dagen dronken geweest maar waarom kon het de laatst 6 wedstrijden wel en in de competitie niet.

en daar komen we weer geen vechtlust  en denken het wel te redden met je kwaliteiten.

precies als vandaag op papier de betere ploeg maar door passie en vechtlust afgetroefd.en uit gaan van een gelijk spel.

nou als er vandaag weer eens een keer is aangetoond dat we dat niet kunnen weet ik het niet meer.



0
Zondag 22 maart 2009 om 14:49 uur

Tja

haguhenees87 schreef:

ohja weet je waarom je nou echt verliest vandaag! meneer zwetsel met ze we mogen daar niet verliezen... godverdomme heel de week aan gehoord! zwetsel had moeten zeggen we moeten daar winnen nix minder is goed! lekker voor dat gelijk spel gaan eke keer en elke keer op onze bek gaan! wetzel lekker technisch directeur worden ofzo en een andere trainer met ballen! haagse bluf zoals tegen nec! thuis kan het wel uit is het uien!
Het zijn toch godverdomme profs? Waarom toch altijd de spelers beschermen die een wanprestatie leveren?
0
Zondag 22 maart 2009 om 14:43 uur

R ichard

Kaos schreef:

ik zeg ook niet dat we het niet halen
ben ook geen azijnzeiker ofsow

alles bij den haag valt of staat met inzet en met het of achteruit hangen of vooruit spelen

als er gewoon vol bluf gespeeld wordt kan je gewoon 9 punten pakken

doe je dat niet.. dan wil k het nog weleens zien
want het wordt nu wel stuivertje wisselen
en daar hou ik niet zo van


ben benieuwd asl stresskip nurmero uno rien dalijk trug is..

over de wedstrijd

in het begin was je sterker, meer uit moeten halen, maar wetzel wou niet veel risico nemen, speel je gelijk hoor je niemand, maar wederom heb je er niks aan gehad aan de niet risico nemen

had mooi kunnen wezen 11de staan,
nu is het nog 2 punten naar beneden en zelfs 4 naar directe degradatie als volndam wint van utrecht vandaag..
Powel zal best aardig ze best doen op de training maar in de wedstrijd (zeker vandaag weer niet ) En waarom geen Fabio? Milic?   Met Kaya een achterstand wegwerken?  Sorry hoor
0
Zondag 22 maart 2009 om 14:40 uur

Advertentie

haguhenees87

ohja weet je waarom je nou echt verliest vandaag! meneer zwetsel met ze we mogen daar niet verliezen... godverdomme heel de week aan gehoord! zwetsel had moeten zeggen we moeten daar winnen nix minder is goed! lekker voor dat gelijk spel gaan eke keer en elke keer op onze bek gaan! wetzel lekker technisch directeur worden ofzo en een andere trainer met ballen! haagse bluf zoals tegen nec! thuis kan het wel uit is het uien!
0
Zondag 22 maart 2009 om 14:33 uur

supporternoord

Ach, het begon met die wegisweg trap van Horvath. Koppen kandie wel maar met de voet is het hopeloos.
Snap echt niet waarom Ranko niet gewoon achterin stond
0
Zondag 22 maart 2009 om 14:25 uur

Nu online

Wahter, Marcie, Alle ballen op Jort, Lellow, zuiderwijk, Max, Haagse Haas, Don Leo, tjapi01 en 222 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4