Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Peco

Zo nah.. als ze Tommie vd Leegte terug kunnen halen... dan heb je echt een Mannschaftskapitein in je elftal..  ik hoop het... 

Dan nog een scorende spits (Engels origine eentje die zijn tanden al een keer kwijt is geraakt), een centrumverdediger erbij (alleen Kum is niet genoeg en Teixeira... tsja... ) en natuuuurlijk VD Haar een jaar extra vastleggen want dat is een echt vent tenminste die z`n hele hebben en houwen erin gooit.

laten we met z`n allen gaan zoeken op www.transfermarkt.de of hoe heet die site...
0
Woensdag 21 mei 2008 om 15:04 uur

reuser

ed schreef:

geldt ook voor Reuser en knopper.....
klopt! ik zit ook niet op reuser te wachten. die jongen heeft een geweldige trap maar verder ben ik er niet van onder de indruk. overigens is knopper me dit seizoen al met al ook een beetje tegengevallen.... op zijn positie heb je een speler nodig die er 10-15 maakt in een seizoen. zeker als je een amper scorende spits als van de haar opstelt.
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 22:38 uur

KKH - kalekophagenees

Rico schreef:

<FCDH> schreef:

`ik denk dat ze meric ook wel een langer contract mogen geven als ie zo blijft spelen is ie ook snel weg?`

Dat is ook pas van de laatste wedstrijden, daarvoor was ie vanwege zijn dramatische vorm wekenlang gepasseerd. Laten we ook niet vergeten dat de verdediging van RKC een lachertje was.

Kap nou je hebt in Meric een nieuwe snelluh spits gevonden. Hij moet alleen leren te kijken naar de positie waar ie heen wilt spelen en meer bal gevoel krijgen. Ook moet ie meer variatie laten zien sneller naar binnen draaien en meer dollen met de tegenstander. Haal er maar een corner uit als je mensen 1 op 1 staan in het doelgebied.

Meric is een speler die vanuit de amateurs komt, degradatie meemaakt en zich in 1 jaar weer terug speelt in de eredivisie.

Hij is aan het groeien, Janmaat oook.

Ricky van de Berg is een droom die toch niet komt en Polak heeft bij ons alleen maar stoeltjes, reclameborden, de paal of de lat geraakt en af en toe een uitsupporter een afdruk bezorgt! Sorry maar een beetje te oud toch! Effuh deze Polak schopte ons mooi de Jupiler league in terwijl in dienst van Den Haag scoorde hij nooit in 2 jaar tijd......

0
Dinsdag 20 mei 2008 om 02:22 uur

Wessellllllll

Polak is transfervrij. zeker ook gemotiveerd. Maar ja tis allemaal wat Wetzel wil he .. hij zal wel een paar VVV-ers meenemen .. en wat wetzel al zei ..hij miste scorend vermogen dus moet echt een goeie spits bij komen. Verder Kum houden Janmaat ook. Misschien Seaijs weer trg hale ?? En misschien worden een paar spelers van RKC de jupiler wel zat en zien ze wel een transfer naar Den Haag wel zitten .. misschien die de ceulaar ofzo .. Of misschien Obodai hahahaha Ach ja we zien wel wat Wetzel ervan gaat bakke .. Nu nog steeds in feeststemming ..
0
Maandag 19 mei 2008 om 23:26 uur

Roel

Aad02 schreef:

Ik heb een grafhekel aan die Reuser maar hij zou inderdaad een aardige versterking zijn voor ADO
OOievaar, bedankt voor je bericht !!, nu weer over de toekomst, ben het met je eens Aad.

Reuser is slim , heeft een fantastische pass en een goed schot in de benen, al had ie gister , gelukkig , een off day. Nac schijnt echter ook belangstelling te hebben...

Verder vind ik ook dat we niet teveel " ouwe" jongens moeten halen, we  hebben volgens mij al genoeg ervaring in het team. Sjaak vind ik een leuke peer maar FCDH moet groeien, en Ricky tsja, die had al jaren voor DH kunnen ballen maar kiest idd  zelf iedere keer voor een andere club.

Op de positie in het centrum van de verdediging zou ik wel graag een kanjer zien naast Kum en een ECHTE  KILLER spits is ook niet verkeerd.

Wat Wetzel overigens met die Kahya moet is mij een raadsel, hij ging er zker vanuit dat DH  Jupiler ging spelen ....
0
Maandag 19 mei 2008 om 23:23 uur

<FCDH>

fan schreef:

Meen eens haal smeekes maar en reuser!!!
mag wel een jood zijn met een 020 accent maar ja waren we vorige jaren ook niet zo trots op Mols?
heb je die wel eens horen praten op tv?
gewoon halen die gasten!
donny de groot zou ook een goeie spits zijn voor den haag
ik denk dat ze minimaal 7 spelers nodig hebben om erin te blijven volgend jaar ?

voorin de groot en kolk halen of reuser voor de goals

middenveld vd leegte en smeekes of vd bergh

achterin toch minimaal 3 verdedigers erbij bv polak terug? maarja wat wil den haag uitgeven om in de ere te blijven dat is de vraag?ik zeg maar wat he dus niet gelijk zoveel geld hebben we niet
0
Maandag 19 mei 2008 om 18:28 uur

Midden-Oost

De zomer kan nu al niet meer stuk. Wat een 3 weken zeg. Ben blij dat we klaar zijn. Iedereen gefeliciteerd, we kunnen het weer over voetbal hebben, voor het volgende seizoen hebben we nodig :

Doel (3):
Zwinkels + Aankoop + Nieuwkoop

Rechtsback (2):
Janmaat + Aankoop

Centrum (4):
Kum, Ranko + 2 Aankopen

Linksback (2):
Bosschaart, (? Polak, SPA)

Middenveld (6):
Levi, Yuri, Knopper, Immers + 2 Aankopen 
(? Oosthout, GAE + Ricky 1, HER)

Rechtsbuiten (2):
Meric + Aankoop

Spits (2):
Vd Haar, Ricky1 + Aankoop (? Meersman, EIN)

Linksbuiten (2):
2 Aankopen (? Caracciolo, EIN)

Geen eredivisie nivo, weg, gestopt of naar 2e elftal:
Postma, Tex, Rijaard, Riedewald, Stoffels, El Moussi, Victoria, Blonk, Coster, El Kadi, Fernandez, Knijnenburg en Verhoek
0
Maandag 19 mei 2008 om 11:51 uur

den haag

<FCDH> schreef:

welke spelers zullen er vertrekken en welke zullen er nu blijven ?vd haar zou blijven als we promoveerden en knopper ook ?als ik den haag was zou ik proberen om vd leegte terug te halen op huurbasis hij zit toch op de bank bij psv

daar zat ik ook aan te denke ..hopen dat knopper van der haar en janmaat blijven en zeker bosschaart kum en ranco en latenm we niet cornelisse en de stofzuiger ( schwiebe ) vergeten .... ze vechten de laatste tijd allemaal als beesten ze hebben schuim op die bekken en bloed op die schoenen dus wat wil je nog meer ... zowiezo een werkende middevelder er bij ( tommie van der leegte ? ) en goeie centrale man in geval dat kum of ranco uitvalt en een spits en ricky weg het spijt me zeer maar die jonge presteerd tog niks ..

0
Maandag 19 mei 2008 om 11:00 uur

Advertentie

marcellino

het was bijna uitverkocht een geweldige sfeer en de supporters hebben zich perfect gedragen totaal geen discriminatie of intimidatie.

bijna het hele stadion zong en klapte mee het kan dus wel.

ik denk dat vandaag den haag is opgestaan.
iedereen was tevreden en de supporters klapte voor midden noord.

zij bestormde het veld niet maar bleven tot aan het laatste fluit signaal achter de reclame borden,daarna gingen ze het veld op,even leek er een moment dat de supporters dreigend waren naar de supporters van rkc maar dat was meer een lange neus trekken op de vraag of de supporters een redelijke afstand namen kwam gehoor,dus je kan gewoon zeggen een heel geslaagde dag voor heel den haag.

en volgend jaar geen excuus hebben om niet te gaan je ziet dat het helpt als het stadion gevuld is de spelers krijgen dan toch vleugels,het liedje liberte is om kippevel van te krijgen heel het stadion die het liedje mee klapte en zongen zelfs de rkc supporters dit is gewoon een goede reclema voor den haag.

op naar volgend seizoen,heb niet veel gehuild maar na het laatste fluitsignaal kwam er bij mij een ontlading dit had toch niemand verwacht.

nu nog een goede kop sterke spits,ricky van den bergh en reuser en je kan mee in de eredivisie
0
Zondag 18 mei 2008 om 19:14 uur

frans1

jongens tranfernieuws als we promoveren is het zo goed als ckr dat ricky 2 komt en ze zijn bezig met de spits van quick boys onyeike en ze zijn aan het scouten in zuid amerika voor een linksachter en een centrale verdediger
0
Vrijdag 16 mei 2008 om 17:21 uur

Nu online

zuiderwijk en 221 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4