Pagina 141

DHFC070

H@@GenEES schreef:

Ben ik met je eens, overal moet je grappen om kunnen maken, begrijp me niet verkeerd, het is vreselijke ziekte A.L.S. en niemand gunt het die jongen maar mensen kom op zeg. Je kunt daar best een grapje over maken zonder dat je dan meteen een wreed en harteloos monster ben die geband moet worden.

Dadelijk gaan we ook nog allemaal bloemen neerleggen, een stille tocht houden en een minuut stilte houden voor personen die je nieteens kent want zo gaat dat tegenwoordig onder aanvoering van de media.

Het zijn niet mijn soort grappen maar mensen zeg waar hebben we het over. Weer een hoog collectieve verontwaardiging niveau sommige reacties hier. Toevallig ook 1 van de eigenaardige dingen van de huidige maatschappij en ow wee als je daar allemaal niet aan mee wenst te doen.

Maargoed AZ uit staat voor de deur iemand enig idee hoeveel man/vrouw er gaan?
0
Donderdag 31 oktober 2013 om 22:12 uur

DHFC070

Beest schreef:

Heb alles gemist wat is de stand
2-0 achter en 1 minuut in de 2e helft bijna 3-0.
0
Dinsdag 29 oktober 2013 om 20:07 uur

den haag

JoostJ schreef:

Giovanni Korte scoort de 0-1 voor Dordt tegen Jong Ajax. Zijn 9e goal alweer van dit seizoen!
1 minuut later breekt korte door en krijgt ajax rood in de 34e minuut
0
Maandag 28 oktober 2013 om 20:36 uur

Gast

"trainer" Jansen van Twente:

ADO Den Haag
ADO Den Haag zit in een lastige fase van het seizoen. “Iedereen in Den Haag is bezig met de ommekeer. Na Vitesse dachten ze dat het lek boven was, maar afgelopen weekend liepen ze bij PEC Zwolle tegen een grote nederlaag (6-1) aan. Als je die wedstrijd goed bekijkt was het de wereld op zijn kop. Ze creëren zelf veel kansen, alleen die werden niet benut. Het niveauverschil was in die wedstrijd niet zo groot als de uitslag doet vermoeden. Wanneer ADO vanuit hun kwaliteit gaat spelen, dan kan het zo maar de goede kant op gaan bij hen. Als je puur naar het voetbal kijkt, is ADO in balbezit een ploeg met potentie.”
“Hoe ADO morgen aan de wedstrijd begint, is nu moeilijk in te schatten. Of ze kunnen ons het spel laten maken en ons vanuit de omschakeling willen verslaan of ze zullen er vanaf de eerste minuut vol opvliegen. Wij gaan deze wedstrijd niet anders in dan anders. Wij willen graag de bal hebben en dominant spelen. Dat proberen we ook tegen ADO.”
0
Vrijdag 25 oktober 2013 om 17:16 uur

Jeremy2801

kako schreef:

Heel mooi en emotioneel filmpje, sterkte aan alle Marcel kenners.
Zeker een mooi filmpje, respect. Is er zaterdag eigenlijk een minuut stilte voor de wedstrijd?
0
Dinsdag 22 oktober 2013 om 19:47 uur

Ricky

Sorry,

Tuurlijk was de 6-1 zeer geflatteerd. In de rust geeft Fraser aan dat het gaat knetteren tegenover fox sports. In de omschakeling ging het fout zei Fraser. Geen wissels gedaan. Pas laat in de 2e helft.

Ook nog Tommie, die zwak speelde, (wie niet) wisselen in de 88e minuut?

Waarom? Die staf die spoort niet.

Na de wedstrijd hoor je dat het niet genetterd heeft in de kleedkamer maar dat ze elkaar verbaasd aan zaten te kijken.

Te gek voor woorden dat ik me er nu nog druk om moet maken.

AG AG AG AG wat een soap
0
Dinsdag 22 oktober 2013 om 00:02 uur

Sprinkhaan070

We hebben nu blessures (Wormgoor, Zuiverloon, Jansen) en een speler die niet speelgerechtigd is (Kanon). Hier zitten 3 verdedigers bij die straks gewoon in de basis staan. Meijers - Kanon - Wormgoor - Zuiverloon.
Dan is je verdediging denk ik 10 keer meer solide als die je nu hebt staan.

Een hoop spelers zijn waardeloos uit vorm met als grootste voorbeeld: Gouriye, Cabral, Holla.

In de verdediging is gewoon te weinig geïnvesteerd, dit heeft Steijn ook duidelijk toegegeven omdat hij lang wachtte op Koppers waardoor je nu geen linksback hebt.

Op het middenveld hebben wij voor eredivisie begrippen aardige spelers lopen met Alberg, Gehrt, Holla, Jansen, van Haaren, Bakker, Meijers en Malone.
Malone & Meijers zie ik als middenvelders, zij komen te kort achterin.

Voorin hebben we met Kramer, Schet, Cabral, van Duinen, Tira, Esajas en Gouriye ook voor eredivisie begrippen gewoon een goede aanval.

Degraderen zullen we zeker niet. Een cambuur of rkc wint ook geen ene wedstrijd.

Een trainerswissel komt er denk ik niet (Verbeek gaat naar Nurnberg en Jol zal denk ik niet komen).

Gister tegen Zwolle ging alles fout wat er maar fout kon gaan. Een statement is er gezet gisteravond. Laten we nu met ze alle er achter gaan staan zaterdag en kom allemaal naar het stadion! Het moet gaan spoken en vanaf de 1e minuut de ploeg en steijn aanmoedigen en flinke herrie gaan maken!
0
Maandag 21 oktober 2013 om 21:48 uur

haagse jr

Ik vind dat we Zaterdag weer alles uit de kast moeten halen om ludiek te zijn.

haagse jr

Het zou mooi zijn als we tegen Twente nog allemaal een keer achter ons elftal gaan staan en minstens passie en strijd krijgen.

Mocht dit niet het geval zijn. Steijn openlijk in het stadion ontslaan met Mark van der Kallen die in de 87e minuut door de speakers schreeuwt: Beste supporters van ADO Den Haag. Zojuist is Maurice Steijn ONTSLAGEN ik herhaal ONTSLAGEN. Met als gevolg een panikerende Steijn die op de eretribune aan het zoeken is naar de beleidbepalers en als gevolg een kolkende menigte op de tribunes die massaal achter het elftal gaan staan die er nog voor zorgen dat een 0-1 achterstand omgebogen wordt tot een 2-1 voorsprong waarna de supporters allemaal massaal weer roepenteijn moet blijven.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 11:51 uur

pajam

derput schreef:

En zo is t maar net. trouwens het eerste half uur waren we beter dan PEC. Ja ik weet dat een wedstrijd 90 minuten duurt
we zijn wel gedegradeerd, maar we speelden soms een minuut of 10 best aardig.
veel tegenvallers, blessures, warme kleedkamers, scheve velden, scheidsrechter tegen, me geluksonderbroek vies......