Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Delft

Roel schreef:

Laten we er niet omheen draaien, DH is natuurlijk een apart volk, ik geloof best dat Lex  wat tegen die Obudai heeft geroepen....is natuurlijk een jankerd en die Petrovic maakt daar gebruik van om het op de spits te drijven.

Frapant is wel dat in de catacomben van de eretribune duidelijk ( RTL) kk aap  naar Obudai  werd geroepen................

Dat laatste is zeker frappant. Dat verwacht je niet. Derksen had het over een fout vd architect maar je je verwacht toch niet dat mensen vd eretribune rare dingen naar Obodai gaan roepen.  Die uitzending op RTL geeft maar weer eens aan dat we onder een vergrootglas geplaatst zijn. Achter de goal waren er ook een aantal bezig. Denk dat dit toch nog eens heel duidelijk onder de aandacht gebracht moet worden.  Alle positieve dingen raken op deze manier ondergesneeuwd. Ik was vrij vroeg in het stadion er waren vooraf Surinaamse jongens uitgenodigd die op trommels een leuk optreden gaven. Kregen ze ook applaus voor. Ook de muziek van die broer van Grünholz was geslaagd voor de moeders of vriendinnen.    Als er binnen een groep van 100 mensen 10 oerwoedgeluiden  gaan maken wordt die groep van 100 man afgerekend op die geluiden zo gaat dat. Jammer. Ik heb er vertrouwen in voor donderdag omdat Knopper weer meedoet. En laat vloet aub Meric vanaf het begin meedoen dat heeft die zo langzamerhand wel verdiend. En laten wij ook maar een goede surinaamse spits kopen die er 15 inschiet worden die geluiden ook minder. 
0
Maandag 12 mei 2008 om 10:20 uur

Roel

KKH - kalekophagenees schreef:

dat kan je op je buik schrijven Delft denk ik!

Denk jij naar wat er in de catacomben en op de tribunes is gebeurd Ado Den Haag nog een zak om zijn supporters geeft als ze dat al deden!

Nee

Thuis achter de radio en tv
Laten we er niet omheen draaien, DH is natuurlijk een apart volk, ik geloof best dat Lex  wat tegen die Obudai heeft geroepen....is natuurlijk een jankerd en die Petrovic maakt daar gebruik van om het op de spits te drijven.

Frapant is wel dat in de catacomben van de eretribune duidelijk ( RTL) kk aap  naar Obudai  werd geroepen................

0
Maandag 12 mei 2008 om 01:08 uur

Gaaf artikel op RKC supporters side

Rick Hoogendorp kind van Waalwijk (12 apr) 21:17 :Aad Mansveld was een kind van de stad. Geboren en getogen Hagenees die bijna 600 wedstrijden speelde voor de club van de stad. Daarin scoorde hij als libero 69 doelpunten en was het voorbeeld van Haagse bluf en onverzettelijkheid. Helden hoor je te vereren en dus staat er nu een Aad Mansveldtribune in Den Haag met een Aad Mansveld standbeeld voor het stadion. Aad Manveld stierf in 1991 en zoals het met echte helden hoort te gaan wordt hij met elk verhaal van vader op zoon legendarischer. Zeg je ADO dan zeg je Aad Mansveld en kleine Haagse jongetjes dromen ooit in de voetsporen te treden van deze legendarische held. Zo werd er op 12 januari 1975 een Haags jongetje geboren die later goed tegen een bal kon trappen. Zijn ouders noemde hem Ricky en kleine Rick had alles wat een Haags jongetje nodig heeft om misschien de legende van Aad Mansveld te doen herleven. Helaas voor Ricky voerde de droom hem op een andere weg. Na één jaar ADO werden de wegen gescheiden en was MVV de nieuwe droom. Via Dordrecht’90 kwam Ricky uiteindelijk terecht bij het RKC van Martin Jol. 249 Wedstrijden in Waalwijkse dienst maakte van Rick een Waalwijkse held. De beste spits uit de historie en dus in staat om oa Ad van der Wiel, Marco Boogers en Harry Decheiver te doen vergeten. RKC heeft niet de historie van Den Haag, maar een plek als spits in het elftal aller tijden moet toch een enorme betekenis hebben voor de eerzuchtige en sympathieke Rick. 95 Doelpunten maakte van hem de topscorer aller tijden in Waalwijk en een maatstaf voor alle spitsen die ooit het geel-blauw aan zullen gaan trekken. Zal er ooit een spits in de voetsporen van Rick kunnen treden? Om een held te zijn moet je ook buiten het veld een goeie gozer zijn. Half Waalwijk staat in het telefoongeheugen van zijn mobiel en hij kent bijna alle supporters persoonlijk. Als wij voor Villa Pardoes een dartavond organiseerde dan was hij er samen met Peter van den Berg altijd bij. Als een hele gewone jongen tussen de supporters met een biertje. Rick Hoogendorp droomde van Den Haag, maar werd kind van Waalwijk. Noot RKC en ADH zijn vanmiddag elkaars rivalen waarbij uiteraard winnen. Leuk om in zo`n artikel te lezen dat rivaliteit kan samengaan met respect voor de tegenpartij. Der Rudy
0
Zondag 11 mei 2008 om 08:35 uur

<FCDH>

wie gaan er nou in de spits woensdag?
0
Zondag 4 mei 2008 om 17:53 uur

Ooievaar

Flash back into time... schreef:

Op www.adodenhaag.nl staat bij de voorbeschouwing op Den Haag-VVV een foto van mijn allereerste wedstrijd ooit die ik zag van FC Den Haag... toen werd het 3-1...

"FC Den Haag - VVV eindigde in het seizoen 1978/1979 in 3-1 door Haagse doelpunten van Henk van Leeuwen, de hier aan de bal zijnde Aad Mansveld en Simon van Vliet"
Jaaaaaa  Henk van Leeuwen - mooie Henkie- wat een pracht spits was dat zeg, die kon alles, maar ja dat waren andere tijden. Ben verheugd dat ADO al bezig is met volgend seizoen, en die spits van Eindhoven die heeft er aardig wat inliggen. Heb niet de illusie dat we een eredivisie spits kunnen halen. 

Laten we blij wezen dat er überhaubt wat mogelijk is. Ik heb - nu wel - vertrouwen in de toekomst, heb geen kristallen bol, maar reken er op dat we over 3 jaar een echte eredivisie ploeg hebben. Maar eerst o.a. dat stadion goed gaan exploiteren, reken ook op een sponsor voor het nieuwe seizoen. Z`on stadion op die locatie, daar moet toch veel meer dan 0,0 uit te halen zijn? Dat zat hem in puur in het feit door het gevoerde wanbeleid.
0
Dinsdag 29 april 2008 om 22:19 uur

Delft

Jensen schreef:

En een keeper? wie?

De kolos zal wel weggaan en er moet iemand naast of boven Zwinkels komen.
Als je Richard van Nieuwkoop in huis hebt zou ik geen geld weggooien om aan een tweede keeper te besteden.  Een spits vervanger van Rick Hoogendorp heeft meer prioriteit. Zijn huurperiode loopt toch af?
0
Dinsdag 29 april 2008 om 19:24 uur

Brian

ADO aast op Caracciolo en De Meersman
Tim de Meersman en Fabio Caracciolo spelen mogelijk volgend seizoen in het shirt van ADO Den Haag. Het tweetal is momenteel in dienst van FC Eindhoven, maar staat in de nadrukkelijke belangstelling van de residentieclub.

De Meersman beschikt over een aflopend contract en kan derhalve komende zomer transfervrij uit Brabant vertrekken. Eindhoven deed eerder een poging om het contract van de spits te verlengen, maar tot onderhandelingen gingen beide partijen nog niet over.

Voor Caracciolo dient ADO wel een transfersom te betalen. Hij staat nog tot medio 2009 onder contract. Het is overigens nog maar de vraag of Eindhoven bereid is om mee te werken aan een transfer van de jongeling.

"Als je volgend seizoen goed verder wil, is het natuurlijk zaak om de beste speler van de ploeg te behouden. Aan de andere kant zou een vertrek van Fabio een transfersom opleveren die goed benut kan worden voor versterkingen", aldus technisch manager Hans Smulders. 

Bron: Voetbalprimeur
0
Dinsdag 29 april 2008 om 14:16 uur

Advertentie

Aad

Sjaak schreef:

Smeekes(GEA) stak gisteren zijn middelvinger op
Nou en ..... zoals ik het zag zou het de ideale spits voor ons zijn. Snel en atletisch.
0
Woensdag 23 april 2008 om 09:39 uur

FRank

tuin schreef:

en dan gelijk er weer uit???

met dit zooitje heb je er niks te zoeken
en er is geen geld voor nieuwe spelers of wel?

Die spits van Omniworld was transfervrij !!!!!
Gaat nu naar FC Den Bosch, dat was nou eens een goede voor ons geweest.
Sander Duits en die Belgische middenvelder met oranje schoenen van AGOVV zijn volgens mij ook transfervrij!!! War doet ADO ???
0
Maandag 21 april 2008 om 22:06 uur

<FCDH>

Mike schreef:

Hehe.... dat roep ik al maanden. Niemand heeft zijn bek opengetrokken. Vloet is WAARDELOOS
ik hoop echt dat wetzel het stukken beter ga doen al hoop ik nog steeds op jol maar we zien het wel?als den haag slim is halen ze voor volgend jaar den ouden terug en proberen om donnie de groot te halen dat is een goeie spits
0
Zondag 20 april 2008 om 20:22 uur

Nu online

zuiderwijk en 283 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4