Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

marcellino

Tja schreef:

Nou bestorm het veld jaag Wetzel weg en dan kan van der Kallen zijn geld in de club terug eisen. Dag ADO.
beste tja waarom moet het bij jou altijd het uiterste zijn.

ik en meerdere branden wetzel niet af en als je onze shouts ziet zijn we net zo blij als jij met de voorderingen die den haag maakt.

Wat ik hier wel merk is dat de mensen die nauw betrokken zijn bij de club hier worden afgebrand als negatieve lingen of rel schoppers.

tuurlijk je hebt gelijk vele van de jongens van Hfc zijn de harde kern geweest van de jaren 80".

maar is het niet zo dat ervaring rijker maakt en deze jongens juist willen behoeden wat er toen in die tijd is gebeurt.

Ook ik ben lid geweest van die harde kern en nu zetten we ons in om alles naar wens te laten verlopen.

zo ook de vele goede acties die er zijn geweest.
maar een ding laat ik niet gebeuren dat den haag ,den haag niet meer is en geregeerd wordt door twee mensen ,verder het bestormen van velden is niet gebeurd door hfc wij deden meestel niet veel in het stadion maar ver daar buiten achteraf niet goed te praten maar het zij zo.

er is hier duidelijk een verschil van opvatting en beleving.

en ik heb altijd in mijn leven geleerd dat mensen moeten luisteren naar feiten en niet naar meningen.

wat ik ben van mening dat den haag kampioen moet worden en de europa cup moet winnen ,en wanneer dat een feit wordt eet ik mijn schoen op

0
Donderdag 12 maart 2009 om 13:43 uur

Tja

<FCDH> schreef:

nee hij gaat voor de lol naar zweden? anders had ie wel gebleven ik lul geen onzin lees maar op adofans moeilijkste periode uit ze carriere
Hij is toch niet naar Zweden gegaan. Ja op proef maar hij zelf en de club in kwestie besloten SAMEN om niet met elkaar in zee te gaan. Mogelijk hikte de club tegen de transfersom en wilde Bosschaart bij zijn vrouw en dochtertje blijven. Waarom levert hij zijn contract dan niet in als het zijn moeilijkste periode uit zijn carriere is.
0
Donderdag 12 maart 2009 om 13:32 uur

Robin 1

feit schreef:

geloof nou maar dat dit waar is. 
onze Corretje Lems, kampioen met jong ado, promotie met ado amateurs, in 2 jr tijd van de 2e klasse op het punt te promoveren naar de hoofdklasse  met rvvh EN door zijn collega`s in rotterdam die het wel snappen vorig seizoen uitgeroepen tot trainer van het jaar van rotjeknor EN omstreken.

hij mocht wel op gesprek komen bij meneer wetzel maar kreeg tussen neus en lippen door even te horen dat hij niet hoefde komen omdat adodh (wetzel) gaat voor kwaliteit.

dan ben je of niet eerlijk of je begrijpt er helemaal niks van maar heb je in ieder gevalgeen respect voor oude haagse helden

en....... ????

En dit is de reden waarom Wetzel weg moet ????

Wetzel en v.d. Kallen hebben gewoon een beleid voor ogen en zijn een bepaalde weg ingeslagen.
Mensen die daar niet inpassen hebben ze niets aan en worden dus niet gecontracteerd.

Er wordt slim geinvesteerd, een top opleiding, een lang contract voor Derreijck enz enz.
Dit is een lange termijn visie waar op hele korte termijn niet direkt resultaten zichtbaar van zijn.

Er wordt nu eindelijk eens goed nagedacht voordat ze mensen aannemen. 
Daarbij komt dat een trainers functie bekleden bij een betaald voetbalclub niet alleen te maken heeft met kwaliteiten op/langs het veld. Je moet tegenwoordig communicatief vaardig zijn en bereid zijn zeer lange en intensieve dagen te maken. Niet iedereen kan dat combineren met gezin/prive omstandigheden.
Daarbij moet iemand met een sleutelrol als een trainer volledig achter het te voeren beleid staan.
Zijn deze dingen niet het geval, dan is  het misschien slimmer om verder te kijken.

Dit is puur beleid, en bij beleidmaken moeten vaak onpopulaire beslissingen genomen worden.
0
Donderdag 12 maart 2009 om 13:21 uur

Tja

marcellino schreef:

beste tsja.

je weet dus duidelijk niet waar je over praat een groot deel waarom het niet mis gaat met de club is dat de supporters waar jij het oveer hebt veel in de club hebben gestoken of wat sponsering betreft of wat inzamelingen betreft de heer van zweden is daar een groot voorbeeld van of is dat ook een nep supporter in jouw mening.

ga a.u.b hier niet dom lullen.

De enige die dom lult ben jij en dan nog dagelijks ook. Ik snap niet waarom je John van Zweden erbij haalt. Ik heb het over de groep die zo achterlijk lopen te reageren op uitspraken van Wetzel.
0
Donderdag 12 maart 2009 om 12:02 uur

marcellino

Tja schreef:

Wat lult hij dan dom over de supporters? Trekt hij zijn bek niet open over goed gedrag van de supporters hebben jullie wat te mekkeren. Trekt hij zijn bek open dat hij hoopt op geen spreekkoren dan is het niet goed. Uiteindelijk heeft de oproep grotendeels geholpen. Er zijn altijd wel supporters zoals Marcellino FCDHsassem en nog meer die hopen dat het weer mis gaat bij onze club.
beste tsja.

je weet dus duidelijk niet waar je over praat een groot deel waarom het niet mis gaat met de club is dat de supporters waar jij het oveer hebt veel in de club hebben gestoken of wat sponsering betreft of wat inzamelingen betreft de heer van zweden is daar een groot voorbeeld van of is dat ook een nep supporter in jouw mening.

ga a.u.b hier niet dom lullen.

0
Donderdag 12 maart 2009 om 11:58 uur

Tja

<FCDH> schreef:

vage beslissing van wetzel?eerst iemand keihard afserveren en hem vervolgens weer in genade aannemen zo ga je niet met mensen om ?
Waarom nou weer rare beslissing van Wetzel? Dat komt wel vaker voor hoor dat spelers terug worden gezet omdat ze niet functioneren. Zodra ze dat wel doen kunnen ze weer bij de selectie komen.  Hij is helemaal niet keihard afgeserveerd. De meesten vonden de actie van Wetzel toch terecht. Nu ineens niet meer. Hou je eens vast aan je eigen mening en niet de mening waarmee jij denkt dat je daar goed mee weg komt.
0
Donderdag 12 maart 2009 om 11:56 uur

Advertentie

marcellino

Even over het stukje van de supporters van HFC.

Ik denk dat jullie het goed verwoorden.

Alleen moet je  je afvragen waar den haag zelf voor kiest.

je zegt zelf al duidelijk dat ze geen mensen meer in dienst willen hebben met een eigen mening.

we kunnen daar alles van vinden maar dat is schijnbaar het beleid waar voor ze gekozen hebben.
zo gaat het ook in het bedrijfs leven de medewerkers die het verst hun hand erin kunnen steken komen het verst.

ik zelf ben het niet eens met het beleid wat nu uitgevoerd woord,maar kan er niets over zeggen omdat het samen gaat met een club die opleeft en redelijk gezond is het gelijk is daarom aan de zijde van wetzel al is dat opties gezien.

Want mensen die wat dichter bij de club staan weten dat het niet komt door meneer wetzel maar dat twee groeperingen daar verantwoordelijk voor zijn en dat zijn de gemeente en v/d kallen.

Mij blijft gewoon bij dat hij meerdere malen heeft geroepen bij zijn aanstelling dat hij weer met haagse bluf wil voetballen en ook daar de spelers en staf  voor wil zoeken.

Haagse bluf betekent voor mij dat wij als inwoners van den haag ons niet af laten bluffen door andere en op feestjes vaak op de voorgrond staan een mening hebben en deze ook uiten.


Nu zie ik toch dat we heel vaak achteruit voetballen,spelers halen die wat mentalitiet betreft niet bij den haag passen,niks meer mogen zeggen van de tribune een ere haag voor ajax moeten vormen en spelers en trainers zien komen waar ik mijn bedenkingen bij heb.

en als we een speler hebben met een haagse mentalitiet buijs genaamd valt het hem al heel snel op dat hij hier niet thuis hoort en waarom omdat hij den haag associeerde met bluf en vechtlust en hij zich daar sterk in heeft vergist.

waarom geen spelers als kolk,v/d gun en v/d bergh 
van deze spelers weet je dat ze het gras kunnen opvreten en blijven gaan tot de laatste minuut.

blijkbaar is dit het antwoord waarom ze niet komen ze zijn veel te mondig.

daarom komt lems ook niet en gaat fraser weg want die ziet het totaal niet zitten in wetzel met zijn pappen en nat houden mentaliteit.

Ik zeg niet dat wetzel geen goede trainer is en ik zeg ook zeker niet dat het hem samen met v/d kallen niet gaat lukken maar ik vraag mij wel af of ik me zelf dalijk nog kan herkenen met het beleid van den haag.

want een ding zal ik toch echt niet willen dat we net zo een model clubje gaan worden als heereveen met zijn eigen volkslied want dan zie je mij niet meer in het stadion dan ga ik liever naar haaglandia.
0
Donderdag 12 maart 2009 om 11:44 uur

fcdh sassem

Aad schreef:

Er zijn al langer geruchten dat hij het absoluut niet naar zijn zin heeft bij ons.
Dat heb ik van Feijenoord-supporters die Buijs goed kenen. In dat geval kan Wetzel willen wat hij wil maar vertrekt Buijs.
Jammer maar helaas.
Aad, ik heb die geruchten ook gelezen. Weet jij wat de reden is waarom hij het niet naar zijn zin heeft? Hij is bij de supporters ongekend populair dus moet het iets binnen de spelersgroep of met de trainer zijn.
0
Woensdag 11 maart 2009 om 11:26 uur

marcellino

Eeerst powel die loopt te zeuren dat hij een buitenlands avontuur wel ziet zitten.
Onbegrijpelijk op welke gronden dan hij heeft wel geteld een doelpunt gemaakt.en kan mij nog niet bekoren.
en nu buijs die zich gestreeld voelt door nac de zelfde ploeg die hem in de winterstop niet zag staan.

Waarom zijn spelers niet tevreden bij den haag waarom zien ze het altijd als tussen station.
zo kan  je nooit bouwen aan een ploeg.

tuurlijk buijs een voetballer naar mijn hart,maar als ik eerlijk ben zie ik liever spelers komen die den haag willen opbouwen dan spelers die zich zelf in de etalage willen zetten.


Het moment van naar buiten brengen van deze twee voetballers is schandalig je gaat een belangrijke periode in en zij hebben het alleen maar over een transfer.

nou weg met alle twee en haal nou eens een voetballer die beheerst wat buijs en powel beheerst

scorend vermogen,passie,vechtlust en snelheid en dan kom ik op een man ricky v/d bergh.

van hem weet je dat hij zijn laatste vier a vijf jaar slijt bij den haag en dat is mij meer waard dan brood voetballers
0
Woensdag 11 maart 2009 om 10:44 uur

den haag

Powel moet NEC mogelijk missen
ADO Den Haag-trainer André Wetzel kan aanstaande zonder mogelijk nog geen beroep doen op Berry Powel. De aanvaller is vanwege een knieblessure nog een twijfelgeval.

Powel, die de wedstrijd tegen Ajax ook moest laten schieten, traint woensdag nog niet met de groep mee, Wetzel legt uit waarom. "Hij heeft irritatie aan het kraakbeen. Niet heel ernstig, maar we moeten er wel zorgvuldig mee omgaan. We bekijken donderdag hoe het ervoor staat", aldus de trainer in het Algemeen Dagblad.

Voor ADO Den Haag staan er belangrijke weken te wachten. Na NEC wachten de Hagenezen een reis naar Kerkrade. Daar is degradatieconcurrent Roda JC de tegenstander. Met een veertiende plaats is de club nog absoluut niet verzekerd van het ontlopen van nacompetitie.

0
Woensdag 11 maart 2009 om 10:09 uur

Nu online

Tante Wil, Dhfcdh, zuiderwijk, Rooie91, Vink, Franky en 239 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4