Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Danny

mike schreef:

Helemaal mee eens, wat een slechte voetballer is dat!
Voor volgend seizoen moeten ze die gozer met die blauwe schoenen van Omniworld en die donkere aanvaller vastleggen!
Die gasten werken hard, en hebben voetbalvermogen....
En bij ons moeten Stoffels, Verhoek en Van der Haar gewoon wegwezen.....

Heeft er eigenlijk iemand wel eens in de statistieken gekeken hoeveel punten we met en zonder vd Haar hebben gepakt? Ik vind die vent echt een drama. Wij hebben de traagste en domste spits van de JL. Gaat ie de bal halen op middenveld, komt ie 10min later in de punt opdraven. Die laatste man van OW is zeker een keer of 7a8 recht door de as in ons strafschopgebied gekomen. Omdat die bolle niet meeverdedigd. Volgens Vloet vd week op west begint verdedigen voorin (met Immers ja). Drama die Haar

0
Zaterdag 23 februari 2008 om 18:20 uur

kojak1

jongens,we moeten of je nou wil of niet,dit jaar als een verloren jaar beschouwen.we moeten blij zijn dat we nog bestaan.vorige week las ik hier nog heel andere berichten,van we moeten op nieuw beginnen.groot gelijk.misschien nog nc,volgend jaar een andere trainer,een frisse groep die wil en kan voetballen.want laten we eerlijk zijn,zelfs alle teams onder ons hebben een speler die er makkelijk een balletje in kan trappen,maar wij niet.en al die blessures en schorsingen helpen nou ook niet echt,vorige week hosanna,en nou mag je in je handen knijpen met een punt.in deze competitie wint en verliest iedereen van elkaar,dus wij ook.maar beginnen maar op zoek naar een trainer,want van vloet snap ik ook helemaal niks meer van.wij hebben ook een donkere spits in het tweede,fernandez,heeft twee keer een kansje gehad,vond hem best goed,zit nou weer nergens bij,kijk en dat is vloet.
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 10:43 uur

jajoh

northy schreef:

Die stoffels,wat een drama,meric....ga asjeblieft heel erg ver heen......v/d haar,ga je achternaam kammen....
Dan laat dat spookaap met die grote ogen rick gewoon 85 min warm lopen.
Wees maar heel erg blij met een punt.
Ik zei al tegen mijn maten,zijn hun zo goed of wij zo slecht,het laatste is waar.
Kap nou eens met dat eeuwige positieve gelul over hoogendorp! Hij heeft he-le-maal niets laten zien de afgelopen tijd dat ie bij ons speelt, HELEMAAL NIETS!
Word een beetje moe van dat "hang naar het verleden" Ricky is niet meer de spits die die was en dat zal ie ook niet meer worden. Waar ik ook gek van wordt zijn die mongolen die "we zijn klaar met vd haar" beginnen te zingen. Lekker je eigen spelers na een half uur beginnen uit te jouwen etc etc. Typisch den haag. vakkie M was wel weer ff gelzellig maar die kouwe pleuriswind......
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 10:05 uur

Rob

Als het Nederlands elftal slecht gespeeld heeft, vragen ze me op de televisie altijd uitgebreid naar hoe ik het spel van Oranje vond.

Zondagavond kwam ik gek genoeg nauwelijks aan het woord over de interland tegen Kroatië. Er werd sowieso weinig over die wedstrijd gesproken. Dat vind ik jammer. Als iets goed is, dan moet je dat durven te benadrukken, zéker in dit geval.

Waar ik alleen een beetje moe van ben, is dat de goede prestatie van het Nederlands elftal volledig wordt opgehangen aan dat nieuwe spelsysteem; 4-2-3-1. Het zat hem in Split veel minder in dat systeem dan in de overtuiging waarmee die jongens voetbalden. Misschien haalden ze die overtuiging wel uit de opstelling, dat kan. En misschien waren ze ook blij dat de bondscoach naar ze geluisterd had. Laten we het om te beginnen óók op een samenloop van omstandigheden houden.

Naar mijn idee speelt er wat anders een veel grotere rol. Dat EK komt er nu écht aan en Van Basten moet zijn selectie gaan samenstellen. Er komen misschien jongens bij en er gaan er zeker ook afvallen. Voor de wedstrijd tegen Kroatië viel Dirk Kuyt buiten de boot. Neem van mij aan, dat is een afschrikwekkend voorbeeld voor de meeste internationals. Kuyt, speler van Liverpool, een jongen van onbesproken gedrag, eentje die er altijd staat, een echt goede spits. Die viel er dus buiten. Dat doet pijn en niemand wil zulke pijn voelen.

Onze internationals willen allemaal dolgraag naar het EK, daar hebben ze alles voor over. Die drive zag ik in Split terug op het veld. Eindelijk. De tegenstander was niet zo goed als we dachten, maar de Kroaten probeerden met hard spel toch voordeel te halen. De manier waarop Oranje dat met hard en soms toch ook aantrekkelijk tegenspel neutraliseerde, maakte mij behoorlijk optimistisch. Dat heeft Van Basten toch maar mooi voor elkaar gekregen op vijf maanden voor het EK en daar maak ik hem een serieus compliment voor. Op deze manier wordt het alleen maar leuker, ook voor ons, om toe te leven naar de maand juni.

Maar eerst wat anders; ADO Den Haag. Ik kreeg een aandoenlijke mail van René Lageweg. Hij is een supporter van die club en vraagt of ik niet eens mee wil denken om die club er weer bovenop te helpen. Ik heb voor een paar clubs een zwak: Feyenoord, NAC, AZ, FC Utrecht en zéker ook ADO Den Haag. Ik zeg liever ‘ADO’ trouwens. Dat was een instituut ooit en er is bijna niets meer van over. Ik ken alle verhalen over slecht beleid en over slechte supporters. Maar nu is er geen beleid meer en die slechte supporters zijn er ook niet meer. Precies het goede moment voor bepaalde mensen om er eens in te stappen en de handen uit de mouwen te steken.

Ik vind mezelf niet de eerst aangewezene om meteen wat te doen voor ADO. Ik vind dat de grote namen die even niks te doen hebben hun nek uit moeten steken. ADO heeft veel aan Martin Jol en Dick Advocaat te danken. Maar het omgekeerde is ook waar.

Jol heeft geen club en Dick heeft vakantie. Deze mannen moeten hun tijdelijke diensten aanbieden. Ik weet zeker dat er in de Haagse gemeenschap iets loskomt. Als zij hun naam eraan verbinden, komen andere mensen ook. Dat zou het begin kunnen zijn van de wederopstanding van ADO. En dat is iets wat ik vurig hoop. Niet zozeer voor de stad Den Haag, nee gewoon voor ADO Den Haag zelf. Die club mag niet kapot, nooit.

willem@ad.nl



0
Dinsdag 12 februari 2008 om 07:59 uur

journa list

Ajax informeerde bij Excelsior naar Geert den Ouden
Dinsdag 5 februari 16:24 - Jasper Wiss
Eredivisie - Geert den Ouden was tijdens de afgelopen transferperiode dicht bij een droomtransfer. De spits van Excelsior stond volgens De Volkskrant in de belangstelling van Ajax. Uiteindelijk kwam het niet tot een definitieve overgang, omdat de Rotterdammers Den Ouden niet wilden laten gaan. Met elf treffers uit 23 competitiewedstrijden is hij immers de clubtopscorer.

Ajax had Den Ouden op het oog, omdat Ismael Urzaíz niet presteert als aanvankelijk gehoopt werd. Wellicht komt het in de zomer alsnog tot een overgang voor de 31-jarige aanvaller. “Het is een interessante optie”, zegt technisch directeur Martin van Geel. “We zullen van de zomer verder kijken, we hebben meer opties.”

Excelsior nam Den Ouden deze zomer over van Willem II, nadat het avontuur in Tilburg op een teleurstelling was uitgelopen. In de jaren 1998 tot 2001 speelde hij ook al voor de Kralingers. In totaal scoorde hij 44 keer in 117 wedstrijden voor Excelsior.
0
Woensdag 6 februari 2008 om 12:44 uur

Advertentie

Peco

jajoh schreef:

Het blijft een rare club, dat groen gele zooitje. Eerst wil er niemand investeren, er wordt een advertentie geplaatst en opeens zijn er binnen 2 weken TWEE kampen met investeerders!!!!!! Heel vreemd allemaal.
Als ik een keus zou moeten maken (zonder alle ins en outs te kennen), dan neig ik toch naar Jansen, maar dan wel als Toth in zijn " cluppie" zit. Zoals je zei weten we wel dat deze twee mensen wel een den haag hart hebben. Kallen en z`n cluppie zijn totale onbekende voor mij, maar dat kan ook weer z`n voordelen hebben...... ppppffff lastig lastig en wat een luxe situatie opeens.  Voorlopig staan we 8e in de Jupiler League en is het voetbal zwaar klote.........

Bij mij heeft ook Jansen zijn `clubje` voorkeur als 1 van de 2 zou moeten afvallen, omdat hij toch voetbalbinding heeft en ADO-binding.

De echte strijd wordt echter op het veld gewonnen.
Minder mooie namen scouten en meer KARAKTER.
Jongens als VD Leegte, Lems, Jol, Otto... en voorin een Engelse spits me minimaal zes stifttanden...een kaars neerzetten voor het raam en hopen dat BETERE TIJDEN aanbreken, en betere tijden is niet top-5 Eredivisie hoor, betere tijd is gewoon HERKENBAARDER BLUFVOETBAL (mag je gewoon ook af en toe verliezen) en een GOEDE KANS maken op promotie naar de Eredivisie.
Maar ja, hoe je het wendt of keert, deze plannen lijken toch op een paar stevige injecties met adrenaline i.p.v. morfine of azijn.

0
Dinsdag 29 januari 2008 om 18:28 uur

Delft

Haagse Roel schreef:

Wagenaar is pleite.....contract ontbonden ( zie de officiele site) .

Snap niet dat Vloet de zuur verdiende centen van Postma wil investeren in een keeper ??? Je kan beter is naar je verdedigers kijken............
Als jij het snapt snap ik het ook. Heeft Zwinkels vanavond of daarvoor blunders gemaakt? Ze weten niet eens waar ze mee bezig zijn Vloet ook niet die loopt nou te schreeuwen om een andere keeper. Beter een spits halen zoals Langepino aangeeft met een goede voorstopper. Nou ja de drie punte zijn weer eens binnen maar vrag niet hoe.
0
Vrijdag 18 januari 2008 om 22:42 uur

langepino

Haagse Roel schreef:

Wagenaar is pleite.....contract ontbonden ( zie de officiele site) .

Snap niet dat Vloet de zuur verdiende centen van Postma wil investeren in een keeper ??? Je kan beter is naar je verdedigers kijken............
er loopt een goeie spits bij eindhoven!!!!scoort bijna elke wedstrijd!!Fabio Caracciolo heet hij!ze kunnen beter proberen hem binnen te halen!!!!
0
Vrijdag 18 januari 2008 om 21:49 uur

old firm

Gerucht..........ze zijn bezig met een deense spits,een speler uit Uruguay en nog een speler........!?
0
Zaterdag 29 december 2007 om 04:37 uur

AD/HC

Nóg een Verhoek in ADO Den Haag 1
door Dennis Jansen

Rijswijk - Het is de 63ste minuut van de oefenpartij tussen Haaglandia/Sir Winston en ADO Den Haag als Wiljan Vloet wisselt. Niks vreemds, dat heeft hij deze avond al (veel) vaker gedaan.

De trainer rept deze dinsdag na afloop van een ’pr-wedstrijd’. De prestigieuze amateurclub uit Rijswijk heeft de profclub uit Den Haag uitgenodigd om officieel het nieuwe hoofdveld te openen. Dat is trouwens van kunstgras, niet bepaald de favoriete ondergrond van de profs. ADO voelt zich op kunstgras een beetje als Pete Sampras op gravel: onwennig dus. Duels bij Volendam en AGOVV resulteerden in krampachtige remises. Komende zondag in Almere tegen Omniworld, óók op kunstgras.

Bij Haaglandia, dat één van de mooiste sportcomplexen van deze regio heeft, wint ADO met 2-3. Niks bijzonders eigenlijk. De dubbele wissel in de 63ste minuut draagt daarentegen wél het predikaat speciaal. De broers Wesley (21) en John Verhoek (18) hebben lange tijd op de bank één verlangende gedachte gedeeld: gaan wij straks invallen en samen in het eerste van ADO Den Haag spelen?

Ja dus. Een klein halfuurtje voor tijd verdwijnen Rick Hoogendorp en Yuri Cornelisse naar de kant voor de broers Verhoek, zonen van de bekendste groenteboer van Den Haag. Beiden spelen ook nog eens in de voorhoede, Wesley (21) op links, John (18) in de spits. Het is een uniek moment waarvan de twee Hagenaars hebben gedroomd. „Fantastisch,” kiezen ze later, afzonderlijke van elkaar, hetzelfde woord.

Het optreden had nóg mooier gekund. Twintig minuten na hun entree lijken de twee op weg naar een voortreffelijke co-productie. Wesley gaat er als vanouds vandoor op de linkerflank, ziet vanuit zijn ooghoek zijn broertje inkomen en geeft een precieze voorzet. De ’kleinste’ Verhoek mist de bal op een haar. Een legendarische goal sterft voor zijn geboorte.

Desondanks glimmen vader Willem en moeder Yolanda Verhoek op de tribune van trots. „We hebben het er vanmorgen nog over gehad,” zegt John, tweedejaars A-junior, later. „Wesley zei: ik geef ’m voor, jij schiet ’m in. Dat zou mooi zijn, hè. Het had dus gekund, maar die bal vloog net over mijn voet. ”

De broers zijn nog een tijdje samen. John Verhoek maakt de komende zes weken deel uit van de A-selectie van ADO. „Dan wordt besloten of ik erbij blijf of dat ik terug ga naar de A-junioren. Ik ga voor die kans.”

Wesley, die vrijdag tegen Eindhoven weer flarden van zijn talent etaleerde, geniet van de ontwikkeling van zijn broer. „Ik hoop zo dat hij het gaat maken in de voetballerij, terwijl ik er zelf ook nog lang niet ben. Maar ik hoop het voor hem eigenlijk nog meer. Klinkt raar, hè? Maar het is wel zo.”
0
Woensdag 28 november 2007 om 14:37 uur

Nu online

zuiderwijk en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4