Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

kees

Koos schreef:

Creatieve scouting. We zakken steeds verder weg. Schamen die mensen zich niet?
nee,het is een wereld ster nou goed.schei toch eens uit ,waar hebben we het over,een reserve van exelsior.daar loopt ook een spits,die weggetreiterd is uit het zuiderpark,nu wel club topscorer,oftewel"douchen"geert den ouden.
0
Dinsdag 27 november 2007 om 13:10 uur

kojak1

je kan toch duidelijk zien wat voor een verschil er is bij bepaalde clubs.neem nou heerenveen,de spelers die daar in het tweede lopen hebben allang op het hoogste niveau gespeeld,oftewel in het eerste.garcigarci,een prachtige techniek en sierlijke speler die bij elke andere club gewoon in het eerste zou spelen,de gebroeders drost,hebben ook al in het eerste gespeeld,dan die braziliaanse spits,twwe stappen en hij stond aan de overkant.dit zijn nou maar een paar voetballers die liever in een tweede team spelen en erg veel geld verdienen,dan bij een andere club gewoon elke week zouden spelen.dit is ook geen jong heerenveen,maar een elftal dat in de jupiler competitie gewoon bovenaan zou meedoen als ze elke week in dezelfde formatie zouden spelen.ik heb gisteravond echt respect voor de scouting van heerenveen gehad,die toch elk jaar met zulke spelers aan komen.hadden wij alleen maar die 2backs en die 2 spitsen,hadden we beduidend hoger gestaan als nu.zo,na een nachtje slapen moest ik dit toch even kwijt na mijn ergernissen van gisteren.wat een klote verjaardag.zondag maar weer beter,en ik vermoed dat er in de winterstop het een en ander gaat gebeuren.verder een prettige dag,geniet van het leven,het is maar zo kort.
0
Vrijdag 2 november 2007 om 11:20 uur

ricardo

Aad schreef:

Helemaal eens. Samen met Immers, Postma en Meric de beteren op het veld.
Maar DJ zijn toch niet de schuilletters van onze nieuwe rechtsback? ;-)
en dat maakt het maar weer al te jammer dat men een 2e rangs verdediger als victoria gekocht heeft.
ipv een echte spits te halen bij een amateurclub.

hoogendorp is een leuk breekijzer de laatste wedstrijden, maar mist het goal gevoel.
en met verhoek en meric bezet je zeer goed de vleugels.

alleen missen we een sla ze fiets, een stuntelaar of een makke kraai.
0
Maandag 8 oktober 2007 om 12:29 uur

Hans

DJ schreef:

Nou rechtsbak positie is vanaf gisteravond ook geen proleem meer, gewoon Daryl Janmaat in de basis!!! Goeie pot, behield constant de rust en goeie actie`s. 

Zag net op TV een Braziliaanse spits bij Heerenveen. Is dat niets voor ons. Halen, zou ik zeggen!
(Dit is net zo opportunistisch als zo`n opmerking over een debutant met een goede invalbeurt........)

0
Zondag 7 oktober 2007 om 20:50 uur

Jager

ADO Den Haag komt na de rust pas écht los
DENNIS JANSEN 
zaterdag 06 oktober 2007 

DEN HAAG ADO Den Haag hunkert naar een lekkere, lange succesreeks. Met een vruchtbare tweede etappe zijn de Hagenaars goed op weg. Na Stormvogels/Telstar (1-2) werd FC Zwolle (3-1) verslagen, al duurde het een helft lang voordat de Residentieclub pas écht los kwam.
In de strijd om de tweede periodetitel mengt ADO Den Haag zich na vijf duels (negen punten) zowaar in de kopgroep. Goed, de groengelen zijn nog niet gepromoveerd, maar het begin is er. Op de ranglijst schoof de club weer twee plekjes op, naar de twaalfde positie.

Trainer Wiljan Vloet worstelde lang met de vraag wie hij in de spits zou zetten: Rick Hoogendorp of Guyon Fernandez. Tot ieders verrassing werd het de laatstgenoemde. Zijn loopvermogen had de doorslag gegeven, verklaarde Vloet, die daarmee een mentale tik uitdeelde aan zijn reserve-aanvoerder. Hoogendorp moet bijna terugverlangen naar VfL Wolfsburg, waar hij de vorige winter zijn spullen pakte om de cirkel in Den Haag rond te maken. Ooit begonnen bij ’zijn’ oude liefde wilde hij ADO dolgraag in de eredivisie houden. Hij sprak het ook uit: Ik wil de Verlosser zijn.

Die missie mislukte. De Hagenaar scoorde gauw drie doepunten, maar toen haperde de doelpuntenmachine, ook vanwege blessureleed. ADO degradeerde, maar Hoogendorp slaagde er ook dit seizoen niet in zich te onttrekken aan de malaise. Na het Dordtse drama kwam hij op de tribune terecht en zat hij vervolgens viermaal op de bank.

Gisteren lonkte een basisplaats, omdat Vloets eerste keus Hans van de Haar geblesseerd aan de kant zat. Vloet koos echter voor de onervaren Fernandez, een echte flankspeler bovendien. De trainer bekende na afloop dat Fernandez niet gelukkig was in zijn acties, maar vond dat hij ook te weinig ondersteuning kreeg. Hoogendorp verving de ’zwemmende’ Fernandez in de tweede helft en had twee keer de kans het ongelijk van zijn trainer te bewijzen. Het werd een balletje breed en een balletje naast.

Wiljan Vloet had na afloop meer zin om over de twee goals van Hursut Meric te praten, over de puike invalbeurt van de 17-jarige A-junior Daryl Janmaat (’Dat is genieten’), over de ’zeven, acht spelers uit de eigen jeugdopleiding’ die gisteren het ADO-tricot droegen of over het debuut van Geoffrey Knijnenburg.

Vergeten mocht echter niet de bedroevende eerste helft, die -ook dankzij het vertragende FC Zwolle- werd afgewerkt op z’n elf-en-dertigst. Vloet kon de kersverse linksback Pascal Bosschaart (ziek) niet opstellen en moest al na luttele minuten een tweede mutatie in zijn laatste linie doorvoeren. Victoria verdween met een hamstringblessure naar de kant, El Moussaoui kroop bij Teixeira in het hart van de defensie en jonkie Janmaat debuteerde als rechtsback verdienstelijk.

Voorin, maar ook op het middenveld was ADO Den Haag een team zonder samenhang en grossierde vooral Wesley Verhoek in balverlies. De rechtsbenige linksbuiten herstelde zich na de rust knap door bij twee treffers betrokken te zijn. Tweemaal kon Hursut Meric, toch weer de opvallendste speler op het veld, profiteren. Aanvoerder Virgilio Teixeira had ADO in de eerste helft koppend aan de leiding had gebracht. Pas in de slotfase kon FC Zwolle iets terug doen. De eretreffer kwam van Tozé.
0
Zaterdag 6 oktober 2007 om 08:18 uur

friuli

Nieuws / Jupiler League (NL) /
Obodai: ‘Van de Haar maakte me uit voor aap’
Geschreven door Jerom Rozendaal op zaterdag, 29 september om 15:05

Anthony Obodai legt in het Brabants Dagblad uit waarom hij in het duel met ADO Den Haag, zo’n vijf weken geleden, van het veld werd gestuurd. Oud-ploeggenoot Hans van de Haar maakte hem uit voor aap, waarop de Ghanees zich afreageerde.


Het liefst had RKC-middenvelder zijn vuisten laten spreken. “Maar dan hadden de tv-camera`s het breed uitgemeten. Hij bleef me maar `monkey, monkey` noemen.” En dus liet Obodai zijn voeten spreken. Nadat hij de ADO Den Haag-aanvaller en boosdoener onderuit had geschoffeld werd hij met een tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Van de Haar en Obodai waren voor de zomer nog collega’s bij RKC. "Maar toen noemde hij me ook wel eens `monkey`. Tijdens een training is dat een keer uit de hand gelopen”, aldus Obodai. Van de Haar is overigens niet de enige boosdoener op de Nederlandse velden. "Paul Bosvelt van Heerenveen bijvoorbeeld noemde me vorig jaar ook ‘monkey’”, vervolgt Obodai.

Van de Haar reageert luchtig op het voorval. “Ik ga niet zeggen wat ik exact heb gezegd, maar ik vind het wel kinderachtig dat Obodai er nu op terugkomt. Hij heeft me vorig seizoen tijdens een training ook wel eens ‘son of a bitch’ genoemd. Ik kan je verzekeren dat mijn moeder dat niet is. Ik vind dat je daar boven moet staan.”

Deze woorden van Van de Haar zijn opvallend te noemen. Twee jaar geleden greep de spits, toen nog in dienst van RKC, Vitessenaar Remco van der Schaaf naar de keel. "Hij vloekte met de ziekte waaraan mijn vader is overleden. Toen ik hem netjes vroeg dat niet meer te doen, deed hij het expres nog twee, drie keer. Toen ging ik even door het lint", lichtte Van der Haar zijn uitspatting destijds toe.
0
Zaterdag 29 september 2007 om 15:36 uur

<FCDH>

fc schreef:

1 ding is zeker dennhaag wint de BEKER !!
nah jong hereveen wordt nog lastig zeker als ie alves in de spits staat  straks?
0
Vrijdag 28 september 2007 om 10:28 uur

adojack

marcellino schreef:

zo jij durft 3 man achterin,daar ligt volgens mij nou net het probleem opbouw en rust van achter uit is zeer belangrijk dat hebben we wel de laatste wedstrijden gezien.

Met scorende spelers kan je risico`s nemen maar ook daar schieten we in tekort dus je opstelling is op papier leuk maar niet uitvoerbaar
Nou die drie man achterin vind ik zelf niet zo`n drama als twee middenvelders mee dekken (Schwiebe en Ranko). Ik vind ook dat die verdediging zo lek is als een pamper maar dat komt volgens mij omdat consequent het middenveld kut wordt aangespeeld of er veel persoonlijke fouten op het middenveld worden gemaakt waardoor de verdediging continu onder druk staat. Zeker met de bagger die er vrijdag liep was dat niet te doen(Stoffels en die Marokkaanse jongen).  Nee zonder dollen, zet eventueel de eerder genoemde Bosschaart op de linksback en speel die Hoogendorp zo veel mogelijk op het middenveld aan.  Immers is misschien geen goed idee als hangende spits maar welke andere grootheid hebben we nog lopen? En dan nog... Zoals het nu gaat is ook geen oplossing gebleken dus dan maar liever druk naar voren door aanvallend ingesteld te zijn.
0
Zaterdag 22 september 2007 om 19:47 uur

Advertentie

adojack

Het was weer vreselijk vagina gisteren en wij vroegen ons af waarom we eigenlijk blijven gaan met dit voetbal van overschatte en overbetaalde profs die niet eens de moeite kunnen nemen om zich 90 minuutjes per week de scheisse te werken voor supporters die dat 7200 minuten per week moeten doen!!! Maar goed dat was niet wat ik wilde zeggen. Wat mij  en een paar mensen om mij heen opviel was dat die Hoogendorp zijn hele carriere op de verkeerde positie heeft gespeeld en dat die jongen ten onrechte is genoemd als spits. Wat een wereld middenvelder hebben wij in huis!!! Elke pass was op den stropdas, overzicht wie er vrij stond en een mannetje kunnen uitspelen. Ik zat ondanks de belachelijke vertoning te genieten van onze nieuwe middenvelder die van grote waarde voor ons team kan zijn. Hoeft die Immers ook niet meer als een wilde over dat veld te draven en kan die al zijn "talent``  gebruiken om de spitspositie in te vullen. Van der Haar die de ballen afschermd en aan Immers geeft of aan de linkeraanvaller Fernandez of rechteraanvaller Meric,  Schwiebe en Rankovic ondersteunen onze Rick op het middenveld , Victoria als leider van de defensie met Kum en Rijaard bij zich.  Zo ga je volgens mij punten pakken 

Fernandez      Van der Haar      Meric
       
                         Immers


Rankovic         Hoogendorp        Schwiebe



Kum                Victoria                Rijaard
0
Zaterdag 22 september 2007 om 18:31 uur

<FCDH>

Wiljan Vloet hekelt persoonlijke fouten
ADO Den Haag-trainer Wiljan Vloet zit in een lastig parket. De oefenmeester zag zijn ploeg vrijdagavond opnieuw knullig verliezen, ditmaal van Go Ahead Eagles. ADO staat nu zestiende in de Jupiler League.

ADO, dat in eigen huis verloor met 1-2, zag er bij beide treffers in verdedigend opzicht beroerd uit. Vond ook Vloet: "Het is nu al de zoveelste keer dit seizoen, dat we onszelf in de problemen gebracht hebben. Als je ziet hoe we soms stonden te verdedigen. De spelers van Go Ahead mochten soms dwars door de as lopen."

De oefenmeester vervolgde: "Het eerste tegendoelpunt was bovendien een typisch `ADO Den Haag-moment`, het kwam namelijk tot stand na een gigantische persoonlijke fout. Die 0-2 ook overigens. Mijn verdediger kon de bal gewoon hard wegschieten, maar wachtte op de keeper. Vervolgens kwam een spits van Go Ahead er tussen en was het weer raak. Ontzettend balen."

Omdat zijn ploeg ook aanvallend geen vuist kon maken tegen de Deventenaren, kon Vloet niet anders concluderen dan dat ADO een terechte nederlaag leed. "Eigenlijk hebben we amper uitgespeelde kansen weten te creëren", sprak de Brabander radeloos.

0
Zaterdag 22 september 2007 om 11:28 uur

Nu online

zuiderwijk en 286 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4