Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

Hoogendorp onzeker voor eerste duel ADO
Maandag 06 Augustus om 12:08 Gepost door : Finn van Leeuwen | (26 views)
Het is nog maar de vraag of Rick Hoogendorp vrijdag mee zal spelen in de eerste competitiewedstrijd van ADO Den Haag, vrijdag tegen MVV. De aanvaller heeft las van zijn rug, een blessure die hij afgelopen week opliep.

De manier waarop Hoogendorp geblesseerd raakte, is zeer opmerkelijk te noemen. Een keer niezen was de reden van de rugklachten. "Ik wilde net richting het trainingscomplex van ADO Den Haag rijden, toen ik ineens moest niezen," liet de aanvaller weten tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik maakte een vreemde beweging en ineens schoot het in mijn rug."

De 32-jarige Hoogendorp mistte overigens een groot deel van de voorbereiding van ADO. De oefenwedstrijden tegen het Haaglands Elftal, VVV-Venlo en Bursaspor kwamen te vroeg voor de aanvalsleider van de Hagenezen. De spits wil er in ieder geval alles aan doen om vrijdag fit op het veld te veschijnen: "In een week kan nog veel gebeuren. Ik kom eraan."

0
Maandag 6 augustus 2007 om 13:00 uur

Richard

FC Den Haag! schreef:

Ja en dat zwak vind ik hem wat te vaak! Over zijn inzet zal je me niet horen klagen, maar het spelinzicht ontbreekt totaal bij hem! Dacht op het moment van de omkopingszaak even dat hij dus expres zo vaak verkeerd staat, maar het is wat mij betreft dus gewoon onkunde. 

Maar goed ieder zijn mening en dat maakt het voetbal ook wel weer leuk! Op naar de eerste competitiewedstrijd tegen MVV en dan is deze overwinning tegen VVV een leuke opsteker!

Rijaard is een toonbeeld voor inzet, iets waar het afgelopen jaar erg aan ontbrak. Verder vond ik hem persoonlijk gister een mindere wedstrijd spelen, maar zo waren er meer. Cornelisse en Meric waren gister ook zeker een van de mindere. vd Haar heeft mij overtuigd gister, een goede balvaste spits die ook niet te beroerd is om een mannetje over te nemen, en ook niet te beroerd is om iemand op te jagen. Verder ben ik naar de wedstrijd gegaan met een vriend van me uit enschede, een grote fan van twente die elke wedstrijd uit en thuis bezoekt van zijn club. Die jongen had niets anders als complimenten voor ADO, op de manier hoe men zich inzet, het getoonde spel, en de voorbereiding, warming up. Dit alles laat zien dat men er zin in heeft dit jaar en dat de trainers goed werk verrichten. Ik kreeg te horen dat dit elftal met relatief mindere namen als vorig seizoen een veel beter ingespeeld elfal ( nu al ) is , en dat men met dit materiaal helemaal geen degratiekandidaat zou zijn in de eredivisie. Helaas we zijn eruit gevlogen
vorig seizoen, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat we snel weer terug zullen zijn, v v v heeft zich flink versterkt en heeft vorige week nog gelijk gespeeld tegen p s v, en ik hoor menig persoon zeggen dat ADO gister een mindere wedstrijd heeft gespeeld, ik zelf vond het qua organisatie erg goed staan, en dat men zich geweldig heeft teruggeknokt bij 2 keer een achterstand. Ook heb ik een verzoek aan mensen die nog geen cc hebben gehaald. Haal die cc gewoon de jongens op het veld hebben ons nodig, en het bestuur is bijzaak. Als het op het veld goed gaat gaat het binnen de club ook wel goedkomen.

0
Zaterdag 4 augustus 2007 om 12:53 uur

Optimist

Frans schreef:

Nee het geld is nog niet op !
Mede dankzij Alberto hebben we weer 1 salaris minder te betalen : en hij was een van de duurdere
jongens in de selectie !
Komt nog een linksback en blijkt het in de winterstop
niet geheel naar wens te gaan dan komen er nog
een paar kwaliteits-injecties, mede omdat het budget
van de sponsoring aardig begint te lopen.

Het lijkt een heerlijk weekeinde te gaan, een nieuwe spits, Saavreda pleitte, een van de buitenkant prachtig nieuw stadion, goede bron Frans beweert dat de sponsorgelden prima lopen, kunnen en zullen we als ADO fans zorgen dat de rest van het seizoen de centjes ook binnen blijven stromen. Gewoon morgen zorgend at die Bak volloopt en de rest van de stad en Nederland laten zien, dat wij Hagenezen er ooknog zijn !!

0
Vrijdag 27 juli 2007 om 21:17 uur

keesvld

ADO Den Haag contracteert Hans van de Haar
ADO Den Haag heeft vrijdag een akkoord bereikt met Hans van de Haar over een contract, dat de 32-jarige aanvaller voor twee seizoenen aan de residentieclub bindt.
Peter Hofstede (technisch manager): “Hans van de Haar is de fysiek sterke, balvaste spits die wij zochten. Met zijn komst hebben wij na Virgilio Teixeira en Yuri Cornelisse opnieuw een speler vastgelegd die een kwaliteitsimpuls geeft aan de selectie. Bovendien zijn nu alle posities voorin goed bezet.”

Hans van de Haar begon zijn profcarrière in het seizoen 1994/1995 bij Haarlem, waar hij twee jaar onder contract stond. Daarna droeg hij het shirt van De Graafschap, de Duitse clubs KFC Uerdingen 05 en SSV Ulm, het Oostenrijkse SW Bregenz om vervolgens weer terug te keren in Doetinchem. Vanaf 2003 speelde Van de Haar twee seizoenen voor FC Utrecht. De laatste twee jaar was RKC Waalwijk zijn werkgever. Hans van de Haar speelde tot nu toe in totaal 306 duels in het betaalde voetbal, waarin hij 75 keer tot scoren kwam.
0
Vrijdag 27 juli 2007 om 18:38 uur

nico

Den Ouden tekent toch bij Excelsior
Geert den Ouden gaat toch naar Excelsior, de club waar hij zijn loopbaan in 1998 begon. Het AD meldt donderdag op zijn website dat de 32-jarige spits voor twee jaar tekent in Rotterdam. 

bron www.eredivisie.nl
0
Vrijdag 27 juli 2007 om 13:37 uur

<FCDH>

ADO doet Van de Haar aanbod en test Diogo

25/7/2007 9 :27

ADO Den Haag heeft Hans van de Haar een tweejarig contract aangeboden, terwijl de komende dagen een Portugese verdediger op proef komt bij de naar de Jupiler League gedegradeerde club.
`Financieel hebben we elkaar nog niet kunnen vinden`, vertelt Van de Haar in De Telegraaf over de onderhandelingen met de Haagse club. Voor woensdag staat een vervolggesprek gepland tussen ADO en de 32-jarige spits.

Van de Haar zit sinds deze zomer zonder club, nadat hij bij RKC Waalwijk niet in aanmerking was gekomen voor contractverlenging. De oud-speler van onder meer De Graafschap en FC Utrecht kan woensdagavond ook een testwedstrijd spelen met Sint-Truiden dat het op gaat nemen tegen Lierse SK.

Op de eigen website meldt ADO dat Miguel Alves Luís Diogo de komende dagen te gast zal zijn in Den Haag. De 26-jarige linksback leek een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan toen hij tijdens het seizoen 2000/01 debuteerde in het eerste elftal van Benfica.

Uiteindelijk werd Luís Diogo te licht bevonden door de Portugese topclub. De verdediger kwam de afgelopen jaren uit voor Alverca, Beira-Mar, Naval en de laatste twee seizoenen voor Estoril, dat uitkomt op het op één na hoogste niveau in Portugal.



0
Woensdag 25 juli 2007 om 11:29 uur

Advertentie

Taki

Weg met die ouwe kut boer Van de Haar. Het zegt toch al genoeg "we hebben elkaar financieel nog niet gevonden". Dan toch niet. Ik vind het helemaal niets. En hij moest weg bij RKC. Waarom is hij dan voor ons een versterking. Ik begrijp best dat het moeilijk is om een betaalbare spits te vinden. Maar je moet niet met zo`n muppet aankomen. Plus we hebben inderdaad talenten die er aan zitten te komen (eerste divisie niveau dan hè).
0
Woensdag 25 juli 2007 om 10:21 uur

wim

aardige spits voor ons
0
Woensdag 25 juli 2007 om 08:30 uur

Drama

Frans schreef:

ADO DEN HAAG IN ONDERHANDELING MET SPITS
HANS VAN DER HAAR.
IS EEN CONTRACT VOOR 2 JAAR AANGEBODEN.
Van de Haar krijgt kans bij Sint-Truiden
Hans van de Haar mag zich de komende tijd bewijzen bij Sint-Truiden. De voormalig spits van RKC Waalwijk is vier dagen op proef bij de Belgische eersteklasser.

"Ik heb begrepen dat ze iemand zoeken die sterk is in de duels, die een balletje bij zich kan houden. Dat is mij op het lijf geschreven", zegt Van de Haar in Het Belang van Limburg.

"Dagelijks uren in de wagen doorbrengen met al die files, ik was het beu", blikt de oud-De Graafschap-speler terug op zijn periode bij RKC Waalwijk. "Bovendien heb ik gewoon zin in een buitenlands avontuur. De club waar ik nu ga tekenen, wordt mogelijk mijn laatste. Ik wil op het sportieve vlak nog een leuke tijd beleven." 


als Den Haag deze speler neemt zijn ze gek
bij elke club is die mislukt!!!!
snap dit echt niet
0
Woensdag 25 juli 2007 om 07:20 uur

Frans

ADO DEN HAAG IN ONDERHANDELING MET SPITS
HANS VAN DER HAAR.
IS EEN CONTRACT VOOR 2 JAAR AANGEBODEN.
0
Woensdag 25 juli 2007 om 06:36 uur

Nu online

zuiderwijk, Alle ballen op Jort, carbayon en 264 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4