Tag: minuut

Pagina 142

Vincent

hoezo ligt kunstgras ons niet ?

ADO Den Haag kwam op 10 maart 2012 na vijf minuten op voorsprong toen Jens Toornstra een fout van Remko Pasveer afstrafte. Heracles Almelo kwam die klap niet meer te boven en in de 84e minuut werd het duel beslist door een treffer van Charlton Vicento.

oke, we verliezen er ook wel eens:_))
0
Zaterdag 5 oktober 2013 om 15:29 uur

zuid tribune

<FCDH> schreef:

Vitesse wil wedstrijd opnieuw spelen

Het barslechte veld kan wel eens grote gevolgen hebben voor FC Den Haag. De onlangs ingehaalde wedstrijd tegen Vitesse (2-1 winst) moet misschien opnieuw gespeeld worden. Dat is in ieder geval de eis van de club uit Arnhem.

De wedstrijd werd uitgesteld, omdat de staat van het veld belabberd was. Woensdagmiddag werd het duel alsnog gespeeld, maar een normale pass kon niet gegeven worden. Vitesse heeft laten weten dat het beroep gaat aantekenen, zo meldt de Telegraaf.

Voor aankomend weekeinde staat de ontmoeting met sc Heerenveen op het programma. De kans is groot dat ook deze wedstrijd niet doorgaat.

Kansloos. De scheidsrechter bepaald of iets doorgaat of niet. Op beslissingen van een scheidsrechter is nog nooit achteraf een wedstrijd overgespeeld. Wat is het verschil tussen de beslissing nemen om het veld goed te keuren en de beslissing om in de 90ste minuut een strafschop te geven waardoor je 0-1 verliest en de beelden aantonen dat de scheids gout zat. Niks.
Ik heb in die tientallen jaren zoveel wedstrijden gezien op onbespeelbare besneeuwde velden, met plassen bezaaide matten, te hoog gras, te laag gras, geen gras. Dat gelul van Vitesse, voetbaltechnisch konden ze niet uit de voeten. Die pleuren met die lange aanvallers sowieso die bal altijd hoog naar voren. Lijkt me lekkah om Havenaar met twee meter lengte over de grond aan te spelen in de 16. Zaterdag nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe scheidsrechter, nieuwe beslissing. Wat vind jij Kees?
0
Donderdag 3 oktober 2013 om 21:42 uur

R.E.

wdr schreef:

Waarom zat Van Haaren (eindelijk)op de bank? Gepasseerd, na een wedstrijd waarin hij scoorde en de voorzet op het eigen doelpunt gaf?
Hij viel wel in, hoor! En wel 1 minuut voor de winnende treffer! Als vervanger van Holla, die (verrassend) weer eens een gele kaart had. Leert die Holla het dan nooit?
0
Woensdag 2 oktober 2013 om 18:05 uur

Franky

LeB schreef:

Kramer moet de kans krijgen in de spits. Maar waar zet je Van Duinen dan neer? Op rechts kan, maar dan gaat dit ten koste van Cabral. Hij speelt de laatste weken nou ook niet zo goed, maar hij is wel onberekenbaar en heeft de potentie om het spel open te breken.
Mee eens wat Cabral betreft maar ik heb het idee dat hij niet goed met zijn `krachten` om kan gaan. Destijds was Meric ook een leuke speler die beschikte over veel techniek maar hij was beduidend gevaarlijker als hij rond de 60e minuut in het spel gewisseld werd.
De tegenstander heeft meer energie verloren en met een frisse Cabral denk ik dat je dan meer aan zijn kwaliteiten zal hebben.
0
Maandag 30 september 2013 om 17:49 uur

haagse-Dick

En alweer een lulverhaal van van duinen, alsof ze voor het eerst de mouwen gaan opstropen gvd

Een duidelijke nederlaag bij Feyenoord zorgde er zondagmiddag voor dat ADO Den Haag nog altijd in de onderste regionen van de Eredivisie bivakkeert. Spits Mike van Duinen vindt het echter nog te vroeg om conclusies te trekken.

Het moment in de 79ste minuut stond symbool voor een teleurstellende Haagse middag. Vanaf elf meter mocht Van Duinen bij een 4-0 achterstand aanleggen voor een eretreffer. De spits schoot de bal tot genoegen van het Legioen hoog over het doel, waarna de daaropvolgende twee ADO-treffers puur voor de statistieken waren. "Die strafschop was gewoon klote. Na die twee goals was er nog wel heel weinig tijd om iets te kunnen doen, dus dat werd lastig", reageerde een balende Van Duinen na afloop tegenover VoetbalPrimeur.

Vol goede moed was ADO afgereisd naar Rotterdam, maar al na zes minuten kwam de residentieclub op achterstand door Graziano Pellè. "We kwamen veel te vroeg achter", blikte Van Duinen terug. "Bovendien kregen we zelf heel weinig kansen. Die tweede goal vlak voor rust was het breekpunt. Dan moeten we als ploeg veel scherper zijn, dat mag je niet meer weggeven."

Van Duinen sprak vorige week openlijk zijn onvrede uit over de mentaliteit en instelling van enkele ploeggenoten. Ditmaal zag de aanvaller echter een strijdend ADO, dat na de nederlaag in De Kuip gedeeld hekkensluiter is met NEC. "Vandaag vond ik dat wel beter gaan, ja. Woensdag tegen Vitesse moeten we onze mouwen weer opstropen en er vol voor gaan. We hebben de punten hard nodig. Of ik me al zorgen maak? Nee, dat nog niet. Het seizoen is nog lang."
0
Maandag 30 september 2013 om 15:11 uur

Een oudere supporter

070 schreef:

Meijers, Gehrt, Alberg, Zuiverloon, Coutinho, Van Duinen, allemaal middenmoot eredivisiewaardig hoor. Tira, Kanon en Kramer nog moeilijk te beoordelen, wellicht ook van dat niveau. Malone, Holla, Gouriye minimaal onderkant eredivisieniveau. Zo belabberd vind ik dat niet als je het afzet tegen andere elftallen. Kijk eens bij Nac, Nec, Rkc, Heracles en dergelijke ploegen, die hebben meer spelers van JL-niveau dan wij...
Al zet je bij ons Ronaldo en Messi neer, Steijn weet ze hun zelfvertrouwen wel te ontnemen.
Hij zet ze rustig zonder een kans te gunnen op de tribune.
Beetje overdreven misschien, maar wat dacht je van een Tira? Die gast heeft nu al een flinke deuk opgelopen. Nog geen minuut speeltijd gehad. Mag nog niet eens op de bank beginnen, zelfs niet bij een bekerwedstrijd tegen amateurs.
En waarom....omdat de trainer vindt dat hij nog te Italiaans voetbalt.

En spreekt hij steeds over vertrouwen geven...
0
Maandag 30 september 2013 om 10:13 uur

haagse-Dick

Kom allemaal ff met een idee voor een goede positieve maar o zo duidelijke actie voor de wanprestatie die word geleverd!!!

Ik zeg vanaf minuut 15 pas je vak in te gaan met een mooie spreekkoor en een spandoek!!!
0
Zondag 29 september 2013 om 21:49 uur

ypenburg070

fcdh17 schreef:

Beste van de wedstrijd zijn onze uitsupporters wat een sfeer ookal stonden we met 4-0 achter. En bij de 2 doelpunten van ons 10 10 10 zingen.
Kan "het legioen" nog wat van leren.. Want ook deze supporters staan, net als de 020 supporters, de 80ste minuut bij hun auto.. En heel nederland maar de feyenoord supporters de hemel in prijzen!

Ben trots op mijn club en mijn supporters!

de club gaat altijd boven een trainer die is namelijk een passant
Dat klopt. Maar zolang Steijn trainer is hoop ik voor elke wedstrijd dat hij die wint met het team. Dat lijkt mij wel zo normaal. En natuurlijk zie ik ook dat hij het maar matig doet. Maar hem nu vervangen is ook niet ideaal. Hij heeft net het hele team vorm gegeven. Wat heb je er dan aan om een nieuwe trainder te halen die het in een heel aantal van de nieuwe spelers helemaal niet ziet zitten? En die anders wil spelen, wat ook tijd kost? Ik vond het zaterdag tussen minuut 45 en 70 best aardig, ik hoop nog steeds dat het team daarop kan voortbouwen. Dat zou de ideale situatie zijn. En spelers als Alberg, Gehrt en Van Duinen hebben zoveel kwaliteit dat het wel beter móet gaan.