Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

rien1

Kees schreef:

Ik ben letterlijk en figuurlijk doodziek dat ik de tweede helft niet heb meegemaakt. Daarnaast nog eens een dramatische samenvatting op studio sport. Maar ja, de punten hebben we. Volgende week 1 ten Nac en ik ben helemaal tevreden.
Waarom vond jij het een dramatische samenvatting, Kees? Ook door de korte samenvatting en (uiteraard weer eens) dat ado als laatste te zien was? Of (wat bij mij vooral irritatie opwekte) de verslaggever. Wat betreft de aanvallen van onze club in de 2e helft die klopte denk ik wel. We waren 90% aan het verdedigen. Maar dat is niet gek als je tegen de moeilijkst scorende ploeg met 1-0 voor staat en je speelt met 10 man.
0
Zondag 15 februari 2009 om 00:41 uur

rien1

Bert schreef:

Gefeliciteerd Rien,

Wat een wedstrijd. En wat een sfeer. En gunstige uitslagen bij de cocurrenten. We moeten die v Zanen van Volendam in de gaten gaan houden. Scoort makkelijk. 

Volendam speelt de laatste weken erg goed. Ben blij dat we wat voorsprong op ze hebben.
Jij ook gefeliciteerd, Bert. Het was me het wedstrijdje wel ja.
En inderdaad, Volendam gaat beter spelen, nu weer tegen Twente en daarvoor tegen NAC ook al. En vorige week 3 goals tegen PSV. Die voorsprong is prachtig. Als sparta en heracles morgen verliezen of eventueel gelijk spelen dan kan volgende week tegen NAC de weg omhoog ingeslagen worden. 

Oke, ik weet heus wel dat er dan nog heel wat moet gebeuren, maar waarom zou ik daar geen vertrouwen in hebben. Ze spelen per slot van rekening nog tegen NAC-thuis en dan na Twente-uit alweer 2keer thuis tegen o20 en NEC. Sparta en Feijenoord en Vitesse komen hier ook nog naartoe. 

Kijk, we spelen van 5 wedstrijden (inclusief graafschap) 4x thuis en maar 1x uit. Punten pakken  dus.
0
Zondag 15 februari 2009 om 00:34 uur

fcdh sassem

Kicke wedstrijd en een geweldige Boy Waterman. Ammi vond ik ook erg sterk spelen en sinds tijden speelde yuri ook weer een topwedstrijd. Alleen begrijp ik echt niet waarom wetzel knopper weer wisselt voor Resodihardjo. Deze speler is absoluut niet eredivisiewaardig terwijl van knopper altijd dreiging uitgaat.
0
Zaterdag 14 februari 2009 om 22:23 uur

g

Rico schreef:

als je goed leest heeft ie et dit keer aan ze knie en niet zoo nodig aan ze voet-.-
Dat weet ik, maar als hij toch in de lappenmand zit, waarom dan niet meteen opereren? Dat had zijn revalidatie misschien iets vertraagd, maar dan was hij wel klaar geweest.
0
Vrijdag 13 februari 2009 om 18:18 uur

g

Vakkie-G schreef:

weg met die witte zakdoekjes je club aanmoedigen!
dat moeten jullie  :s

Gladiatorengevecht tussen FCDH en De Graafschap
 
FC Den Haag en De Graafschap gaan zaterdagavond met elkaar de strijd aan om de plaatsen in de onderste regionen voor even te ontvluchten. In het `zes punten`-duel is alles geoorloofd en beide teams zullen het onderste uit de kan moeten halen om ook daadwerkelijk de volle buit in de wacht te slepen. De residentieclub vindt het treffen zo belangrijk dat zij hebben besloten zich af te zonderen van de buitenwereld.

De dood of de gladiolen

In het Hotel Atlantic te Kijkduin probeert de selectie van FCDH zich optimaal voor te bereiden op het bijzonder belangrijke duel. Zelfs contact met de spelersvrouwen en eventueel kinderen is niet toegestaan. Trainer André Wetzel voorspelde dat de verliezer van de wedstrijd gedoemd is tot het spelen van duels in de play-offs tegen degradatie.

Het seizoen van FCDH zou op dat moment mislukt zijn. De doelstelling is en blijft het ontlopen van de nacompetitie. Op dit moment staat de club uit de residentiestad net boven de rode streep. Het gat met de nummer zestien Roda JC is echter maar één punt. Het onderlinge verschil met De Graafschap bedraagt twee punten.

Als het aan De Graafschap ligt wordt het gat op korte termijn gedicht, waarna de Superboeren kunnen doorstoten om zich definitief uit de gevarenzone te manoeuvreren. Trainer Henk van Stee begaf zich na opeenvolgende nederlagen tegen AZ, PSV en FC Utrecht in zeer ijle lucht, maar lijkt zijn hachje te hebben gered door een 2-2 gelijkspel tegen FC Twente.

"De Graafschap is kerkhof voor trainers"

Desondanks gaf de keuzeheer al dan niet bewust een trap na. In Voetbal International waagde hij zich aan de uitspraak: "Ik ben me ervan bewust dat De Graafschap een kerkhof voor trainers is." Daarnaast kwam ook de relatie tussen technisch directeur Leen Looyen en de trainer aan het licht.

Door media werd meermaals gemeld dat beide heren niet door één deur zouden kunnen, maar Van Stee ontkende dit. "Ik heb geen problemen met Looyen. Ik concentreer me op het eerste elftal. Het is mijn missie deze club te behouden voor de Eredivisie. Ik bepaal de opstelling gewoon. En hoe het straks gaat met het aan- en verkoopbeleid, zien we dan wel", was zijn antwoord.

Het belooft in Den Haag in ieder geval een heet potje degradatievoetbal te worden. En wellicht drukt voormalig De Graafschap-topscorer Berry Powel zijn oud-club dieper in de problemen.

Afwezigen

FC Den Haag: Zwinkels (schorsing). Piqué (knie)

De Graafschap: Fränkel (schorsing), Schuurman (schorsing)
Als die blessure van Piqué zo lang duurt, waarom gooien ze hem dan niet gelijk onder het mes om zijn voet te maken?
0
Vrijdag 13 februari 2009 om 17:33 uur

g

8800insideoutside0088 schreef:

nieuwe vi:

buijs meent dat niet iedereen in de Haagsche selectie de wil heeft om degradatie te voorkomen....
Adelaar weg, Vloet weg, Ringeltje weg, Janssen weg...
maar toch weinig verandert?

wordt vervolgd...
Dat was ook de reden waarom Mols wegging. Alleen al daarom heeft Wetzel gelijk -misschien zijn de spelers die hij selecteert nog niet `op niveau`, maar ze hebben in ieder geval de wil om te winnen.
0
Donderdag 12 februari 2009 om 20:08 uur

rien1

FRank schreef:

Sinds het gebroken been van Postma en daarna het uitfluiten door het publiek hebben wij bij Luinge geen streepje meer voor. Ik hoop wel dat hij eerlijk fluit want de laatste wedstrijden komen wij er wel erg bekaaid vanaf. Heracles (tot de 87e min) Bossen die er werkelijk niets van bakte en in de VI een 3 kreeg. Die scheids van afgelopen zondag kreeg zelfs een 2 !!!
Slechter kan toch niet??
Inderdaad hebben we niet bepaald geluk met scheidsrechters. Er zijn maar weinig momenten dat een scheids een keer voordelig was voor ons. Ik kan mij wel een wedstrijd van Nijhuis herineren in de na-competitie in Waalwijk. Daar ging het ons wel aardig voor de wind.  

Maar toch! Het is dat ik me het niet kan voorstellen, maar anders zou ik denken dat we er zo gauw mogelijk uit moeten. Aan de andere kant denk ik weer dat ze liever een club uit de grote stad in de eredivisie hebben met een mooi modern stadion, dan die bouwvallen in de eerste divisie. In veel van die stadionnetjes gaan niet meer dan 5.000 toeschouwers. Ook tegen de top 3 dus. Maar ja, dit is ADO Den Haag natuurlijk

Klinkt misschien gek, maar ik vind FC Den Haag toch honderd keer mooier klinken. 
Waarom is het eigenlijk ADO  geworden? Had dat iets met opleidingen te maken?
0
Woensdag 11 februari 2009 om 21:06 uur

Ome Marco

Waarom horen we niks van Ammi en Pique?
Is dat geheim of zo? Doen ze al mee tegen De Graafschap?
0
Woensdag 11 februari 2009 om 11:32 uur

Advertentie

Vakkie-G

truste rien!

Wetzel vraagt om steun voor onzekere Waterman 

André Wetzel hoopt dat de fans van ADO Den Haag achter doelman Boy Waterman zullen staan. Door de schorsing van eerste keeper Robert Zwinkels moet de coach de komende duels een beroep op zijn tweede keus doen.

Waterman viel enkele weken geleden door de mand in het bekerduel met FC Twente. Na een aantal fouten werd hij al in de rust gewisseld door zijn coach, die hem naar eigen zeggen in bescherming wilde nemen.

Afgelopen weekend, toen Waterman tegen FC Utrecht moest invallen, ging het echter een stuk beter. "Ik was blij met zijn optreden tegen Utecht. Dat heeft hij goed gedaan", complimenteert Wetzel zijn keeper in het AD.

Wetzel hoopt dat Waterman die lijn kan doorzetten: "Nu kan hij de komende wedstrijden laten zien waarom we zoveel geld voor hem hebben betaald." De coach hoopt daarbij op een positieve bijdrage van het Haagse publiek: "Supporters zien heus wel in dat ze ADO Den Haag niet helpen als ze hem afvallen. Hij heeft alle steun nodig."


0
Dinsdag 10 februari 2009 om 22:53 uur

yoha

Een kleine twee weken geleden gaf André Wetzel dat hij Boy Waterman in het kader van de KNVB-Beker niet tegen FC Twente had moeten opstellen. Nu Robert Zwinkels twee duels is geschorst, is de coach van ADO Den Haag toch genoodzaakt om de komende twee wedstrijden beroep te doen op de huurling van AZ.

Als gevolg van zijn rode kaart afgelopen weekeinde tegen FC Utrecht is Zwinkels geschorst tegen De Graafschap en NAC Breda. Waterman stond in de tweede helft van het duel met de Domstedelingen in het doel. "Ik was blij met zijn optreden tegen Utrecht", vertelt Wetzel in AD/Sportwereld. "Dat heeft hij goed gedaan."

In de bekerwedstrijd tegen de Twentenaren beleefde de voormalige doelman van Jong Oranje een dieptepunt toen Wetzel hem na één helft wisselde. "Om hem tegen het publiek te beschermen," legde de trainer toen uit. Na afloop gaf de oefenmeester zelfs aan dat hij Waterman nooit had moeten opstellen.

"Nu kan hij de komende wedstrijden laten zien waarom we zoveel geld voor hem hebben betaald", blikt Wetzel vooruit in de komende duels. Bang voor vervelende reacties van de Haagse fans is Wetzel niet. "Supporters zien heus wel in dat ze ADO Den Haag niet helpen als ze hem afvallen. Hij heeft alle steun nodig."

0
Dinsdag 10 februari 2009 om 22:10 uur

Nu online

zuiderwijk, Erik070, tjapi01 en 220 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4