Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Aad02

Aad02 schreef:

Roel, je kan het ook anders bekijken :)
Gaat Cornellise voor een kampioenschap bij ADO of een jaar lang tegen degradatievoetbal spelen met VVV en Sparta... :)

Ben al jaren gecharmeerd van deze speler. Als hij komt dan het seizoen voor mij al niet meer stuk.
FC Utrecht: rust op transfermarkt
Door ROB HARTOG

UTRECHT - FC Utrecht houdt zich even gedeisd op de transfermarkt. De clubleiding wacht eerst de ontwikkelingen rond het aanstellen van een nieuwe trainer af voordat verder wordt gewinkeld op de spelersmarkt om de selectie te versterken.

Technisch manager Piet Buter: ,,Zodra het vertrek van Foeke Booy definitief is, hopen we zo snel mogelijk een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen en die krijgt natuurlijk een stem in een eventuele uitbreiding van de selectie. Het heeft niet zo veel zin een speler naar Utrecht te halen als vervolgens blijkt dat de nieuwe coach het helemaal niet in hem ziet zitten.’’ Volgens Buter is de komst van de Koreaan Cho nog steeds niet helemaal van de baan. FC Utrecht is al weken bezig de international los te weken bij zijn Japanse club Shimizu, waar hij tot het eind van het kalenderjaar onder contract staat.

De vraagprijs van circa een half miljoen euro is nog een te groot obstakel en ook met de speler zelf is de Utrechtse club nog niet rond. ,,Cho doet eerst nog met zijn land mee aan de Azië Cup,’’ reageert Buter. ,,Hij kan dus niet eerder komen dan op zijn vroegst ergens in augustus.

We wachten rustig af wat komende weken gebeurt. Zaken doen in het Verre Oosten vergt vaak een heel aparte aanpak, waarbij soms veel geduld nodig is.’’ Buter wijst allerlei berichten op diverse dubieuze websites over het mogelijke vertrek van doelman Michel Vorm (Engeland) en centrale verdediger Francis Dickoh (Ajax) naar het rijk der fabelen. ,,Geen club heeft zich bij ons voor een van onze spelers gemeld. Het is erg rustig.’’

De technisch manager, die bij vertrek van Foeke Booy promoveert tot technisch directeur, ontkracht ook de geruchten dat verdediger Dick van Burik bij FC Utrecht in beeld zou zijn. ,,Niet aan de orde,’’ zegt hij kort en bondig.

Buter verwacht wel dat Robin Nelisse op korte termijn een nieuwe club vindt. De Rotterdamse spits is overbodig in Galgenwaard en mag, ondanks zijn nog één seizoen doorlopende contract, transfervrij naar een binnenlandse club vertrekken. Potentiële gegadigden uit het buitenland moeten wél een transfersom betalen.

Sparta, het naar de eredivisie gepromoveerde FC VVV en het naar de eerste divisie gedegradeerde ADO Den Haag, hebben al hun voelhorens uitgestoken naar Nelisse.

,,Wij weten daar niets van,’’ stelt Buter. ,,Dat hoeft ook niet. Clubs behoeven zich niet officieel bij ons te melden omdat hij transfervrij weg mag. Robin en zijn zaakwaarnemer mogen met iedereen praten zonder dat direct aan ons te moeten melden.’’
0
Dinsdag 3 juli 2007 om 09:14 uur

wim

De Lange aast op vertrek
Door: Leon Voskamp
30/06/2007 13:59


RBC Roosendaal begint met een bijna volledige selectie aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Paul de Lange ontbreekt. De middenvelder is in gesprek met meerdere clubs en hoopt op korte termijn een nieuwe werkgever te hebben gevonden.

,,Ik ben momenteel in gesprek met twee clubs in Engeland, één in Portugal en twee andere uit de top van de Nederlandse eerste divisie. Ik had wel contacten met een eredivisieclub, maar dat is op niks uitgelopen", zegt De Lange in BN/DeStem.

RBC-directeur denkt ook dat De Lange vertrekt uit Roosendaal. ,,Wij hebben voor zijn positie inmiddels Sasa Stojanovic aangetrokken. Paul is toch een dure speler en onze prioriteit gaat nu uit naar het aantrekken van een scorende spits en een centrale verdediger."

0
Zaterdag 30 juni 2007 om 21:22 uur

kojak1

Aad schreef:

Zo is het precies Vincent. Er hebber er hier geloof ik een behoorlijk aantal een 1984-complex.
ja aad,hier zitten er een paar bij met verstand zal ik maar zeggen.dat kun je wel lezen.ik heb trouwens wel even met peter hofstede gesproken,ze zijn hard bezig,willen spelers die bij ons passen en willen voetballen bij ons.alleen de spits word natuurlijk een ander verhaal.daar is heel europa naar op zoek.en wij spelen jupiler,dat is het verschil.maar achter de schermen,hard aan het werk.ik heb vertrouwen in vloet en fraser.trouwens fraser kan bosschaart natuurlijk nog van rotterdam,en wie weet word het net als bij utrecht weer een goeie links back.
0
Vrijdag 29 juni 2007 om 13:52 uur

Ties

Jonkah schreef:

in de VI staat een heel stuk over werkloze voetballers die graag weer ERGENS willen spelen. Deze naman zijn volgens mij wel haalbaar en een versterking; Jasar Takak, Michael van der Heijden, Steve Olfers, Ruud Knol en Martijn Reuser. De rest van deze spelers zijn niet haalbaar of geen versterking.

Takak vond ik altijd een hele goeie.
Reuser en Knol hebben hun sporen wel verdiend. Vd Heijden kan het misschien nog.


En ze zijn allemaal gratis op te halen bij de VVCS!!
Knol is top ........dat zou ( als Teixera niet komt ) echt een versterking zijn. Takak is onk wel ok maar heb liever een goede linksback en een spits zonder tanden........Heeft John Linford niet nog een zoon.......De rest vind ik middelmaat en dat hebben we al genoeg. Maar ja , ik ben maar een simpel hokkie kneusje. Ha, Ha
0
Woensdag 27 juni 2007 om 18:14 uur

Richard

vincent64 schreef:

zoek er maar 1 uit:

> Kennedy, Joshua - 20/08/1982 - 1. FC Nürnberg
> Kennedy, John - 18/08/1983 - Celtic
> Kennedy, Mark - 15/05/1976 - Wolverhampton Wanderers
> Kennedy, Jason - 11/09/1986 - Middlesbrough
> Bakircioglu, Kennedy - 02/11/1980 - FC Twente
> Chinwo, Kennedy - 29/12/1985 - Dolphin 

zitten tegenwwordig in pakjes van 19:-))

Cendrino Misidjan werd letterlijk en figuurlijk door de toenmalige RKC Waalwijk directeur Marcel Brands van de straat geplukt en in de RKC opleiding geplaatst. Als B junior werd Cendrino Misidjan al regelmatig gevraagd om mee te trainen met de eerste selectie van RKC Waalwijk. Hij speelde in eerste instantie linksbuiten maar uiteindelijk voltooide hij afgelopen seizoen zijn opleiding als aanvallend ingestelde linkervleugelverdediger.

Cendrino Misidjan is een atletische, bijna 1.90 meter lange, razendsnelle, moderne vleugelverdediger die afgelopen seizoen in de bekerwedstrijd van jong RKC Waalwijk tegen jong Ajax respectievelijk de Mul en Rosales uitschakelde. Cendrino Misidjan heeft in de voormalig vleugelverdediger John Veldman een voortreffelijke mentor die hem namens het bureau Pro Athlete in zijn voetballoopbaan begeleidt.

Cendrino Misidjan start aanstaande maandag 2 juli de voorbereiding bij StormvogelsTelstar als amateur en krijgt de kans van de technische staf een contract af te dwingen. StormvogelsTelstar was op zoek naar een aanvallende en snelle linkervleugelverdediger en is verheugd Cendrino Misidjan aan de selectie toe te kunnen voegen. Directeur voetbal Toon Beijer van StormvogelsTelstar is momenteel in gesprek met een spits en een keeper en hoopt nog voor aanvang van de voorbereiding met hen rond te komen. 
IK BEN BENIEUWD WAT DIE GRIEZEL VAN EEN BEIJER VOOR ONS KOMT DOEN

0
Woensdag 27 juni 2007 om 08:25 uur

Midden-Oost

dh schreef:

ELF meldt, dat Turkiyemspor-trainer John de Wolf aan het Parool al heeft laten weten, dat Meric een ‘sensatie’ kan worden en met de overgang naar ADO Den Haag een uitstekende keus heeft gedaan.

Das goed news ! Vloet gaat het gewoon doen met jongens die nog wat kunnen en willen leren. Uitgezakte vedettes die liever niet voor FCDH willen voetballen daar kan hij niks mee. Ben reuze benieuwd naar onze Haagse Turk. 

!! MEREC van harte WELKMOM !!

Wie weet kan je met dit soort jongens ook de Haagse Turkse gemeenschap interesseren om naar FCDH te gaan. 

Laten we hopen dat er snel meer spelers bijkomen, te beginnen met Texie, een links back en dan snel nog een spits erbij.

MVV-uit : geweldig !!! VB gaan we met die gasten uit Maastricht afspreken ?? Dit is gelijk één van de mooiste uitwedstrijden, maken we er gelijk een weekendje van, toch ? 

De dames shoppen, wij schuimen !!!
0
Zondag 24 juni 2007 om 10:26 uur

Advertentie

Midden-Oost

brammetje schreef:

Ze zijn in hele veregaande onderhandeling met die 2 jongens van Vitesse, en Texeira het was de bedoeling dat er vandaag een akoord zou zijn, ik had uit betrouwbare bron vernomen dat het opzeker vandaag rond kwam ik weet ook niet waarom het (nog) niet bekend is. Ze zijn ook nog in het buitenland aan het speuren Engeland daar hebben ze met een spits en een middenvelder gesproken.
Das geweldig news Brammetje, hoop dan ook nog op een spits zonder tanden uit Engeland of zou het dan toch zijn dat teddy sheringham overkomt ....
0
Dinsdag 19 juni 2007 om 16:16 uur

brammetje

jajoh schreef:

vooruit, ik geef je het voordeel van de twijfel. Geen pikkie meer maar Brammetje.

Maar heb je geen tippie van die bekende sluier dan?
Ze zijn in hele veregaande onderhandeling met die 2 jongens van Vitesse, en Texeira het was de bedoeling dat er vandaag een akoord zou zijn, ik had uit betrouwbare bron vernomen dat het opzeker vandaag rond kwam ik weet ook niet waarom het (nog) niet bekend is. Ze zijn ook nog in het buitenland aan het speuren Engeland daar hebben ze met een spits en een middenvelder gesproken.
0
Dinsdag 19 juni 2007 om 16:11 uur

harde kern

13-06-2007 Hursut Meric, sensatie of eendagsvlieg?
Talentvolle middenvelder van Türkiyem wordt prof, maar ontbeert effectiviteit
Dat hij de stap naar de profs gaat maken, is zeker, de vraag is alleen nog naar welke club. Hursut Meric (23) lijkt toe aan een nieuwe stap, maar wordt hij een eendagsvlieg of breekt hij door? Velen gingen hem voor,velen keerden na een jaar al weer terug naar de amateurs, slecht een enkeling breekt daadwerkelijk door.
Door THIJS ZEEMAN
Dat Hursut Meric een begenadigd talent is, daar twijfelt niemand aan, maar .kan hij het daadwerkelijk gaan maken bij de profs? “Ik twijfel er geen moment aan dat hij het gaat redden in het profvoetbal,” zegt Türkiyemspor-keeper Atam Koroglu. De doelman maakte zelf al twee keer de stap naar de professionals en weet dus als geen ander wat zo’n stap inhoudt. “Het is een stap die door velen wordt onderschat, ze denken vaak dat het niveauverschil tussen de hoofdklasse en de eerste divisie niet zo groot is. Maar dat verschil is er écht wel, wat dacht je van het tempo, dat ligt een stuk hoger bij de profs.” Maar volgens Argon-spits Patrick Lokken, die vorig jaar de overstap naar Haarlem waagde maar na een jaar al weer terugkeerde bij de amateurs, is dat nog niet eens het grootste verschil: “Je komt bij een amateurclub vandaan waar, je de grote man bent en opeens sta je weer onderaan in de pikorde, moet je maar hopen dat je een kansje krijgt. Dat je dertig doelpunten hebt gemaakt in de hoofdklasse maakt geen donder uit, daar geven ze niets om bij de profs.”
Vertrouwen, vertrouwen en nog eens vertrouwen, uit de ervaringen van zowel Lokken als Koroglu komt duidelijk naar voren dat het gebrek daaraan de voornaamste kwelgeest is voor veel spelers die de stap naar de profs maken. “Je moet wachten op je kans en als die zich dan eindelijk aandient moetje maar hopen dat een trainer je een paar wedstrijden de kans geeft,” zegt Lokken. “Je bent gewend altijd te spelen, je staat bij wijze van spreken als eerste op het wedstrijdformulier. Maar dan moet je plotseling bidden en smeken om een kans van een kwartier waarin je misschien twee bruikbare ballen krijgt. Schiet je binnen twee wedstrijden één van die ballen erin, dan heb je de kans dat een trainer je even laat staan. Doe je dat niet kun je weer achteraan in de rij aansluiten.”
ADO Den Haag lijkt de voornaamste kandidaat om de pijlsnelle aanvaller aan hun selectie toe te voegen. Een stap die op het oog wat hoog gegrepen lijkt, wordt door oud-Feyenoorder en toekomstig Türkiyemspor-trainer John de Wolf juist toegejuicht: “Ik denk juist dat het de ideale stap is voor hem. Hursut is een speler die veel aan de bal moet komen en daar heb je een ploeg voor nodig die zoveel mogelijk op de helft van de tegenstander speelt. Wanneer hij bij een Haarlem of Telstar terechtkomt, heb je kans dat hij totaal niet uit de verf komt.” Hij is relatief jong, snel, heeft een goede trap, is niet te beroerd verdedigend zijn steentje bij te dragen en scoort voor een buitenspeler opvallend veel.
Er lijkt voor Meric geen vuiltje aan de lucht te zijn, of toch wel? “Hij kan een sensatie worden, maar dan zou hij wel wat effectiever moeten worden,” zegt De Wolf. “Hij is een geweldenaar, maar drijft z’n acties soms te ver door. Hij moet wat effectiever worden,” vindt Lokken. Koroglu: “Het enige dat op hem aan te merken valt, is zijn effectiviteit, dat moet omhoog!’Kortom, bijna niets lijkt Meric in de weg te staan om uit te groeien tot misschien wel een sensatie in de eerste divisie. Mits hij zijn effectiviteit verbetert.
0
Vrijdag 15 juni 2007 om 22:57 uur

Ties

Midden-Oost schreef:

Hé VB ouwe reus, je hebt de discussie weer aangezwendeld in deze komkommertijd, hahahaha. Heb je je souvenir van gisteren al een plekkie gegeven ? 

Enehhh Bulldog, het kriebelt niet, het jeukt alweer en tuurlijk gaan we promoveren, wie anders ? Met onderstaand IX-tal moet het toch lukken !

               Postma

Rijaard Texeira Kum Frankel

Ranko     Knopper  Bosschaart

Esajas      Ricky     Verhoek

Wissels:
Zwinkel, Riedewald, Saavedra, Martha, El Moussi, Schwiebbe, Hakansson, Coster en Kogeldans

Nieuw:
Texeira, Frankel, Esajas ?? + jongens van het 2e.

Wie weet:
Sibon, Blondelle en Leemans
Hier staan 3 spelers in die gewoon nog ergens anders onder contract staan....En ik geloof dat nu juist t probleem is! Er zijn nu al behoorlijk wat spelers vetrokken en nog geen 1 nieuwe aankoop gepresenteerd.Over ruim 2 weken is de eerste training.........en Sibon ha,ha die komt echt niet naar den haag en willen we wel zo`n statische spits ?
0
Donderdag 14 juni 2007 om 17:44 uur

Nu online

James, Rob2002, Marcie, Bhattoe 74 en 315 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4