Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

rien1

fcdh sassem schreef:

eens zaterdag moet hij er staan dus in beroep

Lijkt me toch wel slim hoor. Maar hebben ze nu nog de kans om in beroep te gaan? 
Waarom denkt Wetzel daar niet aan? Ik vind dat zo raar. Iedereen zou Zwinkels er liever bij hebben tegen Graafschap. Twente verliezen we waarschijnlijk toch wel. Als we  daar winnen vreet ik echt me toetsenbord op.

0
Maandag 9 februari 2009 om 18:11 uur

rien1

Kees schreef:

Welnee, die gaat best nog wel een tijdje door. Die investering van hem in ADO moet je echt op de lange termijn zien. De eerste jaren levert het sowieso geen rendement op. Het enige moment dat het op korte termijn iets oplevert is dat als we in de ere blijven er een rijke "weet ik veel wie" om de hoek komt kijken.

En mochten we degraderen. Wil ik echter niet aan denken maar dan blijven alle seizoenkaarthouders (men vergeet toch wel op te zeggen voor 1 mei) de club trouw. Eveneens blijft de losse verkoop dan ook op een behoorlijk niveau nu de loop er goed inzit.

We zijn natuurlijk stel op sprong gepromoveerd zonder (en dat is best te begrijpen) er een goed scenario klaarlag bij eventuele promotie.

Daar hoop ik ook op, dat vd Kallen ons trouw blijft.
Ik heb er geen verstand van, maar hij is toch de eigenaar van de hele club? Kan hij zich (als hij dat al zou willen) dan uberhaupt wel terugtrekken? Of is het misschien gevaarlijk omdat de gemeente nu eigenaar van het stadion is? 

Ik hoop dat ik het goed heb neergezet, want ik heb er echt geen kaas van gegeten. Mocht het onverwacht zover komen, dat maakt mij bang. Waarom weet ik niet. Er moeten dan echt weer bakken met geld in, en wat doet men dan? 
0
Zondag 8 februari 2009 om 20:45 uur

hjfff

Zeker geen rood en penalty. En al geeft hij de pingel is het geen rood want Derijck stond er ook nog dus was het geen doorgebroken speler.
Scheidsrechter pakt vandaag je punt(en) af!! Knopper geel voor schwalbe en die Loval krijgt voor een nog duidelijkere niks! Tot aan de rode kaart was je veel sterker en had Utreg niks in te brengen. 

Als er geen rood was gegeven hadden we zeker een goede kans om zelfs te winnen.

En waarom Hoogendorp ipv Milic? Grijze duif ken helemaal niks meer. Na een pass van Immers ken die de bal er zo inleggen.. maar nee hoor.
Tillema deed het wel ok, Yuri voor het eerst sinds tijden ook wel weer aardig. Powel veel dreigender in dit 4-4-2 met Knopper erachter.  

Enige hoogtepunt sinds lange tijd is de formatie wissel. Eindelijk Knopper op 10 en 2 spitsen. Je ziet gelijk dat zelfs een goed draaiend Utreg hier heel veel moeite mee had en geen kans wist te creeren en uit wanhoop maar van 20-25m begon te schieten. Ondanks dat je zelf 3 sterke verdedigers mistte.

We houden hoop...


0
Zondag 8 februari 2009 om 20:34 uur

RicoFCDH

Kees schreef:

Deze kans van Knopper had er sowieso niet in een keer ingekund. Die speler van Utrecht stond precies in de baan van het schot.

Dat Vitesse wint maakt niet uit. De enige concurrenten van ons blijven Volendam, De Graafschap en Heracles. Heracles staat wel al op 4 punten dus dat wordt oppassen geblazen.

Roda, Vitesse  en zelfs Sparta hebben m.i. toch een veel betere ploeg die het echt wel gaan redden.

die kans van knopper kon er wel in hoor, hij had hem gewoon hoog erin moeten schieten dan was et gwn een goal geweest, en ik vind roda echt niet beter als ons hoor. hun kunnen niet samenwerken! dat is waarom ze zo laag staan , het zijn daarzo eigenlijk alleen maar egos

0
Zondag 8 februari 2009 om 20:14 uur

Leidschenveen

Doet er niet toe! schreef:

FC Volendam scoort makkelijk de laatste tijd en Vitesse ook, De Graafschap heeft ook een
over my dead body vechters mentaliteit ploeg!
Maar wij hebben als FC DEN HAAG een
slap Wetzel aftreksel als ploeg zijnde!!!
Spitsen die niet of nauwelijks scoren en/of een  gemakzuchtige mentaliteit van de spelers.
Waar is nu die HAAGSCHE BLUF?
Ga daar maar eens met ze allen over nadenken op dit forum, ik ga mij bezatten mijn zondag is toch weer naar de kloten met dank aan Wetzel en consorten!

OP NAAR DE LAATSTE PLAATS!

Gegroet met zijn allen!!!
Waarom post je alles twee keer? Na 1 keer posten zien we ook wel dat je niet spoort, gefrustreerd ex-medewerkertje. De club heeft er denk ik goed aan gedaan om je te ontslaan. Begint jouw voornaam met een R?
0
Zondag 8 februari 2009 om 20:04 uur

hjfff

Zeker geen rood en penalty. En al geeft hij de pingel is het geen rood want Derijck stond er ook nog dus was het geen doorgebroken speler.
Scheidsrechter pakt vandaag je punt(en) af!! Knopper geel voor schwalbe en die Loval krijgt voor een nog duidelijkere niks! Tot aan de rode kaart was je veel sterker en had Utreg niks in te brengen.

Waarom Hoogendorp ipv Milic? Grijze duif ken helemaal niks meer. Na een pass van Immers ken die de bal er zo inleggen.. maar nee. 
Tillema deed het wel ok, Yuri voor het eerst sinds tijden ook wel weer aardig. Powel veel dreigender in dit 4-4-2 met Knopper erachter.

Als er geen rood was gegeven hadden we zeker een goede kans om te winnen.

0
Zondag 8 februari 2009 om 14:54 uur

Advertentie

RicoFCDH

Rob schreef:

Joh, wees eens eerlijk. We spelen als een stelletje natte vaatdoeken. Voor rust gewoon sterker maar te slap om te beslissen en na de rust veel geloop en inzet maar een beetje voetbalintelligentie? Ho maar!

Misschien toch maar een nieuwe trainer? Genoeg trainers zonder werk.
jullie moeten een keer jullie bekke houde over wetzel! waarom denk je dat amrabat wetzel als trainer wilt! en vind je et gek dat we nu zo spelen? we spelen gvvd met 10 mna
0
Zondag 8 februari 2009 om 14:19 uur

fcdh sassem

ja hoor ze vriendje de geer in de ploeg voor Buijs waarom zou je er ook een exrtra aanvaller ingooien wetzel debiel ben helemaal klaar met je
0
Zondag 8 februari 2009 om 14:18 uur

iiii

Powel eruit????????? Speelde heel goed!

Van Hese, godver waarom dat geen gele kaart?
0
Zondag 8 februari 2009 om 14:03 uur

Den Haag For Life

Realisme schreef:

Waar zijn de punten die we morge halen op gebaseerd?
Op een uitoverwinning bij NAC? Waar iedereen punten tegen haalt?
De Graafschap won in de kuip, winnen ze dan ook bij ons?
Ik hoop alleen maar dat onze jongens morgen eens wat laten zien. Wetzel gewoon met twee spitsen gaat spelen en DH strijd laat zien en eens gaat aanvallen!

We mogen blij zijn als we erin blijven, nacompetitie gaan we waarschijnlijk niet ontlopen. 

Ik hoop zo dat ik het fout heb.....maar ben gewoon niet kapot van ons spel de laatste maanden

Uit gewonnen bij Sparta, NAC en FC Volendam. Bij NAC winnen we ook niet vaak. Waarom zou je morgen niet kunnen winnen of minimaal gelijk spelen? Gewoon Cziommer en van der Gun uit de wedstrijd spelen. Dan is het ergste gevaar weg. Boussaboun zal wel op de bank beginnen.
0
Zaterdag 7 februari 2009 om 22:56 uur

Nu online

zuiderwijk en 247 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4