Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Midden-Oost

Peter schreef:

Platvoet staat mooi in de eredivisie met VVV. `t Gaat ook helemaal nergens over inderdaad. :D.
Samen Sandro Calabro in de spits !!
0
Woensdag 30 mei 2007 om 13:08 uur

Aad2

Waarom een goed spits wegdoen en een nieuwe halen??? Ik had Kolk gewoon aan zn contract gehouden. Starks heb je weer een Platvoet lopen.
0
Woensdag 30 mei 2007 om 11:54 uur

Midden-Oost

Het begint nu toch wel een flinke schoonmaak te worden. Elia vind ik jammer maar naast Mols kan ik om geen één een traan laten. 

Said Bakkati
Goran Bunjevcevic
Laurent Delorge
Eljero Elia
Konstantinos Loumpoutis
Michael Mols
Paulus Roiha
Sergio Sanchez
Stijn Vreven
Mark de Vries

Corky had het over een linksbenige centrale verdediger, een links half en een spits. Ik hoop dat ze in Velsen een krant hebben want volgens mij zijn we we er nu al 10 kwijt. 

Vloet moet 90 punten halen en kampioen worden, dat is 28 winnen, 6x gelijk en 2x verliezen. Ben benieuwd met welke vervangers die komt.
0
Dinsdag 29 mei 2007 om 23:14 uur

Jager

ADO en Vitesse rond over Kolk
Bron: AD HC (Dennis Jansen, dinsdag 29 mei 2007)

DEN HAAG - Hoewel FC Twente ook nog rekent op zijn komst staat niets een overgang in de weg voor Santi Kolk naar Vitesse. De Arnhemse club en ADO Den Haag zijn er wat betreft de transfersom uit, waardoor Kolk bij de club van trainer Aad de Mos kan tekenen.

Naar verluidt betaalt Vitesse 375.000 euro voor Kolk, die nog een contract bij ADO Den Haag had tot medio 2008. Bij de Haagse degradant werd de aanvaller afgelopen seizoen clubtopscorer met twaalf goals.

De Arnhemmers zijn in het Zuiderpark nog niet uitgewinkeld en hebben hun oog ook laten vallen op Eljero Elia. De 20-jarige aanvaller staat, net als Kolk, ook tot de zomer van 2008 onder contract bij de Haagse eerstedivisionist, maar ziet een vertrek uit Den Haag wel zitten.

Elia mag zich ook al in de belangstelling verheugen van FC Twente en Ajax. De Voorburger werd vorige week door bondscoach Foppe de Haan opgeroepen voor Jong Oranje dat tien jeugdinternationals mist vanwege competitieverplichtingen. Elia stelde zaterdag in het oefenduel met de Suriprofs in het Olympisch Stadion niet teleur.

Het benefietduel dat in het teken stond van goede doelen werd met 2-0 gewonnen door de gelegenheidsformatie van De Haan. Elia viel in en was verantwoordelijk voor de tweede treffer. Jong Oranje speelt vrijdag in Deventer een oefenwedstrijd tegen Polen. De eindronde van het Europees kampioenschap begint op 10 juni.

Eljero Elia maakte ruim twee jaar geleden als zeventienjarige zijn debuut voor ADO Den Haag in de eredivisie. In de uitwedstrijd bij FC Groningen viel hij op 23 januari 2005 in de 81ste minuut in. Sindsdien werd Elia regelmatig opgeroepen voor selecties van vertegenwoordigende elftallen.

Foppe de Haan heeft nooit onder stoelen of banken gestoken gecharmeerd te zijn van de jonge aanvaller, die bij ADO Den Haag vooral na de winterstop geen vertrouwen kreeg van trainer Lex Schoenmaker. De oefenmeester schonk Elia dit kalenderjaar twee keer een basisplaats.

Vertrekt Elia dan heeft ADO Den Haag in de voorhoede alleen Wesley Verhoek en Rick Hoogendorp nog over. De club heeft al gezegd behalve een linksback en een linksbenige centrumverdediger een spits te willen inlijven.

0
Dinsdag 29 mei 2007 om 10:29 uur

haagskwartiertje

je komt op elke plek een paar goede spelers te kort er zijn nog spelers die op het middenveld staan die van mij weg mogen die hebben niks bijgedragen dus beter gaan die ook weg en ja we hadden een goede keeper tim krul verkocht spits elia en kolk verkocht 

ben benieuwt wat vloet wil sommige spelers zullen wel mogen vertrekken maar ben veel meer benieuwt wie die allemaal met het buget kan en mag halen van dit klote bestuur wat wij hebben
0
Maandag 28 mei 2007 om 16:55 uur

Midden-Oost

friuli schreef:

Het wordt sowieso weer een blunder van het bestuur!!! Hou die gasten gewoon aan hun contract!! Je wilt toch meteen weer promoveren>> nogmaals met elia kolk en hoogendorp ben je verzekerd van 40 doelpunten in de eerstedivisie!! 
Update selectie :

01 Postma
02 Wagenaar
03 Zwinkels

04 Rijaard
05 Kum
06 Saavedra
07 El-Moussie
08 Martha

09 Schwiebbe
10 Rankovic
11 Knopper
12 Bosschaart
13 Tininho
14 Hakansson
15 Coster

16 Verhoek
17 Hoogendorp 

We hebben nog 2 spitsen over én een drama verdediging; middenveld en keepers zijn ok!

Mocht Texeira komen dan heb je vijf man voor de centrale verdediging, Saavedra en Martha kunnen dan weg. Haal hiervoor 2 linksbacks want die zijn er niet. Tevens nog een vervanger voor Bakkati/Vreven. 

Ricky II halen en samen met Ricky I in de spits. En als het ff kan ook die Sektoui ophalen bij RKC, goede voetballer.
0
Maandag 28 mei 2007 om 16:08 uur

Leidschenveen

Haagse Roel schreef:

Ga je gang, heb visite van m`n broer , maar kijk af en toe ff op onze site ........hahaha. Overigens zijn we het grotendeels wel met elkaar eens volgens mij...
We zijn het inderdaad grotendeels eens. Het enige punt van verschil dat ik vind dat we nu juist wel moeten gaan en jij vindt dat we niet meer moeten gaan en zo die etterbakken hun zin geven. 

Wat nog meer niet klopt. Nou bijvoorbeeld het feit dat ze steeds zeggen dat ze meer complete families willen trekken. Volgens mij moeten kindertjes op tijd naar bed. Hoe kan het dan dat Ruurd de Boer een tijdje terug vertelde op een bijeenkomst voor omwonenden dat ze het aanvangstijdstip zo laat mogelijk wilden gaan stellen. Ze dachten aan minimaal 20.30, maar liever nog richting 21.00 uur. Volgens mij kloppen die twee dingen ook niet met elkaar.

Overigens willen ze zo laat beginnen vanwege de afsluitingen van de wijk waar ik eerder over vertelde. Ze willen zo laat mogelijk na de spits beginnen.
0
Maandag 28 mei 2007 om 00:24 uur

Ooievaar

Ik zal hem zeker niet missen. Als hij de helft van de werklust van Mols had gehad dan was het een kanjer geweest. Het is natuurlijk wel merkwaardig dat er slechts 3 1/2 ton uit de bus komt rollen als ADO zelf met het verhaal komt dat ze 1.5 miljoen willen hebben. 

Komt een beetje op me over van: we gaan een BMW  kopen, en dan thuiskomen met een deux chevaux. 

Heb overigens een paar mensen gesproken die al ruim 40 jaar komen, maar die komen alleen als een arrestatie team ze komt halen, die mensen zijn volledig afgeknapt op het gevoerde wanbeleid. Ik begrijp met de beste wil van de wereld niet dat Ringeling cum suis mogen blijven zitten, en de gemeente maar geld in een bodemoze put blijft pompen, want dat is het. Ben bang dat het wel los zal lopen met die kampioensaspiraties. Wil je kampioen worden dat dien je je serieus te versterken. Met `aankopen` als Texeira en Oost en de spits van FC Vinkenslag ben je wel is waar goedkoop uit, maar wordt je dus never nooit kampioen. Ben heus geen onheilsprofeet, maar als spelers als Kolk, Bodde en Elia in de ramsj gaan dan duidt dat op pure paniek, of te wel geldnood dus. En ik laat me niet verblinden door de goednieuws show van Ringeling, daar heb ik toch echt teveel voor meegemaakt in het Zuiderpark...
0
Zaterdag 26 mei 2007 om 17:36 uur

Advertentie

marcellino

gehoord ,ELLIA,KOLK ook weg 
met DE LORGE,DE VRIES ,MOLS hou je niks over en als je dan hoort dat ze een spits,linksback en een centale linker verdediger willen heb ik mijn keuze gemaakt mij zien ze in ieder geval verlopig niet meer alleen ricky hoogendorp is een beetje een speler van naam voor de rest huilen met de pet.

Nee zelfs met dit elftal krijgen ze het moeilijk
0
Dinsdag 15 mei 2007 om 16:03 uur

Elia naar Twente?

`Middlesbrough aast op N`Kufo`
Middlesbrough heeft interesse om Blaise N`Kufo in te lijven, zo werd gemeld in het RTV Oost programma Sport op Vrijdag. Na het duel tussen FC Twente en AZ had de aanvaller een gesprek met onder meer trainer Rutten en voorzitter Munsterman.

De Engelse club zou al enkele weken belangstelling hebben voor de Zwitserse spits.

Eljero Elia, momenteel uitkomend voor ADO Den Haag, staat op zijn beurt in de belangstelling van FC Twente. De jonge spits zou veel indruk hebben gemaakt bij trainer Rutten.
0
Zaterdag 12 mei 2007 om 11:29 uur

Nu online

James, Ronaldo, rh_vakm, Rob2002, Jap, Dhfcdh en 145 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4