Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

marcellino

Daniel schreef:

1.5 mil voor kolk zou wel chillend zijn hoor D:

een mijloentje dit een miljoentje dat.
tot nu toe heb ik nog niets gehoord wie er naar den haag komen ja speculaties.
als we niet uit kijken beginnen we net als vorig seizoen te laat de selectie heeft geen tijd gehad om ingespeelt te raken bij en je ziet wat er gebeurd is.
kolk schiet er gewoon 12 in en staat in de top tien.
en dit in een ploeg die gaat degraderen.

Wie willen we dan voor een miljoentje koop je geen top spits.
Ook delorge heeft laten zien dat hij goed kan voetballen den haag moet hem kost wat kost behouden iedere speler heeft zijn prijs.

Wat krijgen we er voor terug sjaak polak komt niet,rickey van der bergh  ketst op het laatst natuurlijk weer.
Nee tuurlijk zal er best wel een elftal staan die gaat strijden om het kampioenschap en dezer waarschijnlijk ook gaat winnen maar laten we nu een elftal neer zetten die ook makkeljik in de eredivisie mee kan.
0
Maandag 30 april 2007 om 21:34 uur

Midden-Oost

Er zijn nu 8 man weg en daar zal Delorge ook nog wel bijkomen. Rest heeft een doorlopend contract en zal ook wel blijven omdat niemand ze wil. Kom ik op onderstaande elftallen. 

1e Elftal (4-4-2)

                  Postma
Rijaard      aankoop     aankoop
                    Kum
Bodde Knopper Bosschaart Tininho 
             Kolk   Hoogendorp

Schaduw: 

                      Zwinkels
Riedewald    Moussaoui       aankoop  
                     Saavreeda
Schwiebbe Martha Hakansson Rankovic 
                   Elia   Verhoek 

Als er dus 9 vervangers komen dan in ieder geval 2 linksbacks, een laatse man en een rechtsback. 

Misschien die Knol van Vitesse als laatse man, Zoef-Zoef terughalen, Ricky vd Berg voor de spits, en een monster uit Argentinie voor in de verdediging. 

Met Knopper, Bosschart e.a. een serieus gesprek voeren of ze kampioen willen worden of wegwillen. Laat die Vloet het beleid goed uitstippelen en we komen sterk terug !

0
Donderdag 26 april 2007 om 15:55 uur

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Ben blij als het weer augustus is. Hoewel het wel september kan worden voor we weer mogen, de straf zal niet misselijk zijn. Maar goed, ik heb vertrouwen in Vloet. Maar vrees voor Lex dat hij geen 1e assistent zal worden. Enige voorkeur voor een vak? Neig zelf naar vakkie O
Vrees dat het voor Lex voorbij is, in ieder geval rond het 1e. Begreep dat Vloet als 1e assitent Michel Vonk wil meenemen...............zal voor mij vak O worden, al wordt het een CC ipv een SCC, kan gewoon niet iedere wedstrijd op de vrijdag gezien mijn werk en de rit naar DH op vrijdag in de spits
0
Woensdag 25 april 2007 om 23:53 uur

Haagse Roel

Koos Alberts schreef:

Die van mij is zaterdag ontvreemd nadat ik met mijn vrouw een biertje was drinken in Kijkduin
Klopt, kwam dit artikeltje tegen in de Spits :

Van de redactie :

Rolstoel Koos Alberts gestolen 

De volkszanger Koos Alberts is zijn rolstoel kwijt. Alberts was afgelopen zaterdag in Kijkduin waar hij met zijn vrouw genoot van het mooie weer.
Alberts :  Ik moest naar de WC, mijn helpt mij dan op het toilet. Aangezien wij in gezelschap waren is mijn vrouw even terug gegaan naar ons tafeltje.
Toen zij terugkwam was de stoel verdwenen. Erg vervelend allemaal, gelukkig waren we in gezelschap van een paar sterke kerels die mij naar de auto hebben gedragen. Ja ik heb aangifte gedaan echter daar had ik verder weining vertrouwen in. 
Zondagavons zit mijn vrouw op internet en die schreeuwt ineens uit : Koos je stoel is in het Zuiderpark !!!!! Ik rolde met mijn reservestoel naar de computer en zag tot mijn stomme verbazing een foto van Mols met een wiel van mijn rolstoel. Hoe ik dat wist, na ik heb van die reflectoren in mijn spaken die ik direct herkende. Hierin is het Ajaxlogo verwerkt vandaar................

Dat laatste is waarschijnlijk ook de reden dat de stoel is gestolen. Mijn vrouw zei s` ochtends nog .........Koos we gaan naar Den Haag , moeten die reflectoren er niet af. Ik wist niet dat de haat tegen Mokum zo hoog zat in Den Haag.

0
Dinsdag 24 april 2007 om 00:25 uur

Haagse Roel

Rick Hoogendorp heeft een verassing voor de Haagse supporters achtergelaten. De spits is onder de ingang van Midden Noord met een spuitbus aan de slag gegaan. Hij bedankt de supporters voor alle steun. Hij laat er weinig twijfel over bestaan of we hem volgend jaar in het Forepark nog terugzien. Een muur verder groet hij de fans met de woorden: “Tot volgend jaar!”

Naast Mols , mogen we ook Rick dankbaar zijn, die jongen had zo een contract bij bv Utrecht, Willem II kunnen tekenen maar kiest ECHT voor onze FC.

Dus naast Mols ook verbale ondersteuning voor onze Rick !!!!!!!!!
0
Zaterdag 21 april 2007 om 17:36 uur

fc hageneez

Drama schreef:

Daar ben ik het mee eens
maar vd haar is niet zo` speler

we hebben mensen zoals vd leegte nodig
gavin price terug halen hahahaha
hahaha gavin was best redeijke spits
0
Donderdag 19 april 2007 om 10:50 uur

Haagsebluf

Haagse Roel schreef:

Klopt, naast Kum moet een ervaren vent, en dan niet zo`n ouwe die nog ff alleen z`n zakken  komt vullen maar bijv een type zoals van Nieuwstadt .

Maak Ranko belangrijk, geef hem vertrouwen , volgens mij is hij dan goud waard. Met een fitte Rick voorin heb ik er alle vertrouwen in.

Types als Knopper en Bosschaart waren in de eredivisie al niet gemotiveerd laat staan in de Jupiler. Bodde valt steeds meer door mand, de rest medt aflopend contract zitten we ook niet meer op te wachten.

Delorge is jammer, goeie speler die je niet kan houden en tsja Kolk. Hij roept dan wel altijd dat het zo mooi is voor Dh te spelen, die liefde is snel over hoor.

Qua trainer lijkt het erop dat er gekozen zal worden tussen Vloet, Kruys en Houwaart.

Nou dan is de keuze niet moeilijk : Vloet.

Kruys zit ik helemaal niet op te wachten, lijkt het net of Adelaar weer terug is .

Als ik die erelijst van Houwaart zie raak ik ook niet onder de indruk, de laatste jaren wordt hij volgens mij overal voortijdig eruit gegooid.
Om het lijstje van de mensen die weg kunnen, weg gaan of stoppen wat groter te maken. Goran, Saavedra, Sanchez en Roiha kunnen ook pleiten.

Wat je zegt over Kruys, helemaal mee eens, laat het toch niet zo zijn dat het bestuur Kruys aanstelt als hoofdtrainer.

Die Houwaart ken ik verder niet, dus het is natuurlijk moeilijk om te oordelen over die gozer.

Volgens feyenoordfansites staat Kolk in de belangstelling van de club uit Rotterdam. Verbaast me eigenlijk niks, het niveau daar is toch niks meer. 

En ik had trouwens Elia express in de spits gezet, van mij mag die nog gewoon dit jaar Jupiler League blijven, dan kan die echt laten zien wat die waard is, en dan ook in de spits, wat zijn echte positie is, als die dan nog steeds niks klaarmaakt, dan mag die van mij ook ergens anders gaan voetballen.

Wat betreft Rankovic.. Die gozer kan echt wel lekker voetballen denk ik, maar ik zou eerlijk gezegd niet weten of die wel blijft.

In ieder geval wel proberen om Ricky vd Bergh terug te halen, misschien niet de allerbeste voetballer, maar wel iemand die inzet toont.
0
Woensdag 18 april 2007 om 00:44 uur

Advertentie

Haagsebluf

Haagse Roel schreef:

Las op VP dat Vloet nu ook wordt genoemd als nieuwe directeur van het CBV.......weliswaar een gerucht maar toch
Doe mij maar Vloet als coach hiero ;) 

Zwinkels/Wagenaar
Rijaard - Kum - ... - Arends
Rankovic - Schwiebbe - Coster
Verhoek - Elia - Hoogendorp

En je bent kampioen, zo simpel is het.

Knopper, Kolk, Delorge, Bosschaart, Hakanson, Bodde, Tininho, Vreven, Loumpoutis, Postma, Mols, De Vries..

Mogen allemaal weg, of stoppen al. Je bespaart zoveeeel op salarissen, dan kun je misschien nog een leuke verdediger, spits, of middenvelder van kopen. Wanneer je het geld anders wilt besteden, gooi je Jansen en de hele bende eruit, en begin je met een nieuw bestuur. 

0
Dinsdag 17 april 2007 om 23:03 uur

Dit is DE waarheid, ook Lex is schuldig!!

ADO Den Haag degradeert weer na 4 jaar
ADO Den Haag is gedegradeerd naar de Jupiler League. Wie zijn de hoofdschuldigen aan dit doemscenario?

Allereerst is het bestuur van ADO Den Haag hoofdverantwoordelijk. Zij hadden Frans Adelaar aan het eind van vorig seizoen na de 2-0 thuisnederlaag tegen Sparta makkelijk kunnen ontslaan.

Ook het feit dat diverse spelers afgelopen zomer vertrokken was te wijten aan zowel het bestuur en trainer Adelaar. Dorus de Vries, Youssef El Akchaoui, Roy Stroeve, Geert den Ouden, Peter Jungschlager, Edwin de Graaf, Tommy van der Leegte, Spira Grujic, Tomasz Rzasa en Sjaak Polak vertrokken allemaal bij de Haagse club!

Tweede hoofdschuldige is spelersmakelaar Rob Jansen. Hij werd binnen gehaald als `adviseur` van de club maar lag al snel dwars met technisch-directeur Rob Baan door zijn `eigen` spelers binnen te willen werken. Gevolg: Baan nam na 3 maanden in dienst ontslag wegens een onwerkbare situatie.

Spelers die in de stal van Jansen zaten werden aangetrokken als `versterkingen` maar feit blijft dat de meesten, de uitzondering daar gelaten, afgerangeerde voetballers zijn die voor ADO Den Haag wel als een `versterking` werden beschouwd. Een belediging opzich richting de Haagse aanhang.

Spelers uit de stal van Jansen die sinds zijn aanstelling bij ADO Den Haag tekenden zijn Pascal Bosschaart, Richard Knopper, Goran Bunjevcevic en Sergio Sanchez. Maar ook Frans Adelaar, John O`Brien, Cedric van Gun, Sjaak Polak, Gill Swerts en Kazuyuki Toda stonden allemaal onder contract bij Jansen.

Jeugdspelers die vervolgens weigerden om voor Jansen te tekenen kregen geen contract aangeboden en zullen deze zomer vertrekken bij ADO Den Haag, met als grootste voorbeeld Hakan Turkoz die gedurende dit seizoen plotseling aan FC Omniworld werd verkocht.

De conclusie mag dan ook zijn dat Rob Jansen puur uit eigen belang bij ADO Den Haag zit en echt niet aan de toekomst van de club denkt.

De volgende schuldige is interim-coach Lex Schoenmaker. Schoenmaker lijkt er helemaal niets van te begrijpen en vind het vaak leuker om grappen te maken dan als hoofdtrainer op te treden.

Sinds zijn aanstelling na het ontslag van Adelaar kent ADO Den Haag zijn slechtste periode uit de geschiedenis van de Haagse club: 15 wedstrijden zonder overwinning. Dat is nog slechter dan onder Frans Adelaar en dat is een prestatie op zich.

Het tactisch vermogen van Schoenmaker is lachwekkend. Hij wisselt vaak de verkeerde spelers door zijn beste spelers eruit te halen en de slechtste te laten staan en doet verkeerde wisselingen in het elftal waardoor hij de hele organisatie over hoopt haalt.

Bosschaart en Bakatti vallen al het hele jaar door de mand maar op de een of andere vreemde manier blijf Schoenmaker hen een hand boven het hoofd houden. En vorige week zat Eljero Elia thuis op de bank omdat Schoenmaker verkoos om Wesley Verhoek mee te nemen als centrale spits!

Een aantal weken geleden stuurde hij zelfs een aantal spelers terug naar het tweede elftal maar zij mochten wel met het eerste elftal meetrainen! Niet echt geloofwaardig, zeg maar.

Mooiste voorbeeld is nog het aantrekken van spits Rick Hoogendorp. Iedereen weet dat Hoogendorp in een twee-spitsen-systeem het best tot zijn recht komt. Hoogendorp werd aangetrokken als scorende spits, maar wat doet Schoenmaker? Die zet `m neer als rechtshalf tegen Willem II, linkshalf tegen Vitesse en nog vaker op die rare plaatsen.

Wat gaat er in godsnaam om in het hoofd van die man? Dieptepunt van gisteravond is nog het zingen van `We love you Lexie` door Midden Noord. Daar zijn echt geen woorden ...

Ten slotte mag ook een grote wijzende vinger worden gewezen naar de spelersgroep. Onderlinge verdeeldheid tussen oud en jong, te veel geloven in hun eigen `talent` en tot treurens aan toe blijven denken dat `alles wel goed komt`.

Het hele seizoen, op de kleine uitzonderingen na, is er totaal geen strijd geleverd. Nog nooit zijn er in de historie van de club zo weinig overtredingen gemaakt.

Er is dit seizoen totaal geen beleving en benen werden ingetrokken in duels waar spelers als Aad Mansveld, Martin Jol, Cor Lems en Tommy van der Leegte in het verleden liever het been braken van de tegenstander dan de bal te verliezen. Tegenwoordig lijkt het belangrijker te zijn dat je haar goed zit en dat je mooie voetbalschoenen hebt, dan dat je alles geeft voor je club.

Het meest trieste aan dit alles is het afscheid van Michael Mols aan het betaalde voetbal. De 36-jarige spits gaat na 16 jaar betaald voetbal en een fantastische loopbaan afsluiten met een degradatie.

Mols verdient meer dan dat, veel meer dan dat! Hij is de enige speler die wekelijks tot het uiterste ging om degradatie te voorkomen en wat kreeg hij als dank, dat hij een aantal weken geleden door zijn ploeggenoten werd afgevallen als negatieveling.

Hoe durven zij dit in godsnaam in hun hoofd te halen?! Wat hebben zij allemaal al gepresteerd in hun carriere... Zelfs bij elkaar kunnen zij nog niet eens aan Mols tippen!

De thuiswedstrijd tegen FC Groningen zal in het teken staan van het afscheid van het Zuiderpark. Ik hoop alleen dat Michael Mols een net zo mooi afscheid zal krijgen als hij verdient. Bedankt voor de spaarzame mooie herinneringen aan dit seizoen Michael!
0
Maandag 16 april 2007 om 11:51 uur

Ooievaar

Hopelijk worden er nu een paar jongens uit de A1 aan de selectie toegevoegd. Die weten tenminste wel dat ze de mouwen op moeten stropen. Gisteren de 5e winst op rij dit maal een `zwaarbevochten 7-0` op Excelsior. De volgende namen zijn mij opgevallen in de loop van het afgelopen seizoen. Frank v.d. Zwan prima spits, heel uitgekookt met een pracht techniek verder de volgende namen: Loozen, prima coachend (keeper), Bektas (spits) van Niel, klein mannetje maar met een fluwelen traptechniek, en Verhoek een flankaanvaller.
0
Zondag 15 april 2007 om 14:39 uur

Nu online

kojak1, Kees, CrazieD en 305 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4