Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Ruudje16

Waarom kijken we hier altijd naar de drie concurrenten onder ons terwijl er net zoveel (en dichterbij) boven ons staan ???
De fles is half vol !!!
0
Zondag 1 februari 2009 om 16:58 uur

dirk

Kees schreef:

Overigens is jouw shout ook van een bijzonder hoog niveau en dan met name de passage achter de komma.

Ik was gister weer zo teleurgesteld dat ik me wel met een melige opmerking moest afreageren.

De thuiswedstrijden zijn werkelijk geen pretje dit jaar en sinds Volendam thuis hebben we niet meer gewonnen in een thuiswedstrijd. Behoudens Fortuna voor de beker.
We zijn het eens. En helaas kan ik Wetzel, die ik op grond van zijn presentatie redelijk hoog had zitten, als coach steeds minder volgen. Na de 0-1 een kwartier voor tijd zou je toch verwachten dat hij achterin 1 op 1 ging spelen en een extra aanvaller erin gooide. Maar nee, hij brengt Immers in voor Buijs. Waarom niet de gok nemen om ook Milic op te laten draven als extra ondersteuning van Powel in de spits en daarvoor bijvoorbeeld Cornelisse of Soltani te offeren. Of je nu met 0-1 of met 0-2 verliest maakt weinig uit. De argumenten die hij aanvoert op de site Haaglanden om Milic niet in te zetten, vind ik gezwets in de ruimte.
Maar goed, ik beschik niet over het diploma coach betaald voetbal.
Los daarvan kan het zo langzamerhand ook bijna geen toeval meer zijn dat een wedstrijd telkens in het laatste kwartier de verkeerde kant op kantelt. Er zijn mensen die willen dat supporters voortaan geen Haags Kwartiertje meer roepen. Dat is onzin, verkondigd door bijgelovigen. Ik denk eerder dat het te maken heeft met ofwel concentratieverlies of onvoldoende conditie van sommige spelers. Met name Knopper, Cornelisse en Rankovic wekken vaak de indruk het moeilijk te kunnen bijsloffen gedurende een hele wedstrijd. Maar uiteraard geef ik mijn mening graag voor een betere.
0
Zondag 1 februari 2009 om 14:57 uur

Aldus Wetzel op Haaglandenvoetbal

Na dat doelpunt moet je alle risico’s gaan nemen. Waarom breng je dan niet Bogdan Milic met zijn lengte om het Sankoh wat lastiger te maken?

‘Milic heeft niet echt veel meer lengte dan een Sankoh en Granqvist en ik denk dat wij meer bewegelijkheid nodig hadden dan lengte of kracht. Dus dat is een keuze die ik heb gemaakt op de bank. Daarmee kon ik Knopper in een net iets andere rol zetten, waardoor hij de boel kon voeden. Daaruit creëerden wij nog twee keer een kans en als die erin valt, dan zegt iedereen fantastisch gewisseld. Nu zegt iedereen waarom breng je Milic niet, maar nogmaals, dat is een keuze die je maakt op basis van wat je ziet op het veld.’
0
Zondag 1 februari 2009 om 12:30 uur

Ooievaar

Drama schreef:

Wissels zijn dramatisch van die wetzel
als je toch achter komt ga je toch een aanvaller brengen!!!!

Ik word zo droevig van die wedstrijden 


Ben het met je eens, al blijf ik van mening dat ik ADO helemaal niet zo beroerd vond spelen. Maar voorin wordt er hoegenaamd niets afgedwongen, we zijn totaal vleugellam. Af en toe komt er wat voor de pot van notabene back Ammi. En daar zit hem naar mijn smaak de kern van het probleem. Zeker als je van die merkwaardige wissels toepast, dat is een repeterende breuk.

Waarom Milic zelden of nooit speelt is me ook duister. Of het is een totale miskoop, of Wetzel ziet het gewoon niet. Al zou ik blij zijn als v.d. Kallen hem wegpromoveert tot t.d.

Wat de meerwaarde is van Powel ontgaat me ook volledig. De man is traag en heeft geen greintje techniek. Is dus absoluut geen eredivisie spits. Dit soort aankopen haal je om je veilig te spelen en niet om je te spiegelen aan allerlei vergezichten in de toekomst Milic? want daar heb je geen moer aan, als je je dient te handhaven.



0
Zondag 1 februari 2009 om 12:02 uur

Kees

kojak1 schreef:

de eerste en enige goeie shout die er geschreven is,want als je kijkt naar het vaste panel moet je wetzel alweer afschrijven,en powel ook.daar bedoel ik aad,kees bert en rien mee.valt me toch een beetje tegen van die kenners.vooral die allereerste opmerking van vriendje aad neem ik hem erg kwalijk.krijg je nog te horen vriend.ik ben een kou kleum,maar dat heeft zijn oorzaken aad,en als ik daar meer als 2 uur moet gaan zitten zit mijn vrouw met de gevolgen.voordat je wat schrijft moet je de oorzaak weten,en ik dacht dat jij dat toch wel wist.verder een prettige dag,geniet van het leven het is maar zo kort.
Hoi Kojak,

Met betrekking tot mijn shouts ben ik het niet met je eens. Powel verdedig ik al weken en ook in mijn shouts van gisteravond en vannacht.

Over Wetzel schreef ik dat zijn (behoudende) taktiek mij uitstekend beviel en de opstelling ook.

Wel blijf ik zijn wissel vreemd vinden. Op www.haaglandenvoetbal.nl schrijft hij daar ook over en ook waarom hij Milic niet bracht. Die uitleg van hem kan er bij mij niet in. En ook creëerde we ook geen twee kansen zoals hij schrijft na die wissel.
De grootste en enige echte kans was voor Knopper voor de 0-1 en zijn wissel.

Wat betreft Bosschaart ben en blijf ik het met velen oneens. Zo iemand moet je er bij blijven houden.
Van Hese was verdedigend uitstekend maar opbouwend leed hij enorm veel balverlies.

De opmerking van Aad kon ik wel goed begrijpen hoor. Hij reageerde "pissig" op enkele shouts daarvoor die er tijdens en vlak na de wedstrijd waren.

Pak lekker zijn portemonnee de volgende keer af en geef het hele vak van hem wat te drinken. Wordt ie ook een keer toegezongen.
0
Zondag 1 februari 2009 om 11:20 uur

Advertentie

ikkuh

idd schreef:

Je heb gelijk, We spelen met buitenspelers die zelden de achterlijn halen. Daarintegen vind ik Soltani echt wel redelijk spelen zoals andere hier beweren van niet. Echt heel veel meters gemaakt gister en beel verdedigend werk gedaan en ook nog wel wat ballen veroverd.

               Milic    Powel

                  Knopper
      Soltani                Buijs
                  Rankovic

en de achterhoede is wel bekend..
Wat ik totaal dus helemaal niet begrijp is dat ik nergens meer de naam van Fabio zie staan in de opstellingen van de top trainers hier. Die jongen stond op dezelfde plaats als waar Powel speelt. Zo gek is het niet als je niks klaarmaakt met onbruikbare ballen, Powel brengt ook niks op deze manier. Gaan we over 2 weken nu ook Powel uit onze opstellingen weren? Zeker in thuiswedstrijden moet je super aanvallend spelen, waarom niet met Powel, en Milic voor in, Fabio erachter, Knopper op de plaats van Yourie? Aanval is je beste verdediging, en zeker in thuis wedstrijden
0
Zondag 1 februari 2009 om 10:26 uur

rien1

Bert schreef:

Ado voor Altijd merkte dat al eens op Wetzel gooit oude schoenen weg voordat die nieuwe heeft gekocht. Wij zitten niet in de positie om spelers bij de vuilnisbak te zetten. 

Pascal zomaar afschrijven met de beperkte middelen die je hebt nee dat zou ik niet doen. 
Blijkbaar is Bosschaert ook een speler die persoonlijk niet in de smaak valt bij meneer Wetzel. Natuurlijk had hij hem woensdag minstens op kunnen stellen ipv dat stel jokers. Waarom geeft ie dan Milic geen kans! 
Ook hij kan het proberen naast Powel. Nee, Wetzel doet het dan tot nu toe goed qua punten en die 14e plaats. Maar die is zo weg als sneeuw voor de zon! Het ligt duidelijk op het persoonlijke vlak. Hij doet gewoon Schwiebbe weg naar Haarlem!
1 van de besten van vorig jaar en vooral de na-competitie. En hij speelde goed dit seizoen toen hij een wedstrijd speelde of inviel. Wetzel valt me behoorlijk tegen.
0
Zondag 1 februari 2009 om 00:36 uur

Bert

Kees schreef:

Ja, die las ik en iedereeen viel gelijk stil.

We hadden ook een punt verdiend en dat maakt het extra zuur. Roda thuis vond ik zelfs minder verdiend. Ik zal je zelfs zeggen dat ik vorig seizoen af en toe leuker vond. De thuiswedstrijden van dit seizoen zijn niet echt om te smullen en te vaak ga ik met een kater weg. Goed dat is het lot om supporter van ADO te zijn maar het geeft toch een katterig gevoel.
Kees dit is balen. Zwinkels heeft niets fout gedaan goed gespeeld. Ammi derrijkck Kum ook. Ranko ook. Maar wanneer gaan we nou met 2 spitsen spelen. 

Goed gevoetbald maar weer o punten klotezooi.

Pwel krijgt geen bruikbare bal. Dat schiet niet op. Waarom niet ipv Soltani Immers erin die werkt hard. Is gewoon een irritant mannetje om tegen te voetballen. Hem in laten vallen heeft geen zin dat had je beter Hoogendorp kunnen laten invallen.

Hopelijk komt er nog wat bij Janmaat??? 

Uitwedstijd Pisvee wellicht weer undercover. Mijn zwager is daar supporter van. Effe kijken of die een kaartje kan regelen. 
0
Zondag 1 februari 2009 om 00:09 uur

hjfff

<FCDH> schreef:

komen nog genoeg wedstrijden hoop doet leven
Hoop naar aanleiding van wat? 
Pressie zetten en maar 1 flipperkast-kansje krijgen via Knopper?! Powel staat net zoals Caracciolo op een eiland met 2 bewakers bij hem. Enige wat die pik ken doen is een bal komen ophalen op 30m van de goal. Wetzel probeer het is met 2 spitsen! Powel - MILIC!!

Soltani heeft volgens mij 25km gelopen en veel `vuil werk` opgeknapt voor Knopper die vaak ze man laat lopen. Cornelisse wel redelijk en Buijs veel ballen veroverd. Ranko erg degelijk vandaag. Verdediging leuk en de backs zelfs goed met een pluim voor Van Hese! 

Tactisch zijn we helaas niet zo sterk. Soltani is de enige die een man kan passeren. Graag nog een creatieveling op Soltani ze plek en hij dan op Yuri ze plek. Die jongen word ook al 34, heeft nog wel zijn goede wedstrijden.
En waarom Immers als breekijzer ipv Milic? Hij is even duur als het stadion maar speelt zelden met z`n 1.95m. Op de trainigen en bij Jong DH blijft hij ballen erin knikken...

Agg... hopen op betere tijden. Moeilijk op slaap te vatten straks.

Gegroet
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 23:20 uur

Max

Justin schreef:

Prima dan! Ik heb nog nooit mijn naam gepost altijd iets anders.. maja joh als jullie het niet willen geloven zou ik willen voorstellen om het zelf aan wat spelers te vragen.
Altijd iets anders? Dat gaat soms dan wel erg ver.. Dat je niet altijd dezelfde naam kiest kan gebeuren, maar waarom reageer je dan op je eigen berichten?

Maar ik zal even een rondvraag doen, of ze je verhaal kunnen bevestigen. Ik zeg niet dat ik je totaal niet geloof, maar vind het apart dat een iemand op zo`n bericht doorgaat.
0
Vrijdag 30 januari 2009 om 14:59 uur

Nu online

zuiderwijk en 284 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4