Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

kojak



Persoonlijke belangen voor op ADO
De persoonlijke belangen van diverse spelers en de trainer krijgen nog steeds de voorkeur op het lot van de club.

ADO Den Haag staat aan de rand van de afgrond. De club lijkt te gaan degraderen in het jaar dat ADO Den Haag naar een nieuw stadion zal verhuizen.

Echter voor sommige spelers en de trainer is nog steeds hun persoonlijk belang belangrijker dan de toekomst van de club.

Trainer Lex Schoenmaker zegt in de VI van deze week dat hij twijfelt om bij ADO Den Haag te blijven als de club degradeert. "Dat is afhankelijk van de functie die zij me aanbieden. Als er een aanbieding van een andere club komt, sta ik daar best voor open."

De supporters van ADO Den Haag zijn altijd kaarsrecht achter Schoenmaker gaan staan. Of dat andersom ook is, is maar de vraag. In de jaren 90 verliet Schoenmaker ook `zijn` club voor Dordrecht `90 omdat hij daar een beter salaris kreeg.

Schoenmaker heeft altijd aangegeven dat hij met de erfenis van Frans Adelaar zat opgescheept. Hiervan is echter absoluut niets waar. Zowel Adelaar als Schoenmaker moesten beiden hun akkoord geven bij het aantrekken van een speler.

Pascal Bosschaart heeft afgelopen week op Radio Rijnmond vertelt dat hij absoluut niet in de Jupiler League wil voetballen. Een hoop arrogantie van een speler die wekelijks laat zien dat hij het niveau van de Eredivisie niet aan kan.

Laurent Delorge en Santi Kolk werden door Johan Derksen genoemd als spelers die "volgend seizoen bij Vitesse spelen". Enige waarheid in dit gerucht is moeilijk te achterhalen.

Delorge werd vorig jaar aangetrokken door ADO Den Haag nadat hij werd genoemd in een omkoopschandaal in Belgie. Een moeilijke tijd voor de Belg, die van de club veel steun en vertrouwen kreeg door deze transfer. Delorge zou zich een man van principes kunnen tonen door ook bij ADO te blijven als de club hem nodig heeft.

Voor Santi Kolk zou de Jupiler League inderdaad een stap terug zijn voor zijn ontwikkeling. Echter Kolk is een van de weinigen echte Hagenezen en hij heeft altijd het lot van de club boven zijn eigen belang gezet. De verwachting is dan ook dat Kolk gewoon bij ADO Den Haag blijft.

Rick Hoogendorp blijft sowieso bij ADO Den Haag. De spits wil ADO Den Haag, indien de club degradeert, zo snel mogelijk weer in de Eredivisie krijgen.

Spelers van wie het contract deze zomer afloopt en die zullen vertrekken bij ADO Den Haag deze zomer zijn: Stijn Vreven, Said Bakkati, Paulus Roiha, Mark de Vries, Goran Bunjevcevic, Konstantinos Loumpoutis, Aleksandar Rankovic, Sergio Sanchez.




0
Zaterdag 7 april 2007 om 11:08 uur

Mooi meegenomen!!!

SC Heerenveen weet nog niet of het zaterdagavond kan beschikken over Lasse Nilsson. De Zweed kampt met een rugblessure.
Nilsson strompelde vrijdagochtend van het trainingsveld nadat hij door zijn rug was gegaan. Dat gebeurde toen hij verkeerd neerkwam bij een doelpoging. Zaterdag zal een laatste test moeten uitwijzen of hij in staat is te spelen tegen ADO Den Haag.

Dit seizoen vormt Nilsson een gevaarlijk aanvalskoppel met Afonso Alves. De Zweedse spits maakte in de Eredivisie acht doelpunten en deelde tien assists uit.
0
Zaterdag 7 april 2007 om 09:17 uur

michel

jajoh schreef:

Schoenmaker is echt een beetje van `t padje. Waarom weer!! 4-3-3 spelen met onze "geweldenaar" de vries als spits, terwijl je Hoogendorp hebt lopen die een echte diepe spits is en dan ook het beste tot z`n recht komt op die plek??!!!!! Nee, zet ie Hoogendorp weer linksbuiten!! Nee, schoenmaker ik ben blij dat we volgend jaar een nieuwe trainer krijgen, want jij snapt er helaas ook eerruggg weinig van.....
Het systeem wat lex nu speelt blijkt gewoon niet te werken omdat je op het middenveld te weinig capaciteiten hebt. Het zij zo, ook ik ben van mening dat het systeem 4-4-2 nog het beste systeem is om punten te kunnen pakken. Kijk bijvoorbeeld naar ADO - Sparta, Sparta speelde onder Vloet 4-4-2 en ADO 4-3-3 je verloor dik maar alle duels werden verloren op het middenveld waar je werd overlopen en dat is ook niet gek met een man minder op het middenveld. Natuurlijk is het jammer dat ADO continue met geblesseerde spelers te maken heeft. Het duurt ook onwijs lang tot een speler weer fit is. Met 4-4-2 zorg je ten alle tijde er wel voor dat je achterhoede de bal gemakkelijker kwijt kan op het middenveld en tegen tegenstanders meer weerstand kan bieden. Helaas is dat loeren op de counter maar met een Hoogendorp en Kolk in de voorhoede kan dat voor knap gevaar zorgen. Gullit heeft in het begin van het seizoen gezegt zorg is eerst dat de fundering van een team staat daar doelde hij de verdeding mee en dat is ook logisch want de opbouw begint vanuit de achterhoede. De Vries is slechts een  invaller en staat in de basis als er geen alternatief is door blessures of schorsingen. Natuurlijk moet je Hoogendorp diep in de spits zetten want dan is hij op zijn best kijk maar naar de clubs waar hij voorheen in deze positie stond daar scoorde hij het meest. Kolk blijft overigens gewoon bij ADO.
0
Vrijdag 6 april 2007 om 20:19 uur

jajoh

Schoenmaker is echt een beetje van `t padje. Waarom weer!! 4-3-3 spelen met onze "geweldenaar" de vries als spits, terwijl je Hoogendorp hebt lopen die een echte diepe spits is en dan ook het beste tot z`n recht komt op die plek??!!!!! Nee, zet ie Hoogendorp weer linksbuiten!! Nee, schoenmaker ik ben blij dat we volgend jaar een nieuwe trainer krijgen, want jij snapt er helaas ook eerruggg weinig van.....
0
Vrijdag 6 april 2007 om 14:16 uur

Ooievaar

Drama schreef:

Dus als iemand andere mening heeft over kolk
is het dom

Nou dan zie jij andere wedstrijden als mij
Kolk de meneer die ALTIJD ze been terug trekt
niet een duel vol aangaat
idd hij scoort dit seizoen
maar verder is het een drama!
 
En een grote bek hebben dat mag idd
maar doe dat dan niet tegen mensen die
al 100x meer gepresteerd hebben als kolk zelf
 
 
Die wedstrijden heb ik dus ook gezien. En dat waren er nog al wat dit seizoen Wellicht is het een oplossing eens in de jeugd te kijken. Daar loopt een aardige voetballer rond - spits - v.d. Zwan, goeie techniek en kan ook scoren.
0
Donderdag 5 april 2007 om 16:34 uur

komt goed

Utrecht twijfelt over overname Boussaboun
FC Utrecht is nog niet voldoende overtuigd van de kwaliteiten van Ali Boussaboun. De Marokkaan heeft de technische staf nog niet dermate laten zien de Domstedelingen sterker te maken.

Afgelopen winterstop stapte Boussaboun over van Feyenoord naar Utrecht, ware het niet op huurbasis. Hierbij bedong Utreg een optie tot koop met een lage transfersom. De volksclub is er echter nog niet zeker van of deze optie ook wordt gelicht. Mocht er geen verbetering komen in het spel van de aanvaller, dan keert hij terug naar Rotterdam-Zuid.

Ondertussen probeert Utrecht voormalig-Feyenoorder Robin Nelisse te lozen. De aanvaller haalt al jaren niet het gewenste niveau en mag vertrekken. Als mogelijke vervanger wordt Vitesse-spits Mads Junker genoemd.

dag zo is dit niks voor ONS 
0
Donderdag 5 april 2007 om 05:35 uur

jajoh

kan vitesse niet meteen Bodde ook gratis meenemen misschien.... als ze dan toch bezig zijn!! Gewoon met een goeie gemotiveerde groep aan het nieuwe seizoen beginnen en zo snel mogelijk weer terug naar de ere....
En zeg nou eerlijk, met Hoogendorp in de spits, ranckovic op het middenveld en wat leuke spelertjes eromheen komt het allemaal echt wel goed volgend seizoen. Ik merk dat ook ik me heb neergelegd bij de J...League. Alleen baal ik van die vrijdagavondwedstrijden, bluhhhhhhhhh
0
Dinsdag 3 april 2007 om 08:56 uur

Advertentie

christian

Ricky wil het FCDH-schip ook weer laten drijven
Wat moest Samir el Moussaoui nu weer zeggen? De vrucht van de jeugdopleiding van FC Den Haag debuteerde half februari in de hoofdmacht in de uitwedstrijd bij Willem II.


De verdediger speelde zeer verdienstelijk, maar moest lang wachten op zijn volgende kans.

Die kreeg de jonge Hagenaar gisteren, toen hij tegen Excelsior in de basis stond. Spijtig genoeg nam zijn warming-up in Rotterdam meer tijd in beslag dan zijn deelname aan het duel.

Na negentien minuten moest El Moussaoui tot zijn eigen ontzetting al inrukken, met een rode kaart. Hij zou de doorgebroken invaller Daniel Guijo-Velasco neergehaald hebben. „Maar die overtreding was helemaal geen rode kaart waard,’’ mompelde een treurende El Moussaoui na afloop. „Echt niet, echt niet.’’

Eerder dit seizoen, na het gelijkspel van FCDH in het thuisduel met RKC Waalwijk, gaf trainer Lex Schoenmaker aan dat de druk op de jonge spelers in de ploeg vaak te groot is, in het lange gevecht tegen degradatie. Op Woudestein viel dat Mark de Vries ook op.

„Waarmee ik niet specifiek doel op Nick Coster (die gisteren debuteerde als basisspeler, red.). Sterker, ik vond Coster goed spelen. Maar ik merk bij andere jonge spelers dat ze nerveus zijn. Niet verwonderlijk overigens, in de situatie waarin wij ons bevinden.’’

Theoretisch is FC Den Haag ook na de zeperd van gisteren in Kralingen niet gedegradeerd. „Dus houden we een kansje,’’ zegt De Vries, die vorig seizoen nog op huurbasis uitkwam voor SC Heerenveen, zaterdag de volgende tegenstander van FCDH. Over de kansen van zijn ploeg in Friesland is De Vries helder: „We missen in elk geval drie spelers door schorsingen na deze wedstrijd, en ik weet wat voor een materiaal Heerenveen in de selectie heeft. Tja, dan weet je het eigenlijk wel.’’

Door de afwezigheid van de grieperige Michael Mols kreeg De Vries gisteren de basisplaats waar hij het hele seizoen al vurig op hoopt. Tevreden was de lange Noord-Hollander allerminst. „We hadden een bepaalde tactiek afgesproken. Meer lange ballen, nu ik met mijn lengte in de spits stond. Maar daar was in het veld niet veel van terug te zien.’’

„Misschien moet ik mijn kritiek intern houden, maar we maakten het Mark als ploeg ook niet makkelijk,’’ vult De Vries’ ploeggenoot Laurent Delorge aan. „Goh, wat sta ik me daar dan over te verbazen. Met hem in de spits moet je met grote ruimtes werken. Maar wat gebeurt er: iedereen gaat naar binnen. Ik snap dat niet.’’

Nu het einde van het seizoen nadert en de degradatie van FCDH schier onafwendbaar lijkt, werpt een aantal spelers - desgevraagd - een blik op hun individuele toekomst. Huurling De Vries keert terug naar Leicester City, zijn feitelijke werkgever. „Ik denk niet dat FCDH mijn salaris erbij kan hebben. En bovendien, ik zie ook geen perspectief voor mij bij deze club. Ik had iets anders verwacht.’’

Aanvoerder Laurent Delorge, zo’n beetje het wekelijkse pluspunt van FCDH, zegt nog niet met volgend seizoen bezig te zijn. „Als ik daar ook nog over na moet gaan denken wordt mijn hoofd veel te groot. .’’

En Rick Hoogendorp, die door FC Den Haag tot medio 2008 wordt gehuurd van VfL Wolfsburg: „Ik heb geen ontsnappingsclausule in mijn contract, dat wilde ik niet. Ik zink nu met dit schip, maar ik het ook weer laten drijven

0
Dinsdag 3 april 2007 om 07:35 uur

Haagse Roel

Drama schreef:

Knopper gaat en mag van mij weg
Ga gedeeltelijk met je mee, aan de andere kant heeft Knopper noodgedwongen bijna niets kunnen laten zien. Geldt helemaal voor Ranko, die wordt m.i. zwaar onderschat. Maak die jongen belangrijk en hij is goud waard voor je team. De as is belangrijk in een team. Als je in de Jupiler met een  as kan spelen  als volgt : ervaren centrale verdediger ( naast Kum) , Ranko of Knopper op het middenveld en Rick in de spits dan ben je al heel ver !!
0
Dinsdag 3 april 2007 om 00:23 uur

Aad

Steef schreef:

Goed gedaan Lex, de tegengoals zullen van rechts komen. Zelfmoord
Met jou kan ik spreken.
Vanmiddag op de camping ingelogd op een onbekend netje en toen Tele2 opgezocht voor een directe reportage. Uitteraard op zijn Haags de hele buurt laten weten dat iedereen zou degraderen behalve mijn ADO Den Haag.
Toen ik de opstelling zag wist ik het al: dat wordt helemaal niets.
Geen Rijaard geen Rankovic geen centrum geen linksback geen spits.
Wie Luinge de schuld wil geven gaat zijn gang maar, maar onze Lex had een volkomen black-out toen hij deze opstelling op papier zette.
Die de Vries hing alleen maar op de schouders van zijn tegenstander. Bosschaart stond erbij alsof ie voor het eerst op links stond. Het was allemaal helemaal niks. 2 uitzonderingen (hoewel ze ook niet best speelden): Kolk en Delorge. En laten dat nu net de twee zijn die er volgend jaar op zeker niet bij zijn.
En, oh ja, die lui die hier ooit schreven dat de schorsing van Loumpoutis goed was: Er waren vandaag 2 doelpunten niet gevallen wanneer hij er wel geweest was. En die massa die de schijt kreeg van den Ouden. Hij was er vandaag wel maar helaas niet in het veld in plaats van de Vries.
Laten we dit seizoen maar gauw vergeten. Het bestuur krijgen we toch niet weg, Lex mag ook verder de tactische onbenul uithangen en wanneer er een trainer komt is dat zeker geen grote.
Bijna het hele elftal verdwijnt en wat er blijft zijn degenen waar we niet wijs van worden.
Ik ben geen groot licht maar ik zou nu alleen nog maar jongens opstellen die er volgend seizoen ook nog zijn. Zie de resterende wedstrijden dan maar als oefenwedstrijden voor het volgend seizoen.
Ja jongens Aadje is boos en teleurgesteld. Wat een klotenbestuur, wat een klotenspelers, wat een klotentrainers.
Maar wat een geweldige supporters en wat een geweldige club.
Supporters van Noord, Oost en (een deel van) Zuid: Ik dank jullie.
Dit verhaal is er geen een van oorzaak drank. Ik ga er pas nu een zuipen op zetten. Johny Walker here I come.
0
Zondag 1 april 2007 om 22:04 uur

Nu online

Kees, CrazieD en 297 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4