Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

2de elftal speelt

2de elftal speelt

Locatie:


Bericht:
Als het even tegen zit, kan ADO Den Haag morgen (zondag) tijdens de wedstrijd tegen Vitesse niet beschikken over een tiental spelers.

Christian Kum, Stefan Postma, Wesley Verhoek, Josh Wagenaar, Ferrie Bodde en Richard Knopper en Tininho verblijven allemaal nog in de lappenmand en speler zeker niet. Mark de Vries zit de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit en is dus ook afwezig. De lange spits werd in het duel tegen Feyenoord uit het veld gestuurd en kreeg een schorsing van twee wedstrijden.

De enige twee twijfelgevallen zijn Said Bakkati en Konstantinos Loumpoutis. Loumpoutis viel vorige week tegen Heracles vroeg in de wedstrijd uit, maar zijn enkelblessure bleek mee te vallen. Bakkati moest de wedstrijd in Almelo al aan zich voorbij laten gaan

0
Zondag 11 maart 2007 om 10:36 uur

fc hageneez

Sjef schreef:

IEDEREEN UIT DAT ELFTAL MOET EEN VOORBEELD NEMEN AAN MICHEAL MOLS
Michael Mols mikpunt van kritiek
Door: Ivar Bos
09/03/2007 10:06


De spelersgroep van ADO Den Haag heeft gisteren vier uur lang met elkaar gesproken. Michael Mols was tijdens die bijeenkomst het mikpunt van kritiek. De spits werd een negatieve houding in de groep verweten. Ook Stijn Vreven kreeg om dezelfde reden kritiek, van vooral de jongere spelers binnen de groep. Dat Michael Mols wordt bekritiseerd is zeer opvallend aangezien de 36-jarige speler zich dit seizoen als leider van de groep ontpopt.


Ook het functioneren van trainer Lex Schoenmaker werd besproken. Algemeen directeur Piet van der Pol liet weten dat de positie van Schoenmaker totaal niet ter discussie staat. “Als er wel discussie was, had ik allang ingegrepen. Lex maakt het seizoen af”, zegt Van der Pol in AD.


De spelersselectie van ADO Den Haag lijkt niet meer in handhaving in de eredivisie te geloven. Een aantal voetballers wil niet meer met andere voetballen. De groep lijkt dus totaal gespleten te zijn. “Het slaat helemaal nergens op dat dit alweer op straat ligt”, zegt een selectielid anoniem in Telesport. Tijdens een etentje hadden de spelers afgesproken de problemen intern te houden. “Het is een chaos, op deze manier redden we het natuurlijk nooit.”


Trainer Lex Schoenmaker was niet bij de gesprekken tussen spelers en bestuur aanwezig. Hij baalt er wel van dat er is gelekt. “Als je afspreekt alles binnenskamers te houden, moet dat ook gebeuren.” Schoenmaker is wel positief over de gesprekken. “Er wordt gestreefd om voor de wedstrijd tegen Vitesse van aanstaande zondag de problemen uit de wereld te hebben.”




0
Vrijdag 9 maart 2007 om 11:00 uur

kako

Weer een achterstand opgelopen, weer een penalty tegen en dus weer een heel slecht vooruitzicht. Tuurlijk moet je moed blijven houden maar eens houdt het op. Dit seizoen was gedoemd te mislukken en daar gaat het nu echt op lijken. Wat de oorzaken zijn, teveel om op te noemen. Slechte coaching, slechte inkopen en geen bezieling bij de meeste spelers. Waarom, en dat heeft al genoeg als vraag op deze site gestaan hebben ze spelers gekocht als Roiha, O`brien, De Vries ( slechtste spits ooit bij H`veen ) Vreven ( nota bene aan het afbouwen op Cyprus ) en ga zo maar door. Maar wat te denken van de blessuregolf? Ik heb nog nooit zoveel spelers in één seizoen geblesseerd zien raken, dat kan geen toeval zijn. Dus of er wordt verkeerd getraind of er wordt gebruik gemaakt van slechte schoenen, velden enz. Dan het bestuur, geen enkel idee van hoe een ploeg te leiden. Piet vd Pol was Telstar gewend en dit is ADO. Nooit luisteren naar supporters of mensen met ideeën.En zo kunnen we nog wel een hele tijd doorgaan met de schuld leggen bij de scheidsrechters, de KN-B, de tegenstanders of wat dan ook maar het moet op het veld gebeuren en daar mis ik de bezieling. Nou als die er niet is dan kom je er niet. Ik denk dat een ieder maar moet accepteren dat ADO straks in het nieuwe stadion tegen Emmen ( waarom mocht Stroeve daar eigenlijk heen ) en zo gaat spelen. Kan je lekker in de subtop meedraaien, leuker als elke zondag pijn in je buik. Nou het is niet anders. Dan maar rechtstreeks naar de kelder want voetballen in de nacomp. zal ons alleen maar meer voor L-L zetten. ADO, sterkte..........ennnuhh niet alleen Farewell Zuiderpark maar ook vaarwel Eredivisie.
0
Zondag 4 maart 2007 om 15:43 uur

Paupers Almelo

fc hageneez schreef:

hoogendorp doet niet mee zondag kutzooi ongelovelijk hebben we dan alles tegen?
Ja blijk baar wel ! 
Bij ons doet onze top spits ook niet mee!
Dus niet alles zit tegen!

Maar ik zeg 3-1 voor ons!

1-0 Friend
2-0 Friend
2-1 Vreven
3-1 ``Opa`` Glucevic
0
Vrijdag 2 maart 2007 om 16:52 uur

fc hageneez

Mols sluit Feyenoord niet uit
Foto: Orangepictures26 februari 2007, 09:02
Door: Cas Broxterman
Michael Mols overweegt zijn loopbaan alsnog te continueren wanneer Feyenoord hem benadert als pinchhitter voor komend seizoen. De 36-jarige spits van ADO Den Haag kondigde eerder nog aan na het lopende seizoen een punt achter zijn carrière te zetten.
Tegenover Tien ontkende Mols dat Feyenoord interesse heeft getoond in zijn diensten, maar desondanks lijkt hij wel wat te voelen voor een overgang. Tegenover Radio Rijnmond bekende Mols dat interesse van Feyenoord hem zou vleien en hij een dergelijk aanbod zeker in overweging zou nemen.

Mols kwam in het verleden uit voor onder meer Glasgow Rangers, FC Utrecht en FC Twente. In 409 competitieduels kwam hij 134 maal tot scoren

bij ons wil ie stoppen en als feyenoord kom gaat ie door
0
Maandag 26 februari 2007 om 09:19 uur

christian

Einde seizoen voor Christiaan Kum
De kans dat Christiaan Kum dit seizoen nog in actie voor ADO Den Haag is heel erg gering.


Kum raakte in de uitwedstrijd tegen PSV geblesseerd na een duel met Jefferson Farfan, waarbij de spits van PSV met zijn volle gewicht doortrapte op de enkel van de verdediger van ADO Den Haag.

Na weken had Kum nog te veel last bij een rustige looptraining waarna werd besloten een MRI-scan te laten maken. Om het herstel te verspoedigen werd besloten de enkel in het gips te zetten.

"Ik moet tot 8 maart met gips lopen en zal daarna minstens 2 weken fysiotherapie moeten krijgen, " zei Kum vanmiddag bij de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Op de vraag of hij dit seizoen nog in actie komt antwoordde Kum kort: "Ik denk het niet."

Christiaan Kum maakte vorig jaar veel indruk nadat hij in de thuiswedstrijd tegen PSV zijn debuut maakte voor ADO Den Haag. Veel kansen kreeg hij hierna niet meer.

Dit seizoen leek Kum echter dicht bij een basisplaats te zitten en ook bij de supporters wordt hij vooral gewaardeerd om de inzicht, passie en Haagse bluf in zijn spel.
0
Zondag 25 februari 2007 om 23:35 uur

Ach

Boggel schreef:

Lex had liever Boussabon gehad, maar het bestuur en cornuiten kwam met Hoogendorp.

Maar hij gaat ons redden!!

12 jaar geleden scoorde hij er geloof ik 5 of 6 in de nacompetitie.

Dat gaat ie nu ook doen! 

Dat begrijp ik! Ik had ook liever Ali gezien!
Neemt niet weg dat Ricky een geweldenaar is!
MAAR DAN MOET IE WEL IN DE SPITS GEZET WORDEN!!!!

Gewoon Kolk en Hoogendorp in de spits en Mols als een soort nummer-10-vrije-rol-middenvelder-aanvaller-aanvoerder!!!!!
0
Zondag 18 februari 2007 om 14:21 uur

Advertentie

Ooievaar

berend schreef:

ongeloofelijk maar. ado kan/wil babel  lenen van ajakus voor volgend jaar als ze er in blijven
Nou wat mij betreft is hij van harte welkom. Dat zou wat zijn zeg, een voorhoede met Babel, Hoogendorp en v.d. GunIs natuurlijk een geweldige spits
0
Zaterdag 10 februari 2007 om 12:04 uur

fc hageneez

Hoogendorp in basis, nieuwe blessure Bosschaart
Door: Bas Abresch
03/02/2007 10:36


Rick Hoogendorp verschijnt morgen in de wedstrijd tegen FC Utrecht aan de aftrap. De nieuwe spits van ADO Den Haag wordt gekoppeld aan Michael Mols. Trainer Lex Schoenmaker beslist vandaag of Eljero Elia of Santi Kolk de derde aanvaller wordt.

Pascal Bosschaart doet in ieder geval niet mee. De linkspoot was net hersteld van een knieblessure, maar bij een wedstrijd van het tweede liep hij deze week een dijbeenblessure op. ,,Maar hoe lang dat duurt, weet ik niet. Een spiertje waarschijnlijk", aldus Schoenmaker in AD/Haagsche Courant.




0
Zaterdag 3 februari 2007 om 11:29 uur

christian

Boussaboun fit voor ADO Den Haag
Foto: Orangepictures02 februari 2007, 17:19
Door: Jelmer van der Dussen
Ali Boussaboun maakt vermoedelijk komende zondag tegen ADO Den Haag zijn debuut voor FC Utrecht. De spits moest zijn eerste werkdag in Utrecht aan zich voorbij laten gaan wegens een griepje, maar heeft inmiddels de training hervat.
FC Utrecht-trainer Foeke Booy heeft er het volste vertrouwen in dat de aanvaller gaat slagen in de Galgenwaard. "Een slimme speler die tussen de linies kan spelen," vertelt de oefenmeester op de clubsite van de Domstedelingen. "Hij heeft diepgang en heeft bewezen dat hij ook kan scoren. Je merkt aan alles dat hij heel gedreven is
0
Vrijdag 2 februari 2007 om 18:32 uur

Nu online

kojak1, Kees, CrazieD en 307 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4