Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

dirk

Een staaltje van tendentieuze journalistiek van het Leidsch Dagblad ontmaskerd door het bestuur van Quick Boys:
Afgelasting kvv Quick Boys - Ajax combinatie - 27 januari

Op de voorpagina van het Leidsch Dagblad, woensdag 28 januari, is de berichtgeving geplaatst dat de vriendschappelijke wedstrijd tussen het eerste elftal van kvv Quick Boys en een combinatie van Jong Ajax vanwege dreiging van Haagse supporters niet is doorgegaan.
Zowel kvv Quick Boys, AFC Ajax als lokale overheid (politie Hollands Midden, gemeente Katwijk) zijn geheel verrast door deze berichtgeving en dan met name vanwege de in het LD genoemde reden.

De reden waarom de wedstrijd niet is doorgegaan is de slechte gesteldheid van het eerste veld zoals dinsdagmorgen door de consul geconstateerd. Deze enige juiste reden is in een berichtgeving op dinsdagmiddag 27 januari op de QB website geplaatst.

Kvv Quick Boys heeft na afstemming met de lokale overheid en AFC Ajax de onjuiste berichtgeving met de redactie Bollenstreek van het LD gecommuniceerd en gevraagd op basis van welke bronnen deze berichtgeving is geplaatst. Een goede journalistieke werkwijze is immers dat dergelijke berichtgevingen met betrokkenen ( = kvv Quick Boys) worden geverifiëerd voorafgaande aan plaatsing. Door de LD redactie wordt nog intern nagegaan op basis van welke informatie de berichtgeving op deze wijze is geplaatst en zal vervolgens de onjuiste berichtgeving rectificeren.

Namens
Bestuur kvv Quick Boys
0
Woensdag 28 januari 2009 om 15:03 uur

iiii

Let maar op! schreef:

Vanavond zal iedereen die Den Haag en warm hart toedraagt de mankementen van Wetzel gaan zien. Het onvermogen om goede voetballers tevreden te houden en de idote wens om voetballers met amateur niveau profvoetballers te maken. Bosschaart, El Moussaoui, Schwiebbe en de Meersman. Geen van alle zal zelfs op de bank zitten vandaag tegen Twente. Tillema? De Geer? Resodihardjo? dat zijn jongens die de bank bij Den Haag warm houden of zelfs in de basis opstelling staan!

Wetzel alsjeblieft. Zet die verdomde ego van je eens opzij en die lelijke bril van je recht! Ga eens kijken naar kwaliteit. Dan had je die vier gasten die ik hierboven noemde niet op de tribune gezet, maar in het veld of minimaal naast je op de bank!

Bosschaart, El Moussaoui????
Heb jij de laatste paar wedstrijden van hun gezien? zeer matige voetballers, en zeker bij bosschaart komt er geen kwaliteit meer bij. Misschien dan moussaoui ooit nog iets goed kan doen. De geer is heel goed voor over een jaar. Reso vind ik ook geen ster maar 3x beter dan bosschaart en mousa bij elkaar.

 

Waarom zo negatief? We gaan winnen en dan zul je zien hoe blij iedereen is

0
Woensdag 28 januari 2009 om 13:30 uur

Rob

Let maar op! schreef:

Vanavond zal iedereen die Den Haag en warm hart toedraagt de mankementen van Wetzel gaan zien. Het onvermogen om goede voetballers tevreden te houden en de idote wens om voetballers met amateur niveau profvoetballers te maken. Bosschaart, El Moussaoui, Schwiebbe en de Meersman. Geen van alle zal zelfs op de bank zitten vandaag tegen Twente. Tillema? De Geer? Resodihardjo? dat zijn jongens die de bank bij Den Haag warm houden of zelfs in de basis opstelling staan!

Wetzel alsjeblieft. Zet die verdomde ego van je eens opzij en die lelijke bril van je recht! Ga eens kijken naar kwaliteit. Dan had je die vier gasten die ik hierboven noemde niet op de tribune gezet, maar in het veld of minimaal naast je op de bank!

Ik snap de overeenkomst tussen Bosschaart, El Moussaoui en kwaliteit niet. Schwiebbe speelt mogelijk en de Meersman heb ik een enkele keer zeer matig zien spelen in het 2e.
Waarom zou je als wissel geen talentvolle Haagse spelers mogen gebruiken????

0
Woensdag 28 januari 2009 om 13:28 uur

Leidschenveen

Hahaha. Geweldig. Je moet er als maker van dat boek maar opkomen en het lef hebben om het ook uit te voeren.

"De supportersvereniging van Feyenoord (FSV) heeft aan Albert Heijn gevraagd waarom in het eredivisie-verzamelalbum met voetbalplaatjes een insect is afgebeeld op de pagina van de Rotterdamse club (foto). Het insect lijkt op een kakkerlak. De naam van het ongedierte is een vooral bij Ajax supporters populaire scheldnaam voor Feyenoord-aanhangers.

Iedere eredivisieclub heeft een eigen pagina waar plaatjes van spelers kunnen worden geplakt. Bij Sparta staat een speelgoedzwaard, een verwijzing naar stadion Het Kasteel en bij SC Heerenveen een Friese koek.

Volgens woordvoerder Simon van Albert Heijn is de bal met het insect ‘zeker niet bedoeld als grap of bewust gedaan,’ laat hij aan de FSV weten. Volgens Simon begrijpt Albert Heijn wel dat het door de Feyenoord-supporters zo wordt geïnterpreteerd".
0
Woensdag 28 januari 2009 om 09:52 uur

Aad

Balen schreef:

Piqué stapt met oude blessure van het veld
Het bekerduel van ADO Den Haag met FC Twente lijkt voorbij te gaan aan Mitchell Piqué. De verdediger van ADO kreeg dinsdag opnieuw last van een oude voetblessure en verliet voortijdig de training in Delft.

De ploeg van trainer André Wetzel trainde op het kunstgrasveld van DHC in Delft. Piqué verliet de training voortijdig omdat hij last kreeg van de voet waarin hij enkele maanden geleden zijn middenvoetsbeentje brak toen hij op een sproeier ging staan tijdens het duel met De Graafschap, meldt RTV West.

Door de blessure die opspeelt lijkt het bekerduel met FC Twente te vroeg te komen. De wedstrijd tegen de Tukkers kon vorige week geen doorgang vinden door hevige regenval. Het duel staat nu voor woensdag op de planning.


Waarom trainen op een kunstgrasveld?
De komende weken spelen we alleen op echt gras.

Is dit geen fake-nieuws?
0
Dinsdag 27 januari 2009 om 16:11 uur

haha!

Heb even een mailtje gestuurd naar VI ( die nu bezig is )
waarom Derksen zo Anti Den Haag is
0
Maandag 26 januari 2009 om 22:29 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Zeker jammer. Speelt de sterren van de hemel bij VVV. Ben benieuwd of PSV deze Honda overneemt voor 2 februari of einde seizoen. VVV kan nu moeilijk zonder deze Jap. 
nee die gaat weg daar als psv echt wil gaat ie weg waarom heeft wetzel hem niet toen gehaald ivn kaya?
0
Maandag 26 januari 2009 om 22:04 uur

ADO supporter Leidschenveen

Wat zou het lekker zijn als we zaterdag winnen, dan mag je tegen PSV en Utrecht verliezen, en dan heb je toch 1 op 1. PSV is niet in zijn goede doen, zou niet weten waarom we daar geen punt kunnen pakken.
0
Maandag 26 januari 2009 om 19:45 uur

Advertentie

DJ

Doet er niet toe! schreef:

Iedereen kan zeggen wat die wil over
FC/ADO Den Haag positief/negatief/neutraal....
maar niet dat het niet leeft!
Daarom hoop ik wederom dat ik niet gelijk krijg en
Woensdag gehaktdag wordt voor FC Twente.
Echter mochten we toch onverhoop verliezen in eigen huis dan met trotse strijdvaardige opgeheven hoofden vol van passie en daadkracht!

FORZA FC/ADO DEN HAAG!!!

LAAT DE OOIEVAAR MAAR BRULLEN!!!
Waarom ga jij in godsnaam altijd standaard uit van een nederlaag voor Den Haag?
0
Maandag 26 januari 2009 om 15:12 uur

tja

<FCDH> schreef:

kan iemand me is uitleggen waarom sparta met een veel minder ervaren team als ons veel makkelijker scoort dan ons?
Nietszeggende vraag van je. Je kan ook vragen waarom Sparta 17 doelpunten meer om de oren krijgt dan ADO. Zij hebben -11 en wij -8. Liever -8 tegen want doelsaldo kan nog weleens beslissend worden
0
Zondag 25 januari 2009 om 21:16 uur

Nu online

CrazieD, zuiderwijk en 210 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4