Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

JP

ADO Den Haag-trainer Lex Schoenmaker kan komend weekend, in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, een beroep doen op Michael Mols. De spits is volledig hersteld van de knieblessure die hem de laatste weken aan de kant hield.

De terugkeer van Mols komt voor Schoenmaker als geroepen. De oefenmeester moet immers al flink improviseren in zijn basisformatie. Naast de geblesseerden Wesley Verhoek en Richard Knopper moet de coach immers ook de geschorsten Bosschaart, Vreven, Bunjevcevic en Rankovic missen.

Bron www.fcupdate.nl
0
Donderdag 1 februari 2007 om 13:23 uur

Ooievaar

JP schreef:

Een wijze les voor iedere ondernemer,...Niet eerst de media opzoeken en dan pas zaken doen. Ofwel eerst zeker van je zaakjes zijn en dan pas opening van zaken doen. Ling zocht eerst de media en kan met de staart tussen zijn benen vertrekken. Dat laatste mag die directeur van de zorgverzekeraar ook.

Zo nog een paar uurtjes!!!

Tja; meneer La Ling doet zich denk ook niet zo schoon voor als dat hij het wil doen voorkomen, denk dat La Ling meer oog heeft voor Ping Ping. Maar ja we hebben onze spits binnen!!

0
Woensdag 31 januari 2007 om 20:35 uur

fc hageneez

Hoogendorp: "Opgelucht met transfer"

31 januari 2007, 09:49
Door: Jelmer van der Dussen
Rick Hoogendorp moet ADO Den Haag het komende half jaar behoeden van degradatie. De spits werd dinsdag voor anderhalf jaar gehuurd van VfL Wolfsburg. "Daar ben ik blij om", vertelt de opgeluchte Hoogendorp.
"Ik zou graag de verlosser zijn en ga er alles aan doen om dat te worden", aldus de 32-jarige spits in het AD. "Van extra druk of hoge verwachtingen heb ik geen last. En vervelend vind ik zo`n typering niet. Ik weet wat er van me verwacht wordt. Als ADO Den Haag het achterin dichthoudt, komt het vooring ook wel goed."

Bij Wolfsburg zat Hoogendorp op een dood spoor, wat hem heeft doen besluiten te willen vertrekken. De aanvaller moest zelf ook inleveren om de overstap naar de de Eredivisie te maken. "Wolfsburg wilde van mij af, maar niet zonder slag of stoot. ADO Den Haag wilde me graag hebben, maar kon de hoofdprijs niet betalen en ik wilde graag voetballen, dus heb ik ook water bij de wijn gedaan."
0
Woensdag 31 januari 2007 om 10:23 uur

fan

Patrick schreef:

Natuurlijk wel leuk Hoogendorp erbij maar er zou dan ook heel anders gespeeld moeten worden.
Heb Den Haag tegenAZ gezien en toen stonden ze tot 70 meter ingezakt op eigen helft (hoe wil je zo ooit scoren)
Dus weg met dat behoudende spel en gewoon de tegenstander (Zeker in het Haagse Zuiderpark) afjagen en dat moet voorin al beginnen.
De Haagsche bluf moet weer terug !!!
inderdaad maar je kan je tegenstander wel afjagen maar als je geen scorende spitsen heb,heeft dat ook geen nut en het is energie slopend,maar nu ricky er bij is krijgt iedereen hoop ik een energie boost en kunnen we gaan afjagen met een scorende spits(hoop ik tenminste want daar is ie voor aangetrokken)!!!
0
Woensdag 31 januari 2007 om 09:48 uur

Boggel

Morguh gastuh!

Dit is betere taal

Bron: vi.nl

Hoogendorp opgelucht over afronding transfer

31/1/2007 8 :02

Het zong al een tijdje rond, maar nu kan Rick Hoogendorp zich ook daadwerkelijk gaan richten op zijn oude nieuwe club: ADO Den Haag.
ADO Den Haag neemt Hoogendorp per direct over van VfL Wolfsburg, waar de 32-jarige aanvaller in een jaar tijd weinig heeft kunnen laten zien. De spits wordt voor anderhalf jaar gehuurd, waarbij de Haagse club na die periode Hoogendorp definitief kan inlijven.

Hoogendorp is opgelucht over de terugkeer naar de plek waar hij in 1995 zijn carrière begon. `Ik heb altijd gezegd dat ik bij ADO Den Haag mijn loopbaan wilde afsluiten. Super dat dat is uitgekomen`, zegt de spits in het AD.

De overgang had meer voeten in de aarde dan verwacht. `Wolfsburg wilde wel van mij af, maar niet zonder slag of stoot. ADO Den Haag wilde me graag hebben, maar kon de hoofdprijs niet betalen en ik wilde graag voetballen, dus heb ik ook water bij de wijn gedaan. Dan is het logisch dat er hoog spel gespeeld wordt. Gelukkig zijn nu alle partijen tevreden.`

`Ik heb met de trainer Lex Schoenmaker nog niet over mijn positie gesproken, maar ik heb bewezen ook op de flanken uit de voeten te kunnen`, aldus Hoogendorp. `Alles in het belang van het team, van ADO Den Haag en van lijfsbehoud. Met mij kan de trainer alle kanten op. Ik zie er naar uit om met Michael Mols te voetballen. Een grote voetballer, de beste van Den Haag.`




0
Woensdag 31 januari 2007 om 08:16 uur

Haagse Roel

Frans schreef:

Douglas ook per direct weg bij Utrecht, ze hebben
wel een aardig bedrag om snel vervanger(s) te halen,

Hoogendorp is voornamelijk gefinanceerd door externe
geldschieters.......
De concurrentie zit ook niet stil, Heracles heeft Friend gehaald, vind ik een goeie spits, ook Douglas gaat er volgens mij heen. 

RKC heeft Vertonghen van Ajakus gehuurd en is bezig met Van Beukering van de Graafschap.

Zou wel lekker zijn als we achterin nog wat versterking krijgen.
0
Dinsdag 30 januari 2007 om 23:57 uur

supporter

`Fortuné per direct naar Nancy`
Geschreven door Jurre de Ruiter op dinsdag, 30 januari om 22:11

Het Franse persburea AFP weet vandaag te melden dat Marc-Antoine Fortuné per direct naar Nancy zal verkassen. De 26-jarige spits van FC Utrecht tekent in Frankrijk een contract voor tweeëneenhalf jaar.

De Domstedelingen zouden een bedrag van 2,3 miljoen euro bijgeschreven zien krijgen voor Fortuné. De Fransman kwam in het elftal van trainer Foeke Booy in anderhalf jaar tijd tot 49 wedstrijden en elf doelpunten.

Nancy toonde eerder ook al interesse in Fortuné, maar toen zag de nummer twaalf van de Franse competitie af na het horen van de vraagprijs. De spits kwam voor zijn Nederlandse avontuur uit voor Lille, Rouen en Brest.
Bron:  voetbalzone
0
Dinsdag 30 januari 2007 om 22:29 uur

Advertentie

ik ga nu mijn hoofd kaal scheren

Binnenlands Nieuws
ADO huurt Hoogendorp van VfL Wolfsburg
Door: Leon Voskamp
29/01/2007 22:00


Rick Hoogendorp speelt tot de zomer van 2008 bij ADO Den Haag. NOS Teletekst meldt dat de aanvaller tot die tijd op huurbasis wordt overgenomen van VfL Wolfsburg.

De 31-jarige spits kwam bij de Duitse club weinig aan spelen toe en maakte dit seizoen nog geen competitiedoelpunt. Vorig jaar deed de geboren Limburger dat wel een keer.


0
Maandag 29 januari 2007 om 22:18 uur

fc hageneez

Frans schreef:

Hallo mensen zoals ik jullie al eerder informeerde,
rustig aan, komt allemaal goed.
Zojuist officieel geworden : Ricky is van ons !
Zie Teletekst bij de N.O.S.
Hopelijk nog een verrassing..... 

Groeten Frans ( nog steeds 100% !!)
807 Teletekst ma 29 jan
***OETBAL******************************
**** Hoogendorp keert terug naar ADO
***************************************

**Rick Hoogendorp keert terug naar ADO
Den Haag,waar hij zijn profcarrière ook
begon.ADO huurt de spits voor anderhalf
jaar van het Duitse VFL Wolfsburg,waar
de spits (31) het afgelopen seizoen
nauwelijks aan spelen toe kwam.

0
Maandag 29 januari 2007 om 22:11 uur

Zuid tribune

Hoogendorp: 1,5 jaar ADO
door onze Telesportredactie

WOLFSBURG - ADO heeft zijn felbegeerde - en eerder te duur geachte - spits Ricky Hoogendorp (31) binnen. Na koortsachtig overleg in het weekeinde werd een voor alle partijen aanvaardbare oplossing gevonden: ADO huurt Hoogendorp de komende anderhalf jaar van VfL Wolfsburg en bedingt een optie tot koop. " Ik ga ervan uit dat vandaag alles op papier komt en wordt getekend", aldus Hoogendorps zaakwaarnemer Arnold Oosterveer.
Eerder speelde Hoogendorp in het seizoen 1994-1995 al in de Den Haag. Hij scoorde toen 15 keer in 33 wedstrijden in de eerste divisie.
0
Maandag 29 januari 2007 om 20:19 uur

Nu online

wiegah070, zuiderwijk, Sapperderflap, Michiel en 343 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4