Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Willem II versterkt zich opnieuw :

Cristiano naar Willem II , moet alleen nog gekeurd worden.

Gaat lekker zo bij de concurrentie

bron : VP
Maar Roel als je in Zwitserland al niet aan de bak komt kun je dan wel spreken van versterking. In principe hebben we een aardige groep, die mede door de vorige trainer niet tot wasdom is gekomen, het enigste wat we nodig hebben is iemand die de mogelijkheden - die zijn er wel degelijk - wel benut. Maar ik hou er wel degelijk rekening mee, dat het bestuur al z`n kaarten heeft gezet afgelopen zomer en er daardoor geen financiële ruimte meer is. Eerlijk gezegd verbaasd het mij dat Willem II er zo beroerd voor staat. Wij zijn beter dan Excelsior, RKC met dat dwaallicht aan het roer en Heracles dan kunnen we alsnog 15e worden, maar dat zal nog steeds een hele hijs worden, dus daarom zou het voor mijn en jouw gemoedsrust zeer welkom zijn als er een spits bijkomt en denk ik in eerste instantie echt niet aan die geldwolf die z`n clubliefde belijdt met de bek. Om even positief af te sluiten: het spel onder Lex is zienderogen verbeterd wat dus heeft geresulteerd in meer punten, en het valt me ook op dat Kolk gaat scoren, als hij die lijn doorzet dan komen we ook wel uit de narigheid.
0
Donderdag 18 januari 2007 om 10:35 uur

Supporter /bron ad

Oud ADO-spitsen: Hoogendorp moet komen
Door DENNIS JANSEN

Komt-ie wel of niet? Rick Hoogendorp mag weg bij VfL Wolfsburg, wil graag naar ADO Den Haag, maar...

Rick Hoogendorp tijdens zijn vorige Den Haag-periode: in 1995 scorend tegen Heracles. ARCHIEFFOTO ROBERT VAN STUYVENBERG
...voorlopig liggen vraag en aanbod te ver uit elkaar. Een aantal ex-spitsen van ADO Den Haag filosofeert over zijn komst. „Rick Hoogendorp zou een ideaal duo kunnen vormen met Michael Mols.”

DEN HAAG - Zijn naam zingt eigenlijk al jaren rond in het Zuiderpark. Rick Hoogendorp brak in 1995 door bij ADO Den Haag met vijftien goals in 33 wedstrijden. De toen armlastige Haagse club zag het `kind van ADO` verkassen naar MVV. Na Dordrecht`90, RKC Waalwijk, Celta de Vigo, opnieuw RKC Waalwijk en tot slot VfL Wolfsburg kwam hij toch weer in beeld bij ADO Den Haag. De oude liefde lonkt.

Binnen de landsgrenzen vond hij overal het vijandelijke net, alleen in het buitenland haperde de doelpuntenmachine. Op avontuur in Spanje stond hij bij Celta de Vigo droog en in Wolfsburg, waar hij een jaar geleden een contract tekende tot 2009, maakte hij voor de plaatselijke VfL tot dusver welgeteld één goal.

Wat de clubleiding in de Volkswagenstad betreft mag Hoogendorp vertrekken, in de winterstop zelfs. ADO Den Haag sprak al met de zaakwaarnemer van Hoogendorp over een tussentijdse transfer, maar vooralsnog liggen vraag en aanbod te ver uiteen. De partijen hebben nog ruim twee weken om tot een akkoord te komen.

De mening van een aantal ex-spitsen uit het Zuiderpark laat aan duidelijk niets te wensen over: ADO Den Haag moet alles in het werk stellen om Hoogendorp te halen.

Bram Rontberg: ,,ADO Den Haag moet eens met een complete spelersgroep aan een competitie beginnen. Duidelijker zijn met beleid en maatregelen. Als die supporters niet hadden ingegrepen, dan zou Frans Adelaar nog steeds trainer zijn. Men wacht maar af. Zo is het met de spelers ook. Red je het nu met Hoogendorp ineens wel? Natuurlijk moet ADO hem proberen te halen, maar niet ten koste van alles. Geen euro uitgeven als je maar negentig cent hebt. Toch hoop ik dat hij komt. Hoogendorp is namelijk nog lang niet op zijn retour. Die schiet ze er straks nog heel gemakkelijk in, hoor. Eigenlijk zou ook Ali Boussaboun dan moeten komen. Hoogendorp, Mols en Boussaboun, dat is een droomvoorhoede.’’

Ron de Roode: ,,ADO Den Haag moet alles in werking stellen om Rick Hoogendorp aan te trekken. Ik ben regelmatig in het Zuiderpark en vaak is ADO niet de mindere van de tegenstander. Er worden alleen geen goals gemaakt. Hoogendorp en Mols zouden het ideale duo vormen. Mols kun je altijd aanspelen, op de borst of in de voeten, die jongen is zó balvast. Rick kan uitstekend om hem heen zwerven. Hij kan de diepte zoeken, maar moet wel in een vrije rol spelen en niet aan de zijkanten geplakt staan.’’

,,Natuurlijk kan Rick het nog. Het scoren verleer je niet. De precieze oorzaak waarom Rick niet speelt bij Wolfsburg, ken ik niet. Maar ik weet wel dat een spits vertrouwen nodig heeft. Als je alleen maar een kwartiertje invalt, dan wordt de druk steeds groter en moet je ook een beetje geluk hebben.’’

Henk van Leeuwen: ,,Hoogendorp moet zeker komen. ADO Den Haag heeft behoefte aan kracht voorin en een beetje lef en brutaliteit. Daar kan Hoogendorp voor zorgen. Michael Mols is ook een heel goede spits en kan wat mij betreft voortreffelijk met hem spelen. Rick staat garant voor doelpunten, nog steeds. Een spits verleert het scoren nooit. Als ADO Den Haag in de eredivisie wil blijven, zou het aantrekken van Hoogendorp een goede zet zijn."

Harry van der Laan: ,,Rick Hoogendorp kan net de speler zijn waar ADO Den Haag behoefte aan heeft. Mits hij goed gebruikt wordt. Dat houdt in dat hij in een vrije rol zou moeten spelen, het liefst vanaf links. Dat kan heel goed samen met Michael Mols, die de ballen vasthoudt en klaar legt. Rick is een mannetje dat moet komen. Je moet dus accepteren hoe hij speelt en de rest van het team in dienst laten spelen van Mols en Hoogendorp. In dat geval is Rick Hoogendorp een aanwinst voor ADO Den Haag. En kan hij potjes voor je gaan beslissen. Dat heeft de ploeg in deze fase ook wel nodig. Hij moet fysiek natuurlijk wel in orde zijn, maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan. Rick is geen voetballer die er twee keer drie kwartier in kleunt. Hij heeft in zijn loopbaan weinig blessures gehad en is wat dat betreft ook een slimme speler. Goed, hij is geen twintig meer, maar gooi er een stevige keuring tegenaan, zou ik zeggen.’’

,,Ik zie Hoogendorp wel naar Den Haag komen. Als een club je niet meer wil, wordt het een moeilijk verhaal. Vooral de buitenlanders in het buitenland belanden dan van de bank op de tribune en kwijnen weg. Rick wil toch graag voetballen? Geld is dan niet zaligmakend. Hij zal wat water bij de wijn moeten doen, maar als hij nog een paar jaar voor ADO Den Haag kan voetballen en na zijn loopbaan ook een en ander kan doen bij de club, denk ik dat hij daar wel oren naar heeft.’’
0
Woensdag 17 januari 2007 om 12:56 uur

drama

Jager schreef:

ADO Den Haag vreest knieblessure Mols
15/1/2007 8 :18

Michael Mols moet de hervatting van de competitie mogelijk missen. De spits van ADO Den Haag heeft in Turkije een knieblessure opgelopen.
In het oefenduel met Fenerbahçe, dat de wedstrijd met 4-1 won, ging het vrijdag mis met Mols. `Hij schoot en knikte gelijk door zijn knie`, aldus trainer Lex Schoenmaker tegen Sportsignaal. `Het was gelijk over voor hem.`

De knieblessure weerhield Mols ervan zondag te spelen tegen Dinamo Minsk. Maandag zal onderzoek meer duidelijkheid verschaffen over de ernst van de blessure.

mischien komt er nu een spits aan....
0
Maandag 15 januari 2007 om 12:42 uur

Jager

ADO Den Haag vreest knieblessure Mols
15/1/2007 8 :18

Michael Mols moet de hervatting van de competitie mogelijk missen. De spits van ADO Den Haag heeft in Turkije een knieblessure opgelopen.
In het oefenduel met Fenerbahçe, dat de wedstrijd met 4-1 won, ging het vrijdag mis met Mols. `Hij schoot en knikte gelijk door zijn knie`, aldus trainer Lex Schoenmaker tegen Sportsignaal. `Het was gelijk over voor hem.`

De knieblessure weerhield Mols ervan zondag te spelen tegen Dinamo Minsk. Maandag zal onderzoek meer duidelijkheid verschaffen over de ernst van de blessure.

0
Maandag 15 januari 2007 om 09:24 uur

Jonkah

in 2 dagen 2 wedstrijden. Lastag ,ik zou Mols rust geven gister ,geblesseerd uitgevallen, maar De Vries is dus geschorst. Dat zou zijn kans wezen om een x 90 min vol te maken. Hmmm... Elia spits en Coster, Verhoek of Hakansson aan de buitenkant met uiteraard Kolk daarbij op rechts.  
Moeilijk in te schatten want het lijk me niet heel erg nuttig om met een doodmoeie selectie terug te komen. Na de wedstrijd knallen ze gelijk terug naar Nederland. 

Laat ze ook maar knallen tegn Dinamo Minsk. Die zijn te pakken.
0
Zaterdag 13 januari 2007 om 10:41 uur

Marcelinho tekent bij Wolfsburg

Wolfsburg heeft met Marcelinho een gewilde speler binnen weten te halen. De Braziliaan komt voor 2,75 miljoen euro over van Trabzonspor, waar hij niet uit de verf kwam sinds zijn overstap van Hertha BSC. 

De 31-jarige aanvaller was bij Hertha een veelbesproken speler en dit had niet alleen met zijn goede spel te maken. Hij kwam namelijk regelmatig in conflict met de technische staf vanwege disciplinaire problemen. Desondanks trachtte eerder deze transferperiode Borussia Dortmund hem terug te halen naar Duitsland, maar dit ging niet door omdat de club niet kon voldoen aan de persoonlijke eisen van de speler.

Door de komst van Marcelinho mag Rick Hoogendorp definitief vertrekken bij Wolfsburg. Coach Klaus Augenthaler ziet echter nog wel toekomst voor de Nederlandse spits. "Het mooiste zou zijn dat hij een half jaar werd verhuurd en zo weer de vorm zou vinden die hij in Nederland liet zien."
0
Vrijdag 12 januari 2007 om 22:11 uur

Advertentie

Ooievaar

Nou vrienden ik denk niet dat er versterkingen meer komen. En een versterking moet er echt wel ééntje zijn. We moeten het toch kunnen redden met deze groep. Het zal niet makkelijk worden maar met o.a. Mols, Bunjevcevic, Knopper, Bosschaart, Tininho, Loumpoutis en De Lorge, moet er toch wel een 15e plek inzitten? Al blijft het met name voorin te licht. Wellicht ergens een spits huren?
0
Donderdag 11 januari 2007 om 23:10 uur

wat hoogendorp? bron: voetbalzone

Amoah moet vertrekken bij Dortmund
Geschreven door Pieter Hanson op donderdag, 11 januari om 14:11

Het Duitse avontuur van Matthew Amoah lijkt geen lang leven meer beschoren. De Ghanese aanvaller mag na één seizoen alweer vertrekken bij Borussia Dortmund, zo meldt Der Kicker.

Amoah maakte een jaar geleden de overstap van Vitesse naar Borussia Dortmund. In Arnhem had de spits zich bijzonder trefzeker getoond, maar in de Bundesliga kwam hij nauwelijks uit de verf.

Amoah heeft bij Dortmund flinke concurrentie in de strijd om de spitspositie. Trainer Jorgen Rober kiest meestal voor de gevestigde namen Hadeo Valdez en Alexander Frei. Amoah speelde sinds januari 2006 slechts acht duels in de hoofdmacht, waarin hij niet wist te scoren.

Dortmund heeft nu laten weten dat de 26-jarige Amoah per direct mag vertrekken. De Ghanese aanvaller heeft het nieuws al te horen gekregen van de clubleiding en gaat per direct op zoek naar een nieuwe werkgever.
0
Donderdag 11 januari 2007 om 21:45 uur

Jerzy

JAJOH schreef:

EN DAN NOG WAT, DIE VD POL MOET OOK ZO SNEL MOGELIJK OPTIEFTE, WAT EEN WEGGOOIER IS DAT!! DAT STOMME GELUL VAN `M. HOE WEET HIJ NOU WAT DE EISEN VAN HOOGENDORP ZIJN ALS ER NIET GESPROKEN IS, EVEN ALS VOORBEELD VAN Z`N GELUL. OM MAAR NIET TE SPREKEN VAN DAT GEWELDIGE INTERVIEUW WAARIN HIJ WERKELIJK NIKS TE MELDEN HAD. LEKKER TERUG NAAR JE DORP EN EEN ECHTE, ZOALS LANGEBACH, BIJ ONZE CLUB.
Tuurlijk joh. Polletje geeft toch toe dat hij wel regelmatig contact heeft met de zaakwaarnemer van Hogendorp, dus dan zal dat achtelijke salaris van hem echt wel een keer ter sprake zijn gekomen.
Blijft dat we niks hebben aan een 32-jarige uitgerangeerde spits, en al helemaal niks aan een 37-jarige uitgerangeerde keeper. Wat is er in Christusnaam mis met Zwinkels?
0
Donderdag 11 januari 2007 om 20:50 uur

Dennis

Ik zeg Iliohan en Hofstede in de spits!
Harry van der Laan kan toch ook nog wel een balletje trappen??? Kopen die gasten! KOPEN KOPEN KOPEN!!!! HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
0
Donderdag 11 januari 2007 om 17:05 uur

Nu online

wiegah070, Michiel en 274 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4