Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

vrolijk

ik zeg TODA terug halen en Simons voor in de spits hahhahahaha
0
Donderdag 11 januari 2007 om 15:48 uur

Jerzy

vrolijk schreef:

ik weet niet waar jij dat vandaan haald maar elk club/bedrijf moet zich in de schulden stoppen om er financiel beter op vooruit te gaan. Want door je in de schuld te steken door goeie spelers te kopen betaald dat zich terug met lijfsbehoud en denk jij als wij degaderen dat je die spelers die je nu heb behouden kan dag et niet. Dus wat heb je dan een club zonder goeie spelers een club met 600 man trouwe fans kijk maar naar 8 jaar terug. En wat gebeurt er dan 10 jaar jupiler. nouh nouh wat zijn ze slim bij den haag 
Je in de schulden steken voor GOEDE spelers is één ding, maar als je dat gaat doen voor een aftandse spits die liever een miljoen opstrijkt door op een Duitse bank te zitten dan een half miljoen verdient met een basisplaats, dan ben je als club de draad echt kwijt. Laten we blij zijn dat ze dat inzicht in ieder geval hebben.
0
Donderdag 11 januari 2007 om 15:47 uur

Vincent

Rien schreef:

Voor de zoveelste keer blijkt dat ADO op technisch gebied een wanorde is. In een normale organisatie zou de scouting toch op orde zijn zodat niet steeds op het allerlaatste moment noodsprongen gemaakt moeten worden. Al 4 jaar lang is het dagbeleid:  kijken wat er ergens anders van de wagen afvalt! Nu zijn het weer de twee Ricky`s en Rob van Dijk. Laten we eerlijk zijn, managers, daar hoeven we toch niet serieus tijd aan te besteden. Niet capabel of onhaalbaar, je kan straks ook nog roepen dat je in  David Beckham geïnteresseerd bent. Elk jaar een stuk of 10 nieuwe "aankopen" waarvan helaas maar EEN (MichaelMols) die de boel heeft opgekrikt. De oud-speler René Pas heeft de vinger op de wondeplek gelegd met een keiharde analyse. Maar ja, die zullen ze wel voor gek verklaren en ergens wegzetten. 
We hebben nu een technisch manager die elke dag 4 uur kwijt is met naar zijn werk rijden. Hij kent bovendien  het voetbal in de randstad niet om van de rest van Europa maar te zwijgen. Geen wonder dat ik ook voor de toekomst het somber inzie en geen verbetering verwacht. ADO is het vuilnisvat voor andere clubs geworden, alle bagger wordt daar gedumpt. Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst! Denk daaraan als je als supporters en Haagse journalisten weer staat te juichen over de geweldige kwaliteit die we in huis hebben gehaald! WE ZIJN IN DE AFGELOPEN JAREN NIKS OPGESCHOTEN!
Is die spits van Fc Lienden dan niks voor ons?
Niemand wordt beter van op de bank zitten. Hoogendorp was luek geweest voor ons haagse gevoel, maar of het ons echt zou helpen? 
En als je daarmee Kolk weer ontevreden maakt en niet inzetbaar.. ben je nog steeds niks opgeschoten..


0
Donderdag 11 januari 2007 om 14:51 uur

BA

Ries schreef:

Vrij suggestief, want ik heb nimmer beweerd dat ik in dat geval genoegen zou nemen met een teruggang,
Hoogendorp kent de finaciele situatie van ADO en dan moet hij als goudjager niet gaan roepen dat -ie graag bij ADO wil spelen.

Helemaal waar. Maar misschien waren die opmerkingen (dat ie zo graag bij ADO zou willen spelen) van Ricky ook wel "geruchten". Hoe het ook zij, erg jammer dat het waarschijnlijk niet doorgaat. Of ie nu Haags (genoeg) is of niet: een scorende spits zou zo prettig wezen.

Even wat anders: hoe  kunnen we het bestuur/de technische staf weerhouden van het weggooien van geld door het aantrekken van Van Dijk??? Wat een ongehoorde onzin! Drie (min of meer) goede keepers en dan nog een ouwe drollenvanger erbij ...
0
Donderdag 11 januari 2007 om 12:14 uur

supporter

`Hoogendorp naar ADO is ondenkbaar`

11/1/2007 9 :40

De fans van ADO Den Haag hoeven er niet op te rekenen dat Rick Hoogendorp bij de hervatting van de competitie het shirt van de nummer zeventien van de Eredivisie draagt. Algemeen directeur Piet van der Pol doet de geruchten over een ophanden zijnde komst van de spits van VfL Wolfsburg af als `onzin`.
`Een eventuele komst van Hoogendorp is ondenkbaar gezien het financiële plaatje dat ermee samenhangt`, legt Van der Pol uit aan de Haagse nieuwssite Sportsignaal. `Je praat al gauw over een miljoen per jaar en als je daar ook nog eens de vergoeding die aan Wolfsburg betaald moet worden in verdisconteert, begrijpt iedereen dat dat niet kan.`

Volgens Van der Pol is er zelfs nooit gesproken over Hoogendorp. `Ik spreek Arnold Oosterveer (Hoogendorps zaakwaarnemer, red.) regelmatig, maar wij hebben niet gesproken over Hoogendorp en ook niet over een mogelijke constructie om hem binnen te halen. Hij is voor ons niet haalbaar en de berichtgeving die nu naar buiten is gekomen, is onzin.`

Hoogendorp begon zijn carrière dertien seizoenen geleden bij ADO Den Haag, dat een scorende spits goed kan gebruiken in de strijd tegen degradatie. Op dit moment komt hij uit voor Wolfsburg, maar daar speelt hij een bijrol. In 23 Bundesliga-duels scoorde de bijna 32-jarige aanvaller één keer.
0
Donderdag 11 januari 2007 om 11:49 uur

fc hageneez

`Hoogendorp onhaalbaar voor ADO`
Foto: Orangepictures11 januari 2007, 08:33
Door: Jelmer Geerds
ADO Den Haag heeft niet de illusie dat het Rick Hoogendorp kan contracteren deze winterstop. De spits van het Duitse VfL Wolfsburg is simpelweg te duur voor de Haagse Eredivisionist.
Eerder deden hardnekkige geruchten de ronde dat Hoogendorp in beeld was bij ADO. Die worden door directeur Piet van der Pol echter resoluut naar het rijk der fabelen verwezen: "Een eventuele komst van Hoogendorp is ondenkbaar gezien het financiële plaatje dat ermee samenhangt. Je praat al gauw over een miljoen per jaar en als je daar ook nog eens de vergoeding die aan Wolfsburg betaald moet worden in verdisconteert, begrijpt iedereen dat dat niet kan"

Volgens Van de Pol is er zelfs niet gesproken met zaakwaarnemer Arnold Oosterveen, zo sprak hij tegenover Sportsignaal: "Ik spreek Arnold regelmatig, maar wij hebben niet gesproken over Hoogendorp en ook niet over een mogelijke constructie om hem binnen te halen. Hij is voor ons niet haalbaar en de berichtgeving die nu naar buiten is gekomen is onzin".

0
Donderdag 11 januari 2007 om 09:27 uur

christian

Blackburn Rovers geeft Boussaboun een kans

7/1/2007 23:09

Bij Feyenoord is hij veroordeeld tot een bijrol, maar er gloort een mooi avontuur voor Ali Boussaboun. De aanvaller van Feyenoord wacht een stage bij Blackburn Rovers.
In plaats een trainingskamp in Turkije reist Boussaboun af naar Engeland. De 27-jarige spits gaat op Ewood Park proberen de technische staf van Blackburn Rovers te overtuigen.

Blackburn-coach Mark Hughes heeft Boussaboun dit seizoen al aan het werk gezien. De Marokkaan speelde de laatste 25 minuten in het UEFA Cup-duel dat Feyenoord eind november speelde tegen de Engelse ploeg.

Boussaboun, die in Rotterdam nog vastligt tot medio 2009, hoeft bij Feyenoord niet te rekenen op veel speeltijd. De Marokkaanse aanvaller komt niet voor in de plannen van trainer Erwin Koeman. De Rotterdamse club is bereid de spits te laten vertrekken.

0
Maandag 8 januari 2007 om 14:29 uur

Advertentie

Ooievaar

Undertaker schreef:

Stond er niet tijdje geleden een bericht dat AZ intresse had in deze speler?

Het management bij onze club is eigenlijk wel vaag, weet iemand wat voor contract die speler überhaupt heeft bij de CLUB??!!
Hij was inderdaad bijna naar AZ gegaan. Ik weet niet of hij überhaubt wel een contract heeft, maar ik zou ze dringend adviseren om dit wel te doen. Heb die jongen vaak zien spelen in de A1, maar dat zou wel eens de spits kunnen worden waar we al jaren op wachten, hij is zeer doelgericht. Dus goed vastleggen voor een jaar of fèf.
0
Zondag 7 januari 2007 om 14:53 uur

Ooievaar

mike schreef:

Wel leuk om te speculeren met z`n allen!
Wie er evt bij komt en wie niet....vooral niet denk ik....
Afwachten maar weer....
Als je weer moet lezen dat Ruurd de Boer degradatie geen ramp zou vinden, dan weet je genoeg!
Voorlopig heeft Den Haag nog geen enkele speler erbij en Excelsior, Rkc en Willem 2 wel...
Gaat in ieder geval een spannende 2e seizoenshelft worden!!!!
Ruurd de Boer Mike heeft maar één belang. En dat is het pluche waarop meneer de Boer zit. Hij is de grote beleidsbepaler, en wij de supporters wij dienen gewoon onze bek dicht te houden. Want meneer de Boer maakt het beleid. En als meneer de Boer van mening is dat degradatie geen ramp is, dan moeten wij dat maar accepteren want meneer de Boer heeft hart voor de club, en is een groot visionair. En als het inderdaad zo is dat van Ringelesteijn zijn geld heeft terug gehad met forse rente hierover dan vind ik dat een schandalige zaak. Geef mij maar Dingeman Stoop, die heeft ons ook gered, maar vroeg hier geen rente over. Ik hoop dat die lulhannussen in het bestuur in de gaten hebben, dat we nu AZ en Twente hebben en dat dat geheid 0 punten op gaat leveren. Hoe je het wendt of keert: deze selectie mist scorend vermogen. Je gaat over een paar maanden naar het nieuwe stadion, dus ga naar de bank en sluit een lening af en haal een spits. Die lening kan je makkelijk aflossen omdat je veel meer inkomsten genereert door het nieuwe stadion. Als eredivisieclub wel te verstaan. En dan opdonderen met die patjepeeërs als Ruurd de Boer, van Ringelesteijn en die griezel van een Rob Jansen en die idioot van een Rijenga die een beete comissaris speelt maar geen idee heeft wat de versschillen zijn tussen de echte clubkleuren en de historie van ADO en het gedrocht FC Den Haag geheten. Dat laatste had nooit en te nimmer mogen gebeuren, dan hadden we alleen met de 1e divisie te maken gehad als we daar toevallig eens tegen hadden moeten bekeren. En als het dadelijk toch scheef gaat dan krijgt Lex een echte clubman en ééntje met visie, het op z`n brood en mag jij raden wie er dan vrolijk blijft zitten...
0
Zaterdag 6 januari 2007 om 17:58 uur

TB

Hoe durven ze hem te laten gaan!!!!!!!!!!!!

Paulus Roiha op stage bij Odd Grenland -
05/01/2007

Paulus Roiha vertrekt op 8 januari naar Noorwegen, waar hij proef gaat draaien bij de Noorse club Odd Grenland. Hij heeft tot 12 januari de tijd om een contract te verdienen.

ADO Den Haag liet eerder deze week al weten dat de Finse spits in de winterstop mag vertrekken. Roiha speelt pas sinds januari 2006 bij de Haagse club. Hij kwam vlak voor het sluiten van de transfermarkt naar de hofstad, waar hij in een half seizoen acht wedstrijden speelde. De 26-jarige voetballer lag de volledige eerste competitiehelft van dit seizoen in de lappenmand vanwege een spierblessure.

0
Vrijdag 5 januari 2007 om 22:02 uur

Nu online

wiegah070, Michiel en 259 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4