Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Delft

rien schreef:

Ja, ik vond het eigenlijk wel een beetje abnormaal om zoveel te eisen met zijn 4,5 jaar contract. Hij is toch geen Messi?? En Tex was inderdaad een mooie aankoop toen van (dacht ik) RKC, maar wat een aanfluiting zeg. Ook rot voor hem natuurlijk. En ja, nog maar een nachie werken, Delft. Morgen weer om een uur of 2 mijn bedje uit en met het bekende ontbijtje maar weer kijken of er weer nieuws is
Zelf ben ik inderdaad wel heel ongeduldig, en denk soms dat het misschien allemaal niet veel soeps gaat worden . Maar morgen weer een dag.
Ja we moeten naar jongere spelers kijken er moet ook een keeper bij misschien is die Ramos inderdaad wat als Watermen weggaat. Begrijp niet waarom Wetzel Coutinho heeft gehaald daar ga je mee degraderen als het van hem afhangt. Maar goed gelukkig is Zwinkels fit. Hoop ook snel op nieuws. Werk ze gozer. Sorry ik heb morgen vrij. Maar ik heb wel een hele drukke week gehad ben er ook wel aan toe. Leven bij een verzekeringsmaatschappij gaat ook niet over rozen. Geloof mij nou maar.  Wat dat aangaat kun je beter voetballer zijn.  
0
Donderdag 8 januari 2009 om 21:32 uur

Moi

Kan iemand me vertellen, waarom hebben de spelers geen trek in ADO Den Haag?
0
Donderdag 8 januari 2009 om 21:18 uur

Delft

Del Hersano schreef:

Wetzel wil nog een verdediger, buitenspeler en een middevelder aantrekken:

Verdediging : Milano Koenders ( 400.000)
Middeveld   : Zonneveld ( 350.000)
Buitenspeler: Bobsen ( Gratis )
€ 400.000,- voor Milano Koeders weet iemand het 
tel nr vd vd Kallen kan die Wetzel even terugfluiten.

Voor dat geld moet Kees Luijks er gratis bij. En waarom zouden wij Zonneveld gaan kopen bij Pisvee kan je toch alles huren.
0
Donderdag 8 januari 2009 om 20:57 uur

Aad

Bosschaart en Teixeira naar tweede verbannen
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer André Wetzel heeft Pascal Bosschaart (28) en Virgilio Teixeira (35) naar het tweede elftal verbannen.

Dat heeft hij het tweetal donderdagmorgen verteld. Wetzel wil geen mededelingen doen over de reden van zijn beslissing, die `weloverwogen` is geweest, aldus de trainer.

In het geval van Teixeira is de verbanning definitief. Voor Bosschaart staat de deur nog op een kier. "Er zou een mogelijkheid kunnen ontstaan dat Pascal weer terugkeert, maar voorlopig is dit definitief,` aldus Wetzel.

Eerder gaf de oefenmeester aan dat ADO Den Haag zou meewerken aan een tussentijds vertrek als clubs zich zouden melden voor Teixeira. Het contract van de routinier, die vorig jaar nog aanvoerder was, loopt na dit seizoen af. Ook zal ADO Den Haag meewerken aan een eventueel tussentijds vertrek van Pascal Bosschaart, die nog een contract heeft voor anderhalf jaar bij de Haagse club. "Maar laat ik benadrukken dat niet de insteek is geweest van mijn beslissing. Als er belangstelling komt, willen we meewerken, maar het is niet de achterliggende gedachte geweest van deze ingreep," stelt Wetzel.

Hoewel hij dus niet aangeeft waarom de twee niet meer tot de A-selectie behoren, moet de beslissing voor Bosschaart niet als een heel grote verrassing zijn gekomen. De linkspoot genoot nooit echt het vertrouwen van Wetzel die geen linksback in hem zag, maar hem -in nood- wel op die positie posteerde. Voor Teixeira geldt eigenlijk hetzelfde. De Hagenaar zat dikwijls op de bank, maar kwam dit seizoen maar tot één invalbeurt: een helft tegen PSV.

Wetzel: "Ze hebben teleurgesteld gereageerd op mijn beslissing en waren het niet eens met mijn argumenten." 

Bron: AD/HC

Hier gaan de oude schoenen en nieuwe zijn er nog niet.
0
Donderdag 8 januari 2009 om 12:55 uur

marcellino

Taki schreef:

In het AD staat dat Wetzel nog bezig is met 5 a 6 spelers (waaronder Saijes). Daar komen er echt wel 2 van. Ik heb goede hoop.
mensen laten we een keer ophouden over seaijs leuke voetballer maar geen topper laten we een beetje gaan kijken naar frisse jongens met kwaliteit en een vechters mentalitiet laatste wedstrijd van roda gezien en dan zie je dat seaijs gewoon te kort komt en als hij het bij roda niet red waarom bij den haag dan wel
0
Woensdag 7 januari 2009 om 13:25 uur

haagse pino

ADO500 schreef:

Herzenlozen zoals jij moeten ze maar snel weren bij ADO Den haag want die maken de club kapot!

 

Die brogempies (zoals jij ze noemt) staan daar voor noppes in het kader van hun opleiding te blauwbekken in de kauw om voor jouw club wat geld op te halen.

 

Dat parkeerterrein kost (zie andere posting) meer geld dan het opleverd! 

voetbal moet toegankelijk zijn voor alle lagen van de bevolking. op deze wijze. word het dadelijk alleen voor de rijkere onder ons. zo gaan we het stadion niet meer volkrijgen na de winterstop. maar ja. en waarom maakt hij de club kapot?? hij heeft gewoon gelijk.
0
Woensdag 7 januari 2009 om 10:05 uur

Aad

fc schreef:

als het door gaat met elia krijgen we toch nog bijna
1-2 miljoen
dan kan je wel wat halen,wat heb denhaag eigenlijk nu nog te besteden na powell
Sorry maar je haalt niets. De speler moet graag willen en de club meewerken. En, er van uitgaand dat de financiële positie van Roda niet beter is dan die van ons, zou ik graag van Delorge de motivatie weten waarom hij voor Roda heeft gekozen. Wie weet kunnen wij (Wetzel, van der Kallen èn supporters) hiervan iets leren.
0
Dinsdag 6 januari 2009 om 21:01 uur

rien

super fc denhaag schreef:

dat begrijp ik ook niet nee hij is transvervrij. misschien zijn ze met heel iets anders bezig. maar ik hoop wel snel op uitleg van wetzel.
Tja, Delorge kost nog GEEN EURO, en daarom begrijp ik hier werkelijk niks van, en dit gedoe maakt mij eigenlijk heel kwaad, maar vooral erg teleurgesteld. !!
(Al kan ik er natuurlijk ook niks aan veranderen)
Maar alle gekheid op een tokkie, we hadden hem gratis op kunnen halen. Waarom hebben ze dat hier nou niet gedaan??!! Of hebben ze nu een deal over Saeijs??? Anders laat je dit als ADO toch nooit gebeuren??

Maar echt, wat een teleurstelling, ook als je deze kop op de sites ziet: 
``Roda haalt Delorge voor de neus van ADO Den Haag weg``.

En inderdaad super fcdh, ik hoop werkelijk dat ze met iets anderrs bezig zijn. Maar laten ze dan effe wat horen!

Kijk, natuurlijk hebben we dit allemaal, en ook ik ben hartstikke gek en elke dag bezig met mijn cluppie ADO Den Haag. 
Daarom doet dit nieuws mijn bui naar het nul-punt zakken !!
Wetzel, kom nou eens met nieuws man!!
0
Dinsdag 6 januari 2009 om 18:02 uur

Advertentie

rien

super fc denhaag schreef:

denk je nu echt dat, dat roda ineens goed gaat spelen ofzo? moet het eerst nog zien. het is jammer maar ik zie er liever een goeie verdediger bij. wij halen onze punten echt wel.
Nou, ik moet eerlijk zeggen dat het nieuws over Delorge weer wat is bezonken.  Maar ik baal wel dat een goede voetballer zoals Delorge niet komt. En je hebt wel gelijk. Natuurlijk moet je dat nog maar afwachten. Maar het gaat toch ook vooral om het ``er bovenop zitten`` en handelen van ADO. Dat konden ze bij Powel toch ook goed, terwijl de halve eredivisie achter hem aanzat.
 
Daarom ben ik het allermeest teleurgesteld in de hoge heren bij ADO zelf. Wij hadden dan toch ook Delorge gratis kunnen afhalen? Ik begrijp daar geen zak van! Waarom niet gelijk zaken doen. Wat ik ook zo erg vind is dat je na Powel meer hoort over spelers, terwijl overal om ons heen de markt op volle toeren draait. En dan hebben ze het er bij ADO over dat handhaving in de eredivisie hoofdzaak is!! Het is toch overduidelijk dat je in alle linies een speler nodig hebt? Maar je hoort maar niks! Dat vind ik zo erg!!

Er zal toch echt wat moeten gebeuren, anders wordt het weer na-competitie!! En ik kan je vertellen dat daar waarschijnlijk een paar clubs in gaan spelen die met ons nog een aardig appeltje te schillen hebben
0
Dinsdag 6 januari 2009 om 17:35 uur

Arendsoog

Wat een verhalen hier weer, het is simpel De Lorge wilde graag weg bij Ajax en van Ajax mocht hij ook bijna gratis de deur uit. Waarom gewoon omdat het wel een leuke voetballer is maat zeer zeker geen topper. De Lorge zag ADO wel zitten we kennen allemaal de voorgeschiedenis dus weet je ook waarom de keuze ADO is te verklaren.

De Lorge heeft een probleem grootmoewaanzin heet dat (inderdaad zonder t moe geen moet)
Hij wil namelijk wel het salaris van een echte topper verdienen en daarom was Wetzel (overigens geen speciale vriend van mij dus spaar je de moeite) niet happig om deze hebberige Vlaming binnen te halen. Voor dat geld kan je betere spelers halen. Bij Roda heeft men een andere mening gelukkig maar. Want zeg nou eerlijk als je in 2 seizoenen Ajax zo weinig speelt, ook al is half Ajax geblesseerd, ben je dan een topper ?

Klasse Andre, laat je niet gek maken en je weet als echt moet ik heb mijn voetschoenen nog.
0
Dinsdag 6 januari 2009 om 16:10 uur

Nu online

James, Ronaldo, rh_vakm, Rob2002, Jap, Dhfcdh en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4