Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

kojak1

Kees schreef:

En zo is het, mag het ook een wijntje zijn?

Heb op www.eredivisielive.nl (video aanklikken) al drie keer naar de samenvatting gekeken en het is echt waar. We hebben gewonnen. En nu zaterdag een volle bak.
kees,ik nodig je zaterdag uit voor een biertje als we winnen,en waarom zouden we niet winnen.
0
Maandag 8 december 2008 om 10:09 uur

rien

@Steve, je reactie is misschien lang maar zeker niet storend lang. Trouwens, ook ik begrijp niet waarom hij Tim de Meersman niet een keer opstelt. Echt, hij scoorde voor zijn positie nog veel doelpunten en stond in de topscorerslijst vorig jaar of het jaar ervoor vlak achter zijn teamgenoot en ``spits`` Caraciolo. Ik begrijp helemaal niks van de bedoelingen van Wetzel met zijn opstellingen. Daarin moet ik OOievaar groot gelijk geven dat als we degraderen dat dit de schuld is van deze incapabele trainer. Volgens mij is Wetzel daarbij ook nog vreselijk koppig door naar niemand te luisteren. 
Stel nou bv eens Milic op! 
Op ADOFANS staat nu trouwens een stuk onder de kop ""Hebben Jol of Advocaat niks voor ons`````. Iets dat ik vorige week ook al een keer aangaf. In ieder geval is het hopen op een eredivisiewaardige en scorende goaltjesdief. Alleen nu gaat de club zichzelf in de vinger snijden door geen vrije verkoop of introducee (voor halve prijs) toe te staan. Ik begrijp hier echt helemaal niets van. Ook ik maak mij grote zorgen voor degradatie. Het zou echt verschrikkelijk zijn. Die hel met dat (half) lege en ijskoude stadion tegen bv Top Oss is mijn schrikbeeld geworden. Alsjeblieft nooit meer!!! Laat vd Kallen er dan nog maar 2 miljoen versterkingen bij doen bij die 10 of 11 miljoen die er nu in zitten. Dan is er grote kans om omhoog te klimmen.
0
Donderdag 4 december 2008 om 22:13 uur

Steve

Dirk, je hebt helemaal gelijk dat zulke termen niet nodig zijn. Alleen zit de frustratie erg hoog bij mij. Een ADO supporter die roept dat wij niet hoger mee kunnen draaien en dat we het maximale uit de mogelijkheden halen die snapt het leven niet.

Wetzel is inderdaad verantwoordelijk voor de aankoop Milic. Wetzel zit immers in de trainersfunctie, als in de functie van technisch directeur. Ik vind het persoonlijk van de zotte dat een speler als Schwiebbe niet wordt opgesteld door Wetzel en slechts tegen PSV een enkele basisplaats heeft gekregen. De jongen werd vorig jaar, weliswaar met een klein zesje, beste speler van het seizoen en speelde alles. Als er op jouw positie beter spelers komen zul je moeten knokken om je plekkie te behouden, maar hij heeft niks te knokken tegen een Resodinho. 

Verder ben ik toch niet de enige die Cornelisse bij Groningen op de linksbuiten positie goede wedstrijden heeft zien voetballen? Waarom wordt hij daar nooit neergezet. Waarom staat Knopper niet steevast op 10, daar liggen toch zijn kwaliteiten? Waarom heeft een Tim de Meersman, beste speler van Eindhoven, nog geen enkele kans gekregen.. 

Schijnheilig vind ik Wetzel omdat ik weet dat hij gesprekken heeft gevoerd met mensen die zich gepasseerd voelen. Tegen deze mensen heeft hij geen argumenten. Hij geeft aan dat het simpelweg niet anders is. ADO gaat op deze manier echt naar de klote. Van der Kallen heeft zijn portemonnee getrokken en ADO hoort in de eredivisie thuis, maar als we nu weer direct degraderen hebben we het aan een oncapabele trainer te danken. 

Ben je het met het beleid van Wetzel eens? Kom dan eens op een training kijken.. Je zult direct een aantal van zijn basisspelers naar de amateurs verwijzen. Het gaat er niet alleen om wat spelers met een bal doen, maar ook waar en hoe ze lopen.

Excuus dan voor het bamigezeik voor degene die zich eraan irriteerde.. Bij mij zit de frustratie met betrekking tot Wetzel hoog, enorm hoog!
0
Donderdag 4 december 2008 om 14:33 uur

friuli

slory schreef:

tuurlijk komt slory niet naar ons. die is in het zuiderpark tot op het been beledigd.
In het forepark gebeurd het nog steeds dus ik weet niet waarom je nu weer de nadruk op het zuiderpark moet leggen??

Of dat alles beter is in het forepark pfff..niet dus!Meer
0
Donderdag 4 december 2008 om 00:04 uur

onvoorstelbaar

waarom tegen Roda geen vrije verkoop ????!!!!!!

0
Dinsdag 2 december 2008 om 17:55 uur

Advertentie

Vincent

<FCDH> schreef:

voor die 6 ton van millic hadden ze 3 spitsen kunnen halen van 2 ton per stuk
Lijkt wel alsof hij elke week duurder wordt:-))
Ik ben geen zakenman, maar bedacht het volgende:

Er is een samenwerkingsverband met ling.
Zou het kunnen zijn dat ado niet overtuigd was van milic en dat ling zijn salaris betaald totdat hij goed genoeg is voor het 1e?
Zolang ado geen geld heeft en milic blijkbaar niet goed genoeg is hij dus misschien helemaal niet zo duur als wij denken?

andere reden waarom hij niet wordt opgesteld kan ik niet bedenken.
Goed om te lezen dat de meersman ook weer mee heeft gedaan
0
Dinsdag 2 december 2008 om 00:33 uur

hass

Jong ADO Den Haag verspeelt voorsprong
De ploeg van Henk Fräser, als nummer één, trad maandagavond aan tegen de nummer twee van de huidige competitie, FC Volendam. En beiden waren tot de tanden gewapend met een aantal potentiële eerste elftalspelers.

Verslag: Nathalie Nuiten, Lex Schoenmaker jr.

Het werd uiteindelijk een duel waarin veel gebeurde, beide ploegen twee keer wisten te scoren in één helft en beiden kansen op de overwinning lieten liggen. Bogdan Milic ging verder met de ingeslagen scorende weg van vorige week, hij maakte er tegen FC Volendam twee. En een mooie bijzaak: Mitchell Piqué speelde weer 86 minuten sinds hij met een voet uit het gips is.

De openingsgoal kopte Milic binnen uit een perfecte voorzet van Tim de Meersman. Deze laatste speelde eindelijk weer eens bijna een hele wedstrijd na een lange periode vol blessureleed. Na ruim een half uur diende de eerste kans voor de Volendammers zich aan. Dominique van Dijk kreeg de bal op links, maakte een actie en gaf de bal zo voor dat Hamit Yildiz alleen maar in hoefde te tikken. Hij raakte de bal met binnenkant voet, maar deze ging niet eens over de achterlijn, meer richting de zijlijn.

Amper een minuut later maakte de diepgaande Santy Hulst een actie waarna hij zijn tegenstander maar weer eens eruit liep. De instormende Milic had de bal voor het intikken, maar zag doelman Harm Kuperus op het laatste moment nog in de weg staan. Net voor de rust maakte de Serviër alsnog de 2-0. Uit een passje van Remco Klaasse ging Joel Tillema door en hij wist precies het hoofd van de lange Milic te vinden.

Bij een 2-0 ruststand is er maar één valkuil en dat is denken dat je er al bent. Dat straalde Jong ADO Den Haag in de tweede helft niet uit, maar FC Volendam wist toch de overhand te nemen. Voetballend was de ploeg dan ook erg sterk. Tien minuten na de rust tekende Dominique van Dijk met een schot vanaf links voor de aansluitingstreffer. Nog geen twee minuten later had Jong ADO Den Haag dan toch de voorsprong uit handen gegeven. Waar bijna een uur voor geknokt was, verdween binnen twee minuten. Samir El Moussaoui, ook terug van een blessure, speelde onder druk van de Volendamse aanval terug op keeper Coutinho. Deze dacht voldoende tijd te hebben om de spits die kwam storen met een actie te passeren, maar de bal werd hem ontfutseld. In de achtervolging die hij inzette beging de doelman een overtreding waardoor een penalty werd gegeven. Dat buitenkansje wist Arvid Smit wel te benutten.

Vanaf dat moment kon het duel eigenlijk alle kanten op, beide teams wisten steeds weer de energie te vinden om aan te zetten. Zo stuurde de ingevallen Mimoun El Kadi Klaasse weg en deze schoot hard voorlangs. Tien minuten voor tijd kon Coutinho een hard schot van Yildiz nog net uit de kruising halen. Een actie van de Volendamse doelman leidde nog even tot consternatie in de laatste minuten. Hij leek een overtreding te maken op Santy Hulst, net buiten de zestien. Milic kon nog wel doorgaan, maar echt voordeel had de ploeg er niet van want het echte verhaal was al geweken.

In de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop lieten de nummer één en twee van de competitie zien dat ze terecht bovenaan staan. En ook werd duidelijk waarom de onderlinge verschillen niet heel groot zijn. Maandag 8 december gaat Jong ADO Den Haag nog naar FC Zwolle met als missie als nummer één de winter in te gaan.

Karakteristiek
Jong ADO Den Haag – Jong FC Volendam 2-2 (2-0)
16. Bogdan Milic 1-0, 43. Bogdan Milic 2-0, 55. Dominique van Dijk 2-1, 57. Arvid Smit 2-2 (pen)
Gele kaarten: Schwiebbe, Coutinho
Opstelling ADO Den Haag: Coutinho; Lauwers, De Geer, El Moussaoui, Piqué; Schwiebbe, De Meersman (86. Stoffels), Tillema, Hulst; Klaasse (73. El Kadi), Milic
0
Maandag 1 december 2008 om 23:01 uur

ik kan het weten

Aan de achterhoede ligt het bij Ado niet, Zwinkels is een top 3 eredivisie keeper.
Horvath en Kum verdedigend uitstekend opbouwend kan er nog veel verbeterd worden.
Daar in tegen zijn Pique en Ammi zowel verdedigend als opbouwend dik in orde.
Maar ja alleen met een redelijke achterhoede red je het niet, met een middenveld waarin alleen Cornelisse snapt wat voetbal is ben je natuurlijk snel uitgepraat, laten we het over onze aanvallers maar helemaal niet hebben. De achterhoede is dan ook de enige reden waarom we niet met grote cijfers verliezen maar winnen met deze ploeg kan je echter nooit.
Nee de complimenten van deze speelavond zijn voor Zwinkels en FC Twente en niet te vergeten de Ado Supporters die zich gelukkig weer gedroegen zoals het hoort. Blijkt die vrije verkoop van kaarten toch niet zo’n goed idee. Voor je het weet heb je weer een hoop van die schreeuwers binnen die alleen maar komen om de club in het diskrediet te brengen.
Oja Lex Schoenmaker je had toch gelijk, helemaal geen rendement die Elia slechte voetballer leert het nooit. Nee Verhoek kijk die heeft inzicht dat wordt een grote ( Haha hi hi hahahaaaa haahaaa hhiiiiii.) Sorry
0
Maandag 1 december 2008 om 12:52 uur

Mr. FC DEN HAAG

Mr. FC DEN HAAG zegt met dit beleid wordt het een keiharde degradatie.
Waarom?
De spelers moeten gewoon een harde tuchtige hand van de trainer voelen en niet dat halfzachte gedoe wat er nu plaats vindt.
Presteer je goed dan volgt automatisch de beloning, presteer je slecht dan een keiharde straftraining!
Wetzel is een gentlemen maar wilt iedereen te vriend houden en kan volgens mij
geen orde op zaken stellen.
Misschien is hij te aardig voor dit vak als trainer zijnde.
Maar feit blijft wel dat hij zijn spelers in bescherming neemt (daar is op zich niets mis mee) echter de waarheid over sommige spelers mag ook weleens gezegd worden....
0
Maandag 1 december 2008 om 12:27 uur

friuli

Den Haag schreef:

Atteveld??

HAHAHAHAHAHAHAHA

Zou atteveld in toekomst wel bij den haag willen zien hoor!  

Leg is uit waarom jij zo hard moet lachen als  de naam atteveld door iemand genoemd wordt?!

Omdat die bij die duitsers/belgen daar in Kerkrade niet is geslaagd zou niet kunnen slagen in Den Haag als trainer volgens jou?
0
Maandag 1 december 2008 om 00:28 uur

Nu online

rh_vakm, Alle ballen op Jort, ADO079, Don Leo, Aad en 235 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4