Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

ontbijtpiet

bolke schreef:

Spelers met ervaring in de eredivisie geen vertrouwen zeg je: Knopper, Ranko, Cornelisse, Verhoek, Boschaart, krijgen misschien wel te veel vertrouwen van wetzel.

Verhoek heeft zijn kans wel gehad.
Maar waarom krijg swiebbe geen kans in de basis.
Een middenveld met Ranko, Knopper,Cornelisse en Swiebbe.
En Hoogendorp in de spits.


0
Donderdag 27 november 2008 om 19:08 uur

marcellino

Der Rudy schreef:

ADO Den Haag zit in een voetbalcrisis en iedereen heeft zo z`n eigen analyse. De ene voetballer is te duur en de andere wordt te licht bevonden. Die Wetzel was eerst een kanjer en nu een broodzak. Het zal wel, iedereen zun eige waarheid. 

Het is niet zo dat ik net Jomanda heb bezocht en dat  engeltjes goede resultaten beloven zodat ik in een hosannastemming ben. Wat ik wel weet is dat AZ in het begin van het seizoen verschillende zepers opliep en dat ze door hun eigen brave supporters werden uitgekotst. Nu staan ze bovenaan en spelen ze regelmatig mooi voetbal. 

Feyenenooit was op sterven na dood en is inmiddels gereanimeerd.

020 stond midden in het rechterijtje (was een leuke tijd) en doet nu weer mee voor het kampioenschap. Voelendom had eerst nul punten uit zeven wedstrijden en nu ............. 

Als we zelf het vertrouwen in onze voetbalclub verliezen kunnen we beter supporter worden van de plaatselijke damclub. Lekker binnen zitten met een warm drankje, gezellig toch?

Neen, natuurlijk niet. Wij zijn Den Haag en geven nooit op. Wij blijven kritisch maar blijven wel onze club steunen en aanmoedigen!!!!!!!!!!!!!!!!

Je weet het nooit. Het kwartje kan zomaar ineens de goeie kant opvallen. 

Zo, dat lucht op. Dit was brandpunt, goedenavond.







je vergelijkt ons met 020,AZ en 010,van die ploegen wisten we dat ze weer terug zouden keren in het linker rijtje want er loopt kwalitieit en die komt heus wel een keer boven drijven,volendam waar je het over hebt heeft zijn punten thuis gepakt en de rede daarvan is waarschijnlijk ook bij jou bekend(kunstgras).
Ook zie je dat deze ploegen hun draai hebben gevonden of denk je als je AZ nu krijg je nog wint,het is het moment van de dag Volendam uit of thuis is een wereld van verschil en denk nou niet dat je daar gaat winnen al is het de minste ploeg,als we heel eerlijk gaan kijken was sparta uit een hele goeie prestatie,wat ik ook een van de betere wedstrijden van den haag vond zo veel strijdlust en passie ook als team stonden ze achter elkaar.

Nu moeten we gewoon constateren dat den haag alleen maar minder is gaan voetbalen en ook nog eens hun haagse bluf zijn verloren iets wat je de eerste wedstrijden wel zag.

En kom niet met het verhaal dat ze onzeker zijn geworden ja tuurlijk dat zijn ze maar blijf wel het spelletje spelen wat je de eerste wedstrijden ook heb gedaan met passie en vechtlust en met de wil om te winnen.

Iemand die dat de laatste wedstrijden heeft gezien  heeft toch andere wedstrijden zitten kijken

Je verliest drie wedstrijden en waarom omdat spelers te bang zijn om vooruit te voetbalen en dan maar en bal terug gaan spelen of breed of vergeten we psv,heereveen en willem 2 en alsje het dan echt niet meer weet schiet de bal dan het stadion uit.

Tuurlijk blijf ik achter mijn clupie staan maar laten we A.U.B niet alles door een rose bol blijven zien.

Het systeem wat we nu spelen is niet geschikt voor caracciolo,knopperd en verhoek de eerste twee omdat ze gewoon de snelheid missen en de laatste omdat hij eigenlijk zelf niet weet wat hij met de bal moet doen en dan maar gaat pingelen terwijl er in de 16 mensen zeer goed voor staan.

laten we eerst 4-4-2 gaan spelen



                           Waterman

ammi               horvard         kum              pique

                             
meric / immers    knopperd      rankovic     cornellise

               milic/meric            caracciolo

Ikzelf zou kolk of calabro terug halen twee snelle spelers die goed om caraciolo kunnen voetballen

        

0
Donderdag 27 november 2008 om 18:48 uur

contol ajam

doerak schreef:

als wetzel een beetje verstand van voetbal heeft grijpt hij in. Dat deed Vloet vorig jaar ook. Begin eerst eens op de nul te spelen. Een kans krijg je altijd wel. Ga lekker 4-4-2 in een ruit spelen. zet swiebe in als controlerende middenvelder en ranko wat meer aanvallend en knopper op 10 als meest aanvallende middenvelder. 4e middenvelder Cornelisse. Voorin 2 aanvallers Immers en Milic. Ik durf te wedden dat we dan punten gaan halen.

Juist, zo moeten we spelen.
Alle punten zijn welkom.
Eerst zorgen dat we in de eredivisie blijven.
Waarom krijgen spelers met ervaring in de eredivisie
geen vertrouwen van Wetzel.


0
Donderdag 27 november 2008 om 17:26 uur

fcdh sassem

Mike schreef:

Is helemaal waar. 
Wetzel heeft Hofstede eruit geknikkerd en volledig het technisch directeurschap opgeëist. 
Niemand hoeft hierover te discussieren; de aankopen van dit seizoen zijn allemaal zijn aankopen. Dat hij nu klaagt over de tegenvallende prestaties van zijn aankopen is ook zijn goed recht.
Derhalve zal hij nu ook zelf moeten ingrijpen en dat kondigt hij aan. Geef hem die kans.

Het lijkt me wel wijs om bij het aantrekken van versterkingen in de winterstop hem niet meer alleen te laten winkelen want blijkbaar heeft ie toch niet zo`n goede neus daarvoor........
Tenslotte vind ik Wetzel nog steeds een kanjer!

In de laatste zin schrijf je dat je Wetzel een kanjer vindt. Mag ik weten waarom? Of ben je soms familie?

0
Donderdag 27 november 2008 om 10:43 uur

Vincent

Ooievaar schreef:

Denk dat het probleem meer zit aan de zijkant, in de dugout om precies te zijn. Als je al zo weinig centen hebt is het schandalig dat je 6 ton in het water gooit, voor een spits waar je blijkbaar alleen boslopen mee kunt houden.
Je valt in herhaling

Vind je het ook zo jammer dat we gepromoveerd zijn azijnzeiker?

Op een enkele uitzondering na heb ik je nog nooit iets positiefs horen zeggen over onze club.
waarom doe je jezelf toch elke week weer zó`n pijn door fan te zijn van een club zonder nivo met spelers uit de bierliga en een trainer die beter broodjes pindakaas met sambal kan smeren? waarom?
0
Woensdag 26 november 2008 om 23:18 uur

Rob

willempie schreef:

ik heb net vernomen van een zeer betrouwbare bron dat levi SCHWIEBBE in de belangstelling staat van borussia monchengladbach. hij moet daar patrick pauwe vervangen. ze zien in schwibbe een zeer btrouwbare speler en een grote speler in potentie als hij goed word gebruikt.

gaat er weer een gratis de deur naar een betere club terwijl hij bij ado niet speelt.
Zien zij meer dan wij......
Bij ADO brengt ie niks extra dus is waarom zou ie niet weg mogen?
0
Dinsdag 25 november 2008 om 20:59 uur

Mr. FC DEN HAAG

haha schreef:

Waarschijnlijk heb ik een hogere niveau op school genoten dan jij. Langere stukjes? Why? Ik ben geen schrijver van boeken en dergelijke.

Ik heb daarnaast geleerd dat je met de boel opruien gevaarlijke situatie kan creeëren. Zoiets wat er met Frans Adelaar is overkomen wat nog uitermate triest is. Daar zal jij hier ook wel een aanzet voor hebben gegeven. Sinds jouw terugkomst ben je hier de supporters aan het opstoken zodat er een vete gaat ontstaan tegen André Wetzel. Je hoeft geen Wetzelfan te zijn maar ga niet hier stumperig doen.

Mogelijk weet je niet eens waar je mee bezig bent omdat je bovenkamer in je hoofd niet optimaal functioneert.
Hoor wie het zegt, jij spoort zelf trouwens niet!
Jij loopt iedereen op deze site die een andere mening dan in jouw warrige bovenkamer is toebedeeld af te zeiken met one-liners die er niet om liegen.
Volgens mij kan je ook niet lezen want in het begin ben ik Pro Wetzel geweest maar zijn credit is helaas opgeraakt.
Ik ben trouwens nooit een grote fan van Frans Adelaar geweest.
Hij is misschien een goede trainer maar niet het type wat bij roerige club als FC/ADO Den Haag past.
Enja ik zet af en toe de boel op scherp maar niet om iemand te kwetsen maar om de discussie levendig te houden, ook ben ik altijd al op deze site
aanwezig geweest maar niet onder mijn geregistreerde naam.
Ik heb niets tegen de persoon Wetzel maar als trainer is hij mij behoorlijk tegengevallen en mag daarom mijn mening hier toch verkondigen.
Als je dat niet bevalt dan ga je maar naar een ander site en daar de grote jongen uithangen en als je mij gaat beschuldigen van een vete tegen Wetzel dan spoor je echt niet!
Waarom registreer je jezelf niet ben je bang dat mensen jou dan gaan afzeiken!
Of moet ik mijzelf verlagen naar jou niveau en onder jouw schuilnaam haha e.e.a over Wetzel uit de doeken doen.
Een grotere lafaard dan jij moet nog geboren worden!!!



0
Dinsdag 25 november 2008 om 01:24 uur

Advertentie

<FCDH>

Delft schreef:

Ik vind dat we Roda thuis moet kunnen pakken. Moet wel Meric eens mee doen. Twente gewoon een punt zien te pakken. Makkelijk zal het allemaal niet worden. Maar dat wisten we vantevoren. Op verzoek van mij kinderen zitten we een keer in het kindervak.

Was gisteren op uitnodiging in de kuip. Zat gelukkig naast het Ado vak. Redelijk neutraal vak. Auto bij het station geparkeerd en toen het laatste stuk met de trein. Zat ik midden tussen de kakkerlakken ha ha ha in de trein. Zag de tweede trein met Ado supporters nog langs komen. We moesten effe op jullie wachten. Vond het wel schandalig dat ze de supporters vd tweede trein zo lang in de kou lieten staan en dat ze pas vlak voor de wedstrijd naar binnen mochten.  
we zitten op het moment in de hoek waar de klappen vallen daar doe je niks aan?ik vraag mij alleen af waarom het in het begin zo goed ging tegen sparta en az en waarom het nu ineens niet meer kan dat snap ik niet?
over gisteren gesproken dat we na afloop minderlang in de kuip moesten wachten maar eenmaal buiten in de kou en sneeuw werd er gezegd dat we 15 minuten moesten wachten tot de trein er was sta je daar met 1600 man met M.Ers voor je met honden die ook nog eens mee gingen de trein in en op hollands spoor bijna supporters aanvlogen die gewoon netjes de trein uitkwamen had dat niet anders gekund maarja op naar zaterdag en hopelijk 3 punten 
0
Maandag 24 november 2008 om 23:09 uur

DH

Waarom is Kum volgens deze site man of the match bij Feyenoord-uit? Was bij twee doelpunten betrokken. Doet het normaal goed, maar had nu een mindere dag.
0
Maandag 24 november 2008 om 22:55 uur

Brian



Quote

Ik hoop dat mijn ploeg snel wakker wordt!

Aldus André Wetzel 




Jah André Maar Jij Ook want volgens Mij Had je nog twee aanvallers op de bank zitten tog ?
Meric en Milic Maar waarom Haal je dan een spits eruit uit en zet je een middenvelder als diepste spits kijk wij betalen godverdomme 35 € en wetzel neem met 3-1 genoegen ! en dan elke week zeggen van jah we speelde goed maar het probleem ligt voorin. Maar waarom zet je dan niet een keer milic voorin?
0
Maandag 24 november 2008 om 22:00 uur

Nu online

wiegah070, Michiel en 255 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4