Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Delft

Bennie schreef:

In de kuip vandaag geweest,...een drama,..geen durf geen inzet, geen haagsche bluf, geen beleving,..een schande voor de 1600 trouwe supporters,...gaaf om te zien twee vakken boven elkaar vol,...maar de groen gele op het veld een schande,.....
Ik was er op uitnodiging van een kennis zat dus niet bij jullie maar het zag er goed uit. 2 vakken vol met groen gele petjes.  Ook mooi de hele kuip een minuut stil voor Kees Aarts en Herman Kuiphof. Dat waren de positieve dingen en de 0-1 uiteraard. Kijk verloren hadden we vandaag waarschijnlijk wel want die Makaay is weer los. Alleen begrijp ik ook niet waarom  Wetzel Meric en Milic op de bank laat zitten.  
0
Zondag 23 november 2008 om 18:34 uur

<FCDH>

ouwe garde schreef:

net thuis.
1600 man mee en het voetbal een drama.
meric        mlic  wetzel word eens wakker voor het te laat is.
verder geen rottigheid vandaag al keken die me ers wel erg boos toen we dat stadion uit liepen.
we moeten toch moed blijven houden,wehebben toch voor hetere vuren gestaan.
idd waarom stelt ie milic niet een keer op is ie gozer zo slecht ofzo dat ie het niet aandurf waarom heb ie hem dan gehaald?
0
Zondag 23 november 2008 om 17:49 uur

Mr. FC DEN HAAG

rien schreef:

Ik zou eens willen weten wat vd Kallen gaat doen. Laat hij versterkingen komen zoals een spits en eventueel een middenvelder, of laat hij het zo en laat hij de club zo aanmodderen tot we er (weer) uit vliegen. Ik neem aan dat hij toch niet al die miljoenen zomaar zal weggooien. Liever dan maar een paar \`\`pepernoten\`\` er tegenaan gooien en proberen de club in de middenmoot te krijgen. En later nog hoger. Ik zou wel eens wat willen horen, wat vd Kallen gaat doen! Hij wil FC Den Haag zo groot maken dat de mensen gaan vechten om een kaartje. Ik ben echt benieuwd, want dit zoals het nu gaat, gaat het onherroepelijk mis! Het zou echt dood en doodzonde zijn nu we weer in de eredivisie zitten.
Zoals ik al eerder op deze site aangaf
zie onderstaande:


Wie weet hoe een voetballetje kan rollen....
het komt heus wel goed, ik heb begrepen van mijn kennis die zich in de kringen van Van Der Kallen vertoeft....
Dat hij (van der Kallen) er alles aan zal doen om FC/ADO Den Haag in de Eredivisie te behouden.
Waarom vraag je je af..... nou het is voor hem een prestige zaak geworden deze gewiekste zakenman heeft echt het beste met onze club voor!
Natuurlijk zal hij op den duur ook wat rendement willen zien maar dat is voorlopig nog niet aan de orde omdat we in vakjargon over een meerjaren business plan hebben.
Daarbij komt zijn grote affiniteit (verwantschap) met onze club om de hoek kijken,
hij kwam als klein kind regelmatig met zijn vader in het Haagse Zuiderpark.
Hij wil en zal de club van de ondergang redden!!!
0
Zondag 23 november 2008 om 17:30 uur

DH

Het was niet best! De Haagse bluf was nergens te vinden. We zijn voorin compleet machteloos. Caracciolo is compleet uit vorm, Verhoek komt zijn man echt niet voorbij en verliest steeds de bal. Dan komt Soltani erin, maar dat is lood om oud ijzer. Waarom blijft Meric op de bank? Niet dat hij de wedstrijd even voor ons wint, maar hij sticht tenminste gevaar en komt een stuk verder dan die andere twee buitenspelers. voorts snap ik de keuze voor Van Hese niet. Hij heeft het zeker niet slecht gedaan, maar als je op rechts Tillema moet opstellen, zet dan ook wat routine neer. Niks ten nadele van Van Hese, maar de eredivisie is nu nog een treedje te hoog. En daardoor kwam al het gevaar steeds vanaf Feyenoords rechterkant en onze linkerkant. Het is geen toeval dat de drie doelpunten dus ook vanaf links kwamen. En nogmaals alle respect voor Van Hese, van zo iemand kan je ook niet verwachten dat hij in de kuip zijn mannetje staat. Daarnaast had Kum ook zijn dag niet. Dat kunnen wij daar niet nog eens bij hebben. Het middelveld grossiert in balverlies. Alle afvallende ballen zijn voor Feyenoord. Ballen worden via de lucht naar voren gespeeld, maar al die dwergen kunnen daar niks mee. Via de grond lukt ook niet want niemand kan een bal vast houden. Feyenoord uit is nou niet de wedstrijd die je moet winnen, maar zij waren niet in goede doen en ons gebrek aan kwalitiet, helaas het is echt zo,zorgde ervoor dat we toch geen partij waren.
0
Zondag 23 november 2008 om 16:52 uur

Ooievaar

De sleutel ligt uitsluitend en alleen bij v.d. Kallen. Of een trainerswissel en/of - nog - meer investeren, of degraderen, dan is hij hoogstwaarschijnlijk zijn eerder gedane investeringen kwijt. Met de winterstop hebben we 16 punten nodig, maar die zie ik met Wetzel aan het roer, weer geen Milic -waarom haal je die man dan voor zoveel geld?- niet halen(...)
0
Zondag 23 november 2008 om 15:58 uur

Mr. FC DEN HAAG

Kees schreef:

Zeker gunstig, alleen jammer dat PSV er niet een paar extra ingeschopt heeft in de tweede helft.

Volgend seizoen balen we op zeker dat Twente van Heerenveen heeft gewonnen. Ongetwijfeld hopen we dan ook op een gelijkspel i.v.m. de stand op de ranglijst......
Wie weet hoe een voetballetje kan rollen....
het komt heus wel goed, ik heb begrepen van mijn kennis die zich in de kringen van Van Der Kallen vertoeft.
Dat hij (van der Kallen) er alles aan zal doen om FC/ADO Den Haag in de Eredivisie te behouden.
Waarom vraag je je af..... nou het is voor hem een prestige zaak geworden deze gewiekste zakenman heeft echt het beste met onze club voor!
Natuurlijk zal hij op den duur ook wat rendement willen zien maar dat is voorlopig nog niet aan de orde omdat we in vakjargon over een meerjaren business plan hebben.
Daarbij komt zijn grote affiniteit (verwantschap) met onze club om de hoek kijken, hij kwam als klein kind regelmatig met zijn vader in het Haagse Zuiderpark.
Hij wil en zal de club van de ondergang redden!!!
0
Zondag 23 november 2008 om 02:42 uur

Advertentie

fcdh sassem

Waarom supporter van FC Den Haag dat is voor bijna alle niet supporters de grote vraag.
Het begon als kleine jonge van 6 jaar aan mijn vaders hand naar het het mooiste stadion van het land.
In het zuiderpark daar was pas sfeer, ongelooflijk wat gingen die supporters tekeer. We hadden kippen op het veld en het vuurwerk zorgde voor een oorverdovend geweld.
Midden Noord was echt een geweldig publiek, die gasten waren pas echt fanatiek. Een spreekkoortje hier een rookbommetje daar ze hadden het echt wel voor elkaar.
Die intimidatie vanaf de noordtribune vond ik altijd erg fijn de tegenstanders liepen daardoor met de poep in hun broek langs de lijn. Daarbij vulde de blowlucht op noord echt alle neusgaten waardoor zelfs de spelers het veld stoned moesten verlaten.
Als je de northside in de maling nam gingen ze echt tekeer, vraag maar aan Danny Hoekman die doet dat nooit meer. Danny moest rennen voor ze leven en stond uren later nog steeds te beven.
Onderling werden er ook weleens wat tikken uitgedeeld, op midden noord raakte je nooit verveeld. Als de wedstrijd saai was werd er niet getreurd maar werd er gewoon een jochie op een grote vlag gepleurd. Die lieten ze dan meters hoog door de lucht heen zweven met gevaar voor ze eigen leven.
Neem dan Haagse tieten dat was pas genieten. Het gezang om haagse tieten werd altijd beloond want ze klom op de schouders en de borsten werden getoond. Ook al kreeg de wedstrijd nooit een tien je had in ieder geval twee mooie haagse ballen gezien. Die Haagse Tieten was in heel Nederland beroemd en in de binnenstad zijn nu zelfs twee torens naar haar genoemd.
Een andere Haagse supportersheld, het monster van Laakkwartier, wat was die gozer sterk en lang als je naar hem keek dan werd je al bang.
Af en toe klommen wat Haagse lefgozers over een hek ja midden noord was behoorlijk gek. Het pikken van de vlaggen van de tegenparty werd altijd ontvangen met veel gejuich en heel Nederland sprak weer over het Haagse “tuig”.
Reken maar dat ze zingen kunnen de boys van midden noord in het zuiderpark werd oh oh Den Haag voor iedere wedstrijd gehoord . Als een grensrechter verkeerd stond te vlagen met een hoofd vol met zweet dan zongen velen kelen steek die vlag maar in je reet. Als een scheidsrechter voor een verkeerde beslissing blies op zijn fluit dan zong het hele stadion je komt den haag niet uit.
15 minuten voor tijd Het Haags kwartiertje werd gescandeerd en iedereen moest dit horen het klonk zo hard je kreeg gewoon pijn je oren. De tegenstander liep met een bilnaad vol angstzweet zo bang, wat duurde die laatste 15 minuten toch lang. De mouwen werden nog eens opgestroopt de spelers gingen als gekke tekeer het Haagse kwartiertje smaakte altijd naar meer. 

1 maart 1987 liep de boel flink uit de klauwen die mongolen van de Me waren toen niet meer te houwen. Na wat gooi en smijtwerk in de wedstrijd tegen de neuzen maakte de Me de verkeerde keuze. Midden Noord werd helemaal leeg geslagen en gewonde supporters moesten worden weggedragen. Het is een wonder dat iedereen het er levend heeft afgebracht na zoveel misbruik van de politiemacht.

Op het veld werden we niet altijd verwend maar de prestaties van Aadje Mansveld zijn ongekend. Hij is de haagse alltime hero numer one en heeft terecht een standbeeld verdiend deze man.
Daarnaast hadden we bikkels als Linford, John en reken maar dat die gozer beuken kon. Als het kon sloeg hij met zijn elleboog de tandjes uit je mond en voordat je het wist lag zijn tegenstander weer huilend op de grond.
Een andere favoriet was Lems, Cor die gozer kon geweldig voetballen hoor. Een sliding hier een steekpass daar voetbaltechnisch had Cor het allemaal voor elkaar. Dat hij van kaarten hield was ook bij de scheidsrechters bekend ze gaven er graag een aan dit Haagse talent.
Dan hadden we ook nog Jol, martin met zijn baard en kale kop stond hij garant voor strijd niet een beetje maar volop.
Tegenwoordig is Hursut Meric mijn nieuwe held op het Haagse voetbalveld. Met zijn gedraai en gehol speelt hij iedere tegenstander helemaal dol. Panna’s, akka’s, scharen Hursut doet het allemaal dit zorgt op de tribunes weer voor extra kabaal. Hij heeft het uiterlijk van een schurk maar is voor ons de enige echte Haagse Turk.
De beste voorzitter die wij ooit hebben gehad was voor mij D Stoop, met zijn beleid gaf hij de supporters weer hoop. Met een brede lach en een grote sigaar in zijn mond liep hij als de koning van het zuiderpark rond. Hij heeft Remco Boere, Heini Otto en Martin jol naar ons Zuiderpark gehaald en dit werd meteen met een promotie naar de eredivisie uitbetaald.
Met Wedstrijden tegen Upjest, Young Boys en West Ham zijn we zelfs nog Europa in geweest en reken maar dat was pas echt 1 groot feest. Helaas mochten deze Europese avonturen niet erg lang duren. Maar wat niet is kan nog komen vooralsnog alleen in mijn dromen.
Zoals alles in het leven gaat helaas ook het zuiderparkstadion voorbij maar de herinneringen hier aan maken me nog steeds heel erg blij.
De verhuizing naar het “forepark”stadion was een feit. Van die naam alleen al kreeg ik spontaan de scheit. Er is maar 1 naam die dat Stadion verdiend dat is de naam van Aad Mansveld ons allervriend.
Mijn zoon Jefflin is ook Fan van FC Den Haag en hij komt er maar al te graag. En als den haag weer heeft gescoord kun je aan zijn vreugde zien hoe de liefde van Vader op zoon overgedragen wordt. Op 8 augustus 2008 is mijn zoon Ian geboren en het is nu al zeker die gaat ook bij de harde kern horen.
Mijn bloed is immiddels 37 jaar geel en groen en ik zou mijn liefde nooit naar een andere club overdoen. Bij FC Den Haag is altijd wat aan de hand maar we hebben de meest kickuh supporters van het land.
FC Den Haag ,ik heb een poging gedaan maar, je bent een club die met geen toetsenbord te beschrijven is iedereen die jou niet heeft meegemaakt heeft een groot gemis.
Waarom supporter van FC Den Haag ? Bovenstaand gedicht is het antwoord op deze vraag.



0
Zaterdag 22 november 2008 om 14:30 uur

fan

leuke tussenstand in de poll!
waarom krijgt ie milic niet gewoon een kans in de basis?
0
Donderdag 20 november 2008 om 16:46 uur

ronald

oh oh den haag ricky vd bergh.ferry bodde,eljero elia,el akchiou,edwin de graaf zomaar wat spelers waarom zomaar laten gaan
0
Donderdag 20 november 2008 om 15:53 uur

fan

waarom maakt iedereen zich zorgen om die back posities???
feyenooit komt niet eens het middenveld over!!;)
0
Donderdag 20 november 2008 om 13:57 uur

Nu online

malle eppie, tjapi01, Alle ballen op Jort, Don Leo, vakkiel en 227 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4