Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DH

Bennie schreef:

je eigen stoeltjes slopen,.......geweldig je eigen stadion,..wat een losers.
Waarom slopen ze de stoeltjes van hun school niet, of zijn ze bang voor de leraar?
0
Zondag 16 november 2008 om 12:14 uur

DH

Hans schreef:

Het probleem bij Wetzel is dat hij bang is voor de schreeuwers op de tribune en op deze site. Hij doet wat ze roepen en kiest daardoor steeds verkeerd. Voorbeelden? "Meric moet hele wedstrijden spelen,
Rocky erin, Lex is onze held, KumKumKum in Oranje,
Knopper is de top, ook Fabio is onze held, Resodihardjo, De Geer en Van Hese in het eerste," ik kan nog wel een uurtje doorgaan met onzinnige teksten hier en op de tribune. En maar schelden en de tegenstander motiveren. Kalou en Demouge prikten in de laatste minuut de winnende goal erin nadat ze op alle mogelijke manieren door idioten op Midden Noord waren uitgescholden. Ze reageerden na afloop beschaafd. Zij wel!
Mijn idee: Wetzel moet zich van al die halve garen NIKS aantrekken. Vaar je eigen koers, trainer, rechtuit, dat is de kortste weg. Laat je niet gek maken, doe niet als andere trainers die in de afgelopen jaren hun oren naar "de zuipporters" hebben laten hangen. Anders eindig je net als die 
twijfelaars (Lex, Vloet, Adelaar, Meppelink, Brard enz enz) op de tweede rang. 
Maak duidelijk dat er in de afgelopen 10 jaar een technisch wanbeleid is gevoerd en dat er zeker 5 jaar nodig is om de boel weer een klein beetje op de rails te krijgen.
Laat ik het even analyseren:
-Meric moet erin volgens velen. Wie wou je dan opstellen? Verhoek en/of Soltani? Als je niet met een ruit gaat spelen is Meric de enige keus. Die zorgt er tenminste wel voor dat zijn tegenstander na een half uur gewisseld wordt.
-Lex is onze held. Is dat zo? Lees meer negatiefs dan positiefs over hem hier. Lijkt me eerder dat sommige hem niet moeten omdat hij een ooievaar op zijn rug heeft. Veelste ordinair?
-Kumkumkum in oranje. Wie dan centraal achterin. Noem eens de speler die jij op die plek wil. El Moussaoui? Teixeira? Faber? Horvath wordt ook verafgood hier, is er ook iets mis met hem?
-Knopper is de top. Dat is toevallig wel onze topscorer, maar iedereen is het erover eens dat hij uit vorm is. Zorgt gisteren wel voor ons enige gevaar. En nogmaals, noem eens een alternatief? Immers?
-Fabio is onze held? Volgens wie?
-Resodihardjo, De Geer en Van Hese in het eerste. Volgens wie? Als Pique weer fit is, zal iedereen het erover eens zijn dat hij weer linksback komt te staan.
-Wetzel luistert naar het publiek? Waarom begint hij dan zonder spits, speelt hij eerst met Soltani en daarna met Verhoek?
0
Zondag 16 november 2008 om 12:11 uur

jajoh

Mooi he, iedereen heeft z`n woordje weer klaar! Ik ook trouwens, want ik heb Wetzel zeer hoog zitten, maar waar hij nu mee bezig is, is voor mij ook een beetje onbegrijpelijk. het lijkt wel of hij opeens geen idee meer heeft hoe of wat voor tactiek hij moet hanteren. Immers in de spits? Verhoek nog steeds in de basis? En waarom wordt er geen duidelijkheid gegeven over Milic?? Leuk voor Ricky hoor, dat ie weer kan spelen, maar hij is duidelijk nog te zwaar en betwijfel het of hij ooit z`n oude niveau weer haalt. De ploeg heeft qua kwaliteit geen hoogvliegers, dus moeten ze vechten voor elke meter, maar ook wat voetbalintelligentie zou prettig zijn!! Het ziet er momenteel niet uit. Iedereen rent naar 1 kant van het veld omdat de bal daar dan is zonder na te denken. Het leek gisteren af en toe wel de F-ies. En de uitspraken van Wetzel gisteren meteen na de wedstrijd zijn ook erg misplaatst!! Wij staan altijd 100% achter de ploeg, maar de wisselwerking moet er wel zijn. Als er slecht gespeeld wordt, moet je ook tegen kritiek kunnen. En spreekkoren tegen of over de tegenstander zijn niet net ontstaan, die zijn er al jaren en jaren, dus niet ouwehoeren! GA WEER LEKKER VOETBALLEN MET DIE HAAGSE BLUF EN ER IS NIKS AAN DE HAND. tegen PSV werd dat wel gedaan en kregen de spelers nog tijdens de wedstrijd toen we 1-0 achter kwamen een mooi applaus als blijk van waardering. Heb ik niemand over gehoord, ook Wetzel niet!!
0
Zondag 16 november 2008 om 12:08 uur

<FCDH>

tyfes ja sorry voor me schelden  voor deze keer dan;) maar wat een onrecht gisteren zeg ongelovelijk al moet ik zeggen dat wetzel snel iets ander mot bedenken want het gaat helemaal fout zo ?weer verloren in de laaste minuten dat kan toch niet waar zijn?we staan nu 14e waarom kunnen we gvd geen goals meer maken hoe ken dat nou joh?
0
Zondag 16 november 2008 om 11:40 uur

we

geen 6 geen 4 helenaal niks
wat een K.U.T weekend na de eerste paar wedstrijden
10pnt zo goed is het nu zo slecht  we zijn t begin al bij na vergeten en snakke nu al weer na de winter stop
en ik snap niks van die wissel een aanvaller eruit en een middenvelder er in waarom toch niet een keer die milic. gooit wetsel de nieuwe h.vd laan erin
resodihadjo durfde de bal niet te koppen liet zijn man volgens lopen en doelpunt,net als vorige week op zo moment de bal in leveren door verhoek, en dat op eredivisie nivau mag niet gebeurn dit kost pnt en heel veel SUPPORTERS en niet zeggen van na maak supportes dat is normaal dat geen geld meer uit geef voor zulke DROLLE VETBALLERS godverdomme 1kaartje per stuk (30 euro) nah vrhoek,en reso je wordt bedankt
0
Zondag 16 november 2008 om 11:28 uur

Advertentie

pol

pfff schreef:

Wat zijn Verhoek en Meric dan? Dat zijn toch aanvallers.


jaja de negatievelingen ooievaar en mr fcdenhaag zijn weer uit hun krot gekropen. Ze hadden beter daar in kunnen blijven.
meric is wel een aanvaller, alleen de 2e helft deed ie niet meer mee.......verhoek? deed ie mee dan? wat een flutvoetballer is dat zeg...
opstelling was een farce, knopper in de spits, hij werd amper bereikt door het geniale trio: immers, verhoek en meric. dit had elke supporter op de tribune van te voren kunnen vertellen aan wetzel.
wisselbeleid? hoogendorp voor knopper?? waarom immers en/of verhoek er niet uit?? resodinogwat er ook nog in, wat brengt hij dan extra?
waterman? stond een beetje te ver voor zijn goal niet?
jammer, maar met deze tactische kronkels gaan we niet ver komen.
0
Zondag 16 november 2008 om 11:16 uur

Mr. FC DEN HAAG

That's the way it is. schreef:

AMEN!


Doeterniettoe! Krijg jij lekker een griepje wat nooit meer over gaat. Je hebt ozo veel betekend voor Den Haag. Je bent een nobody.
Stoere vent. Als je zo`n grote bek hebt waarom
registreer jezelf dan niet eventjes en dan praten we wel verder of durf je niet....

Dat geldt ook voor al die andere nobody`s die het
kennelijk leuk vinden onder een dubieuze naam
iedereen hier voor rotte vis uit te maken!
0
Zondag 16 november 2008 om 00:31 uur

ADO supporter Leidschenveen

Elke wedstrijd tot nu toe worden er drie, vier foute passes gegeven vanuit de verdediging waardoor we in de problemen komen. En waarom speelt Ammi gvd niet gewoon een bal terug op de keeper, hij probeert alles voetballend op te lossen en dat bracht ons in de tweede helft in de problemen.
0
Zaterdag 15 november 2008 om 21:31 uur

Kees

Doet er niet toe! schreef:

Precies! We zijn de joker van Nederland aan het worden en Wetzel staat erbij en kijkt erna.....
Nog eventjes en we gaan VVV achterna!!!
Leuk trouwens dat mijn fanclub groeit!

Ik begrijp jou niet. Waarom steek je er energie in om ons cluppie zo af te vallen?
0
Zaterdag 15 november 2008 om 21:19 uur

Delft

Kum schreef:

4 miljoen waard? Hoe komen jullie toch aan die onzin. Lang niet de helft, net als Janmaat bleek toch ook erg tegen te vallen, hoorde je ook de mooiste verhalen over. Trouwens vind ik Kum helemaal niet zo goed, maakt erg vaak beslissende fouten. Stond zondag bij die goal van Kalou ook als een oud wijf te dekken.

Morgen teken ik voor een punt, maar zit er echt niet in, dit elftal is degradatiekandidaat. Aankopen zijn zeer noodzakelijk. Maar zal er wel zijn morgen, zoals gewoonlijk. Succes!!

Transfer Janmaat 2 miljoen en meedelen bij doorverkoop. Slechte deal? Waarom denk je dat het zo lang duurde voordat het rond was. Dat ging wel over bedragen hoor.  De tijden dat een speler voor drie rollen pepermunt en een gevulde koek mag vertrekken zijn gelukkig voorbij. Die vd Kallen weet donders goed waar die mee bezig is volgens mij.
0
Vrijdag 14 november 2008 om 21:11 uur

Nu online

tjapi01, Alle ballen op Jort, GGH en 172 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4