Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

pol

Realist schreef:

Iedereen hier moet eens de waarheid onder ogen zien en die groengele bril afzetten. Afgezien van het feit dat wij achterin twee belangrijke spelers ( Ammi en Pique) missen lijkt het al weken nergens op. Je kan natuurlijk blijven teren op die 10 pnt die je in het begin hebt gehaald maar dat snijdt ook geen hout. Er zit geen enkele verbetering in , voetballend gezien is DH zelfs dramatisch. De bal 1 minuut in de ploeg houden is al teveel gevraagd, laat staan dat er sprake is van een fatsoenlijke opbouw. Durf zelf te stellen dat Volendam " voetballend" een betere ploeg heeft. 
Goedkope reacties als : ga je lekker naar Adam en nepsupporter neem ik op de koop toe, denk even na en je weet dat ik eigenlijk gelijk heb. In de winterstop zullen wij v.d Kallen hard nodig hebben.
opstelling is gewoon niet goed: geen evenwicht en geen logica...
fabio passeren? gebaseerd op dat hij niet scoort? zelfs delpiero scoort niet bij ado hoor. onze spits staat totaal geisoleerd, moet alles alleen doen en wordt dan afgerekend op zijn doelpunten......zet eerst eens een evenwichtig middenveld neer! resodinogwat op 10? was echt een goede zet, ranko is al weken uit vorm en loopt zichzelf steeds voorbij en knopper heeft 2 goede potten gespeeld en loopt ook alleen maar uit positie....daar zit het probleem. waarom speelt de meersman niet??
0
Maandag 10 november 2008 om 09:07 uur

Robbie

Ohh, Fransje...

Ik snap nu meteen zo goed waarom mensen om je heen je zo`n raar figuur vinden.

Keep up the good work
0
Zondag 9 november 2008 om 20:37 uur

Robbie

Al die positievelingen, wordt eens wakker! Vorige week had ik hier een stuk geschreven dat het beschamend is hoe ze op dat veld staan... vandaag was het niet anders! Schandalig! Blijf maar op de roze wolk leven en zeggen dat je zo`n goede supporter bent, goed bezig! Maar realistisch? Op deze manier degraderen we en gaat het naar de klote!

Verhoek, wat een DROPLUL! Ongelooflijk dat deze knul op dat veld mag staan... pass door het midden geven, balverlies en doelpunt... bij de Fjes leer je dat! Hij is links buiten... de bedoeling is dat je de achterlijn haalt en een voorzet geeft. Aantal maal de man gepasseerd? Geen enkel!

Er moet iets gebeuren... per direct! De spits staat in zijn eentje... we spelen met buitenspelers die hun man niet passeren! Waarom speel je dan met buitenspelers? De keeper zat ook weer een paas keer gruwelijk mis! En wat een bord heb je dan voor je kop! Iedere achterbal de bal maar naar voren beuken. Op wie? Niemand die een kopduel kan winnen voorin, pass die bal dan kort! Het dieptepunt was nog wel dat hij uittrappen naar Meric ging schieten, de kleinste man van het veld hahaha!

De supersupporters zullen me wel weer aanvallen en een nepsupporter noemen, maar fuck dat.

Vanaf nu:

Waterman in de goal : minder hoge uittrappen en meer voetballend eruit komen.

Verdediging is nog redelijk... al moet die Moussaoui ook opzouten, droevig! Hese of zo, petje af! Erg leuk gespeeld... Kum en Horvath een verademing!

Middenveld met een ruit... Punt naar achter Rankovic, punt naar voren Knopper en buitenkanten voetballende jongens als Cornelisse en Resodihardjo of iemand anders.

Voorin TWEE spitsen, Caracciolo en MILIC! Die man is toch het aanspeelpunt die het spel moet verplaatsen... de duurste aankoop ooit en is momenteel 4e spits of zo? Bizarre ontwikkelingen...




Al met al, DROEVIG!
0
Zondag 9 november 2008 om 19:56 uur

033-er

Vandaag las ik op voetbalzone.nl dat Arsenal interesse heeft in Elia.... Waarom heeft ADO hem laten vertrekken. Ik herinner een bekerwedstrijd van hem tegen Turkiyemspor waarin hij 3 of 4 keer had gescoord. Zo een talent laat je toch niet zo goedkoop vertrekken?
0
Vrijdag 7 november 2008 om 13:10 uur

Klerkie

iiii schreef:

Ik heb een vraagje omtrend het vervoer naar Feyenoord.

Treincombi zo ver ben ik ook:P 
maar wanneer moeten we dan in welke trein zijn? Komt hier nog informatie over of moet ik dit gewoon weten?

In ieder geval weet ik het niet dus als iemand het weet:D

Zeker nog niet eerder geweest;)

dat doet me ineens denken aan waarom ik vorig jaar met 57 man uit bij helmond was;)
0
Donderdag 6 november 2008 om 16:53 uur

Advertentie

Aad

<FCDH> schreef:

Opnieuw groot tekort bij ADO
DEN HAAG - De voetbalclub ADO Den Haag verkeert opnieuw in financiële problemen. Tijdens het maken van de jaarrekening over 2007-2008 bleek dat de club een tekort heeft van zes miljoen euro.

Het stadion van ADO Den Haag. FOTO PRO SHOTS
Dat heeft ADO woensdagmiddag bekend gemaakt.

Eind vorig jaar kwam ADO ook al in zwaar weer terecht. Het scheelde erg weinig of de club was failliet gegaan, vanwege een schuld van tien miljoen euro. Daarop kwamen de gemeente Den Haag en investeerder Mark van der Kallen ADO tegemoet. In februari 2008 tekenden ADO Den Haag, de Stichting Stadion Ontwikkeling – die het nieuwe stadion van de club bouwde - en de gemeente Den Haag afspraken om de club financieel overeind te houden.

In een korte verklaring van de club staat dat de gemeente Den Haag inmiddels op de hoogte is gesteld. ‘Er wordt gezocht naar oplossingen en hierbij heeft de investeerder van ADO Den Haag aangegeven opnieuw bereid te zijn aan een oplossing bij te dragen,’aldus het ADO-bestuur.


En dat tekort zal nog wat opgevijzeld worden met wat claims wegens beschadigde bussen.
Zonde, weer een paar eikels die het voor anderen verpesten.
Waarom zijn die gasten eigenlijk niet door hun medereizigers bij het eerste de beste tankstation uit de bus gezet?
0
Woensdag 5 november 2008 om 16:26 uur

Vincent

Aad schreef:

Wat mij betreft hoeft er maar 1 speler te komen: Een voorste aanvaller die in staat is de bal aan te nemen en af te schermen tot ze van achter aansluiten.
Dat zal de druk van onze verdediging voor een aardig stuk wegnemen want nu (met Caraciolo en Immers) komt de bal veel te snel weer terug.
Wie die spits zou moeten en kunnen zijn? Ik weet het niet.

Je omschrijft hier precies Hans vd Haar.
Begreep al niet zo goed waarom hij weg moest en nu blijk je hem als aanspeelpunt toch wel heel erg te missen.. jammer

Zie je zondag.

Als ik die ado-zeeland supportersvereniging op gezet hebt is die 2e ring ook niet meer zo ver weg :-))


0
Maandag 3 november 2008 om 23:07 uur

marcellino

Gonz schreef:

Weet je,

Als ik het zo lees hier in die shoutbox lijkt het net of een groot aantal mensen zit te wachten op het moment dat ze weer los kunnen gaan met en en zeiken.

En niet zeggen het is kritiek want het is afbraak en soms meer dan dat.

Ik heb tegen PSV een leuke wedstrijd gezien en jij ziet een kut wedstrijd. Dat is een verschil in instelling denk ik.

Je zou kunnen kijken naar alle positieve veranderingen die tot nu toe hebben plaatsgevonden en begrijpen dat dit het begin is van alles wat nog gaat komen.
Jij kijkt naar  alle ellende die er evt., misschien wel weer aan komt als het slecht gaat.

We zijn geen lieverdjes maar wat voor ellende gaat er komen dan? Ga jij wat doen?

Die tweede ring komt er en bovenin het linkerrijtje meespelen ook. Niet dit jaar , nee.
Maar dat dat gaat gebeuren is een ding dat zeker is.

Kom anders wat vaker naar www.haguecityfirm.nl 
kan je ook nog je verhaal kwijt want tikken doe je graag zo te zien.

Wordt je mss weer een beetje blijer van.
En denk er aan:

THE ONLY WAY IS UP!

NO SURRENDAH!!

COME ON THE HAGUE!

ik zie nergens in mijn lange verhaal staan dat ik een kut wedstrijd heb gezien,ze hebben strijdlust en passie geleverd maar pas in het laatste kwartier daarvoor speelde ze om niet teverliezen en als je thuis nog ongeslagen bent en een gehavend PSV op bezoek krijgt moet je van je eigen kracht uit gaan en niet je aanpassen aan de tegenstander want dat was totaal niet nodig.

en ook ik hoop op de tweede ring,misschien heb je gisteren studio voetbal gekeken en geluisterd wat de goede man uit twente zij.

zo niet ga het eens kijken dan begrijp je me misschien een beetje.

Wat ik hier neer zet slaat niet op mij zelf ik ga geen rotzooi trappen maar je kan toch niet vertellen dat we in den haag de laatste jaren normaal om zijn gegaan met de club.

Ik vind mij niet negatief ik zeg alleen wat er kan gebeuren als den haag weer onderin mee gaat draaien en de supporters het niet pikken.

We hebben een goede seizoen start gehad en zijn natuurlijk blij met de tien punten die we nu hebben.

Maar het schepte wel verwachtingen bij de supporters,verwachtingen die ik niet heb want ik denk ook net als jij dat ze moeten vechten om in de eredivisie te blijven en net als jij vind ik dit een bonus want we hadden ook in de eerstedivisie kunnen spelen.

Maar ik vind dat we de laatste wedstrijden niet zo spelen als de eerste wedstrijden ik vind zelfs dat we weer vallen in onze oude gewoontes dat alles van zelf gaat.

Gisteren tegen vitesse je staat 1-0 achter noem mij een aktie in de zestien van vitesse die is er niet geweest,
Iedereen riep als er maar strijd en passie is heb jij die gisteren gezien dan ben ik dan zo kritisch.

de graafschap,vitesse en heracles dat waren toch de ploegen waar je mee moet gaan strijden voor lijfs behoud en je verliest ze alle drie,dan is een wedstrijd tegen psv leuk maar daarvan kan je verliezen de graafschap en heracles was totaal onodig en waarom omdat de instelling in het begin van alle twee de wedstrijden ver beneden pijl waren.

Als jij vind dat ik de club naar beneden haal om mijn mening is dat je goed recht gelukkig is deze shout ervoor om met elkaar te discusieren en we hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn.
0
Maandag 3 november 2008 om 12:29 uur

Den Haag For Life

fcdh sassem schreef:

Helemaal gelijk. Hoe kun je nu positief zijn na zo`n wedstrijd waarin vrijwel heel het elftal bagger speelde. Als supporter mag je de ploeg toch kritisch volgen. De realiteit is dat we een bagger prestatie hebben neergezet in Arnhem.
Waarom baggerprestatie?
0
Zondag 2 november 2008 om 20:03 uur

Harry

pfff schreef:

Schaam jij je maar lekker hoor. Doe toch normaal. Nooit en te nimmer zal ik me schamen voor mijn ADO.

Waarom speelt de duurste spits (Milic) niet?? Verdient ruim 4 ton per jaar, en daar hoor je niemand over!Wat een bagger elftal

0
Zondag 2 november 2008 om 15:30 uur

Nu online

Haraldberg1, MikeDH, tjapi01, Rob2002, yesyes, Swaber, Lellow en 260 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4