Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DH

de echte supporters pfffffff schreef:

actie=actie  
wat de media van maakt is hun recht
Ik heb het niet voer de media, die gewoon hun werk doen, maar over jou bericht. Waarom plaats jij zo`n bericht met een belerend toontje richting ons, alsof wij hier iets aan kunnen doen.
0
Zondag 19 oktober 2008 om 19:58 uur

DH

Jaja schreef:

Ja hoor. taalkundig gezien heb je helemaal gelijk. Goed van je hoor. Maar als je dat zo goed begrijpt, begrijp je ook dat het hier bij de shouters om een vol stadion gaat. Of wel gevuld met 15.000 toeschouwers. De vraag is dus eigenlijk waarom er 12.000 mensen in mochten en niet 15.000 mensen. Niet zo Piet Lutten joh.
Volle bak is wat anders ja, dat lijkt me niet zo moeilijk. Maar we hebben het hier toch over uitverkocht, ADO roept toch niet dat het stadion vol zat.. Dat heeft niks met taalkunde te maken, maar gewoon het verschil tussen uitverkocht en vol stadion. Denk dat we het beter kunnen hebben over het feit waarom het niet vol zit terwijl er geen kaartje meer te krijgen is.
0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 22:46 uur

Jaja

DH schreef:

Wat nou klaar? Kunnen jullie niet lezen? Kon je nog ergens kaartjes KOPEN.
Ja hoor. taalkundig gezien heb je helemaal gelijk. Goed van je hoor. Maar als je dat zo goed begrijpt, begrijp je ook dat het hier bij de shouters om een vol stadion gaat. Of wel gevuld met 15.000 toeschouwers. De vraag is dus eigenlijk waarom er 12.000 mensen in mochten en niet 15.000 mensen. Niet zo Piet Lutten joh.
0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 22:23 uur

<FCDH>

nooit meer op de bank


DEN HAAG - Zijn bezwete kale kop werd zedeloos gekust.
De high fives waren niet van de lucht en met Mitchell Piqué, die jubelend op zijn krukken kwam aangestrompeld, ging Hursut Meric liefkozend wang tegen wang. "Nooit meer op de bank," lispelde Piqué en vier oogjes glinsterden.

Daarvoor was Meric, met een assist én een goal dé man van FC Den Haag-FC Volendam (2-0), van camera naar microfoon gesleurd en van microfoon naar de notitieblokjes van de schrijvende verslaggevers. Ze hadden allemaal veel vragen, maar eentje sprong eruit: Vind je dat je nu een basisplaats verdient?

Temidden van zoveel jubel bleef de Amsterdammer weg van het opportunisme: "Dat is aan de trainer," zei de balverliefde linkspoot met schorre stem. "Maar als ik zo doorga, krijg ik heus wel een kans."

Hursut Meric was twee jaar geleden nog amateurvoetballer, werd vorig jaar gehaald door FC Den Haag en viel op door zijn frisse, verrassende acties. Eindelijk was er weer een voetballer die een mannetje passeerde, en nóg één, en nóg een. Zoals gisteravond toen hij inviel na een uur en de wedstrijd openbrak. Slalommend langs drie Volendammers belandde de bal bij Immers die het cadeautje dankbaar aanvaarde en vervolgens raakschoot: 1-0. Meric bekroonde zijn flitsende invalbeurt met de tweede treffer. "Binnenkomen met zo`n actie die 1-0 oplevert en daarna ook nog zelf scoren, dat is fantastisch."

Twaalfduizend mensen, een record in de vorig seizoen geopende thuishaven, keken naar het sublieme spel van de `Haagse Turk`. Na afloop was ook bij de spelers van FCDH het volle stadion het gespreksonderwerp. "Sinds we hier spelen verlangde ik al naar een volle bak," sprak Richard Knopper.

"Als die tribunes tot de nok toe gevuld zijn helpt dat ons echt. En waarom kan dit eigenlijk niet veel vaker? Het moet een keer gezegd worden en dan hoop ik dat de gemeente Den Haag ook meeluistert: wat is er vanavond gebeurd? Er was geen rottigheid en nergens onenigheid. Er stonden vanavond alleen rijen voor de toegangspoorten. Nou, die staan overal."

Middenvelder Lex Immers, twee jaar terug nog een supporter van de Haagse eredivisionist, had de hele week al uitgekeken naar het treffen met Volendam. "Je weet dat er vrije verkoop is en dat daar veel meer mensen op af komen. Je weet dat het vol wordt in het stadion en dan leef je echt naar zo`n wedstrijd toe. Net als vorig jaar toen RKC op bezoek kwam in de play-offs."

De volle tribunes gaven Immers extra kracht. "Het zorgt net voor dat beetje spirit in de groep. Net dat laatste tikje dat je nodig hebt om alles uit een actie te halen. Dat zetje krijg je van de mensen op de tribune."

Alles en iedereen genoot van de sfeervolle ambiance. Volgens André Wetzel kan het stadion nog voller. "Over een paar weken mag er hier best gevochten worden, maar dan om een kaartje," grijnsde Wetzel.

Op dat moment trok de FCDH-top richting het supportershome onder de Aad Mansveldtribune. In het spoor van Henk Jagersma (voorzitter van de raad van commissarissen), Frans Boogaard (plaatsvervangend directeur), Maurice Westerwoudt (stadiondirecteur) en Mark van der Kallen ging ook sportwethouder Sander Dekker, die na zo`n weekje wel een pilsje lustte. Van de grote mannen bleef Van der Kallen, dé topman van de Haagse voetbalclub, het langst hangen. Tot ver over twaalven mengde de redder van FCDH zich onder de supporters, als fan onder de fans...

Bron: www.sportwereld.nl
0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 20:20 uur

<FCDH>

weet iemand waarom we tegen psv op een dinsdag avond spelen wat een rare dag?en is het nou om 20:00 of 20:45?
0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 16:36 uur

f

Nu is toch wel duidelijk waarom er normaal geen 12.000 zitten.
Gemeente en bestuur open uw ogen!
En laat thuis tegen psv er een volle bak zitten!
0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 14:45 uur

<FCDH>

Wetzel: "Ze mogen vechten om een kaartje"
Voor twaalfduizend man versloeg ADO Den Haag FC Volendam vrijdagavond met 2-0. Sinds de ploeg van trainer André Wetzel in de nieuwe thuishaven speelt een record, en dat zorgde voor blije gezichten aan Haagse kant.

"Sinds we hier spelen verlangde ik al naar een volle bak", zei Richard Knopper kort na afloop van het duel met FC Volendam. "Als die tribunes tot de nok toe gevuld zijn helpt dat ons echt. En waarom kan dit eigenlijk niet veel vaker? Het moet een keer gezegd worden en dan hoop ik dat de gemeente Den Haag ook meeluistert: wat is er vanavond gebeurd? Er was geen rottigheid en nergens onenigheid. Er stonden vanavond alleen rijen voor de toegangspoorten. Nou, die staan overal."

Lex Immers was heel de week al bezig met het duel, mede door de verwachting van een groot publiek. "Je weet dat er vrije verkoop is en dat daar veel meer mensen op af komen. Je weet dat het vol wordt in het stadion en dan leef je echt naar zo`n wedstrijd toe. Net als vorig jaar toen RKC op bezoek kwam in de play-offs."

De middenvelder heeft het idee dat een volgepakt stadion voor ADO Den Haag het verschil kan zijn tussen winst of een gelijkspel. "Het zorgt net voor dat beetje spirit in de groep. Net dat laatste tikje dat je nodig hebt om alles uit een actie te halen. Dat zetje krijg je van de mensen op de tribune."

Trainer Wetzel genoot eveneens. Zowel van de 2-0 overwinning, als van de twaalfduizend man op de tribune. "Over een paar weken mag er hier best gevochten worden, maar dan om een kaartje", grijnsde de oefenmeester tegenover de verslaggever van het AD.


0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 13:31 uur

Advertentie

Olé

Kan iemand mij uitleggen waarom er op www.adodenhaag.nl te lezen staat dat er 12.000 toeschouwers aanwezig waren en het stadion dus uitverkocht was? Er kunnen toch 15.000 mensen in... Ik snap het niet meer...
0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 08:30 uur

ADO supporter Leidschenveen

Als alles goed gaat morgen en iedereen gedraagt zich, zal ADO het stadion wellicht vaker open stellen voor supporters zonder clubcard. Ik zie niet in waarom ze een clubcard van je moeten zien bij wedstrijden tegen Heracles, Graafschap, Sparta, Willem II enz.
0
Donderdag 16 oktober 2008 om 21:07 uur

BRian

Eey waarom Word mijn kk reactie weggehaald www.adodenhaagtv.nl 
van buiten met Csaba Horvath
0
Donderdag 16 oktober 2008 om 17:49 uur

Nu online

tjapi01, Erik070, DenHaagCity070, Rob2002, Alle ballen op Jort, haagse jr, Law en 300 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4