Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Marco

Waarom nu alweer al dat gezeik na één verdiende nederlaag. Is helemaal niks aan de hand om door Groningen weggespeeld te worden. Over 2 weken tegen Volendam thuis moet het gebeuren en ben ervan overtuigd dat ze er dan weer staan
0
Zondag 5 oktober 2008 om 16:50 uur

marcellino

dirk schreef:

Je hebt 5 wedstrijden moeten wachten op het geschikte moment, maar zie je dan eindelijk je kans schoon. Je had ook na de 2-5 tegen Sparta en de 3-0 tegen AZ zo bijdehand moeten wezen om met deze goedkope reactie te komen. Inderdaad hebbenz e er vandaag niet veel van gebakken, maar Wegenreef heeft Groningen met die eerste goal wel in het zadel geholpen. Andersson hing in de nek van Ammi.
beste Dirk.

Je zegt het goed we hebben moeten wachten na az en sparta met kritiek,waarom dat zo is,je ziet den haag de eerste twee wedstrijden vrij en aanvallend voetballen en met passie,tegen de graafschap speelde ze al behoudender en tegen utrecht was het redelijk maar ook niet zoals de eerste twee wedstrijden,vandaag tegen groningen was dramatisch je kan verliezen en het verlies had ik ook in gecalculeerd maar de manier hoe is veel zegend.

totaal geen vechtlust en geen passie niet vooruit durven voetballen,de achterhoede veel te onzeker aan de bal en in de tweede helft een miric die als het aan mij licht de laatste wedstrijd voor den haag heeft gevoetbald.

Neemt echter niet weg dat de eerste goal van groningen niet goed gekeurd had mogen worden vanwege duwen met twee handen in de rug.

We hebben met elkaar geroepen dat we het niet erg vinden als den haag meer verliest dan wint als het maar wel met aanvallend voetbal en met passie gaat en dat laatste ontbreekt er de laatste drie wedstrijden aan (utrecht in wat mindere maten).

Vandaag was gewoon dramatisch een kans en totaal geen intentie om naar voren te voetbalen.

Ik hoop een ding dat wetzel over twee weken tegen volendam wel durft aanvallend te voetballen anders vrees ik dat we weer in de hoek komen waar de klappen vallen en dat hebben we dan aan ons zelf te danken.

blijven en durven voetballen dat is de sleutel.
0
Zondag 5 oktober 2008 om 15:39 uur

FCDH:S

Iemand trouwens een idee waarom we Milic hebben gehaald?
0
Zondag 5 oktober 2008 om 14:12 uur

DieJee

Moraalridder schreef:

wat een moraalridder is die wegereef:P:@
Waarom?
0
Zondag 5 oktober 2008 om 13:34 uur

KKH - kalekophagenees

ADO voor altijd schreef:

er wordt weer heel stoer gesproken over vroegere vechtpartijen bij westrijden van ado, maar door jullie gedrag zijn wij tijdens de bouw van het stadion een hele grote sponsor kwijt geraakt (zie rapport over de commissie die dit onderzocht heeft) en zo hebben we nog meer grote sponsors verloren of zijn afgehaakt . Hou je van ado ga je dan vanaf nu gedragen en hou het zowel met teksten en vechtpartijen netjes en we kunnen uitgroeien naar de to
Wees blij met van der Kallen, anders hadden we onze weekeinde anders moeten gaan indelen, bv een leuke korfbal westrijd.
Dit bericht zal wel weer door de schreeuwlelijkers worden afgekraakt maar helaas dat moet dan maar.
Waarom afkraken, je hebt hier gelijk in! Vroeger is vroeger en nu is nu.

Je weet dat het gedrag toch aardig veranderd is van de nu aanweziguh supporters. De dingen die in een seizoen gebeuren kan je op 1 á 2 handen tellen.

Iedereen is blij met van der Kallen, zie december 2007 toen we met 800 man demonstreerden. weet hoe diverse supporters die miljoenen schuld al zagen aankomen.

Wij hebben in 2007 - 2008 toch met ze alle het oude bestuur weg gekregen, de feiten aan het licht laten komen.

Dankzij Dhr. v/d Kallen zijn we er weer, nu kumho tyres erbij als sponsor.

Nee de club is op de goede weg terug en dat willen we nu ook graag houden.

Dus er valt niks af te kraken op jouw bericht gozuh, maar ik hou er niet van dat je allemaal over een kam geschoren wordt terwijl de laatste 6 jaar nauwelijks wat gebeurd.
0
Zaterdag 4 oktober 2008 om 19:02 uur

old firm

Ties schreef:

Blijkbaar ben je ene moraalridder als je het belang van de club boven het belang van bepaalde supporters stelt.........dan ben ik maar een moraalridder ! nix gaat boven de club !
Hadden ringel,jansen de boer e.d.dat maar gedaan, het belang van de club boven hun eigen belangen !?

Niks boven de club....? precies de rede waarom het toen gebeurde!
0
Zaterdag 4 oktober 2008 om 18:47 uur

Advertentie

super fc denhaag

Adofan schreef:

Kijk...en gasten zoals jij moeten nu lekker wegblijven. Ga maar lekker in een turks theehuis in de schilderswijk naar de wedstrijd kijken op eredivisie live. Deze reactie zal trouwens wel weer verwijderd worden...
waarom dan. dat waren hele andere tijden. die zeker nooit meer terug komen. maar toen gingen we wel nog leuk naar een uit wedstrijd. eerst de binnenstad in. ergens wat zuipen. en dan naar de wedstrijd. gewoon een leuk dagje uit.
0
Vrijdag 3 oktober 2008 om 21:36 uur

Yo

Bodde na wondergoal vergeleken met Juninho
01/10/2008 10:30

Ferrie Bodde maakt naam bij Swansea City met zijn traptechniek. Dinsdagavond scoorde de voormalige middenvelder van ADO Den Haag met een geweldige knal van 45 meter tegen Preston North End, dat met 2-0 verloor van Swansea.

`Iedereen heeft het over hoe Juninho Pernambucano van Lyon een bal raakt, maar Ferrie heeft hetzelfde talent`, prees Swansea-manager Roberto Martinez zijn Nederlandse ster op de website van de BBC. `Bovendien kan Ferrie dat waarschijnlijk ook net zo goed met links als met rechts.`

Bodde is met vier doelpunten in negen wedstrijden in het Championship clubtopscorer van de club uit Wales. Vorig seizoen scoorde Bodde er zes in 33 competitieduels voor Swansea.

`Ik ben blij met mijn goal en dacht: Waarom zou ik het niet gewoon proberen? Daarom was de keeper verrast, denk ik.`
----------------------------------------------

Wij moeten toch nog wel geld gaan verdienen aan Ferrie Bodde?! We hebben toch nog steeds het recht van 50% bij een transfer? Weet jullie dat?
0
Woensdag 1 oktober 2008 om 12:22 uur

the part.

Een of andere mongol gaat bij vi.nl over oerwoud geluiden beginnen,tijdens ado utrecht,terwijl ze eigen club 2 weken geleden de hele tijd oerwoud geluiden had.
Waarom behandeld derksen eigelijk die e-mail:S
0
Dinsdag 30 september 2008 om 18:54 uur

@ FCDH

Het kost je nogal moeite om het een keer fatsoenlijk te houden in de shout. Waarom moet je nou steeds gaan schelden en zo`n grote bek opzetten? Doe eens normaal.

ADO500
0
Maandag 29 september 2008 om 12:05 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Ran1972, Rob2002, Johan vakkie M, Lellow, Michiel, Koosjuh en 236 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4