Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

marcellino

dirk schreef:

In zoverre mee eens dat hierbij wel een kanttekening geplaatst moet worden. De gemeentepolitie slaagt er altijd wel weer in een paar irritante supporterontmoedigende maatregelen te nemen, zoals het afsluiten van aanvoerwegen, waardoor  het mede als gevolg van de aanwijzingen van incompetente verkeersregelaars het al met al bijna drie kwartier kost om vanaf de A4 (afslag Leidseveen) bij het stadion te komen. Vervolgens moet je nog langs die verdomde detectiepoortjes en je dan nog eens laten fouilleren.
Na afloop duurde het wel 50 minuten om van parkeerterrein P4 af te komen. Hoewel ik me daar allemaal niet door laat weerhouden, kan ik het me indenken dat er mensen zijn die zich wel twee keer bedenken om een thuiswedstrijd van ADO Den Haag te bezoeken.
PS: Belachelijk trouwens om een paar uur lang een helikopter boven en rondom het stadion te laten cirkelen. Je reinste verkwisting van gemeenschapsgeld.
het laatste ben ik met je eens ik ging met een vriend naar huis zag de bussen van utrecht rijden en daar waren bij elkaar wel 50 voertuigen(jeeps,busjes en politie auto`s)

over de supporters ben ik het niet eens je bent voor je club of niet ,het is al heel lang rustig bij den haag dus dat is geen excuus om niet te komen maar schijnbaar leeft het toch niet zo als het hoort in den haag.
tegen ajax en feijenoord zal het wel vol zitten het is dan wel jammer dat 2000 tot 3000 supporters in hun hard voor deze clubs zijn en nog eens 2000 tot 3000 hoopt dat er wat gaat gebeuren.

nee ook in de nacompetitie zaten er 8000 a 9000 man pas de beslissende wedstrijd zaten er meer.

hoe er meer gaan komen ik weet het niet den haag draait goed er zijn geen rellen er hangd en goede zweer dus zeg het maar.

en met het moet nog groeien vorig jaar zijn we geeindigd met 14000 man en dat had gewoon doorgetrokken moeten worden ik zie in ieder geval geen reden waarom er minder komen

0
Zondag 28 september 2008 om 16:43 uur

Ik baal er zelf ook van

Helaas morgen een kleine nederlaag, waarom Den Haag is nog niet zover dat de de druk aan kunnen!
0
Zondag 28 september 2008 om 00:20 uur

Delft

Ja en? schreef:

Lekker wegblijven. Het gaat nu goed onder Wetzel.
Hij zou toch gaan adviseren bij Ado???? Begrijp overigens niet waarom hij weg moet.
0
Zaterdag 27 september 2008 om 21:02 uur

rood?!

kan iemand mij vertelle welke speler het is die rood heeft een waarom?!
0
Donderdag 25 september 2008 om 20:43 uur

Welja

Welja schreef:

De Treffers - De Graafschap: 3 - 3
Capelle - Roda JC 2 - 2
HSC `21 - Sparta 1 - 0

Zit wel snor met de kwaliteit van de eredivisie......
En toch is dit nu juist waarom bekervoetbal zo leuk is!
0
Woensdag 24 september 2008 om 21:04 uur

old firm

Me schreef:

Simpel, omdat, als je het niet 100% eens bent met Fransje, je direct voor van alles en nog wat uitgemaakt wordt.

We staan allemaal 100% achter de club, maar niet allemaal op precies dezelfde manier en dat is moeilijk te begrijpen voor Fransje.
Als jij het wel goed begrijpt,waarom maak je jezelf dan zo druk?
0
Woensdag 24 september 2008 om 17:15 uur

Kees

pietje schreef:

fransje is gewoon een eigenwijs en door niemand begrepen persoon.
Ik ben voor ADO
Jij bent voor ADO
Hij/zij/het/iedereen is voor ADO
Wij zijn voor ADO
Jullie zijn voor ADO
Zij zijn voor ADO

Waarom toch elkaar afvallen ???
0
Woensdag 24 september 2008 om 13:17 uur

Advertentie

<FCDH>

`ADO moet hiervan leren`
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag is na een roerige periode in een rustiger vaarwater gekomen. Laat de club ervan geleerd hebben, zeggen de schuldeisers. Negen maanden nadat zij de schrik van hun leven kregen, kijken ze terug. „We kónden de club gewoon niet laten barsten."

William de Wit (links) en René Baggerman. FOTO JACQUES ZORGMAN
Heus, het irriteert hen echt niet dat investeerder Mark van der Kallen in de Haagse regio wordt geloofd en geprezen. „Logisch, die man heeft ADO Den Haag gered,” vinden René Baggerman en William de Wit.

Maar toch, ze willen het wel even gezegd hebben: zonder de coulance van de schuldeisers zou ADO Den Haag óók niet meer hebben bestaan. Van Baggerman en De Wit, respectievelijk van BEX Beveiliging en De Wit Automotive, werd eind vorig jaar gevraagd liefst zeventig procent van hun vorderingen kwijt te schelden. Zo niet dan dreigde het faillissement.

Voor de meeste schuldeisers brak niet alleen zakelijk gezien een moeilijke tijd aan, ook gevoelsmatig raakten zij in een lastig pakket. Wat was het punt? De meeste crediteuren waren (en zijn nog altijd) ook sponsor van de club en misschien nóg wel belangrijker: ze hebben hun hart verpand aan ADO Den Haag.

„Daarom,” zegt Baggerman, „viel het ons rauw op ons dak toen we op 18 december 2007 ineens een brief kregen van TRIP Advocaten. Gewoon enkel een brief, terwijl we niets van ADO Den Haag zelf hadden gehoord. Vooral met de manier waarop het gegaan is, heb ik moeite. Waarom ons niet gewoon even bij elkaar geroepen? Zo’n brief was koud en creëerde alleen maar afstand. Het was zo onpersoonlijk.”

Zijn hartekreet is bedoeld voor de nieuwe beleidsbepalers, de oude zijn immers weg. „Ik hoop gewoon dat ADO Den Haag hiervan leert. Communiceren is zó belangrijk.”

René Baggerman heeft een beveiligingsbedrijf. Hij levert met BEX zijn mensen doordeweeks, waar The Security Company (TSC) op wedstrijddagen actief is. Hij herinnert zich nog wel de telefoontjes vanuit Forepark: of hij nog even snel vandaag of morgen vier man kan leveren. „Ook in de tijd dat het slecht ging met ADO Den Haag en ik het gevoel had dat de club zélf wel wist dat ze mij niet konden betalen.”

De twee ADO-mannen voelen nu meer warmte. „ADO Den Haag is nu op de goede weg,” vult William de Wit, behalve sponsor ook vice-voorzitter van de businessclub, aan. „Er móest iemand komen uit het bedrijfsleven. Het roer móest om. Mark van der Kallen heeft ervaring met het gezond maken van bedrijven en heeft ook nog eens een gevoel bij ADO Den Haag. Hij staat open voor adviezen en je ziet dat hij overal bovenop zit,” looft De Wit en hij gaat nog een stapje verder. „Alles wat hij aanraakt, verandert in goud.”

Baggerman en De Wit waren, samen met Dries Kout (Weighpack) en Rens Vrolijk (schoonmaakdiensten), initiatiefnemers van de MKB-groep en streden lang voor hun zaak. Bijgestaan door advocaat Michel Snoek van Haagstate Advocaten. „Die heeft ons ontzettend geholpen,” aldus De Wit.

Uiteindelijk gingen ze één voor één akkoord. Baggerman: „Ik ben zeven jaar geleden in contact gekomen met ADO Den Haag en het is echt mijn cluppie geworden. We kónden de club gewoonweg niet laten barsten. Gelukkig zien we nu dat het stapje voor stapje beter gaat.” Maar ADO Den Haag is er nog niet, meent De Wit.

„Ik denk dat ADO Den Haag gebaat is bij een goede samenwerking tussen beleidsbepalers en het bestuur van de businessclub. Daar zit namelijk toch veel know how. Er is wat dat betreft door het vertrek van een aantal mensen de nodige kennis van de club én ervaring verloren gegaan. En al is het maar om de nieuwe mensen meer te ondersteunen, ADO Den Haag kan er alleen maar beter van worden. Daar is het iedereen volgens mij om te doen.”



0
Woensdag 24 september 2008 om 10:59 uur

Den Haag For Life

Drama schreef:

ja zo kan je bij elke ex speler wel zeggen
hadden wie die maar

Kijk liever naar de toekomst

Waarom? Geert den Ouden speelt nu toch nog.
0
Dinsdag 23 september 2008 om 12:40 uur

Drama

Waarom hebben we het hier over geert douche den ouden???

speelt al tijdje niet meer bij ons


zondag gewoon weer 3 punten !!!
0
Dinsdag 23 september 2008 om 11:02 uur

Nu online

decubaan, Vos, Ado Vakkie S, Rob2002, Max, zuiderwijk, Alle ballen op Jort, Bhattoe 74, ADOZoetermeer, CashD070, Lellow en 192 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4