Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

martin

waarom halen we tim janssen niet in de winterstop die zit bij nec alleen maar op de bank en met de komst van collins john en rachid benenbreker krijgen de voorkeur zal wel een goeie speler voor ons zijn
0
Dinsdag 23 september 2008 om 10:18 uur

marcellino

pff schreef:

Ik zeg niets over zijn inzet , al was deze wedstrijd niet zoals altijd , maar kijk eens naar zijn bal behandeling "als je dat niet ziet "Tja....
met spelers die een goede bal behandeling hebben ret je het ook niet kijk naar 020 en AZ,het voetbal van tegenwoordig gaat zoals jij het zegt om bal behandeling hoe kan het dan zo zijn dat de groote clubs tegenwoordig super snelle jongens scouten en werkpaarden niet omdat ze zo een goede bal behandeling hebben.

Immers is wel mede verantwoordelijk dat we nu in de eredivisie spelen en weet je warom omdat deze jongen tot de laatste minuut erin blijft gelofen.

Als je dan toch zondebokken wil zoeken vraag je dan eens af waarom sommige spelers nu wel de sterren van de hemel spelen en vorig jaar keer op keer de ploeg lieten vallen.
 
cornelisse en knopperd of hebben zij nu ineens het licht gezien,ik ben blij dat zij hun oude niveau van de laatste drie wedstrijden weer hebben maar als je toch wil zeiken zeik dan op hun en niet op iemand die zijn laatste kracht wil geven aan den haag er zijn nog maar weinig spelers die voor hun club met liefde willen voetballen en een daar van is immers.
0
Zondag 21 september 2008 om 21:55 uur

Den Haag For Life

DENNIS schreef:

DE GRAAFSCHAP MOET HET OOK VAN DE STRIJLUST HEBBEN DUS IK ZEG GEWOON RESODIHARDJO ERUIT EN BOSSIE ERIN WANT DIE KLEUNT ER WEL IN EN LAAR RESO MAAR RIJPEN,EN VERDER MERIC VOOR CORNELISSE DAN KOMT HET GOED,EN FRANSJE HOOP DAT JE ER GAUW ACHTER HET NIEUWS BEN .DE GRAAFSCHAP - DENHAAG  1  -  2
Waarom capslock???


Laat Leroy maar lekker staan. Never change a winning team. El Kadi of Immers op de plek van Cornelisse en Wetzel is klaar met zijn elftal.

Niet vergeten!!!

Morgen 16.00 uur in het Zuiderpark voor de laatste training.
0
Vrijdag 19 september 2008 om 18:54 uur

ADO Den Haag loopt uit op de concurrentie.

Geschreven door HCF/GGH 

A.s. zondag kan ADO Den Haag uitlopen op directe concurrenten Feyenoord, PSV en de Graafschap. 

Zaterdagmiddag traint de selectie om 16.00 uur in het Zuiderpark om direct daarna te vertrekken naar Doetinchem voor de wedstrijd op zondag. 

Groen Geel Hart en Hague City Firm roepen iedereen op om zaterdagmiddag in het Zuiderpark de selectie te laten weten dat heel Den Haag achter ze staat.

Afgelopen zaterdag hebben we echt gelachen. We gaan pas echt lachen als we na zondag nog steeds bovenaan staan.

Tuurlijk moeten we ons niet rijk rekenen en tuurlijk krijgen we het nog heel moeilijk. Maar wij hebben weer het gevoel dat ALLES kan bij onze club.

Dus waarom zou je na zondag niet eenzaam aan kop kunnen staan. It`s in our own hands. 
De overwinning van a.s. zondag ligt in JOUW handen. 

Geef je spelers die mentale push zodat ze zich onoverwinnelijk voelen in de wedstrijd tegen de superboeren.

Dus zorg dat je er bent:

ZATERDAGMIDDAG
16.00 UUR
ZUIDERPARK 


ADO Den Haag komt steeds vaker positief in de media. ADO Den Haag is een hype aan het worden in Den Haag en omstreken. En nah?

NAH GAAN WE NATION WIDE!!!

THEY THOUGHT IT COULDN`T BE DONE...


BUT HERE WE COME!!!

0
Donderdag 18 september 2008 om 11:12 uur

Ton

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Rankovic definitief niet geschorst
Aleksandar Rankovic is ook na het hoger beroep van de aanklager vrijgesproken. De Haagse aanvoerder hoeft dus niet te boeten voor zijn rode kaart tegen Sparta.
Lees het nieuwsbericht
Waarom zou hij moeten boeten voor zijn, kennelijk onterechte, rode kaart ?
0
Woensdag 17 september 2008 om 13:18 uur

<FCDH>

HEEL DEN HAAG IN EXTASE!!
Wat een weekend! Ongelooflijk! Heel voetbalminded Den Haag zal toch zeker deze dagen met de borst vooruit lopen. Het zwarte schaap van het Nederlandse voetbal op nr 1.
Een van de weinige echte volksclubs die ons land nog rijk is, is de trotse lijstaanvoerder.

In een kolkend Aad Mansveldstadion stuurden we Lowie en zijn manschappen met de staart tussen de benen naar huis zoals we voorspelden.

En nu wacht het aankomende weekend de wedstrijd tegen de Superboeren. Super boeren? Als ons team weer het veld betreedt met de Haagse bluf, de Haagse passie, met de echte trots om voor een echte volksclub te spelen, dan kunnen we nooit verliezen van die Superboeren.

En onze taak als supporter is om ons team massaal te steunen in alle uitwedstrijden. Dus ook a.s zondag moeten we zorgen dat wij, TROTSE HAGENEZEN, massaal aanwezig zijn in Doetinchem en op een positieve manier weer achter ons FC DEN HAAG staan.

Met zijn alle weer positief achter de club!

Het zal nog niet dit jaar gebeuren ( maar waarom eigenlijk niet?!!) maar wij (HCF) als supporters van FC Den Haag dromen ervan om weer eens Europa in te gaan want dat waren in de jaren 80 toch de krenten in de pap.

Dit is nog steeds het begin. FC Den Haag wordt echt groter dan de club die het altijd al had kunnen zijn.

Doel 1. Alle Hagenezen en sponsors vinden de weg naar het Aad Mansveld stadion (weer).

Doel 2. Handhaven

Doel 3 Linkerrijtje

Doel 4 Europa in.



HEEL DEN HAAG IN EXTASE!!



CAN YOU HEAR THE NORTH SIDE SING !!!





VERM `78

Hague City Firm


0
Woensdag 17 september 2008 om 11:15 uur

marcellino

zuid tribune schreef:

Hulde aan de supporters van Midden Noord, was er nooit zo’n voorstander van, maar vanavond hebben jullie bewezen “vooralsnog” eredivisie waardig te zijn. Fantastische steun.
Hulde aan de spelers met een fantastische gala voorstelling, die het Dirk Scheringa show orkest van bijna 25 miljoen euro deed verbleken tot een dweilorkest in Thialf.
Schaamrood op de kaken vanwege de bevolking van Haaglanden die niet in staat is om met minimaal 10.000 man aanwezig te zijn bij een eredivisiewedstrijd.
Geniet van de zes punten. Van de 34, die broodnodig zijn, hebben we er al zes binnen, dat is bijna 20% van de doelstelling !!!!!
wat een wedstrijd wat een sfeer.
ze vochten als leeuwen en leker aanvalend.

wat de tekst hierboven al zegt er is geen excuus meer om niet te komen daarom is het jammer dat tegen een tegenstander als AZ er toch maar 7800 toeschouwers zitten.

Kan iemand mij uitleggen waarom de mensen nog steeds niet kome!!!

0
Zondag 14 september 2008 om 13:20 uur

Advertentie

AD

`Serieuze omslag fans ADO`
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - De ADO Den Haag-fans worden weer serieus genomen, zeggen Koos Roeg en Dennis de Bruijn. Ze constateren een omslag. "De supporters zijn zich bewuster dan ooit dat er niets mag gebeuren."

Fans van ADO Den Haag in het zonnetje. FOTO ANP




Koos Roeg zegt: "Zit je in een restaurant waar je biefstukje niet smaakt, dan ga je daar de volgende keer niet meer naar toe. Maar is de wedstrijd tegen AZ morgen niet om aan te zien, dan zitten ze er tegen FC Utrecht allemaal weer, hoor."

`Ze` zijn de supporters van ADO Den Haag. Hoe vaak is er over hen niet geschreven? Hoe vaak zijn ze niet in talloze programma`s verschenen? In documentaires opgedoken? Op de radio geweest?

Vaak dus. En waar zij gingen, reisde Big Brother mee, niet zelden met het vergrootglas in de hand. "Toen ADO Den Haag in 2003 terugkeerde in de eredivisie, had ik vijftien interviewaanvragen per week," herinnert Koos Roeg, sinds 2001 supporterscoördinator en daarvoor voorzitter van de supportersvereniging, zich. "En weet je waarom? Omdat het zogenaamd alarmfase één was. Ze kwamen er aan, hoor, die supporters. Heel Nederland wilde wel even weten wat er nu zou gaan gebeuren."`

De supporterscoördinator van ADO Den Haag bleef selectief. Alleen verslaggevers `met een eerlijk verhaal` kwamen binnen. Roeg: "Maar toch was het vaak negatief."

Vier jaar hielden de voetballers van ADO Den Haag het vol op het hoogste niveau, maar in 2007 volgde degradatie naar de eerste divisie, waaruit vorig seizoen tóch weer kon worden ontsnapt.

Dus zijn ze weer terug, ADO Den Haag met haar fanatieke schare. Maar nu is er een verschil: het is een rentree in betrekkelijke luwte. Sterker nog, Koos Roeg en de huidige voorzitter van supportersvereniging, Dennis de Bruijn, constateren een serieuze omslag. "Ik voel iets wat ik jaren niet heb gevoeld," merkt Roeg op, zonder te overdrijven. Er hangt rond ADO een heel andere sfeer, vinden de twee. Neem het kolossale spandoek dat op de Open Dag over het stadion in Forepark hing. `Guess who`s back`, stond er in grote letters op. "Het was niet door de supporters opgehangen, maar door Eredivisie Live. Dat zegt ook wel iets," vindt De Bruijn.

"De supporters zijn zich bewuster dan ooit dat er niets mag gebeuren," voegt Roeg toe. "Je merkt juist dat iedereen wil meedoen om iets moois op te bouwen. Maar er is ook een andere benadering vanuit de club naar de fans toe. Er wordt op een open en eerlijke manier met de supporters gecommuniceerd."

ADO`s sterke man Mark van der Kallen noemt bezoekers in het stadion klanten. "Dát is al een verschil. Ik geloof in Mark van der Kallen. En waarom zou hij niks aan ADO Den Haag mogen verdienen? Al is het honderd miljoen, als ADO Den Haag dan Europees voetbal speelt, hoor je mij niet klagen," aldus Roeg die als supporterscoördinator in dienst is van de welzijnsstichting Mooi en (dus) onafhankelijk is. Daarnaast runt het ADO-lid een eigen koeriersbedrijf. "Maar de meeste uren zitten in ADO Den Haag."

Ook burgemeester Van Aartsen is de fans tegemoet getreden. De burgervader heeft de fans per brief laten weten dat de passage onder de Aad Mansveldtribune wordt opengesteld om bijeen te komen, een tijdelijk alternatief voor een supportershome. Bovendien kunnen zij daar na de wedstrijd een biertje drinken. ADO Den Haag is hard bezig het de fans naar de zin te maken. De Bruijn en Roeg zijn belangrijke schakels. De Bruijn: "We worden weer serieus genomen."

Roeg constateert dat er `een andere sfeer hangt`. Niet alleen op de tribunes, ook binnen de organisatie. Roeg: "Mensen in de top zijn weer bereikbaar, beschikbaar en betrokken. Dat was in het verleden ook het geval met John van Ringelenstein, Robert Langenbach en Maurice Westerwoudt. Gelukkig is Maurice weer terug."



Er is meer dan ooit een dialoog tussen club en fans, constateren Roeg en De Bruijn. "We zijn bezig met een hoop dingen. Ideeën genoeg. Waarom niet bijvoorbeeld het embleem van Kika op de mouw van het ADO-shirt? Zo zijn er meer dingen."

ADO Den Haag, zegt Roeg, liep altijd al met een aantal zaken voorop. "Neem de autocombiregeling. Die komt uit Den Haag. Het fouilleren van de uit-supporters voordat zij het stadion ingaan, hebben wij ook verzonnen. Wat ik daarmee bedoel? De fans komen aan bij het stadion van ADO Den Haag voor een uitwedstrijd en worden voordat zij de bus ingaan door ADO gefouilleerd. Dat hoeft dan dus niet meer daar bij het andere stadion te gebeuren. Scheelt werk en moeilijk gedoe. Toen we dat een aantal jaar geleden voorstelden bij uitclubs, werden we uitgelachen. Nu wordt het door alle clubs in Nederland gedaan," aldus Roeg die zegt trots te zijn op ADO Den Haag en in de toekomst nog meer voor de club wil betekenen.

Als je hem vraagt hoe je de band tussen ADO Den Haag en de supporters zou moeten omschrijven, is zijn antwoord: "Geliefden, de band tussen ADO en de fans is er een als tussen geliefden!"






0
Vrijdag 12 september 2008 om 10:15 uur

DV

den haag schreef:

vak n.o.p zijn midden noord maar als je kaartje haalt voor vak k ofzo kan je ook gwn op die vakken zitten ... als de club ons besteelt .. bestelen wij de club ...
Waarom besteeld de club jou dan? Iedereen moet gewoon betalen voor de plek waar die gaat staan anders hadden ze net zo goed niet midden vakken open hoeven gooien.
0
Donderdag 11 september 2008 om 13:22 uur

jajoh

Optimist schreef:

Is die bak nou nog niet vol voor zaterdag, kom op mannen er gaar maar 12.000 man in !!!! Of zijn wij nou toch het Pipi Langkous publiek ? Trouwens als we net zo`n kabaal maken als die 12.000 Macedoniers vanavond......
Er mogen er "maar" 10.000 komen de eerste twee wedstrijden. Ik denk ik zeg `t ff, voordat je zondag gaat vragen waarom het niet vol zat
0
Donderdag 11 september 2008 om 13:09 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, FC Den Haag!, Erik070, Kees, Rob2002, Dappere dodo, grijze gek en 288 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4