Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

<FCDH>

Frans schreef:


De taak zal door Frans Boogaard uitgevoerd gaan worden, was reeds commercieel directeur en plv.
Algemen Directeur en is door Harm de Boer al zoveel mogelijk ingewerkt.

Groeten Frans
frans weet jij mischien waarom er niet meer op een grote bekende naam als A.D ingezet word ?dat lijkt mij toch het beste of zijn er andere redenen?
0
Donderdag 4 september 2008 om 08:56 uur

Freek Riep

Den Haag For Life schreef:

Mag hopen dat niemand die voor je heeft. Lekker kunstje flik jij weer. As usual.
Ik weet niet wat jij precies bedoeld. Ik ruil al ruim 25 jaar met andere verzamelaars van ADO en andere clubs. Ik heb plakboeken geleend van oud spelers en deze altijd weer netjes terug gebracht. Ik help ook vaak mensen als ze wat nodig hebben, daar vraag ik dan ook niks voor. Vraag maar aan Danz. Waarom maak jij jezelf niet bekend. Ik heb mijn eigen naam er toch ook neer gezet!
0
Woensdag 3 september 2008 om 23:55 uur

Taki

martin schreef:

ik begrijp niet waarom ze gister waterman niet hebben laten keepen had beter geweest lijkt mij

Bedoel je nou bij jong Den Haag? Waarom dan?
0
Dinsdag 2 september 2008 om 22:17 uur

martin

ik begrijp niet waarom ze gister waterman niet hebben laten keepen had beter geweest lijkt mij

0
Dinsdag 2 september 2008 om 20:47 uur

tja pff

Het lijkt er op dat ex-supporter M. nogal de pik heeft op Frans. Waarom toch??
0
Dinsdag 2 september 2008 om 00:00 uur

Advertentie

Haagsche Trots

Wat een wedstrijd!!!! Zat heerlijk in het zonnetje op het kasteel gisteren! Had vooraf het idee dat de wedstrijd alle kanten op kon. Na 4 minuten dacht ik dat het de verkeerde kant op zou gaan. Mijn sparta maatje, die me had uitgenodigd, had een grijns van oor tot oor. Gelukkig herinnerde ik hem aan het verhaal dat een wedstrijd toch echt 90 minuten duurt. En dat de punten dan pas verdeeld worden. Soms zelfs pas na 92 minuten zoals een aantal jaar geleden in amsterdam, dat houdt er bij mij altijd wel de moed in.
Wat volgde was een waar fouten festival..... Maar wat voor een. Eindelijk zat het ook weer eens keertje mee in zo`n wedstrijd. Moet erin houden, ervoor knokken en mooie goals maken!!!!!!!!
Zoals je wellicht verwacht was mijn glimlach na 90 minuten net zo groot, zo niet groter dan die van mijn maat na 4 minuten.
Hoewel Den Haag een top resultaat heeft neergezet, weet ik na gisteravond alleen nog steeds niet waar we staan. Ik weet alleen wel dat Sparta zich echt zorgen moet gaan maken! 2 weken wachten en we zullen het zien. Blijf wel hopen op een uitverkocht huis, want de wedstrijden van vorig jaar in de nacompetitie staan me nog helder op het netvlies! Wat een sfeer!
Wil wel een puntje van kritiek uiten..... Waarom moet er uit het uitvak de tekst komen: `Ga zitten en houd je ..... bek`. Dat is nog nergens voor nodig. Schiet niemand iets mee op, is onnodig kwetsend en daar gaan onze jongens echt niet beter van spelen. Sterker nog, dat willen dezelfde supporters die het zingen ook niet. Aan het eind van de wedstrijd werd namelijk gezongen dat het zo stil is aan de overkant. 
Noem me maar een azijnzeiker, maar ik zie het nut er niet van in.
3 punten in de tas, 3 punten los van mokum en goed gevoel voor 2 weken, erg positief verrast door enkele haagse spelers.... Wat een weekend.
0
Maandag 1 september 2008 om 11:10 uur

Brian

Opgetogen Andre Wetzel na afloop: ‘Guess who’s back!’ (31-08-2008)



Natuurlijk was het een spannende dag voor trainer Andre Wetzel. Hoe zou zijn ploeg het eraf brengen in de eerste wedstrijd bij Sparta uit? Hij was veelvuldig aan de zijlijn te zien, maar moest op de tribune eindigen.

Tekst: Rob Blankenstein

Na een minder gelukkig verlopen oefenperiode, waren in ieder geval de eerste drie competitiepunten binnen. Sportsignaal Voetbal Magazine sprak na de wedstrijd met een gelukkige Haagse trainer.

Andre, gefeliciteerd met de overwinning en je staat gelijk drie punten los van Ajax!

‘Je lijkt Lex Immers wel, die zei dat ook! Wij hebben drie punten en wij hebben er dertig nodig en dan tel ik er nog 27.’

De eerste paar minuten van deze wedstrijd moet je geschrokken zijn!

‘Ik schrok natuurlijk van het moment. Ik vond niet dat wij zo slecht begonnen, maar Zwinkels en Kum brengen ons natuurlijk in de problemen en dan sta je met 1-0 achter. Achteraf is dat misschien net het duwtje geweest voor Sparta om net iets te gemakzuchtig te worden. Daarna hebben wij als leeuwen gevochten met z’n elven en daarna met z’n tienen. Prachtige goals gemaakt, fantastische spelhervattingen ingestudeerd waaruit twee keer gescoord wordt, dus dan ben je als coach alleen maar blij met een ploeg, die wil vechten en ervoor wil gaan en de Haagse bluf is terug. Dus ik zou zeggen: “Guess who’s back”! ‘

De gelijkmaker van Csaba Horvath. Dat is een van zijn kwaliteiten, mee gaan bij een corner. Hij realiseert zich vandaag ook, dat hij opbouwend, aanvallend niet te veel hooi op z’n vork moet nemen, maar de bal bij een medespeler moet inleveren die dat beter beheerst!

‘Ja, dat is je eigen kwaliteiten kennen zeg ik altijd maar of je eigen beperkingen kennen. In het Chinees hebben ze een spreekwoord dat zegt hij die zijn eigen beperkingen kent, die wordt groot. Hij heeft vandaag een heel nuttig doelpunt gemaakt, hij heeft heel simpel gespeeld en er mankeert nog van alles aan, niet alleen bij hem, maar ook in de ploeg en daar sluit ik mijn ogen echt niet voor, want het is echt nog niet goed, maar wij hebben wel geknokt.’


Scheidsrechter Kevin Blom tegen Andre Wetzel: ‘U kunt gaan!’

Geef eens voorbeelden waar het in jouw ogen nog aan ontbreekt?

‘Ik vind dat wij nog heel matig verdedigen in de samenwerking en ik vind dat wij slecht door communiceren als middenvelders doorkomen en al overgenomen zijn in het centrum van de verdediging. Ik vind de communicatie tussen de keeper en de laatste vier niet duidelijk af en toe en daar moet aan gewerkt worden. Wij moeten echt beter worden in dat opzicht.’

De doelpunten vielen op de goede momenten!

‘Ja, als je knokt en als je vecht en als je met z’n allen er voor gaat, dan heb je ook soms het geluk mee of vaak het geluk mee en dat hebben wij natuurlijk vandaag ook een beetje gehad.’

De situatie met de rode kaart. Was dat niet wat zwaar bestraft?

‘Het was een beetje een wilde sliding. Het was een sliding naar de bal en als je die bal graag wilt raken, dan strek je je voet natuurlijk uit en het was ook gericht op de bal. Rankovic raakte de bal ook, dus ik vond rood zwaar, maar laten wij er niet over zeuren. Hij (Kevin Blom - red.) moet dat in een split second beslissen en hij had ook rood kunnen geven in de eerste helft toen Caracciolo doorbrak en neergelegd werd. Blom geeft mij terecht rood, omdat ik in het veld sta en ik mag gewoon niet in het veld komen, maar ik wist eerlijk gezegd niet dat ik in het veld stond, want ik was zo verhit en zo opgewonden, dat toen hij het zei ik om me heen keek en dacht verrek hij heeft gelijk!’



De situatie met de wissels, waardoor er de nodige commotie ontstond. Verwijt jij jezelf of de technische staf iets in deze?

‘Nee waarom? Soltani had beter moeten kijken en opletten, maar laten wij wel wezen, als wij iemand inbrengen en er stond al iemand in die net ingebracht was (in dat geval Schwiebbe voor Ammi) en wij staan op dat moment nog met z’n elven, want Rankovic moest er nog uit. En als Soltani dan vijftien meter wegloopt uit de organisatie en je laat dan de vrije trap nemen dan staan wij volgens mij nog met z’n elven, wat niet mag en dan brengt hij ons in het nadeel, omdat de organisatie op dat moment niet meer klopt. Dat vind ik niet kunnen, maar de scheidsrechter had een andere uitleg.’

Wat voor uitleg?

‘Hij zei ‘ik had ook Ammi al het veld zien verlaten en daarvoor was Levi Schwiebben al voor teruggekomen’. Dus hij dacht dat het al in orde was.’

Al met al, een 5-2 overwinning, een perfectere start kun je je niet wensen!

‘Ja, als wij Rankovic nog vrij gepleit krijgen en daar ga ik echt een lans voor breken, dan denk ik dat het een heel goede dag is en moet Bob (Kootwijk - red.) misschien een wedstrijdje coachen, maar daar ben ik helemaal niet bang voor, dus dat interesseert me niets.’

Hoe lekker is het dat je nu relatieve rust hebt voordat je op 13 september thuis weer aan de bak moet tegen AZ?

‘Dat is heerlijk veertien dagen genieten en dat is leuker dan een weekje!’

0
Maandag 1 september 2008 om 01:44 uur

pfff

KKH - kalekophagenees schreef:

Als het goed is 11 bussen een kleine 520 man dus we vertrekken in 3 clusters
Als er nu staat dat er 12 bussen naar Rotterdam afreizen, waarom kom jij dan met 11 bussen. Er gaan 502 supporters naar Rotterdam.
0
Vrijdag 29 augustus 2008 om 20:46 uur

dirk

meatloaf schreef:

maar als zwinkels 2e keeper wordt, hoop ik dat hij wel gaat blijven. hij zal best dan de k in hebben.
Waarom zou Zwinkels vertrekken? Hij heeft pas voor drie jaar bijgetekend.
0
Vrijdag 29 augustus 2008 om 09:12 uur

Den Haag For Life

HK schreef:

Die 5 % wordt over de opleidingsclubs verdeeld en hij heeft een groot deel van de opleiding in 020 doorlopen. Wordt dan dus hooguit 2% of zo voor DH helaas.
Elia heeft een groot deel in de opleiding van Ajax gevoetbald? Waar haal jij nou weer deze kolder vandaan? Hij heeft langer in de opleiding van ADO gespeeld dan in de opleiding van Ajax.


020 is een Feyenoordterm, net zoals kakkerlakken een Ajaxterm is. Waarom gebruiken wij deze termen eigenlijk? Moet er nu alles nageaapt worden van andere clubs?
0
Donderdag 28 augustus 2008 om 10:44 uur

Nu online

Advocado, Renearmand56, Martgroen, Ado Vakkie S, Alle ballen op Jort en 226 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4