Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

<FCDH>

waarom hebben ze eigenlijk geen geel groene netten in de goals? dat was veel mooier en ik pleit al jaren voor de geel groene wedstrijd bal weer terug het moet zo haags mogelijk dat stadion
0
Donderdag 28 augustus 2008 om 10:32 uur

Waarom dan?

ja schreef:

wat een boerenlul joh die die interviews doet bij ado tv. Ag ag ag
Waarom dan?
0
Dinsdag 26 augustus 2008 om 11:24 uur

FC Den Haag!

Frans schreef:


Yep, zijn ze al vanaf maandag mee bezig, ze hopen hem dit weekend nog of uiterlijk maandag te kunnen
presenteren.
Leroy Resodihardjo tekent maandag ook een 3-jarige verbintenis.
Als de keeper is vastgelegd is de selectie in principe
rond, alleen een goedkope en bruikbare extra-bonus
speler kan als toetje eventueel nog binnengehaald worden.

Groeten Frans
Frans,

Waarom alleen een goedkope (bruikbare lijkt me logisch) speler? Het geld dat we hebben gekregen voor Janmaat kan toch nu nog niet op zijn? Of willen ze geld achter de hand houden voor evt. versterkingen in de winterstop?

Westerveld - transfervrij
Ammi - 400.000
Horvath - ?
Caracciolo - 200.000
Milic - ?

Denk niet dat Milic en Horvath al te duur zijn en dan moet er dus nog veel geld over zijn als Janmaat voor meer dan 2 miljoen is verkocht.
0
Zaterdag 23 augustus 2008 om 22:14 uur

den haag

Moi schreef:

Gasten, Het was niet de bedoeling om ADO en de organisatie daarvan te bekritiseren. Ik was behoorlijk teleurgesteld op de opkomst van de Hagenezen. ADO verdient meer……Punt uit

er zijn gewoon een paar redenen waarom mensen niet kwamen.
1. vakantie.
2.werk( in zuiderpark altijd op zondag)
3. zelf voetballen( ik ben ook alleen maar de presentatie geweest omdat ik eerst moest voetballen maar vond het erg gezellig en van andere gehoord dat het erg goed geregeld was en dat er de hele dag zo 10000 mensen zijn geweest

0
Zaterdag 23 augustus 2008 om 21:19 uur

shirts

waarom waren de nieuwe tenue`s er niet???
en wanneer worden de rugnemmers gepresenteert?
0
Zaterdag 23 augustus 2008 om 19:58 uur

Welja.

dirk schreef:

En zo zeiken we maar flink door. Tot de dood er desnoods op volgt en er allleen nog een azijnlucht aan je bestaan herinnert.
Om je uit je dagelijkse nachtmerrie te bevrijden, Willem II en NEC hadden ook belangstelling voor hem. 
Hahahahahaha, zeikert..... (en waarom zou hier nou ook een knipoog bij staan? Goed zo jongentje.... even tussen de regels door leren lezen.)
0
Zaterdag 23 augustus 2008 om 13:01 uur

TB

JB schreef:

Vermeer is nog veel beter dan Waterman. Vermeer is een echte keeper, Waterman een van de beste tegenhouders in Nederland. Keepen gaat namelijk niet om ballen tegenhouden, zoals bijv. Stekelenburg en Velthuizen doen, maar om het voorkomen dat er op je goal geschoten wordt. Hoef je namelijk ook niet mooi te duiken. Maar als die bal er dan toch een keer langs komt, dan moet je er staan. En het liefst gewoon met allebei je voeten op de grond, zodat je het spel, als het kan, direct kan verplaatsen. Ballen tegenhouden kunnen er heel veel en die worden, vanwege hun spectaculaire duiken, ook vaak hoog gewaardeerd door de media en trainers met een veldspeler verleden. Keepen kunnen er maar heel weinig, al heeft Nederland hierin wel de toekomst. Vermeer, Vorm en "onze" Tim Krul zijn echte keepers, die volwaardig de handschoen van Van der Sar over kunnen nemen. Natuurlijk zal er wel eens een lullig ogend doelpunt vallen. Maar dat heeft juist te maken met het organiseren en anticiperen. En die ene lullig ogende goal is het gevolg van 99 ballen die niet op het doel geschoten. De tegenhouders duiken er van die 99, die bij hun dus wel op het doel geschoten worden, er 75 schitterend uit de hoek. Laten ze per saldo er toch 24 meer door.
Waarom halen we Tim Krul niet voor een jaartje terug naar Den Haag, heeft ie wel kans op spelen...
0
Zaterdag 23 augustus 2008 om 09:24 uur

Advertentie

<FCDH>

Supportershome blijft gesloten
Tijdens de bijeenkomst zouden we een toelichting krijgen van het voornemen om het supportershome dicht te laten. Van FC Den Haag waren aanwezig drie beveiligingsmedewerkers en een afgevaardigde van de raad van commissarissen (RvC) van FC Den Haag. Mark van der Kallen was op het laatste moment niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij het overleg (wat ons betreft een hele ongelukkige keuze om hierbij niet aanwezig te zijn!). Van de supportersverenigingen was er voldoende belangstelling om aanwezig te zijn en we waren dan ook goed vertegenwoordigd.

Marco (van de RvC van FCDH) gaf de toelichting. Uit zijn verhaal werd duidelijk dat de driehoek (o.a. politie en gemeente) naar aanleiding van een onafhankelijk onderzoeksrapport hadden besloten dat het beter is om het supportershome dicht te laten. FC Den Haag deelde dit standpunt niet en wat hen betreft zou dit geen goede start betekenen voor het nieuwe seizoen en zij pleitte er dan ook voor, bij de driehoek, om middels een stappenplan toch een mogelijkheid af te dwingen om de opening van het supportershome bij aanvang van het seizoen mogelijk te maken. Het geen op zich goed klonk m.a.w. de club steunt ons en wil samen kijken wat de mogelijkheden zijn om het supportershome open te krijgen.

Het wantrouwen groeide toen bleek dat het stappenplan inhield dat we ons de eerste twee wedstrijden ‘rustig’ moesten gedragen en dat er dan een mogelijkheid zou zijn om het supportershome open te gooien maar met de uitzondering dat er dan nog geen (evenementen)bier geschonken mocht worden! Daarnaast bleek dat het nog niet eens duidelijk was wat de locatie zou moeten zijn van het supportershome. Omdat het beoogde supportershome veel te klein is en contractueel niet van FC Den Haag is maar van één van de exploitanten van het stadion lijkt dat dus ook al geen optie.

Het wantrouwen groeide verder toen bleek dat FC Den Haag het onderzoeksrapport, wat de aanleiding was voor het niet opengaan van het supportershome, niet kon laten zien en toen bleek dat de lijst met aandachtpunten merendeels ging over veiligheid in en rond het stadion maar niet over het supporterhome waren we allemaal de weg kwijt. Vragen die dus onbeantwoord blijven;

• Waarom neemt de (zogenaamde) driehoek een besluit over een rapport met als conclusie dat het supportershome niet open mag terwijl dit maar één punt is op de lijst met aandachtspunten in het rapport?
• Waarom krijgt FC Den Haag wel een licentie van de KNVB als we schijnbaar niet aan de veiligheidsregels voldoen volgens het rapport?
• Waarom wordt FC Den Haag gebruikt als proefkonijn gebruikt voor een dergelijk onderzoeksrapport terwijl er nergens anders in voetballand een dergelijk onderzoek is uitgevoerd, m.a.w. wie bepaald de standaard waaraan voldaan moet worden?
• FC Den Haag heeft de mogelijkheid om zelfstandig een besluit te nemen om toch het supportershome open te gooien, waarom doen ze dit niet?

Wij (HCF, LSU en de andere aanwezige supportersverenigingen) hebben hierover kritische vragen gesteld aan de aanwezige FCDH afvaardiging. Al sinds lange tijd worden we aan het lijntje gehouden voor wat betreft de beloftes die keer op keer maar niet worden nagekomen. Vandaag (vrijdag 22 augustus) vindt er een gesprek plaatst tussen de burgermeester en FC Den Haag. Jammer genoeg is Marco (van de RvC van FCDH) niet aanwezig en zal Mark van der Kalle die woensdag schitterde door afwezigheid ons daar vertegenwoordigen. Ongeacht de uitkomst van dit overleg zijn wij van mening;

Het supportershome zal hoe dan ook open zijn vanaf de eerste speeldag!

Bron; www.thelongside.nl


0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 19:16 uur

Dee

niko schreef:

precies man,  ik begrijp die halve tamme negatieve stumpers hier niet...  zo\\`n gozer als ricky moet je er altijd bij hebben danwel op de bank, dat is pas een jongen die haags bloed heb stromen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alleen wij het pech dat die zwaar over ze top
Jammer dat Ricky alleen Haags bloed heeft stromen als meneer nergens anders aan de bak komt. Waarom heeft hij de afgelopen 12 jaar 3 keer nee gezegd tegen ADO toen we hem het hardst nodig hadden?? Dan is het nu wel erg makkelijk om een paar meijer neer te leggen voor een graffiti

Hij kan van mij de boom in
0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 10:55 uur

???

KKH - kalekophagenees schreef:

Amen, die is gek zeg ik Fransje.

Zoals Moi het schrijft hebben jullie ineens 9000 leden erbij.

Een spupporters vereniging is niet verantwoordelijk voor de supporters maar een orgaan voor de supporters.

gedrag staat helemaal buiten kijf, gedrag is persoons gebonden en dus helemaal de LSU niet aan te rekenen.

Ik zal wel gek zijn maar hij slaat nu de plank volledig mis
Natuurlijk is een vereniging wel verantwoordelijk voor haar leden. Waarom denk je anders dat er leden geschorst worden bij misdragingen? Een vereniging moet haar vereniging oproepen om geen wangedrag te vertonen. Doen ze dat niet dan kan er een schorsing of waarschuwing volgen.
0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 03:50 uur

Nu online

Erik070, Advocado, Renearmand56, Martgroen en 259 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4