Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

KKH - kalekophagenees

ja? schreef:

Ik heb het met mijn eigen ogen kunnen aanschouwen.
Dan heb je meegedaan zeker

Waarom heb je er dan niks van gezegt!?!?!?!
0
Donderdag 7 augustus 2008 om 18:42 uur

Mark van der Kallen

jajoh schreef:

hahahaha, wat ben jij een idioot! Hoop dat je een geintje maakt.....

Heb ook een SCC maar heb een goede baan en zit op O.......  Doodvermoeiend al die figuren die zich beter voelen dan de rest. Maar even over voetbal, heft iemand enig idee over welke rechtsback Wetzel het heeft???
Inderdaad doodvermoeiend figuren die zich beter voelen dan de rest. Daarom mijn post. Waarom moeten uitkeringsgerechtigden en hardwerkenden met minimuminkomen achter het doel? Heb jij daar een goede verklaring voor?

Idioten zijn degene die het altijd maar nodig vinden om onze mooie club in diskrediet te brengen of een ander het licht in de ogen niet gunt.
0
Donderdag 7 augustus 2008 om 16:16 uur

<FCDH>

Me schreef:

Is goed. Ik zit in Vak M, dus ik zal zorgen, dat ik begin van het seizoen een mooi spandoekie heb. Heb er nog eentje, die nog in Den Bosch gehangen heeft bij de halve finale KNVB beker. 
ik vind ook dat er op elk tribune gedeelte een sfeer vak mag zijn waarom zijn ze daar op tegen ?zo confette kanon duurt maar paar minuutjes het zou alleen maar indrukwekkend zijn voor het hele stadion
0
Donderdag 7 augustus 2008 om 13:54 uur

jajoh

Objectief schreef:

ik zou graag willen weten hoe de heer vd Kallen zal reageren wanneer het op de bewuste vakken mis zal lopen...
ben zeer benieuwd.
Wat zijn mensen hier nou aan het zeiken???!!! Er word gepraat over "ze"" en vlaggen die afgescheurd worden als de "gewone"supporter een vlag wil ophangen, schei nou toch uit! Wat is er vorog jaar gebeurd?? Wat is er tijdens de nacompetitie gebeurd?? Helemaal niets, alleen positieve geluiden. Die paar simpele die oerwoudgeluiden maken worden dit seizoen aangepakt door de samenwerkende supportersgroepen en de sociale controle onderling zal ook steeds beter worden. WE ZIJN HIER NIET BIJ EEN HOCKEYCLUB, MAAR BIJ VOETBALCLUB FC/ADO DEN HAAG! Voetbalsupporters zijn nu eenmaal over het algemeen een mensen uit volksbuurten die hun hele ebben en houwen geven voor hun club! Elke cent die nodig is voor een kaart wordt betaald, Bij ons zijn de toegangskaarten niet goedkoop, dus mogen we ook wel iets in de melk te brokkelen hebben dacht ik zo. De middenvakken zijn ons ontnomen zonder eerlijke gesprekken met het bestuur over het hoe en waarom. Gelukkig is het oude bestuur op z`n bek gegaan hiermee en word er nu wel gepraat en reeel nagedacht over zaken. Dus ipv hier de boel een beetje op te hitsen en te doen alsof het seizoen alweer verloren is door de fanatieke aanhang, waar ik zelf ook onder val, is een beetje zielig en erg op de zaken vooruitlopen. ER IS NOG GEEN WEDSTRIJD GESPEELD!! Het zal allemaal wel meevallen...

COME ON THE HAGUE!!!!
0
Woensdag 6 augustus 2008 om 19:11 uur

Don

jaja schreef:

slaap lekker verder vriend de club is al bezweken onder druk van deze groepen waarom anders de vakken nop toegankelijk maken voor iedereen

club is overgegaan op lafbeleid
Ongelofelijk. Draai jij het ff om.

Hat is zowiezo al belachelijk dat daar geen vrije verkoop was. Deze groepen, in het bijzonder de lsu hebben zich hier op een zeer correcte manier tegen verweerd, En terecht!

Ik begreep trouwens dat vd kallen dit alleen maar toejuicht en ook contact heeft met deze groepen.

Om helaas toch maar even wat negatiefs te ne noemen,
Er is er hier maar 1, behalve de gemeente, die alleen maar tegenwerkt en dat is de club zelf. Het is onbegrijpelijk dat als je een sc wil aanvragen dat het fotoapperaat het enkele dagen niet doet, en dat ergens bekend maken, ho maar.
Je zal je supporters een reisje voor niets naar het stadion ontnemen,  waarom zou je.

En vervolgens om dinsdagavond om 7 uur de deuren dichtgooien terwijl je tot 8 uur open bent omdat het te druk is. Je blijft gvd zitten en helpt iedereen netjes af die ze centen komt brengen, al is het 11 uur. Als je om 8 uur de deurendichtgooit oke, maar niet ervoor.

Tip voor de club, gooi zondag meerdere tribunes open behalve alleen de haaglandentribune, anders voorzie ik zenith st petersburgpraktijken!




0
Woensdag 6 augustus 2008 om 16:15 uur

jaja

Don schreef:

Wat is dit nou weer, voorlopig strijden deze 2 groepen meer voor sfeer en de belangen van supporters dat jij ooit zal kunnen doen vriend.

wat een onzin
slaap lekker verder vriend de club is al bezweken onder druk van deze groepen waarom anders de vakken nop toegankelijk maken voor iedereen

club is overgegaan op lafbeleid
0
Woensdag 6 augustus 2008 om 15:49 uur

Me

pietje schreef:

en ja hoor,de krantekoppen liegen er weer niet om.onze lieverdjes die immers nooit wat doen en alleen de knvb en de andere clubs de schuld geven,zijn weer lekker bezig geweest.we zijn zoals elke keer weer geen stap verder met dat zootje ongeregeld.komen we daar nou nooit van af.of worden ze beinvloed door filmpjes ergens op een site te bekijken.
Wie zegt, dat het onze lieverdjes geweest zijn? De vorige keer zouden ze het home in brand hebben gestoken, dus waarom nu dan alleen maar graffiti? Dat doe je alleen als je het home wilt behouden, dus zouden het best onze vriendjes uit 020 zelf geweest kunnen zijn.....

Lekkere stemmingmakerij weer van het AD weer. Vingerwijzen zonder bewijs....
0
Woensdag 6 augustus 2008 om 10:39 uur

Advertentie

ga toch weg...

anti-profiteur schreef:

Wat is er mis met achter het doel. Deze mensen die het niet zo breed hebben, krijgen 50% korting, prima actie maar dan wel op de goedkoopste plaatsen.
Het gaat er toch om dat ze ze zien spelen.
Wat is er mis mee dat ze op de lange zijde willen zitten. Laat ze lekker. Zij hebben net zoveel recht.

Deze supporters werken zich misschien rot voor een minimum loon, zijn alleenstaande ouder of zitten in de A.W.B.Z. Zie niet in waarom deze groepen door jou verplicht worden om achter het doel te zitten.

Jou moet maar iets overkomen kijken of je dan ook zo achterlijk kletst.
0
Dinsdag 5 augustus 2008 om 14:48 uur

marcellino

zal wel weer cometaar krijgen maar moest het even kwijt.

van nistelrooij stopt bij het nederlands elftal.
Waarom geeft dat mij geen goed gevoel dat komt omdat dit maar weer eens bevestigd dat je alleen met kwaliteit geen kampioen word wat een lul zeg,lekkere mentaliteit.ik kies voor real madrid,ja waarom niet voor het nederlands elftal zeg gewoon dat je voor het geld kiest.

ik heb me dood zitten ergeren tegen de russen,omdat de mentalitiet van sommige spelers bar slecht was,ja de zelfde spelers die nu voor real madrid gaan voetballen.sneijder,van der vaart en van nistelrooij.
We worden nooit ek of wk winner en dat komt omdat we geen nationale trots hebben en daarom ook niet tot het gaatje kunnen gaan en van nistelrooij is daar maar weer een bewijs van.
0
Maandag 4 augustus 2008 om 22:03 uur

dee

jochem schreef:

eej ng ff over dt mooie shirt mt die lelijke sponser wrom krijge we niet dt zilvere logo erop wt ook op de trainings shirts staat staat een stuk mooier...
waarom vraag je dat aan ons? Moet je aan t bestuur en f4f vragen
0
Maandag 4 augustus 2008 om 09:50 uur

Nu online

pitbull, Bleek, Appie, Lellow en 287 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4