Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

martin

waarom heeft de selectie in hemelsnaam 4 dagen vrij train aan de conditie kom op man de comp is nog niet begonnen of ze hebben al vrij ze verdienen een vermogen trainen met die had elke eredivisie club gaat op trainingskamp en trainen die paar dagen daarvoor ook gewoon door nu al vrij ik begrijp het niet den haag geeft weer als enige 4 dagen vrij aan de selectie we zijn net 3weken bezig
0
Maandag 28 juli 2008 om 22:24 uur

snugger?

jensen schreef:

Bogdan Milic staat nog gewoon op de site met foto als speler genoemd bij zijn club FK Buducnost.

Ja van mij mag Drobny komen. Heel graag zelfs maar dat is onrealistisch.
Drobný kon niet blijven vanwege salariseisen waarom zou hij dan nu wel kunnen komen.
0
Vrijdag 25 juli 2008 om 21:59 uur

ADO voor altijd

Geen Bogda Milic te vinden!!!!

Ik heb wel 10 internetsite`s bekeken over de voetbalclub van Bogda Milic, maar nergens kwam ik zijn naam tegen. Een speler van een lager elftal misschien??? En komt hij nog ???
Ik begrijp ook niet waarom ze aan Heereveen geen data opgeven van nu moet het rond zijn met Janmaat en anders is het over en sluiten.
En ik blijf en ben een voorstander van Drobny, kan Wetzel deze keeper wel????
0
Vrijdag 25 juli 2008 om 14:18 uur

KKH - kalekophagenees

Don schreef:

We staan aan een hopelijk mooi seizoen in de eredivisie, een stadion waar je overal goed zicht hebt en waar ook ruimte is voor anderen, ieder zijn tribunedeel/vak zou ik zeggen.
Voor 160 euro, dan heb ik het nog niet eens over eventuele kortingen of een scc voor weinig via je werkgever zoals bij de htm kan je er het hele seizoen bij zijn.

Mooie ingredienten voor een prachtig seizoen, en daarmee bedoel ik handhaving....

Maar zonder dat er ook maar een eredivisiewedstrijd gespeeld is is het negatievisme weer niet van de lucht.

Ga eens positief achter je club staan. Wat een kutleven moet iemand hebben zeg, als ie altijd maar loopt te en......

Ik kan daar niet bij eerlijk gezegd, gelukkig zou ik zeggen anders zou ik waarschijnlijk ook zo`n kutleven hebben.

Haal de slechte tijden nog maar even voor je en bedenk dat het vanaf nu alleen maar beter kan gaan dat helpt misschien dat het positievisme weer een beetje boven komt drijven.....
Amen! maar je hebt wel een beetje een kut leven (htm).



Maar inderdaad negatief zijn kan altijd nog als we weer een ramp seizoen zouden draaien. Maar het seizoen is nog niet begonnen of we gaan weer!

Oefenpotjes zijn wedstrijden om je taktiek met nieuwe splers en oude spelers op te schroeven.

Afgelopen jaar hebben we geknokt voor het afscheid van het wanbeleid, geknokt voor behoud van de club, mede hierdoor is er een investeerder opgestaan, je hebt schuldeisers die 70% hebben weggescholden en FC Den haag er mee helpen,we zijn op een onverklaarbare wijze terug gepromoveerd(had snollepol toch gelijk)naar de erekliek, je hebt een trainer die er in geloofd, ondanks geldproblemen komen er toch nieuwe spelers, je hebt een sponsor en andere staan weer te trappelen om binnen te komen. Waarom staan we positief in de laatste 8 wedstrijden het elftal naar voren te schreeuwen anders.

Nee ondanks de misschien onverwachtse spelers die erbij komen of zijn gehaald geloof ik weer in onze kleuren, verwachting is 3 jaar dat alles echt weer goed komt.

Ik geloof net zoals Luca en Peco dat we rond de 13-15 plaats komen dit jaar.

We gaan het zien, FC Den Haag 4 ever
0
Vrijdag 25 juli 2008 om 02:09 uur

FC Den Haag!

Wisse aast op rentree in betaald voetbal
Geschreven op donderdag, 24 juli om 12:08

Drie jaar geleden behoorde Arjan Wisse nog tot de selectie van Foppe de Haan voor het WK onder 20, maar sindsdien is de carrière van de voormalig speler van AZ in het slop geraakt. Komende week hoopt de 23-jarige aanvaller middels een proefstage een contract bij Haarlem in de wacht te slepen. Wisse maakte in het seizoen 2003/04 onder Co Adriaanse zijn debuut in de Alkmaarse hoofdmacht. Onder diens opvolger Louis van Gaal kwam de Noord-Hollander niet verder dan één invalbeurt. Na een eerdere verhuurperiode bij Stormvogels/Telstar zou de aanvaller vorig seizoen bij Haarlem worden gestald, maar hier zag de voormalig jeugdinternational om privé-redenen vanaf.

Adriaanse heeft vertrouwen in een terugkeer van Wisse op het hoogste niveau. "Hij is snel, goed in de duels, fysiek sterk en, het belangrijkste: hij maakt doelpunten", zo doceert de huidige coach van Red Bull Salzburg aan Sportief Nederland. "Daarnaast is ook hij een gewone, normale jongen, met een goede mentaliteit en discipline. Ik ga ervan uit dat Arjan het gaat redden."

Volgens zaakwaarnemer Martin Houwen is Wisse vastbesloten om weer terug te keren in het betaalde voetbal en te laten zien waarom De Haan hem in 2005 bij zijn WK-selectie haalde. Diverse clubs uit binnen- en buitenland zijn geïnteresseerd in de aanvaller. 
-----------------
Is dat niet een speler om bij ons op proef te laten komen? Soltani valt tot nu toe erg tegen in de voorbereiding. Verder kunnen we een extra aanvaller ook goed gebruiken.
0
Donderdag 24 juli 2008 om 13:17 uur

<FCDH>

tjah schreef:

Te simpel voor woorden. Vorig seizoen heb je een formulier ondertekend als je een scc aangevraagd hebt. Daarin heb je mogelijk je rekeningnummer in vermeld. M.a.w. je hebt ADO Den Haag het recht gegeven om geld van je rekening af te halen. Just as simple as that. In dit geval mogen ze wel eigen rechter spelen.
waarom zeggen ze dan tegen mij ok we maken voor jou een uitzondering zonder machteging?denk je nou echt dat ze dat doen als het echt verplicht is? echt niet haha maar ja als je je bekkie niet opendoe vinden hun het best ik betaal contant en dat hebben ze maar te accepteren ben jij nou de baas over je eigen geld of hun hehe maar goed wat ieder zelf wil zou ik zeggen
0
Woensdag 23 juli 2008 om 18:16 uur

<FCDH>

SPD'er schreef:

ADO Den Haag heeft alle machtigingen al de deur uit gedaan, ook al worden deze pas eind augustus afgeschreven. Dit betekent dat een hoop mensen die van vak wisselen, toch het bedrag van het oude vak moeten betalen. Dit wordt wel verrekend. Een nog niet bekende tijd na de afschrijving wordt het teruggestort. En nee, die met die joeten doen we niet de groeten. Houd uw bankrekening dus in de gaten!
joh die machteging is helemaal niet verplicht in het zuiderpark zeiden ze dat ook toen heb ik er ook hard om gelachen ik heb altijd scc gehad zonder machteging.ado mag geen eigen rechtertje spelen niemand mag geld van jou rekening halen als je niet wil en waarom machteging als je contant betaald leg mij dat nou eens uit?
0
Woensdag 23 juli 2008 om 08:36 uur

Advertentie

tuurlijk

Haagsesjaak schreef:

Wat??? Naar alle sites!!! Dit is wat ik bedoel! Supporters die meerwaarden zijn voor de club. Geweldig dit, fantastisch!!!! Den Haag voor alles!!
met alle respect:
dus een saveedra , die niet 1 woord nederland spreekt en verder ook totaal geen binding meer heeft met ado, zou voor ons moeten gaan scouten?
waarom ?
0
Dinsdag 22 juli 2008 om 08:27 uur

Der Rudy

Ad schreef:

Schuim zit op bier (en bij ons op de tribune.)
Tevreden over vorig seizoen? In de competitie op de 5e/6e plaats geeinidigd, weet je nog? Een kinderhand is gauw gevuld, maar in de eredivisie kom je er niet met schuimpjes. En vorig jaar hebben onze vedetten maar een keer of 4 als team met inzet gespeeld. Zijn we dat soms vergeten? 
Het niveau in de bierliga is zo laag dat dat genoeg was om te promoveren. De waarheid is hard, er zal dus gewoon meer kwaliteit aangetrokken moeten worden. Dat kost geld. Miljoenen als je je veilig wilt spelen. Van buiten Europa of binnen Europa, kwaliteit kost geld. 
Vorig jaar moest en zou Tex komen, een paar maanden eerder verlosser Rick, daarvoor juichen voor Knopper, Bosschaart enz. Nu branden we ze op deze site af. Een kind kon weten dat dit uitgebluste spelers zijn, die hooguit een paar keer per seizoen nog redelijk meekunnen. 
Zielig.
Als een kind kon weten dat het uitgebluste spelers betrof, waarom wisten de voorgangers van Wetzel dat dan niet ?
Deze mannen hebben er voor geleerd en kregen er ook voor betaald om er verstand van te hebben.

Is jouw stelling wijsheid achteraf (ben jij zo slim?) of waren de betreffende trainers nou zo dom ?
0
Maandag 21 juli 2008 om 16:57 uur

tja

<FCDH> schreef:

daarom wilde ie jaren terug ado omploegen met een shovel omdat ie ze geld niet kreeg alles gaat om het geld ook hij is zakenman
Ook daar moet je de daadwerkelijke feiten van kennen, wil je daar je zegje over doen. Ga eens bij John op de Oude Haagweg langs en vraag waarom hij dat destijds wilde doen. Misschien lul je dan niet zo dom.
0
Maandag 21 juli 2008 om 15:41 uur

Nu online

R*M*O, Bleek, pitbull, Appie en 268 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4