Zo net De Telegraaf op het net gelezen. Zijn weer aan de gang. Heb nu die site in mijn spam-box gegooid zodat ik hem opnieuw moet activeren als ik die krant wil lezen. Mooi niet dus. Mogelijk ergens in 2031.

Bij Utrecht doet Silberbauer geloof ik niet mee tegen ons. dat scheelt enorm. Boerrigter zou zeer welkom zijn maar lijkt me financieel toch wel onhaalbaar als Utrecht en Ajax mee gaan doen. Ook Utrecht heeft natuurlijk een alternatief voor Mertens nodig.

Op de box hier hebben enkele shouters vaak voor Chadli en Mertens in het verleden een lans gebroken. Jammer dat dat nooit is doorgegaan. Zo gelukkig weer shouten over voetbal :P

Kees, al speelt Utrecht met de D1 dan winnen we die westrijd nog niet.

Ik voorspel je dat we tot einde seizoen geen wedstrijd meer winnen.

Gele en rode kaarten bij bosjes, buitenspeldoelpunten tegen en raszuivere doelpunten afgekeurd.

Ik maak geen geintje. De KNVB is op heksenjacht (zoals de halve politiek en alle bekende Nederlanders die ineens iets van voetbal vinden) en zal niet alleen Immers, van der Brom, Steijn en Vicento straffen maar ook de club ADO en 15.000 weldenkende (op een paar van de shouters hier na) supporters.

Doemdenken?? Ik hoop het maar ik denk van niet.

ADO-directie en RvC hadden veel steviger moeten ingrijpen dan alleen met een boete voor Immers. Dan was gisteren een hoop commotie in de kiem gesmoord.

Lex schorsen tot eind seizoen + boete. Van der Brom en Steijn een boete en Vicento een waarschuwing.

Overigens wel triest voor de laatste, die heksenjacht van de KNVB kost hem een interland. Wat had de KNVB verwacht? Dat Vicento Lex de mond had gesnoerd. Zo'n jonge speler laat dat wel uit zijn hoofd tegenover een "held" (not) van ADO

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 08:50 uur

ADODENHAAG

Ach ach ach, Willem II wordt weer eens een puntje afgepakt door de scheids. Wat een lul zeg met zn rode kaart, die belg word niet eens geraakt. Overigens verdedigt dat Willem II ook wel erg slecht.

0
Zondag 13 maart 2011 om 16:19 uur

K.B

die ** joden winnen weer eens door een rode kaart van willem II en een goal in de 80e minuut.

0
Zondag 13 maart 2011 om 16:10 uur

ADO supporter Leidschenveen

De wedstrijd Graafschap - ADO is al stijf uitverkocht volgens de Graafschap website.

11-03-2011 - De Graafschap gaat aankomende zondag proberen om tegen ADO Den Haag opnieuw punten te pakken. Eerder dit seizoen eindigde het duel in de Hofstad in een 2-2 gelijkspel. Hugo Bargas scoorde in het Kyocera stadion twee doelpunten. Vooral zijn tweede was erg mooi; hij scoorde met een omhaal de gelijkmaker. In de vorige speelronde, tegen Willem II, besliste de Argentijnse aanvaller de wedstrijd (2-1).

De Doetinchemmers hebben door die overwinning afstand genomen van de rode streep en lijken nog enkele punten nodig te hebben om zich veilig te spelen. Tegen ADO mist De Graafschap enkele (bepalende) spelers. Purrel Fränkel en Jordy Buijs zijn geschorst, terwijl Muslu Nalbantoglu en Youssouf Hersi nog wel een tijdje in de lappenmand zullen doorbrengen. Ook Jan-Paul Saeijs, Vito Wormgoor en Soufian El Hassnaoui zijn niet inzetbaar.

ADO is een lastige tegenstander om tegen te spelen. Dit seizoen zijn de Hagenaars boven zichzelf uitgestegen onder leiding van trainer John van den Brom. Momenteel staat ADO zelfs op een voortreffelijke vierde plaats in de Eredivisie. De Graafschap staat veertiende, maar het gat met de nummer tien bedraagt slechts drie punten. De achterstand is met één winstpartij te overbruggen. Het meest recente treffen tussen De Graafschap en ADO in Doetinchem eindigde door doelpunten van Jason Oost en Joep van den Ouweland in een 2-0 overwinning voor de thuisclub.

In het verleden stond de editie De Graafschap - ADO Den Haag vaak garant voor spektakel. Drie keer won de thuisploeg in Eredivisieverband, tegenover ook drie overwinningen voor ADO. Tweemaal speelden beide ploegen op De Vijverberg gelijk tegen elkaar. Aankomende zondag, aanvang 12.30 uur, is Pol van Boekel de scheidsrechter van dienst. Hij wordt bijgestaan door de heren assistent-scheidsrechters Buiting en Buijk. Vierde official is de heer Kamphuis.

0
Vrijdag 11 maart 2011 om 23:43 uur

Ferdy

Bulykin support Spartak en Zenith:

Vooropgesteld dat t wederom een steenkolenvertaling uit t Russisch is toch wel weer grappig.

Filmpje van Buly ook te zien op SovietSport

Aan de vooravond van de eerste wedstrijd 1 / 8 finales van de League of Europa, zal worden gehouden vandaag, 10 maart, de Russische spits Nederlandse "Den Haag" Dmitry Bulykin wenste good luck "Spartacus" en "Zenith" in wedstrijden tegen de teams 'land van tulpen "-" Ajax "en" Twente.

"In afwachting van de confrontatie tussen Russische en Nederlandse clubs in de 1 / 8 finale van de Liga van Europa, ben ik vaak gevraagd wie ik vandaag te steunen. Ik, als een Russische, zal ik wroeten voor binnenlandse voetbal, en echt willen en "Zenith", en "Spartacus" won.

Ja, ik speelde voor de Dynamo, en rode en witte waren onze grootste rivaal. Ik herinner me alle derby, Ik herinner me hoe we hebben gewonnen en scoorde doelen als het doel van "Spartacus". Maar vandaag, het valt in het niet.

"Spartacus" en "Zenith" wint een zeer hard, maar ik hoop dat na de wedstrijd zal ik met trots rond te lopen en zeggen dat de Russische clubs Nederlanders waren "- bekend Bulykin.

0
Donderdag 10 maart 2011 om 18:15 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vier duels schorsing na charge op Rado
Niki Zimling van NEC is vier wedstrijden geschorst voor zijn grove overtreding op ADO-speler Aleksandar Radosavljevic. De NEC-speler kreeg hiervoor de rode kaart.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 7 maart 2011 om 16:48 uur

Galavoorstelling ADO tegen NEC

DEN HAAG - Na een gelijkspel tegen Feyenoord en een nederlaag bij NAC is ADO Den Haag weer in de 'winning mood' gekomen. NEC kreeg klop met 5-1. ADO kwam na de dertiende zege dit seizoen op de vierde plaats van de ranglijst in de eredivisie.

In een spectaculaire eerste helft nam ADO al een voorsprong van 2-1. In de zestiende minuut nam Aleksandar Radosavljevic op eigen helft een vrije trap snel. De Sloveen speelde diep op de vrijlopende Lex Immers. De vleugelspits scoorde beheerst.

Twee minuten later stond het weer gelijk. John Goossens veroverde de bal op Immers en bediende topscorer Björn Vleminckx. De Belg kapte verdediger Ramon Leeuwin uit en verschalkte doelman Gino Coutinho laag over de grond, 1-1.

Weer twee minuten later onthield scheidsrechter Tom van Sichem ADO een strafschop toen Remy Amieux spits Dimitri Boelikin tegen een knie trapte. ADO bleef druk zetten op Nijmeegse defensie. Danny schoot over en Bram Nuytinck schoot op een voorzet van Wesley Verhoek op de lat van het eigen doel. Toen in de 28de minuut Nathaniel Will Danny Buijs vloerde ging de bal wel op de stip. Boelikin benutte onberispelijk, 2-1.

Direct na rust zette ADO aan voor een beslissing. Het regende kansen. Na missers van Buijs, Boelikin en Toornstra scoorde Verhoek in de 49ste minuut met een diagonaal schot, 3-1. De gewenste beslissing kwam van de voet van Jens Toornstra met een vrije trap over de muur, 4-1. Het publiek raakte laaiend enthousiast.

Trainer Van den Brom werd toegezongen en zowaar ging de 'wave' door het stadion. NEC was helemaal weggespeeld. De ploeg van Wiljan Vloet kreeg nog maar één kans. Lorenzo Davids faalde. In de slotfase kreeg Niki Zimling de rode kaart voor een gemene overtreding tegen Radosavljevic. Daarna maakte invaller Jordy Brouwer de vijfde voor ADO. (ANP)

bron: AD

0
Zaterdag 5 maart 2011 om 22:21 uur

Max

Bossen floot slecht, maar vond niet dat hij Twente naaide (heb wel alleen de samenvatting gezien). Die rode kaart voor Douglas was volgens mij gewoon terecht. Denk dat we die randebiel samen met die andere mafkees Toivonenen voorlopig niet meer op de velden terugzien.

Rode kaart voor Viergever was een goedmakertje en veel te zwaar bestraft. Het eerste penaltymoment was er wel een, maar die De Jong heeft het aan zichzelf te danken dat hij hem niet kreeg. Als hij niet als een stervende zwaan naar de grond was gegaan, zag het er een stuk geloofwaariger uit. Bij het moment daarna maakte Bossen twee fouten, eerst die handsbal die hij niet zag en daarna een overtreding.

Dan me nog geergerd aan AZ die de wedstrijd laten staken op een tactisch moment. Ze vertonen nogal vaak NSB-trekjes daar in Alkmaar. Een paar jaar terug hebben ze bij een wedstrijd van ons vanachter de tribunes spreekkoren van ons opgeschreven en die aan de KNVB doorgegeven. Dit leddie tot een boete van 25.000 euri.

Ik verbaase me er ook weer over dat die gekke Belgische trainer in het veld mocht blijven staan. Verbeek werd er twee weken terug voor heel wat minder uit gestuurd. Weer lekker concequent.

0
Zondag 27 februari 2011 om 19:49 uur

ADODENHAAG

NAC zat het mee, ons zat het tegen. Die 1e en 3e goal van hun mag nooit vallen, Kum moet nadenken... scheidsrechter was niet eerlijk vandaag. Voetbal was van minuut 10 tot 45 zeer goed, 2e helft minder. Ook door die rode kaart, maar kan gebeuren. Een echt avondje NAC... wij moeten ons gewoon op de play offs richten maar dat heb ik al zo vaak gezegd. Plek 4 is niet voor ons weggelegd dit seizoen, daar is groningen toch echt te goed voor!

0
Zondag 27 februari 2011 om 00:22 uur

Ferdy

Max schreef:

Waar ik ondertussen helemaal gek van wordt zijn die rode kaarten en penaltys.

Op een een of andere manier komt de tegenstander daar steeds mee weg en wij niet. Eén pingel tegen VVV gekregen, maar die had zelfs een blinde vleermuis nog gegeven. Voor de rest heb ik er al een stuk of vijf extra geteld.

Rode kaarten net zo. Vorige week Swerts en Biseswar die werden gespaard en Kum krijgt er een nadat hij de tegenstander in zijn rug blies. Wordt je een beetje moedeloos van.

Tuurlijk is t een drama, je ziet na 20 minuten al dat er ergens een rode kaart gaat vallen. Dat zie je als speler ook mag ik aannemen en wees dan wat slimmer en doe normaal..als je die opgefokte Vicento ziet..kan ook zomaar tegen rood aanlopen. Je laat je als ADO gewoon uit de tent lokken..doet me denken aan NL-Portugal een paar jaar geleden..gewoon dom.

Je hebt de wedstrijd in handen, tegenstander gaat sarren en gaat ruwer spelen...en dus..pfff direct stoppen met voetballen en de weg kwijt raken.

Nac was gewoon slimmer vanavond, maar nogmaals die opstelling was zwaar k.