fc hageneez schreef:

Scheidsrechter Vink ziet ADO degraderen
Door: Yvonne Dombrakis
22/01/2007 11:09

De manier waarop scheidsrechter Kevin Blom vrijdagavond het duel ADO Den Haag - AZ floot, kon op weinig sympathie van de toeschouwers in het Zuiderpark rekenen. Men vond de arbiter niet bepaald een thuisfluiter. De club werd volgens velen een penalty onthouden en in plaats van de aangegeven drie minuten blessuretijd, hield Blom het al na een ruime minuut voor gezien.

Collega-scheidsrechter Pieter Vink, op de tribune als toeschouwer aanwezig, reageerde opmerkelijk nadat hij met het matige fluiten van Blom werd geconfronteerd. `Nee, ADO speelt lekker. Ze staan niet voor niets onderaan. Maar ja, volgend seizoen zijn er nieuwe kansen voor ADO Den Haag een divisie lager.`

Bron: Sportsignaal

De manier waarop Pieter Vink, een "onpartijdig" scheidsrechter reageerde op het partijdige gefluit van collega Kevin Blom geeft te denken. Het begint er toch op te lijken dat midden-noord gelijk heeft. De KNVB-maffia lijkt zijn poppetjes goed geïnstrueerd te hebben:
"De Haag eruit, teveel vervelende jochies."
Ik ben bang dat wij vechten tegen de bierkaai.

Overigens verbaast het me dat er van alle kanten vooral geschopt is tegen Den Ouden en Adelaar. Niemand lijkt zich af te zetten tegen de bedenkelijke rol die Rob Jansen binnen ADO Den Haag heeft. Hij zou de belangen van veel spelers behartigen maar is toch alleen maar in staat te komen met "afgekloven" spelers.
Waar hij, vermoed ik, zelf beter van wordt.
Laat hij, als hij het echt goed meent met onze club, eens met echte versterkingen komen, vooral voor de verdediging. Want heb je verdedigend zekerheid dan kan je aanvallend wat wagen.

Laten we hopen lui!!

De ommekeer moet toch een keer  komen, we kunnen toch niet eeuwig pech blijven houden?
Nee daar ga ik niet vanuit, maar zondag Twente uit dat is een lastig verhaal. En het wordt helemaal onmogelijk als de scheidsrechter van dienst de opdracht heeft gehad van Jaap Uilenberg - die Twente supporter is - om Twente hoe dan ook te laten winnen. Die brochum van AZ die maakt een dubbelle  ippon, en nog wijft die lullebek het weg. Als je het nou ziet dat PSV 2 strafschoppen krijgt en de manier hoe ze die krijgen, daar wordt ik niet vrolijk van
0
Zondag 21 januari 2007 om 20:54 uur

christian

VINK DOET VREEMDE UITSPRAKEN OVER ADO DEN HAAG
20-01-2007 || Bron: || Aantal keren bekeken: 430 || Auteur: Dennis

Scheidsrechter Pieter Vink heeft een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan na het Eredivisie-treffen tussen ADO Den Haag en AZ van vrijdagavond.

Toen Vink werd vertelt dat ADO Den Haag Blom matig vond fluiten reageerde hij fel: "Nee ADO speelt lekker. Ze staan niet voor niets onderaan. Maar ja volgend seizoen nieuwe kansen voor ADO Den Haag een divisie lager."

0
Zaterdag 20 januari 2007 om 23:46 uur

christian

0

supporter

Ik zat net naat Talpa/tien te kijken en schrok ik een beetje van de reactie van trainer van Gaal (AZ). Hij heeft de scheids. Blom duidelijk gemaakt dat hij een zeer slechte scheidsrechter is.
Van Gaal verdient , door zijn reactie, een pluim.

nb: we kunnen hem ook een mailtje sturen.
0
Zaterdag 20 januari 2007 om 23:22 uur

jonkah

kijk dit tan

Collega-scheidsrechter Pieter Vink, op de tribune als toeschouwer aanwezig, maakte het na het laatste fluitsignaal van Blom helemaal bont. Geconfronteerd met het ‘matige’ fluiten van Blom reageerde hij als door een adder gebeten: “Nee FCDH speelt lekker……Ze staan niet voor niets onderaan. Maar ja volgend seizoen nieuwe kansen voor FC Den Haag een divisie lager….”.
0
Zaterdag 20 januari 2007 om 17:02 uur

remco

wat een raar bericht zeg dat die scheidsrechter dat na de wedstrijd zij. normaal als ze slecht fluiten rennen ze weg of mogen nix zeggen van hun leidinggevende en nu komt hij kijken en doet hij dit. ik vind het niet kunnen. scheidsrechters horen tog onafhankelijk te zijn.

omze jongens van defencie hebben deze week ene brief thuis gehad met de nieuwe gedragsregels waar ze zich aan moeten houden. is dit nix voor de scheidsrechters.

owja ook vind ik die penalty van den haag zo lomp wat doet die bodde daar nou. echt een overtreding die nergens opslaat.

0
Zaterdag 20 januari 2007 om 14:40 uur

fc hageneez

Column: Zien scheidsrechters ADO graag degraderen ?

Na het optreden van scheidsrechter Kevin Blom tijdens ADO-AZ en de merkwaardige uitspraken van collega scheidsrechter Pieter Vink na deze genoemde wedstrijd zou de indruk gewekt kunnen worden dat de scheidsrechters van het betaalde voetbal (of althans enkele van hen) ADO Den Haag graag zien degraderen.

ADO Den Haag speelde zelf geen grootse wedstrijd, maar het matige optreden van scheidsrechter Kevin Blom was evenmin groots. Was Blom al niet eerder dit seizoen verantwoordelijk voor een aantal vreemde keuzes bij Feyenoord-ADO. Keurde toen een goal goed, wat er geen 1 was en gaf een strafschop, wat er geen 1 was. Nu beinvloedde hij wel degelijk het verloop bij ADO-AZ. Want vlak voor rust moest hij eerst 3 seconden nadenken voordat hij naar de stip wees. En waar Blom aan haagse zijde wel de nieuwe regels hanteerde, hij gaf Vreven geel voor protesteren, daar in tegen deed hij dat bij Averladze niet, toen deze "verhaal kwam halen" in de middencirkel bij Blom. Verder vergat Blom ADO een strafschop te geven toen Hakansson 2 minuten voor tijd er van weerhouden werd tegen te scoren. Met dan nog ongeveer 4 minuten op de klok en 2-3 op het scorenbord, had het nog spannend kunnen worden. Dit was ook AZ-aanvaller Koevermans van mening. Maar vervolgens hanterde Blom wel weer de regels toen Rankovic tegen hem aan liep en dus rood af aan de haagse middenvelder.

Collega Pieter Vink maakte het na de wedstrijd helemaal bont door uitspraken te doen die niet passen bij het scheidsrechterskorps van Nederland, welke toch onafhankelijk dient te zijn?? Op de vraag wat Vink vond van het matige optreden van collega Blom antwoorde Vink als door een pitbull gebeten en zei: Nee Den Haag speelt zelf zo lekker, maar ja volgend jaar nieuwe kansen......een divisie lager.
Toch zeer werkwaardig deze uitspraken van deze scheidsrechter Vink. Hopen sommige scheidsrechters dan echt dat ADO degradeert. Het is te hopen dat de scheidsrechters de rest van het seizoen hun objectieveteit kunnen behouden, ondanks deze niet gewenste uitspraken.

Oja, waar was onze geweldige scheidsrechterskorps op het afgelopen WK ??
0
Zaterdag 20 januari 2007 om 12:09 uur

Ik heb en mail gestuurd naar de knjb

Ik had en vraag aan jullie

Is dit normaal dat Vink dit zeg . Ik dag dat en scheidsrechter dat soort dingen niet naar buiten mag bergen.

Je moet er niet aan denken wat er gaat gebeuren als die man(vink) straks weer en wedstrijd van ons gaat fluiten hè

Kijk dat ze MIJ FCDEN HAAG niet mogen oké maar hou dat voor je

Wat wie er aan onze club komt, komt ook aan ons

Dit is wat hij zij

Collega-scheidsrechter Pieter Vink, op de tribune als toeschouwer aanwezig, maakte het na het laatste fluitsignaal van Blom helemaal bont. Geconfronteerd met het ‘matige’ fluiten van Blom reageerde hij als door een adder gebeten: “Nee ADO speelt lekker……Ze staan niet voor niets onderaan. Maar ja volgend seizoen nieuwe kansen voor ADO Den Haag een divisie lager….”.

Ik hoop dat ik hier nog antwoord op krijg denk het zelf niet want voor jullie gaat het goed