Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

<FCDH>

Delft schreef:

Ben het vaak met je eens maar nou niet. Pietje heeft gelijk er zal toch echt geïnvesteerd moeten worden. Met dit materiaal redden we het niet. Er zullen echt betere voetballers aangetrokken moeten worden. Degradatie kost ook geld. En komen we er dan nog bovenop???????????? Vaak zie dat clubs die in de winterstop onderaan staan halsoverkop allerlei spelers aan gaan trekken. Dan kan het opeens wel? En wie zegt dat die huursom van Ajaks gelijk staan aan zijn salaris? Wat ik al eerder zei straks loopt die gozer bij Sparta of Heracles rond en slapen wij lekker verder. En haal die Reuser erbij. Blufgozer met een uitstekende vrije trap. Vd Kallen gooi er nog een paar centen tegenaan en laat ons niet roemloos degraderen!!!!!!!!!!!! 
ik hoop ook dat er spelers zoals delorge komen maar het geld is op?waarom zouden ze anders zolang wachten met dit soort spelers?
0
Zondag 20 juli 2008 om 19:44 uur

<FCDH>

Midden-Oost schreef:

Ik denk dat hij juist nu wel de druk bij de club legt. Snel er een paar goede  spelers erbij want anders `heb ik deze film al een keer gezien` .....

Misschien hebben we onze centen al uit gegeven aan spelers waar we niet echt beter van worden zoals een Piqué, Faber, Coutinho en Soltani. 

Ben wel blij met die Horvath (fel, goede kopper en inzet) en Milic (oorlogmaker, alle lange ballen op..). Laten we hopen dat ze met deze jongens en Ling eruit komen. Nu nog 2 karaktervoetballers en een keeper die punten gaat pakken, echte versterkingen !
ling heeft toch overal connecties? waarom geen 2 argentijnen en 2 uit brazilie bij de ploeg stallen ?dan helpt ie ons en maakt ie voor zichzelf reclame?
0
Zondag 20 juli 2008 om 15:16 uur

john linford

Delft schreef:

Die 2 slowaken kunnen best een versterking zijn. Persoonlijk zou ikgraag die Reuser erbij willen hebben. Dat is volgens mij gewoon een goede voetballer of wordt die door Willem 2 vastgelegd? Ja ja hij heeft voor ajaks gepeeld is te oud te duur. Je kan van alles erbij halen. Misschien wil die ook niet maar ik lees nergens dat Ado geprobeerd heeft hem te halen. Delorge zelfde verhaal straks wordt die verhuurd aan pakweg Heracles. Nou ik zie dat soort gasten liever bij ons lopen dan bij de tegenstander.
inderdaad,waarom geen pogingen om delorge terug te halen?je hoort de meest rare en onbekende namen voorbijkomen,maar met deze speler weet je wat je in huis haalt.. of zou hij te duur zijn?
0
Zondag 20 juli 2008 om 13:58 uur

haguhnees

waarom speelt rankovic niet dan
0
Zaterdag 19 juli 2008 om 22:57 uur

Jos

Doe Maar Niet! schreef:

Overal uitgekotst, lekker wegblijven.

overal, overal,..waar de meisjes zijn..

heb net gegeten, heb je geen smeuigere omschrijvingen

kan je me mij uitleggen waardoor en door hij niet gewaardeerd wordt, en waarom,.. of ... Doe Maar Niet!

Groen gele groet



0
Donderdag 17 juli 2008 om 20:54 uur

haha

Der Rudy schreef:

Kan zijn. Maar die gozer is weliswaar een uiterst irritant mannetje maar een geweldige voetballer. Inzicht, overzicht en een Beckem-pass in z`n benen. Daarnaast een bijtertje. Een verbetering ten opzichte van die aardige gasten (vd Haar e.a.) die als het tegenzit niet de kracht hebben om de wedstrijd te laten kantelen. Als zijn salaris betaalbaar is, halen die gozer.
Als hij zo`n goede voetballer is waarom dan nooit in de basis? Het lijkt me dat een team dan altijd een voetballer als hem kunnen gebruiken. Godzijdank heeft Den Haag geen interesse in hem.
0
Donderdag 17 juli 2008 om 19:09 uur

Der Rudy

fcdh sassem schreef:

Postma heeft zich zelf lelijk in de vingers gesneden met dat geflirt met queens park rangers daarnaast heeft hij afgelopen seizoen goed gekeept maar zeker niet beter als zwinkels. In de wedstrijden die hij in de eredivisie heeft gekeept vond ik hem erg tegenvallen. Tegen psv keepte hij voor het eerst een goede wedstrijd maar toen brak hij helaas zijn been. Spelers moeten graag bij den haag willen spelen en anders niet als we nu een keeper halen moet die beter zijn als zwinkels dus wat mij betreft blijft stefanus lekker weg. Ik ben een enorme fan van drobny wat mij betreft mag die gelijk terugkomen

Flirten doen ze allemaal, zelfs Janmaat. Maakt mij niks uit. Je betoog klinkt overtuigend, vraag me wel af of Vloet dat toen ook vond. Ben het wel met je eens dat een nieuwe 1e keeper beter moet zijn dan Zinkels, anders hoeft het niet. Denk trouwens dat Wetzel Zwinkels als 1e keeper niet goed vindt, waarom vraagt ie anders of Moens bij ADH komt kiepen ?
0
Donderdag 17 juli 2008 om 18:20 uur

Advertentie

Tony S

waarom wordt reuser niet gewoon nog ff voor 1 of 2 jaartjes gehaald? die traint momenteel met willem2 mee om fit te blijven maar heeft geen club. Die schiet er zo nog een stuk of 10 in voor je en een assist of 15. Geweldige trap dus altijd goeie corners en vrije trappen. Al is t een jood zijn vrouw en familie is haags en volgens mij zou hij graag naar den haag komen. Hebben we tenminste ook wat routiniers in t veld lopen. Frans? ze waren toch met m bezig evt. hoe zit dat nu?? weet jij wat?
0
Donderdag 17 juli 2008 om 13:45 uur

ADO voor altijd

ze zoeken een keeper maar waarom houden ze postma niet, een uitstekende keeper. En wat gebeurt is gebeurt, geheel nieuw ADO dus waarom voor hem geen nieuwe start, Of is hij te duur?????
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 22:46 uur

huh?

Mooi voor ons schreef:

Kum blijft toch in Nederland.
Zie onderstaand bericht.

Samen met Siem de Jong, Tim de Krul en Christian Kum behoort Amrabat tot de vier ‘aangewezen reserves’. Waarom blijven zij in Nederland?
“Je kan er voor kiezen om ze mee te nemen naar China, maar in Nederland kunnen ze nu de gehele voorbereiding met hun club meemaken. Voor bijvoorbeeld Amrabat en De Jong is het juist goed omdat ze dan wellicht meer kans maken om bij hun club aan spelen toe te komen. En mochten we ze nodig hebben, dan verschijnen ze in ieder geval fit in China.”

bron: www.onsoranje.nl
Waarom vertelt Kum dan dat hij mee mag?
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 14:22 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Michiel, 10, Ronaldo en 237 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4