Tag: overwinning

Pagina 148

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO verslaat Spaanse middenmotor
ADO Den Haag heeft de oefencampagne afgesloten met een fraaie overwinning op Levante.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 3 augustus 2014 om 16:57 uur

<FCDH>

Mooie overwinning van ADO en Kramer is gewoon de eerste spits hij zet de lijn van vorig seizoen voort
0
Zondag 3 augustus 2014 om 16:47 uur

MikeDH

Zag net dat het alweer 18 jaar terug was dat wij van Barca wonnen. Geweldig die overwinning toen.
0
Vrijdag 1 augustus 2014 om 12:14 uur

Tommy

AZ kansloos tegen tien man Hoffenheim

AZ heeft in Zwitserland niet kunnen winnen van 1899 Hoffenheim. De Duitsers waren met 3-0 te sterk in het oefenduel.

Hoffenheim speelde een groot deel van de wedstrijd met tien man, want Roberto Firmino kreeg in de 25ste minuut direct rood voor een harde overtreding op Nemanja Gudelj. Het lukte AZ echter niet zijn overtalsituatie om te zetten in een overwinning.

Twaalf minuten na rust kwam Hoffenheim op voorsprong via Sebastian Rudy, die een vrije trap omzette in een doelpunt. Anthony Modeste maakte er twintig minuten voor tijd op aangeven van Adam Szalai ook nog 2-0 van. Ook een derde tegentreffer bleef AZ niet bespaard. Deze kwam vlak voor tijd op naam van Sejad Salihovic.

Het is de eerste nederlaag van AZ deze oefencampagne. De Alkmaarders spelen op 9 augustus hun eerste competitiewedstrijd, uit tegen Heracles Almelo.

[B]nou mike prettige wedstrijd daar
0
Donderdag 31 juli 2014 om 17:01 uur

slash070

yesyes schreef:

Die mars is om 150. De wedstrijd van ons is om 14:15 afgelopen
Ik ga toch liever na afloop van de wedstrijd de kroeg in om de overwinning te vieren, dan mij te mengen in een conflict tussen 2 voorhuidloze totaal geschifte bevolkingsgroepen die allebei maling hebben aan de rechten van de mens

0
Dinsdag 29 juli 2014 om 23:02 uur

ADO verslaat OFI Kreta
ADO heeft de oefenwedstrijd tegen OFI Kreta met een 1-0 overwinning afgesloten.
0
Dinsdag 29 juli 2014 om 21:55 uur

<FCDH>

Alberg schiet ADO Den Haag naar winst

DEN HAAG -
ADO Den Haag heeft dinsdag in het eigen Kyocera-stadion een oefenwedstrijd tegen OFI Kreta gewonnen. Roland Alberg maakte enkele minuten voor rust het enige doelpunt: 1-0. Bij ADO stond de nieuwe Deense doelman Martin Hansen onder de lat en ook aanwinst Xander Houtkoop had een basisplaats. Spits Mike van Duinen stond eveneens in de basis, hoewel AZ nadrukkelijk aan hem trekt.
ADO Den Haag nam met die overwinning revanche voor de harde nederlaag 3 dagen eerder tegen Konyaspor (0-4). De Turkse club versloeg dinsdag ook Heracles Almelo. Het werd in Tubbergen 2-1 voor Konyaspor, dat vroeg in de wedstrijd op voorsprong was gekomen door een eigen doelpunt van Ramon Zomer. Mark-Jan Fledderus, overgekomen van Roda JC, maakte na een uur het enige doelpunt van Heracles.
SC Cambuur won de oefenwedstrijd tegen FC Volendam met 2-1.

Elia-dost-affelay

En we stonden 7 wedstrijden voor het einde van het seizoen met de schaal in de javastraat. Na een 5-1 overwinning op Ajax
0
Maandag 21 juli 2014 om 17:41 uur

supporter-noord

zo blijkt maar weer dat die overwinning van die kutmoffen niet echt opzienbarend was. Deze braziliaanse defensie is nog erger dan gatenkaas
en die David Silva kopt een voorzet van Kuyt terug in zijn eigen strafschopgebied ipv over de achterlijn. En die kost 40 miljoen
Wormgoor is nog beter.
Weer een extra pluim voor de amateuristische corrupte fifa met deze scheidsrechter. Begint echt genant te worden. Tijd voor een nieuwe organisatie lijkt me
0
Zaterdag 12 juli 2014 om 22:48 uur

Bert

oodh schreef:

Hoezo gaat een EK nergens over?
Omdat dat de Zuid Amerikaanse landen dan niet meedoen. Was een leuk feestje hoor in 88 daar niet van maar tov een WK overwinning stelt het weinig voor.

Ik zou een voorstander zijn van om de 2 jaar een WK.